|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
5.11.2009 10:35:30   
kerala
Dobro jutro!

Moj princ tudi še vedno spi, ma je takoooooo zlat. Včeraj zvečer sem ga probala tudi jaz dati kar v posteljico. Čist buden je bil, sem mu vrtiljak vklopila, parkrat šla pogledat in čez 15 min je spal! In to brez enega samega piskauser posted image ! Če bi ga po rokah vlačli bi sigurno trajalo 5x dlje.

Hruškolinka, jaz se nikoli nisem cepila proti gripi, pa tudi proti novi se ne bom. V osnovi je manj nevarna od normalne, samo bolj nalezljiva. Če nimaš kakih drugih bolezni, ki bi vplivale na potek gripe, se mi zdi nepotrebno. Jaz bom Tarasa tudi za obvezne zadeve cepila kasneje, tam pri 1 letu.

eee, upam, da bo še prilika za kako sličico tle na Obaliuser posted image ! Naslednjič ne bova pozabili, kaj?user posted image

Aprilčica, mi imamo doma že cel živalski vrt... dve muci, psa, hrčka, kačo, kure, goski, rački, pava, mogoče sem še katero pozabilauser posted image  - sam še ptič nam je manjkaluser posted image ... Kletko nam je pa gužvo delala, ker smo nekaj časa v njej imeli srako, ki pa je, ko je odrasla, odšla svojo pot...

Jaz tudi za košaro nimam dežne prevleke, bom verjetno počasi zalaufala športni del vozička, za katerega sem pravkar prevleko dobila. Pa še spalna vreča se mi zdi tko super, mu je tako toplo. Bundice pa še zdaj nisem nabavila, mi nobena ni bila všečuser posted image ...

Pa nekaj prav butastega me zanimauser posted image  - kam ve postavite ležalnik? Jaz ga težko dam na mizo ali pult, mi preveč prostora vzame, na tleh se mi pa zdi tako bolj smotanouser posted image

Zdaj grem pa naprej slike urejat...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
5.11.2009 10:35:48   
go_ta
Evo sem pobrskala za slikcam z najine porokeuser posted image
user posted image

user posted image

zdaj pa ostale na plan s slikami, jst jih ful rada gledamuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
5.11.2009 10:40:08   
hel32
Go ta, ja magari vic, sam da se nasmejimuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
5.11.2009 10:41:25   
Ayo
Mi smo mel poroko na ponedeljek, blo nas je pa 6 komadov, midva + price s partnerji! Smo sli na kosilo in to je to user posted image user posted image user posted image Vajo bi se ponovila, HB se nisem mudila se z urejanjem cirkusa in pom-poma user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 5.11.2009 10:42:00 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
5.11.2009 10:42:46   
eee35
go_ta: evo, kako super zgledaš v belem!!! Obleka pa mi je ful všeč, elegantna, preprost kroj, zelooo lepa ogrlica, perfektno!user posted image user posted image Šopek tudi super, doda malo barve vsemu skupaj, pa še k lasem paše, ker si temnauser posted image

kerala: Aleksander se je ob 10 zbudil, zdaj pa leži v najini postelji pa strop in luč gleda, ne me vprašat, zakaj to obožuje, ta mali moški so enaka uganka kot velikiuser posted image . Ležalnik jaz dam na tla - v bistvu imam ga v dnevni sobi, v spalnici ima posteljico pa igralni center, v najini spalnici pa se itak po postelji valja.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
5.11.2009 10:49:26   
Ayo
Go-ta uuuuu lepe slikce!!!! user posted image user posted image user posted image

No, to je pa nasa malenkost user posted image

user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
5.11.2009 10:49:49   
go_ta
hel32, samo zate: odlomki iz šolskih spisovuser posted image

