|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
6.4.2010 20:04:49   
momacus
Tašja hvala user posted image glede punčke pa ....moj mož je reku da ne zna delati punc user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
6.4.2010 20:22:00   
BIA79
Momacus vse naj naj :)
Momacus, povejte recept za fantiče allora :)

Danes je Klara začela uvajanje pri moji teti in je šlo presenetljivo dobro...no bomo videli kako bo, ko bom jaz šla stran...

Prijatelji mojih staršev so nam posodili potovalno posteljico...in user posted image user posted image user posted image  je ne znam in ne znam zravnat...vedno mi ena strani stoji postrani...mi je še žulj prišel na prstu...ma fan cul*...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
7.4.2010 6:55:44   
Belen
jutro
če se temu tako lahko reče... user posted image
ben sm se nawadila da ne spimo weč sploh...spim dwe-tri ure na noč----drugo smo budni, al poprawljamo dudo,al smo w naročju....ah.... lasciamo perdere,ki če ne..... user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Prijatelji mojih staršev so nam posodili potovalno posteljico...in user posted image user posted image user posted image  je ne znam in ne znam zravnat...vedno mi ena strani stoji postrani...mi je še žulj prišel na prstu...ma fan cul*...

hehe bia.... mogoče jo ne znaš prawilno sestavit.... pri nas so zakomlicirane....jo moreš powlečt iz sredine.... in se ona lepo celo raztegne.... user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
7.4.2010 7:36:59   
NAVT
Zdravo mamice z Obale! Spadam tudi jaz med te, a v malo starejšo kategorijo - tu in tam kakšno rečemo na Južni primorski. Malo sem sem pokukala in si prebrala tisti o ginekologih in še par komentarjev naprej. Naj pristavim še svoj lonček. Po dveh nosečnostih in porodih imam lepe in malo manj lepe izkušnje, a če seštejem je še vedno +. Moja g je Rožičeva, ki je res neotesana. V prvo je tudi mene poslala na internet user posted image , sicer je bilo pa vse b.p (nosečnost). Prvi porod se mi je vlekel: 12 ur, zamenjala 3 babice, glavnino časa sem imela Nato, ki je bila iz ure v uro boljša, zaključil je Deisinger, v naročju pa me je držal ... Ravnikar in me božal po licih user posted image Ta mi je bila najbolj marsovska, po vsem tistem, kar sem pred tem slišala o njem. Tud jaz nimam tako majhne riti, tako da nisem po njegovih stanadardih. Res, da se mi je porod zaključil ob 4h zjutraj z vakuumom. Skratka, bil je ok, Deisiger je pa itak ful fajn.
V drugo je štorja malo daljša. Prvo kot prvo sem se po NS (v LJ pri dr.Tul) morala z Rožičevo skregat - na NS sem dobila priporočilo naj me kot dvojno nosečnico z eno posteljico spremlja UZ na dva tedna. Ker ni prenesla strokovne avtoritete, se je počutila očitno totalno ogroženo, posledica je bila ta, da me je spravila v jok (težko z dvojnimi hormoni) in na koncu do tega, da sem kričala jaz na njo, ne samo ona name. Od tistega trenutka je bila z mano kot rožica. In vsem naslednjim takim dvojnim nosečkam je priporočala spremljanje na 2 tedna. Porod je bil v bistvu krasen. Trajalo je vsega skupaj 4 ure, bolelo me je cca za dve uri. Res, da so si v mali porodni sedeli na glavah, ker je bila taka gužva (cela porodnišnica in pol pediatrije). Imela sem Nato, ki sem se je ful razveselila - zabavali sva se v bistvu do konca. Res ima poseben smisel za humor, če od nje pričakuješ nežnost in toplino, brcaš v temo. Meni je pasal tak humor. Glavni porodničar je bil Ravnikar - tudi on je zapel na Natin humor, tako da na koncu, ko mi je bilo z umetnimi res že močno hudo in nisem uspela niti zadihat, sem izustila naj nehata, ker se ne morem smejat. Mene so sicer poškodovali, ker so reševali drugo, a se je kmalu vse porihtalo in ni nekih trajnih posledic.

Pri teh naših obalnih G (sploh Rožičeva, ki je to tudi ubesedila) je problem, da se zavedajo psihične komponente nosečnosti in poroda, a žal ne vejo kaj bi z njo, pol jo pa uporabijo za kontra učinke. Sej ni treba, da so vsi sluzasti in pocukrani, da ustrezajo izbruhu hormonov.

Belen, vmes sem prebrala, da ne spite .... vse bo šlo mimo. Mi zdaj cca tri mesece že spimo - torej pri 2 letih in pol se je neki normaliziralo. Sej cajt beži. user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
7.4.2010 11:23:09   
BIA79
Klara se umiri, mama zboli...in spet nisem spala nič...madonca...najprej me je grlo malo bolelo,potem se je nos zaštopal, potem pa me je začelo zebst in trest...vročina na ful...ni bilo kaj ko iskat lekadol po hiši :) Zdaj je malo boljše, seveda sem polna lekadolov ma bo...Klaro so prevzeli drugi, mene pa žre da si izgubiva tak lep dan...

Belen, verjetno so zobki...tolaži se da vi ste spali par mesecev, pri nas smo spali brez zbujanja le 10 dni :)

Punce v ponedeljek se uradno konča moja porodniška....

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
7.4.2010 11:45:38   
momacus
jutro. vidim da so spet vizore na pohodu. pri nas mož in tašča smrkata, mularija in jaz smo zaenkrta ok. moram potrkat, ma glede na to da nista dojena sta SUPER zdrava, vsake toliko tavečji kaj posmrka , ma to dan - dva in to je vse, tamali pa niti to ...zaenkrat, se ne smem prehitro hvalit. ima pa obdobje ko je začel izbirat kaj bo jedel, in valda ne to kar pripravim zanj, ampak kar jemo mi . in glede na to da je alergik .... pa tudi pit noče, pod nobenim pogojem edino na žlico par kapljic user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
7.4.2010 16:05:32   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Belen, vmes sem prebrala, da ne spite .... vse bo šlo mimo. Mi zdaj cca tri mesece že spimo - torej pri 2 letih in pol se je neki normaliziralo. Sej cajt beži. user posted image

uffffffff hwala Navt.... pri 2,5 letih... user posted image user posted image js bi rada prej spala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čaki čaki...še eni dwojčki in še iz izole si , s kje pa??? kaj pa imaš? user posted image al user posted image ?? al par ? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 7.4.2010 16:07:18 >

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
7.4.2010 21:17:20   
NAVT
Od dvojčkov sta dve punci, prej pa fant. Ja, iz Izole sem - Livade. Če si ti tista z "zaporednim" vozičkom, pol sem te ene dvakrat vidla, itak da dvojčkov ne zgrešiš, če si pa dvojni starš pa sploh se ti uklopijo extra senzorji. Sicer pol izpadeš ko uni firbčni in pametni. Enkrat ko ni več vozička, tudi ni več tako očitno in ne zbujaš več pozornosi, razen če sta identično oblečena.

A si kej povezana z drugimi dvojnimi mamicami z Obale?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
8.4.2010 15:13:48   
Belen

Od dvojčkov sta dve punci, prej pa fant. Ja, iz Izole sem - Livade. Če si ti tista z "zaporednim" vozičkom, pol sem te ene dvakrat vidla, itak da dvojčkov ne zgrešiš, če si pa dvojni starš pa sploh se ti uklopijo extra senzorji. Sicer pol izpadeš ko uni firbčni in pametni. Enkrat ko ni več vozička, tudi ni več tako očitno in ne zbujaš več pozornosi, razen če sta identično oblečena.

