Muca83
|
Čer! Danes ko sva vstali pa zunaj taaak sonček, juhu! Končno spet malo ven, je ful pasalo. In tudi Lana je bila danes ful pridna, ni imela nobenih napadov joka, tako da je bil super dan. Zvečer je spet nekaj štrajkala in zaspala šele ob 23h, pa ravno danes, ko bo mogla zjutraj prej vstat, ker imamo posvetovalnico, ampak bo že. Upam, da bo dobro prenesla cepljenje, itak je pa moj jutri vzel dopust, tako da če bo kakšna kriza bova vsaj oba doma. Temenca ima pa še kar, ma moram priznat, da se jih še nisem lotila Samo zdaj so se ji pa začeli luščit in se ji kar vidijo v temnih laskih in bo treba nekako dol spravit. aprilčica, mi imamo cepljenje jutri, kaj je blo pa včeraj z njo pa pojma nimam, nekaj jo je moglo šravfati očitno. V vozičku se pa že itak ne mara preveč vozit, mislim da ji je dolgčas Tako, da ponavadi greva tako, ko je že malo zaspana, da jo potem uspava in odspi svoje pol ure. Pol pa hitro domov Pač imam malo nestandardnega otroka, ni kaj. miska, Nina je pa pravi cukrček. Pa mislim, da si v podpisu zadnjo težo malo falila, za 1 kg hel32, vidiš zanimivo, Lana pa ravno avta ne prenaša, voziček pa tudi samo pogojno. Ma saj pravim, še sreča, da ni to večkrat. Mamice, ki prenašajo ure neutolažljivega joka vsak dan so pa res carice! Mi na srečo tistih pravih večernih kolik nismo imeli, da bi cele ure vreščala, jo je pa cele dneve napenjalo in je kar precej jokala ampak nikoli več kot 15 min skupaj, tako da je kar šlo. Tisto včeraj pa upam, da se ne ponovi. Mah tašča moja pa pač nič ne ve o sodobnih pogledih na vzgojo dojenčkov. Od nje dobivam samo nasvete, da naj jo dam v posteljo, da se joka pa vedno je premalo oblečena Ma mi gre malo na živce ampak preslišim oz. ji rečem, da moj otrok pač ne bo sam nekje jokal, na srečo sva z mojim oba istega mnenja od prvega dne. Včasih so imeli pa res malo drugačne poglede na vse skupaj, brat od mojega je baje shodil šele ko je bil star 2 leti, ker so ga imeli skoz v posteljici Pa do 3. leta ni NIČ govoril, niti besede Pa ni čisto nič narobe z njim, samo očitno se niso res nič ukvarjali. Ali pa od sestrične od mojega mož (imata sedaj že 15 let staro hčerko) je rekel, da ko je bila dojenček, da če je bila previta in sita je niti enkrat niso v roke vzeli, da so jo kar pustili jokat. Mislim, en folk res ni normalen! Je pa punca danes res malo čudna, taka, nepriljubljena, vedno resna in težave s težo ima ful, pa nima debelih staršev. Mah... zdej sem se pa čist preveč razpisala o čisto tretji temi... go_ta, zvezdico imamo pa nima pri nas kakega učinka. Mekaj časa firbčno opazuje medvedke na stropu, če pa zaspana postane pa se začne pritoževat, jo je treba vzet k sebi Nam se trenutno najbolje obnese vrtiljak nad posteljico (tega imamo: klik). Tega lahko gleda tudi do pol ure, če je dobre volje, pa kar smeji se pa maha z vsemi štirimi No, lačna pa tudi ni bla, ker se ni hotela dojiti, flaše pa tudi ne. živa25, dobrodošla nazaj! A vi pa že kar GH uvajate, uau! Pa cortkan je fuuul! hruškolinka, tvoja kolegica pa Kako ji sploh pride na pamet se vtikovat? Vsaka mama najbolje pozna svojega otroka. anžetka, ni bila Lana žejna, sem tudi to probala. Meni je patronažna svetovala čajčka že takoj pri 3 tednih, ko jo je začelo napenjat, samo tamala noče skoraj nikoli pit. Včasih pa pije, tako da ga kar vseeno redno pripravljam. Čeprav ga res pije 1x na 2 tedna Pri Lani je pa sedaj aktualno, da prime in v roki drži en obroč s krogci, ki je zraven igralnega centra prišel. Včeraj je kar ene pol ure držala zadevo pa mahala z roko pa v usta itak Danes sem jo pa fotkala, evo: Joj kakšne oči mi vedno dela, ko jo slikam, kar z belim gleda Ma pa ona ful natrpan igralni center, ker sva ji midva enega kupila še preden se je rodila, potem je pa še enega dobila za darilo in sva potem kar igračke iz obeh vse v enega nataknila in je totalno zafilan Evo še eno fotko naše mis: