Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 15:27:53
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78** Meni so na dopustu še včasih sobarice odveč. Ne skrbi, ti si njim se bolj odvec
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 15:28:32
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška kaj je prisiljeno? Da prideš iz apartmaja, pa te na skupni terasi čakata kava in uzo z ledom ? Skupaj smo pili samo prvi in zadnji dan, vse ostale dni je bila to jaz rečem pozornost, ki mi je bila všeč. Glede krajev Mišek se bom vsedla malo pred album , ker niso to neki znani kraji. Pač vasice skoz katere sva se peljala. En dan nama je bil cilj recimo Mani, vmes sma se ustavila v ful čarobnih vasicah, katerih imena so bila v njihovi cirilici . Meni osebno svetovno no. Bolj me generalne smeri zanimajo. Regija pa vecja mesta - kako ste sli - od do... pa kaj jas vem kaka bolj znana jama na poti, reka, hrib, anticno mesto recimo... Mi smo lani vandrali okoli Poligirosa in Petralone, pa vse tja do Ouranopolisa...
< Sporočilo je popravil Misek -- 2.7.2009 15:46:04 >
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 15:52:54
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Si pa zgrešila vseeno point. Lahk je milijon ljudi in jaz med njimi in me ne moti, saj sem lahk tiho in se ne rabim prisiljeno z nekom pogovarjat samo zato, da me bo čakal kofe na mizi , in lahk je en sam človk na dopustu, ki mi bo najedal živce in moj mir s tem, da mi bo kuhal kofe in čakal, da mu povem par besed. Ni poanta v številu ljudi, v turističnih krajih, temveč v temu kolk ti ljudje pustijo miru, da se ne vtikajo v tebe, če ti tega nočeš, da ko tebi zapaše, se že vklopiš v pogovor IZVIRNO SPOROČILO: higuys Pač , kot smo že ugotovile..vsak si kroji dopust po sebi. Meni se zdi nekako logično, da če si ti npr. frizerka, kelnerca in svojo službo preživiš na nogah , da ti potem paše izležavanje...in jaz ,ki sedim, sedim mi potem paše lajdrat okoli. Z obema se strinjam. jaz pa kar z vsemi tremi.... kaj, ko bi me šle enkrat skupaj? se v 14 dneh niti ne pošnofamo.... ne, meni je v teh hotelih všeč ravno moja "anonimnost" ...zato mi je bil všeč tudi NYC....v enem tednu nisem srečala nikogar, ki bi ga poznala in s katerim bi morala izmenjati 3-4 vljudnostne fraze.....
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 15:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija kaj, ko bi me šle enkrat skupaj? se v 14 dneh niti ne pošnofamo.... ne, meni je v teh hotelih všeč ravno moja "anonimnost" ...zato mi je bil všeč tudi NYC....v enem tednu nisem srečala nikogar, ki bi ga poznala in s katerim bi morala izmenjati 3-4 vljudnostne fraze..... ma saj paše kak dan, pa greš h komu ali on pride do tebe. ne pa dan na dan. to je tko, kot da bi mi šli v prekmurje, potem bi pa vsak dan šla na kavo k Riji btw. rija, ta vikend pridemo ponovno. tokrat sami. imaš v soboto čas?
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 16:14:58
|
|
|
|
rija
|
si bom vzela :) a lahko proti večeru.....? ker imam na kosilu celo četico maš vinjeto za AC?
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 16:18:30
|
|
|
|
rija
|
ojej....in jaz sem mislila, da je 2200 za tri predrago..... fak....kaj pa to? http://www.potovanje.si/produktO.asp?zhc=EFL&ahc=LJU,VIE,SZG,GRZ,INN,KLU,MUC,LNZ,MBX&epc=2&hon=FISCARDO&sub=lastmin&stc=4&zan=&bsd=1.10.2009&bsd_days=-1&bsd_months=10.2009&vnd=1.07.2009&vnd_days=-1&vnd_months=07.2009&tdc=7&ka=0&imageClip=0&ka1=0&ka2=0&ka3=0&md5p=51d96756e818e68f6a634365e8af5f24&iso=de&requestType=pauschal&gid=40777 kakorkoli, da je Fiscardo resnično čudovit.....
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 17:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
si magnet za visoke cene.
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 18:02:44
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 si magnet za visoke cene. zdaj se bom kontra obrnila, da se bosta ista pola odbijala
|
Posvojitev VitaebellaČe sami ne bi mogli imeti otrok, bi se s partnerjem odločila za posvojitev?Da (
59%)
Ne (
5%)
Ne vem (
31%)
Odšla bi vsak svojo pot (
2%)
Sva že posvojila (
0%)
Nič od naštetega (
3%)
Število vseh glasov: 439Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!