ciao... js tudi,sam ne wem kira si ti....no js sm tista ki si me "opisala" z zaporednim vozičkom in dwemi pupami user posted image
ja praw imaš, wedno te ustawljajo, sprašujejo itd.itd..... kot da jih še niso widli dwojčke user posted image user posted image user posted image

ne nism z nobenimi powezana, razen kolegice ki imata dwojčke iz kp.... dwe punčke, ena pa dwa fantka....
waša starost dwojčkow??? user posted image user posted image

js sm edino tle na forumu na dwojčki naš letnik 2009 user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
8.4.2010 21:07:04   
saruška
eko mene po dolgem času, sem spet na bolniški... tokrat zaradi sebe in ne zaradi andraža hvala bogu...

momacus, malo pozen odgovor: moja ginekologinja je v postojni in oktobra je še sprejemala nove tako da... je pa zlata napram rožičevi user posted image !

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
9.4.2010 6:24:30   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

ciao... js tudi,sam ne wem kira si ti....no js sm tista ki si me "opisala" z zaporednim vozičkom in dwemi pupami user posted image
ja praw imaš, wedno te ustawljajo, sprašujejo itd.itd..... kot da jih še niso widli dwojčke user posted image user posted image user posted image

ne nism z nobenimi powezana, razen kolegice ki imata dwojčke iz kp.... dwe punčke, ena pa dwa fantka....
waša starost dwojčkow??? user posted image user posted image

js sm edino tle na forumu na dwojčki naš letnik 2009 user posted image

Pol sem pa slabo brala: sem bla prepričana da maš dva fanta .... sori ...... aja, pa sej maš v podpisu dve dekliški imeni user posted image
Naši dve (Brina in Neža) mata dobri dve leti in pol .... konec julija bosta 3. A sta eno ali dvojajčni?

Dvojne mame smo se začele neki sistematično povezovat celo v smeri ustanavljanja društva, pa je zdej čez zimo to pošteno zamrlo. Je bila pa ideja, da se začnemo malo mrežit z namenom suporta dvojnim nosečkam in mladim mamicam. Dej mi mail na ZS pa ti pošljem FW z linkom.

< Sporočilo je popravil NAVT -- 9.4.2010 6:27:15 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
9.4.2010 12:54:36   
BIA79
Evo mene...danes je končno vročina padla in že perem sto na uro...je tako fajn perilo, ko se suši na spomladanskem soncu, sam ne vem kdo bo vse to zlikal :)

Saruška, kaj pa si ti fasala?

Baje so norice v giru :)

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
9.4.2010 14:25:24   
Belen
kolko časa ste meli vročina bia??user posted image ki pri nas jo ma dans spet Naša... do 38C, to 1X na teden, pol naslednji dan nič.... user posted image drugih znakow ni.... pri was????

saruška: si "znorela" al "zbolela" user posted image user posted image user posted image user posted image

pupe, kaj čakamo dež??? kaj je z našim srečanjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
9.4.2010 14:25:25   
saruška
bia, imam vnete oči in sem taka kot da bi me kdo premlatil user posted image

ti si boljša?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
9.4.2010 14:26:49   
saruška
belen, sem zbolela user posted image ... čeprav včasih...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
9.4.2010 14:35:01   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

belen, sem zbolela user posted image ... čeprav včasih...

itak....bi bilo lahko oboje user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
9.4.2010 16:48:44   
BIA79
Klara je imela vročino 37,5 en dan in bašta...je pa spet prehlajena in kašlja, ker ji sluz hodi v usta...danes ponoči smo ji 2x čistili nos in potem je končno zaspala...

Jaz sem imela eno mini gripo, sem boljša, ma še vedno brez energije...

Ja...kdaj bo to srečanje...jaz čez dva tedna grem delat!!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
11.4.2010 11:22:58   
BIA79
Zadnji dan moje porodniške...torej PUNCE KDAJ SE DOBIMO???

Gia, kam si se skrila?!?!

