|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
10.8.2009 13:50:50   
momacus
belen album narjen user posted image bravo jaz user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
10.8.2009 13:53:03   
Belen
momacus... meglio tardi che mai user posted image user posted image user posted image

malo heca.,... p.s. da se spet ne bo kera užalila user posted image user posted image user posted image

mali je car, praw lušken, kolko je star??? js imam dwe pupi user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 352
10.8.2009 13:53:14   
momacus
nena30 super da si dobila zeleno luč, ampak vseeno ne hiti zaradi "drugih"  delaj se vseeno še malo prosit, bo potem bolj kontent user posted image  

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
10.8.2009 13:54:24   
momacus
eh me je jugal brskalnik....ni važno sm rešla
mali ima v sredo 3 mesece :) je pa car ker je rojen na carski :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 354
10.8.2009 13:56:39   
momacus
zdaj pa moram gret kuhat user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 355
10.8.2009 18:39:20   
nena30
Belen jest bi tako al tako rabila prevod. Ne parlam italianouser posted image !!
Meni bojo zeleno luč prižgali danes teden, k mam kontrolo. Mah tud če je ne!!user posted image
Zdaj pa ven na šetnjo, da vidimo kaj je novega od dopoldneva!!!

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 356
10.8.2009 18:58:59   
momacus
sm bla maloprej znaj . grave, ni za hodit !!!

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 357
10.8.2009 21:17:45   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Dober dan...

smo se pravkar vrnile s sprehoda...jaz se še vedno potim kot slon...zgleda da to ne bo minilo...uffff...

Belen, ta šlauf je ful uredu, ker otroka drži v pravilni legi za plavanje (nima nogic direkt dol). Piše da je od 6 kg naprej. Za tvoje pikice ne vem, če ti bo zdaj prišel prav, ampak kasneje sigurno. Je mal dražji, ampak je dosti bolj varen kot kateri koli drug šlavf.

A ima katera namen it na plavalni tečaj?

ja jaz...sem bila že z Etiennom in bom tudi z Emanuelom šla. Sicer ne še zdaj ker je še prezgodaj za našega princa, tako da spadam v januarsko turo. Z Etiennom sem šla, ko je imel 6m in je bilo ravno prav, ker se že odziva v vodi. So pa bili tudi mlajši. Gre pač takrat, ko že lepo drži glavico, prej nima smisla!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 358
10.8.2009 21:46:46   
amaya
Momacus: jaz pa tvojega sina poznam (tavečjega namreč). Hodi na Vojko ne? Zadnjič sem vas videla se sprehajati po parku v Izoli. ste bili vsi...user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 359
11.8.2009 1:07:28   
supernova2002
ojlaaaaaaaaaa lep pozdrav vsem. ura je 1:00 zjutraj...je kdo buden? pri meni vsi spijo kot topi! jaz pa nikakor da zaspim.
sem dobila menstruacijo-ke škifo!!! ma kaj že????????
ben drugače da se mal "pohvalimo" smo bili 6.na pregledu pri sobanovi...in imamo 6500g in 64cm veliki!
spi ful čez noč in sicer od 22h-9h ter čez dan še 2x-3x po pol ure ali eno ali dve-odvisno če nas moti vročina!
smo vsak dan vzunaj.
jemo ko matasti!-anka jaz!!!!!!!!! in valda kile in moja panča so še tu, ne pa spomin!
zdaj kmalu grem delat...septembra po 3ure na dan...bomo vidli kako bo?!
lp

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 360
11.8.2009 7:10:57   
momacus
amaya ja Tjaš hodi na vojko - družinska tradicija user posted image kr drugače mi spadamo v livade.
koga pa imaš ti na vojki?

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 361
11.8.2009 9:11:14   
Belen
ciao mame,
danes se mi zdi al ni tko wroče??? user posted image bom js kr malo šla zdej wen s mojimi pikicami, seweda če se bo Naša zbudila... user posted image

ponoči je bilo tko no...do4h zjutraj smo spali, pol pa Lija in njuri in njuri........ma fulllllll cigla, preden se zbudi, in preden zaspi ko poje...tipo pol ure....in naglas fulllllll da ja ne morem spat.... Naša spi kot top.... uffffffff....da bi mela dwe Naši res sploh ne bi opazla,da jih imam user posted image user posted image

grem skuhat kafe možu,ki gre w službo služit dinarčke user posted image user posted image

supernova.... kako greš delat??? kome mai?

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 362
11.8.2009 9:40:39   
momacus
tudi jaz grem zdaj vn. nafutram in popokam oba mulca in via na zračenje. kosilo sm bla pridna sem pripravla že včeraj user posted image
belen forše se srečamo user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
11.8.2009 9:52:02   
supernova2002
belen sem dobila eno dobro ponudbo. sem dobro premislila in jo vzela.

Bia v Špiku so bli moji in so rekli da je dobro bit v unem delu ki ima 4 zvezdice, ne pa v 3zvezdice-predvsem zaradi postelje-moja dva sta menjala in razlika je bila očitna!

kaj se kaj dobimo??????