Adam in Eva sta živela v Parizu.
- V soboto je ata zmagal na razstavi psov.
- Breskva je kakor jabolko, samo s tepihom naokrog.
- Če bi jedli bolne krave, bi dobili ISDN.
- Ribje palčke so že dolgo mrtve in ne morejo plavati.
- Jaz nisem krščen, sem pa cepljen.
- V Rdečem križu se ženske in moški posvečajo ljubezni, nekateri brezplačno,
nekateri pa vzamejo denar.
- Vžigalice je treba skriti, da ne bi dobili malih otrok.
- Stric je odpeljal svinjo za hišo in jo zaklal skupaj z dedkom.
- Moja teta je šla na aerobiko. Drugi dan so jo roke tako bolele, da jih ni
mogla dvigniti nad glavo. Prav tako noge.
- Konji so imeli okraske na glavah in na repih. Jezdeci prav tako.
- Biblija se pri muslimanih imenuje Kodak.
- Papež živi v Vakuumu.
- Pri nas imajo moški lahko samo eno ženo. To se imenuje monotonija.
- Pri nas doma ima vsak svojo sobo. Samo ata ne, on mora spati pri mami.
- Ne vem, koliko let imam. To se stalno spreminja.
- Ata je odrastel na vasi. On je videl živo kravo.
- Zelo sem se ustrašil, ko je zbolela mama. Mislil sem, da nam bo zdaj kuhal
ata.
- Življensko zavarovanje je denar, ki ga dobi tisti, ki preživi smrtni
slučaj.
- Krave ne smejo hitro teči, da ne bi polile mleka.
- Črvi ne grizejo, ker imajo rep spredaj in zadaj.
- Psi imajo radi vodo. Nekateri tako zelo, da v njej živijo. To so morski
psi.
- Živalski vrt je super. Tam lahko vidimo tudi živali, ki jih sploh ni.
- V Franciji so nekoč kriminalce ubijali z želatino.
- Ribe se razmnožujejo tako, da nosijo iskre.
- Med tednom Bog živi v raju, v nedeljo pa pride v cerkev.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
5.11.2009 10:50:44   
go_ta
eee35, hvala, sj to sem hotla, preprosto, nič kičastouser posted image  Zdaj pa ven, sonček je!!!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
5.11.2009 11:16:31   
eee35
Jaz čakam na nasledje dojenje, pol pa greva na sprehodek, pri nas tudi sonček. Moj mali leži z nogavico na roki in piz...ka, žal, prst je bil že čisto rdeč. Kmalu bo verjetno ugotovil, da ima še drugouser posted image .

hel: zgleda, da imaš slab dan danes, boga, drži se, tvoj malček sigurno ima obdobje močnejših krčkov, zato tudi na rokah več sedi, ti pa res po moje rabiš malo oddiha, kaj si že sama ugotovila, preveč na glavi vsega resnega. Glede šparanja: po moje tvojega ful skrbi, da vam česa ne bo mogel privoščiti, zato tudi to reče, verjetno mu cela situacija pošteno načela živce, ne privoščim tega nikomur. Upam, da se bo čim hitreje rešilo, samo te zapuščinske zadeve znajo biti sranje...

go_ta: kakšne zabavne neumnosti!user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
5.11.2009 11:27:34   
hel32
Go ta, sem se pa nasmejala tvojim neumnostim, otroci znajo biti prav zabavniuser posted image
Lepa nevesta si bila!

eee, pa ja imaš prav, verjetno, ga ful žre, da ne bo mogel privoščit nam vsega lepega, maš prav.
Z njegovimi živci je pa hudo ja, ker se ful v sebi žre in ne pove nič.
Ja nič, midva se tudi napapcama, ko se mali zbudi, pa grema ven, na sprehod.
V ponedeljek pa pride moja mama in grem jaz malo sama nekam, pač nekam, kr tak.
Srčno tudi jaz upam, da bo v kratkem konec te morije z zapuščinsko.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.11.2009 12:05:27   
aprilčica07
Madona ste naklofale, v uri kar sem bla zunaj z Julijo..user posted image user posted image user posted image
go ta, ayo, eee35: mi boste še lušte po ohceti nardile z temi fotkami.. vse ste ble lepe nevestice!user posted image user posted image
hel: imava podobno slab dan midve danes, samo jst iz drgačnih razlogov.. ma naj se pr obeh čimprej to sranje konča..user posted image user posted image
kerala: kačo? ej tega in pajkov pa jst ne bi mogla met doma za noben dnar... vse ostalo ja, ma to dvoje... te ni nič zdaj strah, ko je Taras mičken in imate kačo? dobri ste res.. meni so srhljive in se jih bojim, ampak pajkov še bolj... suhe južne prenese, in tiste male tudi, ampak ko je kaj večjga.. magari, da je tri zjutraj, ko zagledam kje kaj takega tako zavreščim, da se seosedje zbudjo.. enkrat, ko sem bla sama, sem ob 3 zjutraj, ko sem priklatla domov iz plesa, vklopla sesalec (vem, noro), ampak drgači nisem mogla... ni blo nobenga doma da mi bi pomagal, pa sem vlekla mamin velik sesalc in pajka posesaala..user posted image

Julija se pritožuje, očitno je spanja v vozeku konc. Glede cepljanja pa nisem še odločena kako in kaj, se moram pozanimat, pol se pa bomo odločli kaj nardit.

