|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
4.11.2009 12:57:06   
hruškolinka
eee35, se pridružujem tvoji misli. Tudi jaz bi kup denarja prišparala, če ne bi kupovala sladkarij. Prišparala bi ga pa še več, ker bi mi bile spet stare cunje prav, tako pa si moram še nove cote kupit zarad vsega tega špeha, ki ga nosim sabo!!!!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
4.11.2009 13:23:51   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

groza naša tudi ne mara dud in mi je že pršla na pavčke tko da ji dam nogavičke gor da mi pavčkov ne sesa tudi če rokico sam da pavčkov ne pa dudo not rinem

me je kar groza da bi se navadila na pavčke

Danes ponoči sem se zbudila od tega, ker je tako na glas sesal palec, da sem se zbudila. Bil je lačen, a namesto, da bi se jokal, je sesal user posted image . Zdaj bo lepo imel rokavičke, če ne bo hotel nove dude, ki upam da pride popoldne.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 4.11.2009 13:32:36 >

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
4.11.2009 13:28:38   
eee35
hruškolinka: ja, imaš prav, še cunje, na to niti nisem pomislila! Hlače nosim nosečniške, ker mi trebuh ne gre v stare.user posted image user posted image . Ali neko raztegnjeno trenirko. Kupovala ne bom! Enkrat sem že menjala vse cunje, ker sem tako shujšala, pa vse velike oddala (kura), ne mislim ponavljat vaje.

tulpek: moj isto dela, sesa prst, namesto, da bi jokal za hrano. Po moje tudi bom mu rokavice dala.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
4.11.2009 13:50:39   
eee35
Evo, sem vidla album s slikami iz poroke ene, pa sem še svojih par dodalauser posted image Kako fajn sva se imela! Čeprav vreme je bilo lepo samo dve uri. Drugače je skoz deževalo! Poročnega prstana pa tudi nimam več, ko sem šla januarja nazaj domov iz Poljske, mi je na letalu v wc padel. A ste slišale za kaj takšnega?????!!!! user posted image Moj mi ni verjel, ko sem mu povedala, pa je rekel, da takšne stvari se samo meni dogajajo...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
4.11.2009 15:00:32   
simonalokar
mamice jutri imam namen naredit osliča fileje v pečici in nisem nikoli še delala kako ve delate in katere začimbe date notr. 

ali samo popekla jih bom - katere začimbe in kaj zraven dat

hvala

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
4.11.2009 15:53:41   
go_ta
Kok bedn vreme, že 3 dni nisva šla nikamoruser posted image , jutri grem pa ven, pa če se svet podereuser posted image
eee35, kaj si bila lepa!! Ful ful! Pa hudo obleko si imela! Midva sva se poročila leto in 3 mesece nazaj, pa se mi zdi, da je blo pred 100 letiuser posted image
simonalokar, pojma nimam, kako se delajo fileji v pečici, jst jih vedno samo pohamuser posted image
eee35, hruškolinka, tudi pri nas zapravimo ogromno za sladkarije, res bi ubijala za njihuser posted image  Ampak sem se celo spravila v prednosečniške hlačeuser posted image  Sicer diham bolj težko, ampak še par kil pa bo. Sam na žalost tud jst morm mal mišic dobit - rit, trebuh, vse je nekam ohlapnouser posted image
Kdaj bo konec te zime!!?! Komaj čakam drugo leto pomlad, ko bova šla z malim povsod. Potem se pa lahko dogovorimo za kako srečanje z našimi malčkiuser posted image
Nič, grem kuhat.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 1206
4.11.2009 16:55:50   
tulpek
prišla duda iz lateksa (nuk) in mali jo cuza, sicer mu tudi ven pade, ampak šele po 30 sek, prej jo je pa takoj pljunil. Upam, da ne bo več palca sesal. lažje vržem vstran dudo kot prst.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
4.11.2009 18:50:22   
kerala
Joj sem v zamudi, strašni, sploh vas ne dohajam... Predvčerajšnjem sem spisala cel post, pa mi je nekaj net nagajal, ampak sem ga nakopirala preden sem stisnila oddaj, tako da ga imam še napisanegauser posted image  Evo:

Obrali smo oljke, na hitro preleteli zveske fizike, kemije... zdaj pa moja otročad spi, moj še vedno rihta naše živalice - jim je hladno, niso vajeni, revčki, so ob prihodu Tarasa za nekaj časa deložirani...

Skratka, preživeli smo lep vikend, malo sprehodka do pokopališča, nazaj grede pa na razstavo ptic, kjer smo "spotoma" nabavili še eno papigo, v katero se je Živa zaljubila na prvi pogled, vreme je bilo res krasno, jutri pa ohladitve, šola...  pa pregled kolkov imamo, upam, da bo vse OK.

