Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 11:40:42
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška imam občutek, da si mojega posta o Grčiji ni nobena prebrala dej napisi kaj vec o konkretnih lokacijah. Imena krajev ipd...
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 13:35:08
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Tak da mogoče malo razmišljajte za dopust v lastni režiji, pa ne se bat, da ne boste dobili prenočišča, dobili ga boste. Če pa vam ga bo nudil še kak domačin ( soba ali apartma), pa vam jutranja kavica in uzo iz njihove strani vsak dan ne uide! sem prebrala, brez skrbi ampak jaz na dopustu tega nimam rada...nobenih domačic, ki me vsako jutro pričakajo pred apartmajem....nič od tega, nobenih preveč domačih stikov.....glede na to, da vsakodnevno delam z ljudmi....nočem nobenega prevelikega kontakta na dopustu.....ne vem, če razumete...
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 13:37:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: muška Tak da mogoče malo razmišljajte za dopust v lastni režiji, pa ne se bat, da ne boste dobili prenočišča, dobili ga boste. Če pa vam ga bo nudil še kak domačin ( soba ali apartma), pa vam jutranja kavica in uzo iz njihove strani vsak dan ne uide! sem prebrala, brez skrbi ampak jaz na dopustu tega nimam rada...nobenih domačic, ki me vsako jutro pričakajo pred apartmajem....nič od tega, nobenih preveč domačih stikov.....glede na to, da vsakodnevno delam z ljudmi....nočem nobenega prevelikega kontakta na dopustu.....ne vem, če razumete... razumem vsaj na dopustu bi si rada spočila od prisiljenega nasmeha
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 13:47:08
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 razumem vsaj na dopustu bi si rada spočila od prisiljenega nasmeha
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:01:45
|
|
|
|
muška
|
kaj je prisiljeno? Da prideš iz apartmaja, pa te na skupni terasi čakata kava in uzo z ledom ? Skupaj smo pili samo prvi in zadnji dan, vse ostale dni je bila to jaz rečem pozornost, ki mi je bila všeč. Glede krajev Mišek se bom vsedla malo pred album , ker niso to neki znani kraji. Pač vasice skoz katere sva se peljala. En dan nama je bil cilj recimo Mani, vmes sma se ustavila v ful čarobnih vasicah, katerih imena so bila v njihovi cirilici . Meni osebno svetovno no.
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:04:29
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška kaj je prisiljeno? Da prideš iz apartmaja, pa te na skupni terasi čakata kava in uzo z ledom ? Skupaj smo pili samo prvi in zadnji dan, vse ostale dni je bila to jaz rečem pozornost, ki mi je bila všeč. saj, to je tudi meni všeč. samo nikoli ne veš, na koga naletiš. in izkušnje, ki so me pripeljale do takega razmišljanja, so malenkost drugačne številka mojih spodnjih gat je pač moja stvar...
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:16:35
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: muška kaj je prisiljeno? Da prideš iz apartmaja, pa te na skupni terasi čakata kava in uzo z ledom ? Skupaj smo pili samo prvi in zadnji dan, vse ostale dni je bila to jaz rečem pozornost, ki mi je bila všeč. saj, to je tudi meni všeč. samo nikoli ne veš, na koga naletiš. in izkušnje, ki so me pripeljale do takega razmišljanja, so malenkost drugačne številka mojih spodnjih gat je pač moja stvar... Joj, zame je to vseeno prisiljeno, ne maram tega in pika. Če se mi zahoče domačinov, pač grem in jih nagovorim, drugače pa so zame jutra sveta, mir,tišina, kofe si lahk sama skuham ali pa grem v kafič. Men se enostavno ne ljubi pogovarjat zjutraj in bi mi bil tist kofe prisila. Že ko bi vstala, bi si rekla,a zdaj pa spet ti ljudje in kava
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:17:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška kaj je prisiljeno? Da prideš iz apartmaja, pa te na skupni terasi čakata kava in uzo z ledom ? Skupaj smo pili samo prvi in zadnji dan, vse ostale dni je bila to jaz rečem pozornost, ki mi je bila všeč. hja, napisala si vsak dan to bi bilo tudi meni čist preveč pa tisto, ko zapustiš apartma, pa se vsakič znova nasmihaš in rečeš kakšno besedo, pa kaj spiješ, pa, pa.... to je potem isto, kot da sem doma v bloku, kjer me sosede "slučajno srečajo" na hodniku
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:17:43
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Joj, zame je to vseeno prisiljeno, ne maram tega in pika. Če se mi zahoče domačinov, pač grem in jih nagovorim, drugače pa so zame jutra sveta, mir,tišina, kofe si lahk sama skuham ali pa grem v kafič. Men se enostavno ne ljubi pogovarjat zjutraj in bi mi bil tist kofe prisila. Že ko bi vstala, bi si rekla,a zdaj pa spet ti ljudje in kava bingo
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:18:54
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Joj, zame je to vseeno prisiljeno, ne maram tega in pika. Če se mi zahoče domačinov, pač grem in jih nagovorim, drugače pa so zame jutra sveta, mir,tišina, kofe si lahk sama skuham ali pa grem v kafič. Men se enostavno ne ljubi pogovarjat zjutraj in bi mi bil tist kofe prisila. Že ko bi vstala, bi si rekla,a zdaj pa spet ti ljudje in kava bingo Meni so na dopustu še včasih sobarice odveč.
< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 2.7.2009 14:19:42 >
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:21:57
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: muška kaj je prisiljeno? Da prideš iz apartmaja, pa te na skupni terasi čakata kava in uzo z ledom ? Skupaj smo pili samo prvi in zadnji dan, vse ostale dni je bila to jaz rečem pozornost, ki mi je bila všeč. hja, napisala si vsak dan to bi bilo tudi meni čist preveč pa tisto, ko zapustiš apartma, pa se vsakič znova nasmihaš in rečeš kakšno besedo, pa kaj spiješ, pa, pa.... to je potem isto, kot da sem doma v bloku, kjer me sosede "slučajno srečajo" na hodniku pa natasa, hope in rija...pa ve ste čist nesocializirane... ...zagotovo niste v vrtec hodile... Ne , ne hec....samo to da imamo rade mir pač izhaja iz tega da pač delamo z žvalmi, mislim ljudmi...
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:22:34
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78** Meni so na dopustu še včasih sobarice odveč. Pa na vrata obesikš tisti listek Ne moti.....pa je ni.....oz. pride, ko je soba prazna.....
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:25:07
|
|
|
|
liliana
|
Zakaj si pa potem tiste, ki tako zelo ljubite mir na dopustu, ne privoščite tistih robinzonskih počitnic, ko enkrat na teden ladja pripelje kruh in mleko in razen dostavljača nikogar ne vidite...... Ne pa da hodite v najbolj turistične kraje, sredi največje turistične sezone...... Kar tako me zanima.......
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: muška kaj je prisiljeno? Da prideš iz apartmaja, pa te na skupni terasi čakata kava in uzo z ledom ? Skupaj smo pili samo prvi in zadnji dan, vse ostale dni je bila to jaz rečem pozornost, ki mi je bila všeč. hja, napisala si vsak dan to bi bilo tudi meni čist preveč pa tisto, ko zapustiš apartma, pa se vsakič znova nasmihaš in rečeš kakšno besedo, pa kaj spiješ, pa, pa.... to je potem isto, kot da sem doma v bloku, kjer me sosede "slučajno srečajo" na hodniku pa natasa, hope in rija...pa ve ste čist nesocializirane... ...zagotovo niste v vrtec hodile... Ne , ne hec....samo to da imamo rade mir pač izhaja iz tega da pač delamo z žvalmi, mislim ljudmi... 1. se strinjam (v vrtec pa sem hodila) 2. se strinjam
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:27:31
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78** Meni so na dopustu še včasih sobarice odveč. Pa na vrata obesikš tisti listek Ne moti.....pa je ni.....oz. pride, ko je soba prazna..... To itak prakticiramo.
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:29:05
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj si pa potem tiste, ki tako zelo ljubite mir na dopustu, ne privoščite tistih robinzonskih počitnic, ko enkrat na teden ladja pripelje kruh in mleko in razen dostavljača nikogar ne vidite...... Ne pa da hodite v najbolj turistične kraje, sredi največje turistične sezone...... Kar tako me zanima....... Sem preveč komot. Na dopust hodimo izven sezone, ker na dopustu ne maram polnih plaž.