Sem bla z Julijo na sprehodu in cela vas diši po žganju, vsaka druga bajta in še ena vmes ga trenutno kuha.. se boste smejale, ampak meni to lepo diši..

Grem kuhat:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
5.11.2009 12:26:13   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Pa nekaj prav butastega me zanimauser posted image  - kam ve postavite ležalnik? Jaz ga težko dam na mizo ali pult, mi preveč prostora vzame, na tleh se mi pa zdi tako bolj smotanouser posted image

Jah isti problem nekak imam tud jaz; pri nas je vecinoma na mizi, imamo sicer se kar veliko mizo ampak jo zavzame polovico, kar je veliko. Vcasih pa ga postavim tudi na tla ali pa na klubsko mizico.

Ampak pri vas kerala mora biti pa lusno, ker imate toliko zivali user posted image to bo veselje za Tarcija user posted image
No, ampak kace, uf to pa res tud jaz ne bi imela, ajme.
Moja bivsa sosolka imata s fantom 2 kuscarja, ampak to ogromna XXL, tako da imata gospoda svojo sobo, kjer spita in jesta, drugace se pa po stanovanju sprehajata user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa sitni danes, grem user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
5.11.2009 12:36:31   
Sanikaa
Sam da se pofočkam pa vas še preberem ker ste zeeelo pridneuser posted image user posted image
Lea so danes cepili!! Odločila sem se tudi za cepivo proti rota virusu , ker ne bi rada končala v pedijatrični na tleh za kakšen tedenuser posted image Bil je zeeelo pridenuser posted image user posted image . Velik je 64 cm in težek 6290g. Zdaj mi je jasno zakaj bodije 62 moram napeglavat da jih lahko zapnemuser posted image
Mal sem poprašala za cepljenje proti svinjski gripi in je najina pedijatrinja rekla da ona svojega ne bi cepila, če je normalno zdrav otrok. Ne vem če ste vidle sem postavila anketo za cepljenje proti svinjski gripi in za zdaj 80% ljudi pravi da se ne bo cepilo. Jaz sicer nisem tok proti cepljenju sam me skrbi da ni tok testirano cepivo. Moja prijateljica mikrobiologinja zaposlena v IVZ je rekla da se bo cepila takoj ko bo rodila. Mož se že je, ampak otroka ne bo. Se boste vi cepili?
Ok zdaj da vas še mal preberem pa komentiramuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
5.11.2009 14:40:19   
Drnula
Uuuuu, a sem na pravem forumu, lepe slikce user posted image Jaz tu nimam kaj dat zraven, se ne misliva ženit. Eee tako da glede zaročnih in poročnih prstanov zgleda da nisem prava za debatirat - a to sta dva različna ???user posted image

Hana je že dva večera strašno nemirna. Veliko joka in se hoče nosit čit pokonci. Edino v tem položaju je zadovoljna in ne joka. Ji ful prija kopanje, je takoj dobre volje in se smeji pa potem, ko jo oblečem spet sitka in noče spati.
Sem pa ji danes naštimala ležalnik na malo bolj pokonci in je bila zadovoljna. In ko je začela sitkati sem jo nesla v posteljo in ni bilo 2min, ko je zaspala user posted image Upam, da bo danes zvečer bolje.

Sicer je bila Neca včeri čist na obratih. Tečka, jokava ... prav tako predvčerajšnjim dopoldne. Do poldneva je bil že razbit krožnik in pokorv od čebulnika ... in za povrh, me je kar groza napisat ... iz pulta je potegnila ležalnik s Hano nase in jaz sem gledala kako se je Hana skotalila ven, najprej Neci na hrbet in potem okrogi in na bučko. Ajej joka, malo je manjkalo da nisem še jaz. Na srečo je padec malo ublažilo to, da je šla Neci čez hrbet. Udarila je z zadnjo stranjo glavice in imela je malo redeče. Pa se je hitro pomirila in hitro začela smejati, gledala bistro ... tako, da me ni skrbelo več.
Kerala - tako, da me je mal strah še imet na pultu ležalnik. Sicer ga imam še na mizi, ki je kar velika in sredi kuhinje. Vendar bo zdaj največ kar v kotu kauča. Tam se sicer spet mal bojim, ker se lahko Neca preveč nasloni nanjo ... se  upre na trebuh, da bi ji npr dala dudo itd. Jah, najbolje je, če je kar v košku kadar je Neca okrog ali kadar jaz nisem 100 zraven, sam kaj ko tam ni več preveč rada.