Hel, vse najnajnajuser posted image ! Ma glede starosti - user posted image , kaj naj jaz rečem, januarja bom že 39 (eee, te šišam, krepkouser posted image ). Pa bi vseeno še enega user posted image  rada melauser posted image , saj ne vem, mogoče sem pa res že prestara, pismo, imam že kar pomislekeuser posted image ... Priznam, da se mi je v "mladih letih" zdelo prav grozno, da imajo nekatere otroke še pri tej starosti, jaz kaj takega res ne bi nikoli naredila, otroci morajo imeti mlade starše... pismo, zarečen kruh pa to...user posted image  Potem se pa tolažim, da so nekatere še starejše, tudi počutim se ne toliko stara, še vedno mi neumnosti po glavi gredo...

Sanikaa, si pa res pridno brskalauser posted image , hvala za link! Pri nas v P in v Materiski šoli ne duha ne sluha o kakem handlingu, po moje še niso slišali za kaj takega! Moram pa pohvalit voditeljico telovadbe za nosečnice in poporodne telovadbe v Kopru, ki je v okviru brezplačnih predavanj za nosečnice pripravila predavanje, pri katerem smo na "modelu" trenirali različne prijeme. Nudijo pa tudi individualne posvete s "pravimi modeli", poleg handlinga pa tudi masažo za dojenčke in še marsikaj... Glede masaže se moramo dogovoriti "telovadke", da nas bo več in zato ceneje.

Ayo, sem nekje prebrala, da je Slovenija najprijaznejša država za porodnice kar se tiče dolžine porodniške in višine nadomestila. Do nedavnega je bilo neomejeno, zdaj so žal omejili višino. Grozno mora biti 12-tedensko štručko pustiti v jaslicah, za cel dan praktičnouser posted image , si sploh ne predstavljamuser posted image  

Aprilčica, mogoče ti bodo pa pikepoke srečo prinesleuser posted image , pusti se presenetit! Upam, da ti kmalu zrihtajo net, pa poročaj kako je šlo tudi glede menjave - sem tudi jaz o prestopu razmišljala, mam kr pike že od teh siolovcevuser posted image

eee, ma tudi jaz bom z veseljem prebrala kako tvoje literarno delouser posted image  user posted image

Glede user posted image  midva tudi nisva med najbolj aktivnimi, na začetku user posted image  je še nekaj bilo, proti koncu praktično nič, zdaj sva pa tudi glih parkat. Jaz sem precej indiferentna, lahko sicer, sam brez kake posebne želje, mojmu tut paše (itakuser posted image ), sam nekako se ne spraviva, malo sva lena, zvečer utrujena, zjutraj ni "pogojev"... . Ma hec, glih prej je moj user posted image  vprašal, če se o user posted image  tle na rr tut pogovarjamo, pa sem mal poročala o situaciji in je bil kar pomirjen, da nisva edina in to ni ravno tako zelo čudno...
Moj je tudi gledal kako mali na svet prihaja, je hotel celo slikatuser posted image , pa mu babica ni pustila, meni je bilo pa vseeno v tistem trenutkuuser posted image

Zdaj pa še komentarji "tekočih" zadev:
Dude so pri nas vse dobrodošle. Joj, mislim, da jih ima skupaj enih 6 ali celo 7user posted image , Nuk-ove, Aventove, Chicco-tove, mogoče še kako. Zadnjo sva z user posted image  "pridelala" ob obisku P, ko sem zaradi naglice celo torbo doma pustila, pa sva spotoma novo v lekarni kupilauser posted image  Če pa dude ni v ustih, je pa roka tudi prav fina, vsak dan raje jo ima, mi jo stalno z dudo nadomeščam...

eee, ma leeeepe slikice s poroke, pa kok huda obleka, super! Za tisto s prstanom si me pa spet nasmejalauser posted image  
Glede trenutnega videza - jaz se vztrajno izogibam ogledal, me kar strese od groze, če se slučajno kje zagledam... Še vedno sem na +9!!! Pa laaaačna sem, po kosilu raaabim nekaj sladkegauser posted image  Obleke so pa sploh posebna kategorija. Še celo kupila bi si kaj, sam karkoli oblečem (samo 2x sem probala), se potem v špegu pogledam in se nakupi takoj zaključijouser posted image
Tudi jaz sem najmanjše cunje po prvih porodih dala naprej, potem pa fullll shujšala, pa spet nove nabavljala. Te sem pa potem spravila in jih ravno pred kakim tednom ven vlekla in - sem bila čist presenečena - moji pubertetnici sta vse razgrabili!

Pregled kolkov je za nami. Sem prav vesela, da je vse OK! Me je bilo malo strah, ker Tarasa nisem skoraj nič široko povijala. Le prvih par dni, potem je patronažna rekla, da naj zaradi vročine kar neham. Potem se pa nekako nisem več spravila povijat...

Vreme... o tem pa raje ne bi... kaj nas še čakauser posted image user posted image user posted image  sovraaaaaažim zimo!

Zdaj grem pa naprej slikice urejat. Nazadnje sem jih v album lepila leta 2001, ko sem bila zaradi hudega zloma roke nekaj mesecev doma. Trenutno lepim tiste iz leta 2001, čaka me še 2002 in 2003... Še dobro, da so novejše v računalniku, bom fotoknjige po letih naredila. Se pa topim, ko gledam svoje punce, kakšni cukrčki sta biliuser posted image ... no, saj sta še vedno, samo zdaj sta "malo" večji... Duna me je pravkar prerasla... ima že 169cmuser posted image

Spet en roman... upam, da vas nisem zamorilauser posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
4.11.2009 19:01:44   
hel32
čer

midva sva bila danes kljub dežju zunaj, sem dala uno plastiko ko je zreven čez pa je lepo mali bil pokrit, mama pa kapuco in sma se sprehajala pol ureuser posted image je
blo fajn!

eee, ful, dobra obleka poročna, pa ti tudi si bila krasna, kaj si pa delala na avijonu v wc-ju, da si prstan zgubilauser posted image
zbiram ideje za obleko, se bova tudi poročila,v kratkem,...user posted image user posted image user posted image pa cerkveno tudi, prej nisem bilauser posted image zdaj bo pa do konca in bi se rada, ker mi je ful lepa cerkvena.

go ta pa jaz pučem sam ko mali spi, drugač itak, da ne, sem raje z njim.
evo zdaj ga imam v levi roki, pa pišem z desno, ima spet svoje ure krčev, pa pravkar se je posračkal, se samo 1x na dan in takrat konkretno, pa itak, da v svežo plenico.

nekaj me še zanima, a ve kljub temu, da so bili kolki ob rojstvu 1A, povijate široko, jaz ga zvečer odvijem ,da se bogec lažje krči, ko gqa zvija! upam da ni kaj narobe.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
4.11.2009 19:56:13   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

nekaj me še zanima, a ve kljub temu, da so bili kolki ob rojstvu 1A, povijate široko, jaz ga zvečer odvijem ,da se bogec lažje krči, ko gqa zvija! upam da ni kaj narobe.

meni so rekli, da ni treba in ga ne.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
4.11.2009 20:42:11   
kerala
Hel, jaz ga nisem široko povijala, pa je bilo v ponedeljek na pregledu vse OKuser posted image .

Tulpek, daj čimvečkrat kaj napiši, da se mi Keglove vaje v male možgane vgradijouser posted image

A ima še katera težave z inkontinenco? Jaz se trudim s temi vajami, sam je stanje kar slabo. Bom verjetno šla kar na pregled k eni fizioterapevtki v Lj, ki se prav s tem ukvarja, te pregleda in predpiše vaje glede na stanje. Če še katera slučajno potrebuje, lahko dam številko.

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
4.11.2009 22:06:37   
hruškolinka
Jaz sem pa danes sklenila konec lenobi. Trdno sem sklenila, da z vozičkom vsak dan šibam na grad in nazaj in ni vrag, da ne zgubim kakšne kile (še posebej, ker se že eno leto nisem premaknila s kavča in sem totaaalnooo brez vsake kondicije). Danes je deževalo in nisem prelomila obljube. Sem popokala moževo sestro, ki je glih bla na obisku in sem revo gnala na grad, sva bile čisto mokre. V zahvalo sem jo spustila potem v svojo omaro in je lahko vzela cunje, ki so ji prav, ker meni tako al tako nobena cunja več ni prav.

Če je katera vozičkarica blizu centra Ljubljane doma, se mi lahko pridruži in lahko kdaj skupaj rineva na grad in nazaj.

Drugače pa je moj mali že od ponedeljka siten in slabo se doji. Ne vem, al ga je dajala polna luna al pa slabo vreme.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
5.11.2009 8:02:39   
aprilčica07
Jutro

imamo ful težave z internetom... ni to, da bi nas odklopli, ampak ga spet centrala neki svira in nam dela, pa ne dela in tako cel dan, včeraj in danes... nevem kolko mi bo ratalo se oglašat....
Pri zobotu smo bli, rezulat mešan, je sicer odprl ustka, ampak zraven tulil ko zverina, tako, da... gremo po novem letu spet, enkrat se bo navadil in upam, da bo šlo pol bolše dalje.

