kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek Drugače pa Kalbo, kaj ti misliš, da se v Grčiji škržakov ne sliši? Pa da nismo plavali v lepi vodi? Pa ta ni samo tam kjer si ti, pa v Grčiji, pa Turčiji, pa Tuniziji, pa Karibi, pa Bahamsko otočje... Ne bi ti razlagala o luksuzu in naravnih lepotah, ki sem jih doživela tam, ker bi dvomil v napisano. Ob slikah ki sem jih pa ovekovečila, bi pa samo onemel.... A dej , a obnemel bi, a dvomil bi o napisanem, ne me smejat no. Meni je jasno, da je svet poln lepih kotičkov, ki jih vseh ne vidiš niti v tisoč življenjih in nekaj teh imam v planu obiskat. Ne bo mi pa noben govoril, da večina Slovencev ki hodijo v Tunizijo, Grčijo, Turčijo, Španijo vidi kaj. Malo morgen, sicer so izjeme, sam jih je zelo malo. Večina jih spozna ulico do plaže, če je pa v hotelu bazen pa še tega ne, pa ulico s spominki, pa par vodenih izletov dajo skozi in to je to za tisto leto in za 2500 EUR. Če hočem bit zapečkarski sem pa to rajši na svojem z borovci poraslem placu, ker na letnem dopustu in majhnimi otroki se men ne da okol skakat. Kdaj kasneje bomo pa potoval, samo to v lastni režiji in to z avtom, avtodomom, al pa s kolesom in šotorom in bomo šli potovat, ne pa spočit se na dopust. Ne ti men "obnemel"....
|