tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kerala Tulpek, daj čimvečkrat kaj napiši, da se mi Keglove vaje v male možgane vgradijo Js se običajno spomnim takrat, ko vidim svoj podpis... tak da je sedenje za računalnikom tudi koristno IZVIRNO SPOROČILO: eee35 AAAA! Spet me je vrgel pokonci, sam pa spi, vragec mali! Včeraj je spal skoraj cel dan, sem že mislila, kaj bo delal šale ponoči, zvečer sem ga ob 22.50 dala v posteljo, jamral še kakšnih 10 minut, pa je zaspal do 4.20, ne vem pa če ni obdeloval prsta vmes, nisem slišala...pol do 6.20, zdaj pa še spi. Enako, moj ponavadi čez dan ne spi kaj dosti, kakšni 2-3 ure, ampak ne v kosu, včeraj je pa kar spal in spal. In to dopoldne, ko sploh ne spi in sem mislila, kaj bo ponoči.. ojoj... potem je pa spal od 22-5.30. Danes je pa že nazaj v formi, komaj mi je uspelo pridet do računalnika. Nasploh je precej pridno dete, ampak včasih se pa začne kar na lepem na ves glas jokat in ga je treba hitro vzet v roke ali pa menjat položaj. IZVIRNO SPOROČILO: Ayo Glede rokic in prstkov, to je cisto normalno, da si jih tlacijo, ker so odkrili, da imajo rokice in prstke To ni nic narobe in nima veze s tem, da bodo cuzali prst namesto dude. Pa tudi kar se dud tice, nasa je tudi ne mara ne vem koliko, kadar je fejst zaspana, ji jo uturim, da lazje zaspi, drugace pa ne pali. Vse to postane bolj pomembno po 1. letu starosti, ce takrat zacnejo cuzat prst, in takrat se navezejo na dudo. Nas vragec Gabriel je ne izpusti vec iz ust "duda duda duda" sam to poslusam cel cel dan Upam, sem že slišala tudi za to. Seveda ponoči so prstki še vedno bolj zanimivi kot duda, bom videla, kaj bo na koncu. IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka Drugače pa je moj mali že od ponedeljka siten in slabo se doji. Ne vem, al ga je dajala polna luna al pa slabo vreme. Enako glede dojenja. Me je že kar malo skrbelo, kaj mu je, ampak je imel lepo pokakane in polulane plenice, tak da nisem delala panike. Danes pa že bolj pridno je.
< Sporočilo je popravil tulpek -- 5.11.2009 15:00:04 >
|