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj si pa potem tiste, ki tako zelo ljubite mir na dopustu, ne privoščite tistih robinzonskih počitnic, ko enkrat na teden ladja pripelje kruh in mleko in razen dostavljača nikogar ne vidite...... Ne pa da hodite v najbolj turistične kraje, sredi največje turistične sezone...... Kar tako me zanima....... ne hodimo. zadnja 4 leta smo bili itak skoz doma, ker smo imeli nepokretnega tasta. lani smo šli pa zadnji teden v avgustu v Dajlo, kjer je ena trgovina s hrano, ena z revijami in en bife. apartma je bil tko obrnjen, da ostalih nismo srečali, veliko smo se sprehajali in vozili s kolesi. nobenega šundra. pa še ful poceni- 230€ za en teden. majka, ti rečem. in letos gremo tudi.
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:31:47
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: muška kaj je prisiljeno? Da prideš iz apartmaja, pa te na skupni terasi čakata kava in uzo z ledom ? Skupaj smo pili samo prvi in zadnji dan, vse ostale dni je bila to jaz rečem pozornost, ki mi je bila všeč. hja, napisala si vsak dan to bi bilo tudi meni čist preveč pa tisto, ko zapustiš apartma, pa se vsakič znova nasmihaš in rečeš kakšno besedo, pa kaj spiješ, pa, pa.... to je potem isto, kot da sem doma v bloku, kjer me sosede "slučajno srečajo" na hodniku pa natasa, hope in rija...pa ve ste čist nesocializirane... ...zagotovo niste v vrtec hodile... Ne , ne hec....samo to da imamo rade mir pač izhaja iz tega da pač delamo z žvalmi, mislim ljudmi... Res nisem hodila v vrtec
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:32:37
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj si pa potem tiste, ki tako zelo ljubite mir na dopustu, ne privoščite tistih robinzonskih počitnic, ko enkrat na teden ladja pripelje kruh in mleko in razen dostavljača nikogar ne vidite...... Ne pa da hodite v najbolj turistične kraje, sredi največje turistične sezone...... Kar tako me zanima....... Mah, to je poklicna deformacija...cel dan govoriš , se prisiljeno smehljaš, ljudem dajaš prav v sebi si pa misliš ...mater...Zato mi ni pač do tega , da se vsak , ki ima minutko časa vtakne vame in začenja neke debate..Dopust pač imam , da se z mojima fantoma in da energijo trošim na njih. Enemu dobesedno. Sicer pa sama ne hodim v najbolj turistične kraje , še manj sredi največje turistične sezone.. Nekaj mojih dopustov (samo da se pohvalim )... dva meseca , no trije po avstraliji , takrat še brez malega...bili so dnevi, ko razen moža, kengerjev in vombatov nisem videla nikogar . Po siciliji 10 dni - ampak ne agrigento, tombe palermitane- ne nas je nesel v cefalu in okoliše vasice...noro... Pač , kot smo že ugotovile..vsak si kroji dopust po sebi. Meni se zdi nekako logično, da če si ti npr. frizerka, kelnerca in svojo službo preživiš na nogah , da ti potem paše izležavanje...in jaz ,ki sedim, sedim mi potem paše lajdrat okoli.
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:33:38
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj si pa potem tiste, ki tako zelo ljubite mir na dopustu, ne privoščite tistih robinzonskih počitnic, ko enkrat na teden ladja pripelje kruh in mleko in razen dostavljača nikogar ne vidite...... Ne pa da hodite v najbolj turistične kraje, sredi največje turistične sezone...... Kar tako me zanima....... ne hodimo. zadnja 4 leta smo bili itak skoz doma, ker smo imeli nepokretnega tasta. lani smo šli pa zadnji teden v avgustu v Dajlo, kjer je ena trgovina s hrano, ena z revijami in en bife. apartma je bil tko obrnjen, da ostalih nismo srečali, veliko smo se sprehajali in vozili s kolesi. nobenega šundra. pa še ful poceni- 230€ za en teden. majka, ti rečem. in letos gremo tudi. Dajla ...daj me pošlji v p.m...mogoče nam bo tokrat usojeno.
