Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.8.2009 13:50:50
|
|
|
|
momacus
|
belen album narjen bravo jaz
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.8.2009 13:53:03
|
|
|
|
Belen
|
momacus... meglio tardi che mai malo heca.,... p.s. da se spet ne bo kera užalila mali je car, praw lušken, kolko je star??? js imam dwe pupi
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.8.2009 13:53:14
|
|
|
|
momacus
|
nena30 super da si dobila zeleno luč, ampak vseeno ne hiti zaradi "drugih" delaj se vseeno še malo prosit, bo potem bolj kontent
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.8.2009 13:54:24
|
|
|
|
momacus
|
eh me je jugal brskalnik....ni važno sm rešla mali ima v sredo 3 mesece :) je pa car ker je rojen na carski :)
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.8.2009 13:56:39
|
|
|
|
momacus
|
zdaj pa moram gret kuhat
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.8.2009 18:39:20
|
|
|
|
nena30
|
Belen jest bi tako al tako rabila prevod. Ne parlam italiano !! Meni bojo zeleno luč prižgali danes teden, k mam kontrolo. Mah tud če je ne!! Zdaj pa ven na šetnjo, da vidimo kaj je novega od dopoldneva!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.8.2009 18:58:59
|
|
|
|
momacus
|
sm bla maloprej znaj . grave, ni za hodit !!!
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.8.2009 21:17:45
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Dober dan... smo se pravkar vrnile s sprehoda...jaz se še vedno potim kot slon...zgleda da to ne bo minilo...uffff... Belen, ta šlauf je ful uredu, ker otroka drži v pravilni legi za plavanje (nima nogic direkt dol). Piše da je od 6 kg naprej. Za tvoje pikice ne vem, če ti bo zdaj prišel prav, ampak kasneje sigurno. Je mal dražji, ampak je dosti bolj varen kot kateri koli drug šlavf. A ima katera namen it na plavalni tečaj? ja jaz...sem bila že z Etiennom in bom tudi z Emanuelom šla. Sicer ne še zdaj ker je še prezgodaj za našega princa, tako da spadam v januarsko turo. Z Etiennom sem šla, ko je imel 6m in je bilo ravno prav, ker se že odziva v vodi. So pa bili tudi mlajši. Gre pač takrat, ko že lepo drži glavico, prej nima smisla!
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.8.2009 21:46:46
|
|
|
|
amaya
|
Momacus: jaz pa tvojega sina poznam (tavečjega namreč). Hodi na Vojko ne? Zadnjič sem vas videla se sprehajati po parku v Izoli. ste bili vsi...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 1:07:28
|
|
|
|
supernova2002
|
ojlaaaaaaaaaa lep pozdrav vsem. ura je 1:00 zjutraj...je kdo buden? pri meni vsi spijo kot topi! jaz pa nikakor da zaspim. sem dobila menstruacijo-ke škifo!!! ma kaj že???????? ben drugače da se mal "pohvalimo" smo bili 6.na pregledu pri sobanovi...in imamo 6500g in 64cm veliki! spi ful čez noč in sicer od 22h-9h ter čez dan še 2x-3x po pol ure ali eno ali dve-odvisno če nas moti vročina! smo vsak dan vzunaj. jemo ko matasti!-anka jaz!!!!!!!!! in valda kile in moja panča so še tu, ne pa spomin! zdaj kmalu grem delat...septembra po 3ure na dan...bomo vidli kako bo?! lp
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 7:10:57
|
|
|
|
momacus
|
amaya ja Tjaš hodi na vojko - družinska tradicija kr drugače mi spadamo v livade. koga pa imaš ti na vojki?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 9:11:14
|
|
|
|
Belen
|
ciao mame, danes se mi zdi al ni tko wroče??? bom js kr malo šla zdej wen s mojimi pikicami, seweda če se bo Naša zbudila... ponoči je bilo tko no...do4h zjutraj smo spali, pol pa Lija in njuri in njuri........ma fulllllll cigla, preden se zbudi, in preden zaspi ko poje...tipo pol ure....in naglas fulllllll da ja ne morem spat.... Naša spi kot top.... uffffffff....da bi mela dwe Naši res sploh ne bi opazla,da jih imam grem skuhat kafe možu,ki gre w službo služit dinarčke supernova.... kako greš delat??? kome mai?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 9:40:39
|
|
|
|
momacus
|
tudi jaz grem zdaj vn. nafutram in popokam oba mulca in via na zračenje. kosilo sm bla pridna sem pripravla že včeraj belen forše se srečamo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 9:52:02
|
|
|
|
supernova2002
|
belen sem dobila eno dobro ponudbo. sem dobro premislila in jo vzela. Bia v Špiku so bli moji in so rekli da je dobro bit v unem delu ki ima 4 zvezdice, ne pa v 3zvezdice-predvsem zaradi postelje-moja dva sta menjala in razlika je bila očitna! kaj se kaj dobimo??????