Mi imamo za 1x  samo mačka, ki zdajle vznak spina jabooz vrečiuser posted image . Moj komaj čaka na psa, vendar se hočmo najprej zrihtat okrog bajte. Zdaj smo več ali manj vse zbagrali in prva drevesca in grmovja so posajena user posted image Potem pa bodo tudi pri nas sledili ... goske, pav, verjetno se bo našla kaka koza ali alpaka (moj si jih zelo želi, se vid da je vet.) in jaz bom ziher še dodala kakega mačka user posted image

Cepljenje - moj nagovarja da se gremo. Jaz sem skeptična. Sem pa morda bolj riskantna ker imam malo astme. Zadnja leta popolnoma brez simptomov, letos pa se mi sem in tja kaj pojavi - vkup s prehladom. Hmm, ne vem, jaz mislim, da se ne bom nisem se pa še čist odločila. Za Neco pa sem potem seveda istega mnenja.
Sanikaa - za rota virus pa bom tudi jaz cepila Hano. Neco sem tudi dala.

< Sporočilo je popravil Drnula -- 5.11.2009 14:48:19 >

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
5.11.2009 14:47:20   
Anonimen
ajej....vcerajsnji dan bi se tud pri nas lahko slabse koncal kot se je....
tamalo imam na mizi v kuhinji v lezalniku. seveda ponavadi nic pripeti sj se ITAK ne more se ven prevalit.....
malo morgen!!!! vceri jst lepo za racunalnik, tamala pa je bla nek sitkana in sem zela lezalnik, ga dala na tla(HVALA BOGU;ANGELOM IN HUDICEM)....tamala se nek smeji pa ujca, pol pa zacne nek sitkat in se obrnem.....OMFG!!!!!cela je lezala na tleh na itisonu, edino glavico je imela se naslonjeno na lezalnik....si predstavljate da bi se to zgodilo na mizi?????

in se drugic: imamo mucka murija...oz. ne mucka, ampak mackona. in odkar je nina pri hisi, muri spi zunaj. cez dan je pa notri...vceraj pa je bilo fuuul mraz zvecer in sem si rekla: pa sj ne hodi po posteljici od tamale in v lezalnik....v bitvu je sploh nima za mar. pa naj bo danes notri. in gremo mi lepo spat. ponoci pa me zbudi ninino mjavkanje. vstanem in prekleti mackon pri njej v kosu!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj ce bi se ji ulegel na obrazekuser posted image user posted image user posted image user posted image
prav sram me je samo pred sabo, kako sem si lahko dovolila 2 taki grozni user posted image user posted image user posted image napaki!!!!!

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
5.11.2009 14:50:31   
Anonimen
aja, da pohvalim nase neveste!!!super lepe ste!!!!user posted image user posted image user posted image

drnula, glede gripe pa mene ful skrbi za tadeja....on je tudi kr hud astmatik....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
5.11.2009 14:54:57   
Drnula
miska - nas macek je tudi sicer zunaj vendar veliko tud notri. Naraje gre spat v lupinico ali košaro od vozička user posted image če se že ne razkomoti na sredi mize. Doma smo imeli na kupe mačk pa smo vse čist preprosto navadili reda ... temu pa se ne da nič dopovedat. Včasih se ti zdi, da bi ga lahko oblil z loncem vode pa sploh ne bi opazil user posted image
Ja in zadnjič grem na sprehod po vasi in čist na drugi strani vasi prileti maček in hop na voziček user posted image No v spalnici ga na srečo nimava nikoli user posted image

Glede cepljenja in astme ... ne vem ???? običajno zamahnem z roko, ko dobivam take in onake paranojične maile, še posebej so mi glupi o raznih zarotah itd .... Zdaj pa me je zmotilo najprej tisto, da se dohtarji niso cepili oz. sam en mali odstotek (čeprav vprašanje kako so novinarji prišli do te cifre, njihova višja matematika me ne preseneča) ,......... skratka,  tokrat ne vem še kaj bi in se bolj nagibam k temu, da se nebi. In ti čist verjamem da te je strah za tadeja. Moj bi ga ziher hotel takoj cepit.