Kdaj se dobimo??? Vreme je ugodno, temperatura tudi :)

Uživajte v tem prečudovitem dnevu...grem nahranit kanarine dokler Klara spi...moža ni doma in toka mene :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
11.4.2010 12:19:14   
supernova2002
Dannys kje si???? že cel teden te ne vidim...še moj je reku da je čudno...ker te ni videt;))) pri nas ni vikenda ne da bi vas srečali :))))

kako gre vse hitro. Maruša ima 11mesecev, 10kg in pol, 78cm, 5zobkov(6.se muči it ven)...kmalu pa bo imela 1 leto! na porodniški sem do konc meseca. pol pa bom vidla kako in kaj .
imam več variant. al it delat v vrtec, al imet privat varstvo al poiskat kakšno drugo delo...al pa neki od tega vendar od septembra dalje. da sem z marušo do takrat doma. aljoša si želi tazadnjo varianto. jaz pa bi rada ponovno zanosila... on si tudi to želi...
tako da je sam stvar odločitve.
lp

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
11.4.2010 13:14:33   
Belen
SUPERNOVA.... naredi kar te najbolj weseli..... če misliš da bi rada imela takoj še enga user posted image - ga naredi, lih dokončaš študij in bo taman..... moj predlog user posted image user posted image user posted image ... tako bo maruša mela družbo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
11.4.2010 19:03:31   
DannyS
Ojla...

supernova2002 med tednom smo bli skoraj vsak dan v KP, razen v sredo, ko smo bli v Izoli. Je pa res, da nismo zahajali po S obvoznici. Včeraj pa smo bli samo zjutraj v KP, ker sem popoldan prekopavala vrtiček, danes pa smo skočli samo za dve urci ven in pol sem cel popoldan sadila sadike. Še enega otročička supernova dokler ste v formi...:)

Joj meni kar slabo pride, ko pomislim da bo treba čez  dobra dva meseca delat... pa ne me razumet narobe, imam super službo, samo sem se tako razvadla bit doma, da bi tudi jaz najraje napalila še kakega otročička...

Kaj določimo kar en dan za srečanje, lahko jutri ali pa tudi torek, da boste imele vse čas za prebrat, ob 11 uri, se dobimo na ta dolgi klopci v KP? Katera je za oz. katera lahko?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
12.4.2010 6:52:02   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Kaj določimo kar en dan za srečanje, lahko jutri ali pa tudi torek, da boste imele vse čas za prebrat, ob 11 uri, se dobimo na ta dolgi klopci v KP? Katera je za oz. katera lahko?

jutroooooooo user posted image

js lahko w torek ob 11h w kp na uni klopci....kdo je še za? user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
12.4.2010 20:56:58   
BIA79
Nam je problem tista ura, ker Klara spi...in zdaj smo pri teti gor...kaj pa druge?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
13.4.2010 8:48:42   
momacus
dan. ma kdo je omenil srečanje in s tem pokvaril vremeuser posted image

< Sporočilo je popravil momacus -- 13.4.2010 8:49:08 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
13.4.2010 18:40:24   
gia15
hej

na hitro, da vas pozdravim

smo bili prejšnji teden na dopustu in nisem imela s sabo prenosnika - totalni odklopuser posted image user posted image

danes sem začela delat in zdaj komaj gledam - je user posted image  ponoči fuuul malo spala, jo mučijo zobki; dvojkice spodaj še hodijo ven, zgoraj so pa že zunaj in še nek prehlad je staknila - zamašen nosek in kašelj, če se ji ne umiri se bomo morali it pokazat k pediatruuser posted image  pa sem komaj začela delat - groza!!!

midve se srečanja ne moreva udeležit v dopoldanskem času, če se lahko zmenimo za popoldne pa z veseljem

drugače, ste ostali zdravi?

začne še kdo s plavanjem v čet. v adriji? mi smo se vpisali, samo zdaj bomo videli, če bomo šli ta čet. zaradi prehlada, upam, da se umiri

ajde...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?