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:37:25
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj si pa potem tiste, ki tako zelo ljubite mir na dopustu, ne privoščite tistih robinzonskih počitnic, ko enkrat na teden ladja pripelje kruh in mleko in razen dostavljača nikogar ne vidite...... Ne pa da hodite v najbolj turistične kraje, sredi največje turistične sezone...... Kar tako me zanima....... Sem že bila na robinzonu in je bilo fajn, nimam besed. Še elektrike in vode ni bilo, pa tudi ladje s kruhom ne. Si pa zgrešila vseeno point. Lahk je milijon ljudi in jaz med njimi in me ne moti, saj sem lahk tiho in se ne rabim prisiljeno z nekom pogovarjat samo zato, da me bo čakal kofe na mizi , in lahk je en sam človk na dopustu, ki mi bo najedal živce in moj mir s tem, da mi bo kuhal kofe in čakal, da mu povem par besed. Ni poanta v številu ljudi, v turističnih krajih, temveč v temu kolk ti ljudje pustijo miru, da se ne vtikajo v tebe, če ti tega nočeš, da ko tebi zapaše, se že vklopiš v pogovor
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.7.2009 14:40:01 >
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:40:29
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj si pa potem tiste, ki tako zelo ljubite mir na dopustu, ne privoščite tistih robinzonskih počitnic, ko enkrat na teden ladja pripelje kruh in mleko in razen dostavljača nikogar ne vidite...... Ne pa da hodite v najbolj turistične kraje, sredi največje turistične sezone...... Kar tako me zanima....... Ja sej zato hodimo na Pašman. Sicer ne, na robinzonsko stran proti Kornatom, ampak na poseljeno stran. Naša hiška je na pravem mestu, za božji mir. Fajn nam je ker poznamo domačine in je prijetno.
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:45:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Si pa zgrešila vseeno point. Lahk je milijon ljudi in jaz med njimi in me ne moti, saj sem lahk tiho in se ne rabim prisiljeno z nekom pogovarjat samo zato, da me bo čakal kofe na mizi , in lahk je en sam človk na dopustu, ki mi bo najedal živce in moj mir s tem, da mi bo kuhal kofe in čakal, da mu povem par besed. Ni poanta v številu ljudi, v turističnih krajih, temveč v temu kolk ti ljudje pustijo miru, da se ne vtikajo v tebe, če ti tega nočeš, da ko tebi zapaše, se že vklopiš v pogovor IZVIRNO SPOROČILO: higuys Pač , kot smo že ugotovile..vsak si kroji dopust po sebi. Meni se zdi nekako logično, da če si ti npr. frizerka, kelnerca in svojo službo preživiš na nogah , da ti potem paše izležavanje...in jaz ,ki sedim, sedim mi potem paše lajdrat okoli. Z obema se strinjam.
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 14:48:59
|
|
|
|
liliana
|
Spraševala sem zato, ker imam tudi jaz rada mir na dopustu.....zato gremo izven sezone, na kakšen otok, sicer običajno v hotel, kjer se izogneš tudi temu, da bi te kdo s kavo čakal pred vrati in te "prisilil" v pogovor......če pa kelnar kakšno reče poleg dober dan, me pa spet tako blazno ne moti in če mi je do pogovora le tega nadaljujem ali ga pa celo sama začnem, če pa ne pa pač ne...... nikoli pa nisem imela občutka, da bi se kdo pretirano vtikal vame, tudi v privat apartmajih ne......mi je pa bilo celo všeč, če mi je kaka gospa prinesla kako domače pecivo ali sadje in sem ji potem jaz skuhala kavo....
|
|
|
|
RE: Ali je dopustovanje postalo predrago? 2.7.2009 15:03:34
|
|
|
|
mika
|
liliana, men dopust predstavlja ravno mir...ok, mi smo na svojem, ampak prej ko smo hodili v hotele, mi ni bil všeč urnik kosila, zajtrka, večerje...da sploh obstaja, kar pa je normalno, da mora bit. Vstanem vedno prva, če zaspim do osme , sem adio, ker sem že prepozna . V glavnem ob 6 30 pijem kavo in gledam proti morju ...sama tišinaaaaaaaaaaaa. Pol ko pa moja dva vstaneta, je seveda pestro in se imamo fajn. Ne maramo pa gužve in kričečih italianov. Eno sezono jih je ful prišlo tja v kemp, pol pa nisi mogel it ne v miru na kavo ne na kosilo....pa ne mislim zdaj na tisti jutranji mir...to je bilo drenje...mater, kot da bi prišla na kako tekmo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?