< Sporočilo je popravil Drnula -- 5.11.2009 15:00:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
5.11.2009 14:57:16   
Anonimen
pa sj nas tu ni hodil v spalnoco....do vceraj!user posted image
no, sj zdaj ima izgon iz raja!

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
5.11.2009 14:58:38   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Tulpek, daj čimvečkrat kaj napiši, da se mi Keglove vaje v male možgane vgradijouser posted image

Js se običajno spomnim takrat, ko vidim svoj podpis... tak da je sedenje za računalnikom tudi koristno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: eee35

AAAA! Spet me je vrgel pokonci, sam pa spi, vragec mali!user posted image Včeraj je spal skoraj cel dan, sem že mislila, kaj bo delal šale ponoči, zvečer sem ga ob 22.50 dala v posteljo, jamral še kakšnih 10 minut, pa je zaspal do 4.20, ne vem pa če ni obdeloval prsta vmes, nisem slišala...pol do 6.20, zdaj pa še spi.

Enako, moj ponavadi čez dan ne spi kaj dosti, kakšni 2-3 ure, ampak ne v kosu, včeraj je pa kar spal in spal. In to dopoldne, ko sploh ne spi in sem mislila, kaj bo ponoči.. ojoj... potem je pa spal od 22-5.30. Danes je pa že nazaj v formi, komaj mi je uspelo pridet do računalnika. Nasploh je precej pridno dete, ampak včasih se pa začne kar na lepem na ves glas jokat in ga je treba hitro vzet v roke ali pa menjat položaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Glede rokic in prstkov, to je cisto normalno, da si jih tlacijo, ker so odkrili, da imajo rokice in prstke user posted image To ni nic narobe in nima veze s tem, da bodo cuzali prst namesto dude. Pa tudi kar se dud tice, nasa je tudi ne mara ne vem koliko, kadar je fejst zaspana, ji jo uturim, da lazje zaspi, drugace pa ne pali.
Vse to postane bolj pomembno po 1. letu starosti, ce takrat zacnejo cuzat prst, in takrat se navezejo na dudo. Nas vragec Gabriel je ne izpusti vec iz ust user posted image "duda duda duda" sam to poslusam cel cel dan user posted image

Upam, sem že slišala tudi za to. Seveda ponoči so prstki še vedno bolj zanimivi kot duda, bom videla, kaj bo na koncu.

IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

Drugače pa je moj mali že od ponedeljka siten in slabo se doji. Ne vem, al ga je dajala polna luna al pa slabo vreme.

Enako glede dojenja. Me je že kar malo skrbelo, kaj mu je, ampak je imel lepo pokakane in polulane plenice, tak da nisem delala panike. Danes pa že bolj pridno je.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 5.11.2009 15:00:04 >

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
5.11.2009 15:02:44   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ponoci pa me zbudi ninino mjavkanje. vstanem in prekleti mackon pri njej v kosu!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Uuuuu, a sem na pravem forumu, lepe slikce user posted image Jaz tu nimam kaj dat zraven, se ne misliva ženit. Eee tako da glede zaročnih in poročnih prstanov zgleda da nisem prava za debatirat - a to sta dva različna ???user posted image

jz mam sam zarocnega, moj nima nobenga.
Ja, poroka danes ni vec to kar je bila vcasih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
5.11.2009 15:06:28   
Drnula
Glede prstkov v usta - kot pravi Ayo, to je prva faza motoričnega razvoja, krožni gibi. Otrok se nauči pripeljati roko do ust, zatem pa bo znal pripeljati še kako drugo stvar, ki jo bo znal prijeti, v usta in bo cuzal in oblizoval pač tisto. A je ktera mogla kdaj Freuda študirat ??user posted image tud on ima veliko za povedat o tej razvojni fazi.

No, zdej pa dost. Zdej grem pa slike urejat. Jaz namreč nimam niti ene razvite fotografije niti od Nece. Še iz vseh najinih potovanj sva jih razvila sam ene par. Tako, da sem se odločla, da naredim en izbor slik in jih dam razvit, tud za na steno kaj.

Moji punci spita že dve uri in pol - obe. Očitno jima dež paše.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
5.11.2009 15:24:51   
Sanikaa
Ok vidim da se že pogovarjalo o gripi. pozabila sem povedat da je P rekla da je klinični potek enak kot od navadne sezonske gripe tak da ona ne bi zganjala še dodatne panike..sevda če je otrok drugače zdrav.