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 364
11.8.2009 9:55:31   
momacus
supernova2002 mi bi se vse dobile, zmenit se moramo samo še kdaj in kje user posted image predlagaj

Neposredna povezava do sporočila: 365
11.8.2009 10:03:41   
supernova2002
ob 19h? (ko se kao lažje diha) nekje ob morju? hmmm kje vam bolj paše? Koper? izola? Portorož?

ala hitro povejte kje!!!

meni osebno paše koper (al mokra mačka al kapitanija)...ali pa la storia pri koktejlih(by the way sem pila že 3x koktejl sex on the beach kljub temu da dojim...in mi je rekla ena zdravnica da ni panike, sam da bi bilo boljše če pijem pivo?!????)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 10:50:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 367
11.8.2009 11:31:19   
Anonimen
Ojla!

Supernova2002 pravijo, da je pivo dobro za dojilje, ker proizvaja telo več mleka. V Angliji porodnici takoj po porodu ponudijo Guinnes pivo. user posted image

Momacus
imaš isto torbo za voziček kot jaz. Je bila kupljena v DM? Lepe fante imaš.

Mi pa hodimo na sprehode pozno zvečer, ker smo taki, da raje malo več pospimo, potem je pa tu tudi pospravljanje hiše , kuhanje kosila pa še kaj bi se našlo, tako da je ura hitro 15, ko pride moj iz službe. Zvečer gremo kot družina ven, pa še enega od psov vzamemo s sabo.

Se lahko pridružim na pijači?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
11.8.2009 11:42:16   
supernova2002
itak na pijačko so vsi vabljeni...sam uro pa kraj povejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 369
11.8.2009 12:02:32   
BIA79
Amaya...sej jaz sem tudi razmišljala če bi šla kasneje, ampak kaj jaz vem...januar =mraz,gripe...pa ne vem...sicer mi je punca, ki vodi tečaj že rekla, da je boljše da so večji,ker potem lažje vaje delajo, ampak mislim, da bomo šli potem konec septembra... Pač ne bomo tako spretni kot drugiuser posted image

Kako vam uspe hodit pozno zvečer ven? Klaro sem sedaj začela dajat spat ob 9, tako da ko se bo menjala ura bo osma, da se nauči malo reda...

Danes sem tako slabo spala.Moj bedanc je zaprl vsa okna,ker je deževalo...ne škur zapret,on  okna, tako da smo imeli 30 stopinj v spalnici...meni ni bilo jasno zakaj, pa tudi vstat se mi ni dalo da bi pogledala...sem se zbudila mokra kot slon...in tudi Klara se zadnje dva dneva premetava tako da slabo spimo (ne kakamo in se pozna)...

Supernova kje boš delala? Kdo ti bo pa girico čuval?

Neposredna povezava do sporočila: 370
11.8.2009 12:05:36   
BIA79
Še to...Supernova dobra si da greš...mogoče je po eni strani prav, da si oddahneš...jaz ne bi mogla...jojjj...kakšna sem...jaz bi naredila vse da bi čim več časa še ostala s Klaro doma...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 371
11.8.2009 12:29:53   
supernova2002
ma kaj misliš da meni je lahko kar tako jo pustit? tiste tri ure bo z aljošo ali pa s kako nono ali teto. vse zmenjeno. ne bo panike ker en obrok itak dodam. mi je pa hudo jo pustit...a po drugi strani...za 3 ure mi bo pasalo, še bolj pa nonam ki bi dale glavo sam da so z njo! veš ke bitke so...vsak dan bi rade bile pri nas...pa vsaka škuža jim pride prow sam da jo imajo po rokah! uffff....

kar se tiče spanja in večernih sprehodov...si mi ne delamo preglavic. če zaspi v  vozičku jo pol sam premestimo v posteljo in spi naprej.
ma kar se tiče spanca zvečer ni problemov ker v šusu-brez hranjenja vmes mi spi 11 ur!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 372
11.8.2009 12:33:41   
Belen
eko nas iz sprehoda... sm mislila da je bolj "hladno" user posted image  user posted image

kaj če bi se dobile 1X w izoli za drink, če smo se zadnjič z trebuhi w kp? user posted image user posted image ste za? wečina nas je iz izole....... (kao) momacus, belen, bia, amaya ( user posted image ) te štejem pod izolo .... ste za?????? user posted image

tipo zdej lahko ta teden dopoldne.... nekje, če wam bolj odgowarja????
tipo čet, pet???? 10-11h??? user posted image

bia, mi tudi gremo wen kasneje,ker je prewroče, ko bo hladno bojo šle prej spat.... meni ne pomaga če gredo ob 21h spat se pole ob 1-2 h zbudijo...takrat grem komi js...ob 21h meni ne znese... user posted image ... tako pa mi od 23h do 4-5h spijo in pole še 3 urece...user posted image
aja plavalni pa tudi js kasneje... moje pikice so še mičkene user posted image

supernova...res si dobra, js tudi ne bi mogla it zdej delat še...prezgodaj.... kaj boš pa delala,če ni skrivnost?, user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 373
11.8.2009 12:34:23   
BIA79
11 ur brez jest? Klara mi umre hahahaha...ona zdrži 6 ur...potem se zbudi,ker je treba prdnit,malo poje in spi spet 3 ure...Brez prdenja pa ne gre user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 374
11.8.2009 12:36:17   
Belen
11ur??????? mislim da to še nism slišala.... super si jo "ukrotila"...alora grešlahko za 8 ur delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?