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 9:55:31
|
|
|
|
momacus
|
supernova2002 mi bi se vse dobile, zmenit se moramo samo še kdaj in kje predlagaj
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 10:03:41
|
|
|
|
supernova2002
|
ob 19h? (ko se kao lažje diha) nekje ob morju? hmmm kje vam bolj paše? Koper? izola? Portorož? ala hitro povejte kje!!! meni osebno paše koper (al mokra mačka al kapitanija)...ali pa la storia pri koktejlih(by the way sem pila že 3x koktejl sex on the beach kljub temu da dojim...in mi je rekla ena zdravnica da ni panike, sam da bi bilo boljše če pijem pivo?!????)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 10:50:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 11:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Supernova2002 pravijo, da je pivo dobro za dojilje, ker proizvaja telo več mleka. V Angliji porodnici takoj po porodu ponudijo Guinnes pivo. Momacus imaš isto torbo za voziček kot jaz. Je bila kupljena v DM? Lepe fante imaš. Mi pa hodimo na sprehode pozno zvečer, ker smo taki, da raje malo več pospimo, potem je pa tu tudi pospravljanje hiše , kuhanje kosila pa še kaj bi se našlo, tako da je ura hitro 15, ko pride moj iz službe. Zvečer gremo kot družina ven, pa še enega od psov vzamemo s sabo. Se lahko pridružim na pijači?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 11:42:16
|
|
|
|
supernova2002
|
itak na pijačko so vsi vabljeni...sam uro pa kraj povejte!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 12:02:32
|
|
|
|
BIA79
|
Amaya...sej jaz sem tudi razmišljala če bi šla kasneje, ampak kaj jaz vem...januar =mraz,gripe...pa ne vem...sicer mi je punca, ki vodi tečaj že rekla, da je boljše da so večji,ker potem lažje vaje delajo, ampak mislim, da bomo šli potem konec septembra... Pač ne bomo tako spretni kot drugi Kako vam uspe hodit pozno zvečer ven? Klaro sem sedaj začela dajat spat ob 9, tako da ko se bo menjala ura bo osma, da se nauči malo reda... Danes sem tako slabo spala.Moj bedanc je zaprl vsa okna,ker je deževalo...ne škur zapret,on okna, tako da smo imeli 30 stopinj v spalnici...meni ni bilo jasno zakaj, pa tudi vstat se mi ni dalo da bi pogledala...sem se zbudila mokra kot slon...in tudi Klara se zadnje dva dneva premetava tako da slabo spimo (ne kakamo in se pozna)... Supernova kje boš delala? Kdo ti bo pa girico čuval?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 12:05:36
|
|
|
|
BIA79
|
Še to...Supernova dobra si da greš...mogoče je po eni strani prav, da si oddahneš...jaz ne bi mogla...jojjj...kakšna sem...jaz bi naredila vse da bi čim več časa še ostala s Klaro doma...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 12:29:53
|
|
|
|
supernova2002
|
ma kaj misliš da meni je lahko kar tako jo pustit? tiste tri ure bo z aljošo ali pa s kako nono ali teto. vse zmenjeno. ne bo panike ker en obrok itak dodam. mi je pa hudo jo pustit...a po drugi strani...za 3 ure mi bo pasalo, še bolj pa nonam ki bi dale glavo sam da so z njo! veš ke bitke so...vsak dan bi rade bile pri nas...pa vsaka škuža jim pride prow sam da jo imajo po rokah! uffff.... kar se tiče spanja in večernih sprehodov...si mi ne delamo preglavic. če zaspi v vozičku jo pol sam premestimo v posteljo in spi naprej. ma kar se tiče spanca zvečer ni problemov ker v šusu-brez hranjenja vmes mi spi 11 ur!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 12:33:41
|
|
|
|
Belen
|
eko nas iz sprehoda... sm mislila da je bolj "hladno" kaj če bi se dobile 1X w izoli za drink, če smo se zadnjič z trebuhi w kp? ste za? wečina nas je iz izole....... (kao) momacus, belen, bia, amaya ( ) te štejem pod izolo .... ste za?????? tipo zdej lahko ta teden dopoldne.... nekje, če wam bolj odgowarja???? tipo čet, pet???? 10-11h??? bia, mi tudi gremo wen kasneje,ker je prewroče, ko bo hladno bojo šle prej spat.... meni ne pomaga če gredo ob 21h spat se pole ob 1-2 h zbudijo...takrat grem komi js...ob 21h meni ne znese... ... tako pa mi od 23h do 4-5h spijo in pole še 3 urece... aja plavalni pa tudi js kasneje... moje pikice so še mičkene supernova...res si dobra, js tudi ne bi mogla it zdej delat še...prezgodaj.... kaj boš pa delala,če ni skrivnost?,
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 12:34:23
|
|
|
|
BIA79
|
11 ur brez jest? Klara mi umre hahahaha...ona zdrži 6 ur...potem se zbudi,ker je treba prdnit,malo poje in spi spet 3 ure...Brez prdenja pa ne gre
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.8.2009 12:36:17
|
|
|
|
Belen
|
11ur??????? mislim da to še nism slišala.... super si jo "ukrotila"...alora grešlahko za 8 ur delat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?