Neveste kako ste vse bile lepe!!!!!user posted image user posted image
Moram poiskat onaj post od Go-ta kako se pripopajo slike ker ne bi svoje dajala v album.
Miška..ajoj...mačkon je radoveden!! Moji so tudi vrgli ven mačka ko sem s ejaz rodila in se je užalil in ga ni bilo 6 mesecev.
Drnula ..joj jaz bi tudi napolnila hišo z živalmi, posebej z mačkami ,ampak je mojuser posted image nažalost alergičen. Pa še smo v stanovanju v tretjem nastopju brez dvigala ...tak da za zdaj imam dovolj dva otroka in nakupe nest in vlačit gor pa doluser posted image

Pozabila sem povedat da mi je Leo dobil napotnico za razvojno ambulanto , ker na desni strani ima povečan tonus. Zima prosim povej če obstaja kakšen web site , ali knjiga z vajami..ker bomo dobili datum šele čez 1 mesec ,ali več.
Hruškolinka..bila sem na plavanju. Fulll je pasalo. Grem tudi naslednjo sredo če si zainteresiranauser posted image Bravo za špancir na graduser posted image Kako stvari stojijo z dragim? Sta se pogovorila..če ti kaj pomaga?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
5.11.2009 15:43:51   
eee35
Drage lastnice mačk: saj so ta mali vragci kot otroci, kaj pričakujete!user posted image , isto lahko ljubosumne na novega člana družine, pa čeprav ga imajo rade, pa isto rade nagajajouser posted image .
Če smo pri mačkah - danes mi je pisala mami (imamo 4 mačke - dva mačkona i dve mucki), da en par ji je ukradel šunko s sendvičev, pa so bili zapakirani v folijo, v plastični vrečki, v nakupovalni vrečki obešeni na kljukiuser posted image . Pol sta se valjda skrivala, saj vesta, da se tega ne dela, ampak šunka je bila njami - ukradeno ima boljši okus.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
5.11.2009 16:54:34   
aprilčica07
Sem hotla že pred parimi urami neki napisat, pa nam je elektrika zmanjkala in smo bli do zdaj brezuser posted image user posted image user posted image idealno za zganjat romantiko, škoda le, da sem sama z mulčki..user posted image user posted image user posted image pa še grmelo je ko hudič, ko, da je poletje..

miska: to je naš maček naredil ko smo dobili Jakoba, samo enkrat, od kar je Julija pa ni še nič takega proval... pa Jakob ga tako matretira bogega mačka, pa mu naš Oto nič ne nardi.. verjetno ve, da je otrok, čeprav Jakoba kr naprej opozarjamo, da naj neha, ma njemu je vseeno špasno mačka lovit in ga pol povlečt za repuser posted image user posted image user posted image
drnula: tudi midva se nimava namena ženit....
ayo, go ta, eee: krasne neveste ste bile!user posted image user posted image
sanikaa: bravo za cepljenje, da je Leo lepo prenesel..user posted image

Tako, zdaj malo gledat tv, Julija je tle zraven, tudi Jakob je zdaj tle gleda kaj pišem..user posted image user posted image user posted image

Ležalniček pa imam jst ponavadi na mizi, ali na kavču, oziroma na stolu. Na pult mi ne gre in ga tam nimam. Jo pa vedno vežem, ker imam slabe izkušnje od prvič, se mi je Jakob enkrat zvrnil, HB, da ni bil na visokem in se je dobro končalo, ampak od takrat so moji otroci kjer koli so vedno zavezani.

Ah, Jakob ne da miru, moram it gledat knjigoco Medo Jaka, znam že vse na pamet..user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
5.11.2009 17:00:00   
aprilčica07
drnula: dobro, da se je Hanin padec srečno končal..user posted image user posted image tudi naš je imel včeraj mladeuser posted image user posted image user posted image je hotel Julijo prijet in jo je vlekel ven iz ležalnička, jst sem šla na wc in je pač proval.. je bla zavezana in on jo vleče in vleče, se ji je rokica zataknila za pasek.. je bil tako jok, jst pa na školjki... aaaa sem dirkala naga tle okoli... dobro, da ni blo hujšega, je imela samo rdečo rokico in en prstk, Jakob jih pa slišal (spet)user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?