|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
13.4.2010 21:08:21   
saruška
dober večer, punce!

vam pa ne rata in ne rata nardit tega srečanja, škoda... sta pa samo omenle srečanje in je že začelo deževat user posted image

mi smo po starem, že celo kar nekaj časa zdravi (trkam ko nora)... danes mi je reku andraž da ko bo velik bo igral harmoniko in kitaro in nikakor ne nogometa... moj user posted image bo najbrž navdušen user posted image ...

kako ste ve?

gia kje ste pohajali?

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
15.4.2010 20:26:45   
saruška
ženske vi niste resne!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
15.4.2010 20:45:04   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

ženske vi niste resne!

ne ti si resna !!!!

user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
15.4.2010 20:49:26   
saruška
če pa ni žive duše tu...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
15.4.2010 20:49:52   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

IZVIRNO SPOROČILO: saruška

ženske vi niste resne!

ne ti si resna !!!!

user posted image user posted image user posted image

itak da ne, hvala bogu user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
15.4.2010 22:15:55   
mayamaya
čav punce.

naj vam bo. bom jaz kaj napisala user posted image . že ki se štulim na novo, magari po 5 mesecih že. me sprejmete? user posted image
sej ene me poznate.
sem iz Kp in naša frčafelca bo imela v soboto že 5 mesecev.
ma sej bi se že prej javila, ma imate vse že ''starejše'' otroke, pa kar nisem vedla kaj napisat.

eko toliko za začetek. kontente user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
16.4.2010 8:22:17   
Belen
mayamaya.... dobrodošla.... user posted image

mah starejše.... moje dwe imata 9mes.no ćez 3 dni 10 mes.tako da 5mes.razlike ni tako hudo user posted image user posted image user posted image

no,če ne drugo se nam boš pridružila na srečamju, če boš želela, kr mi se poznamo-no skoraj wse med sabo.... user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
17.4.2010 14:14:07   
Belen
nam bodo zaklenili forum,če boste tolko pisale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
17.4.2010 14:43:43   
mayamaya
eko ko pridem jaz, nikjer nobene. ma prav porto sfiga user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
18.4.2010 9:08:08   
Tanja00
pozdravljene punce :)

gia mi smo bli v četrtek v adriji na plavanju....ste bli tudi vi? katera ura? mi smo ob 16H....

mi smo včeraj dobili prvi zobek...jeee...kako gre hitro čas Evica ima ze 7 meseceu - tudi jst se vsake tolko spomnim da bom konec poletja morala it nazaj v sluzbo, ki pa ni tako super-bi prej rekla da me čaka mučilnica :(
supernova jst se strinjam s tabo, da imate se enega otročička, ker je tako lepo biti doma s temi sončki! ;)

sem slišala da imate srečanje v ponedeljek? mogoče tudi midve z Evo pridemo, če seveda lahko? :)

lep vikend punce ;)

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
18.4.2010 9:15:24   
DannyS
Hojla... Ja upam, da se jutri vidimo v čimvečjem številu, Tanja00 tudi ti pridi itak... jaz sem odprla dogodek na FB, tebe pa nimam pod kontakti, da bi ti poslala obvestilo.

In kako ste se imeli na plavanju Tanja00, je Evica uživala?

Ufff, mi pa imamo že 9 mesecev. Jaz pa bom mogla delat sredi poletja.

(odgovor članu Tanja00)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
18.4.2010 11:50:44   
Tanja00
Na plavanju je bilo fullll dobro....Evica je zelo uživala, na začetku je bla malo prestrašena, ki je blo hrupno ko smo prišle na bazen, ma se je hitro privadila....komaj čakam naslednji četrtek :)

DannyS sem ti poslala na zasebno kaj sem na FB, pa me lahko dodaš če hočeš :)

Če bo lepo jutri se pa vidimo ;)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
19.4.2010 12:56:13   
krokar
Pozdravljene po dolgem cajtu!!!
no se mi da spet mal po računalniku tipkat in sem se malo sprehodila po RR! Ve po večini verjetno uživate na srečanju v KP. Ja jest pa kot po navadi zahinavim. Lisa mi sedaj pančka( paše po kosilu) in potem gremo tud mi na sonček.
Zadnje tedne sem trpela user posted image simptome. Lenost, utrujenost, da o slabosti ne govorim....ma zdaj sem ok!! Mislim da je ta hudo za mano- smo preživeli. Lisa je pa itak cukr!!! Evo jo že kliče iz svoje postlce!! Gremo mami!!
Si moram cajt vzet in vas mal prebreat za nazaj, da vidim kaj kej dogaja novega med vami...
Upam da me še niste čist pozabile in da me še marateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja00)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
19.4.2010 14:39:08   
Belen
ciao,

ja dans sm mal zahinawila za srečanje,ampak zame je pond.edini dan ko smo wsi 4 skupaj in pač smo bli na sprehodu user posted image user posted image user posted image

upam,da ste se imele fajn, drugič se bomo tudi mi pridružili....katera je sploh bila'' user posted image user posted image

KROKAR....kdaj maš ti sploh rok??? user posted image al user posted image ??? že weš user posted image user posted image user posted image mene wedno mafra firbec.... user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
19.4.2010 15:41:49   
supernova2002
juhu super srečanje! :) drugič še!
vreme super, super čakulone, super sprehod. ste prav simpatične! :)))
hvala vam za tako lepo srečanje. lahko se še kej dobimo :)))))

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
19.4.2010 19:38:28   
DannyS
Ojla...

Hja očitno se res težko za kaj zmenimo.... ble smo štiri, poleg mene še supernova, tanja00 in mayamaya... ko sem predlagala datum in uro srečanja sem pač mislila, da bo kaka kaj komentirala če ji kaj ne bo ustrezalo, ma ker ste ble vse tiho sem mislila, da je večini ok. Zato sem bla malo začudena tudi zate Belen, ker nisi nič omenla, da te ne bo oz. da je pač tvoj fraj, Hator je pozabla, Chiare ni blo, BIA ni prebrala na forumu... Ben pa drugič, te ki smo ble smo se mele prav OK in vam je lahko samo žal user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
19.4.2010 21:34:32   
mayamaya
ja, ja , je bilo prav SUPER user posted image user posted image user posted image moramo ponoviti. pa v večjem številu. sem mislila, da  bomo  vsaj pol klopce zasedle user posted image .
supernova 2002 in tanja 00 super set. DannyS pa itak poznam že od prej user posted image . se še kaj vidimo.

aja, mi imamo definitvno poln nosek in že spiramo s fiziološko in pumpamo in ji sploh ni grave user posted image . še boljše. ma upam, da to hitro odpravimo.

lahko noč

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
20.4.2010 20:20:02   
krokar
Lepo da ste uživale!!! Mi imamo pa po navadi okoli 11h kosilo in pol gremo spat (vsi)!!
Ja Belen če so pa sam pondelki vaši pa razumljivo, da ste bli skupaj!! Moj rok je 15.10., če ga ne bova premaknila na konec oktobra!? Spola še ne vemo. na NS je mali sramežljivo skrival kaj ma med nogicami. Ha, glih če ne bo pupa, k je tako sramežljivauser posted image user posted image user posted image
Bia, ti greš pa zdaj v kratkem delat, al si že začela? Kaj pa v Dekanih v vrtcu si kaj vprašala, če majo še prostor. Če pogledaš na internetu pod prosta mesta v vrtcih, je bil podatek da je fraj!?
A katera pozna koga, ki pazi na otroke po dogovoru. Tako mislim za kako uro? Nama včasih tako narobe hodi, če imam jaz kake opravke kamor ne morem z Liso....in mora moj potem jemat dopust....v službi se potem samo grdo gledajo!!! Kar po oglasih se pa ne upam. Ne moreš kar nekomu zaupat otroka...
Jah, mala spi jest grem pa v postlo mal brat knjigo- prav paše!!!
aja še to!! A vaši malčki spijo v svojih posteljah? naš črv se zadnje čase kar naprej šlepa v najini postli. Zvečer zaspi brez problema v svoji postelji, potem pa začne okoli 23-1h nekje protestirat ...pa kako je vztrajna- dok je ne vzamem k sebi!!Kako bo to zgledal ko pride še eden!? Bom ko kaka matica....si ne upam pomislit...
LP

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
21.4.2010 19:47:19   
BIA79
Da vas na hitro pozdravim...

Klari gre na uvajanju zelo dobro, niti enkrat ni zajokala ko sem šla stran...je težje meni...to je moj zadnji teden doma...potem veselo na delo...no sem vsaj mirna, ker je Klara v dobrih rokah...

Strah me je pa za september..baje bo letos ostalo še več otrok brez vrtca kot lani...Grave...

Upam, da uživate v teh čudovitih dnevih...

Mi je žal za srečanje, ma res nisem nikjer zasledila datuma in uro srečanja...

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
21.4.2010 20:30:50   
krokar
Vzamem besedo nazaj. Sem danes na novo pogledala za vrtce in so popravljeni podatki. Ja kriza bo z vrtcem septembra. Ko sem mal poklicala tako informativno kako kaže, sem bla samo slabe volje. Če bi šla delat ne vem kaj bi. Bia fino, da se Klara dobro počuti v varstvu. Se pravi, da imaš ti večjo krizo!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
23.4.2010 15:18:26   
Belen
punce kje ste???? user posted image
krokar..kje si gledala podatke??? daš link od ss user posted image

bia.... ja ja služba ja, ma boš widla ti bo pasalo.....malo oddiha in neki drugačnega user posted image

nič oglaste se kej user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
24.4.2010 12:57:57   
Belen
p.s.da se še tu pohvalim, une ki nimate FB-ja ..... smo dobili vrtec !!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image
danes so nam poslai odločbo.... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ....

p.p.s.mislim,da bo ta naš forum zamrl user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
24.4.2010 13:55:59   
Tanja00
hej punce,

srečanje je blo res zakon v ponedeljek user posted image se moramo še kdaj dobit, ki se je lepo sprehajat v dobri družbi user posted image

za vrtec  pa tudi mi čakamo odločbo - upam, da bomo dobili za september, ki čene ne vem kako se bomo orgaizirali vsi skupajuser posted image

Želim vam lep vikend user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
24.4.2010 14:01:14   
mayamaya
hej, hej.
va be da je vikend in da je vreme še kar lepo, ma vsake toliko je treba kaj napisat, ki če ne nas bojo ukinli tle user posted image user posted image

mi smo zdaj glih prišli na kosilo, sem dala prat cunje (ma ne vem kdo mi jih bo pol zlikaluser posted image ) in pol šibamo nazaj ven.

eko tati že kliče na kosilo. se tipkamo

uživajte

(odgovor članu Tanja00)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
24.4.2010 19:39:13   
krokar
OOOO čestitke za vrtec!! A so že začeli pošiljat odločbe!!! Vse nohte si bom pogrizla user posted image user posted image
Mi pa spet neki kuhamo. Smo tečni  pa vročina, ah!!!Je pa danes pokukal ven 4. zobek- končno! Ju3 pa sonček!! upam, da ne bo Lisa imela vročine in bomo sli lah za celo popoldne venuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?