Spali smo dobro, Julija danes spet celo noč, pa popoldan je včeraj tudi ful spala, tako, da res nevem kašen ritem je ona uhvatilauser posted image user posted image Danes imamo celo sonce, ampak piha, tako, da je verjetno precej hladno. Bomo vidli če bomo šli kaj ven.
Sem pa taka vsa nekam sumljiva, nevem kaj mi je, pa za brata me skrbi.. ampak upajmo, da bo vse ok...

kerala: meni so tudi papige lepe žvali, ma moj perjadi ne prenese, in to ne pride v poštev... bi jo pa tudi jst imela... vav, te je una prerasla, madona rastejo otročki, kajne? vidiš naše oljke pa še niso obrane in pr takem vremenu nimam pojma kdaj bodo...
hruškolinka: bravo za zamisel in sprehode do grada in nazaj.. rezultat bo itak kmalu viden...user posted image user posted image
eee35: čudovita nevesta si bila, res lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hel: a tudi vidva se bosta poročila? lepo... kolko nas bo še ostalo koruznikov tle gori?user posted image user posted image
go ta in ostale: sladkarije, sladkarije.. ja, jst se temu tudi ne morem upret in bi pojedla lih vse kar sliči na sladko.. HB nimam težav z kilogrami, ampak tudi če bi jih imela se sladkemu ne bi mogla upret, kolkor se poznam.. od vedno so sladkiši moja uber šibka točka in na drugi strani čipsi in podobne zdrave slane stvari..user posted image
tulpek: keglove vaje, ja.. magari, da bi jih delala, pa jih ne skoraj nikoli.. vsake tolko, ko se spomnim, ma nisem niti mala redna.. pa si mislim, da sem pametna.. si pa delam sama sebi škodo..user posted image

Grem, ker Julija glasno protestira tle zadaj v ležalničku.....

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1213
5.11.2009 8:06:51   
simonalokar
eee čudovits obleka nekaj posebnegauser posted image user posted image user posted image

a e greste vseeno vn če je slabo vremeuser posted image user posted image . in kuk jih oblačite

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
5.11.2009 8:17:10   
aprilčica07
simonalokar: kaj vem, jst grem ven tudi če je bolj grdo vreme... sva bli tudi v dežju, čez prevleko za dež in gasauser posted image user posted image kadar piha ji dam ene fanj tople hlače vrh tistih, ki jih ima doma, debelejšo jopico in bundico.. pokrijem z dekico, pa kapo ta toplo in zaprem fanj košaro.. kadar je pa bolj mrzlo brez vetra, ji dam pa ta debelo bundico in hlače od kombineznočka... kaj vem, če ji je pretoplo protestira in ne zaspi, tako, da mi sama pove če sem jo ok naštimala...user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1215
5.11.2009 8:40:44   
Drnula
eee- sem pokukala slike user posted image user posted image user posted image res lepoticauser posted image
Glede prstana, pa se pridružujem komentarju tvojega moža
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se pa lahko še 1x zaročita
A tisto na morju sta pa z Ayo??

Neposredna povezava do sporočila: 1216
5.11.2009 9:05:57   
Ayo
Jutro,

na hitro...

eee35 res lepe slike in fuuuuuuul si bla lepa + obleka user posted image user posted image user posted image prakticno te ne bi niti slucajno prepoznala! user posted image
Aja, sem se nasmejala dogodivscini s porocnim prstanom user posted image poznam pa tud jaz ene2, ko sta sla na porocno na Maldive, pa je on ob prvem skoku v morje zgubu prstan user posted image user posted image user posted image
Pa user posted image za lezalnicek.
Jaz imam mojo misko res cel dan z mano v lezalnicku, tako ali tako vec kot 20-30 minut nikoli ne spi, zato je cez dan sploh ne nosim v posteljico.
Pri Gabrielu je bilo isto.

Hruskolinka ti si pa dobra, da bos gonila vsak dan v un klanc na grad, vsaka ti cast user posted image Pa vceraj kar ob dezju, si me nasmejala! user posted image

Drnula, ja tam na morju z Eee35, je moja malenkost na sliki user posted image Eee35 upam, da ne zamersi, ker sem prva odgovorila user posted image

Aprilcica user posted image za zobarja in drzim pesti, da boste hitro zrihtali z netom. Kaj a pikepoke imate se? user posted image

Kerala tebe moram pa se brebrat, si napisala post dolg cez celo stran user posted image user posted image user posted image

Glede rokic in prstkov, to je cisto normalno, da si jih tlacijo, ker so odkrili, da imajo rokice in prstke user posted image To ni nic narobe in nima veze s tem, da bodo cuzali prst namesto dude. Pa tudi kar se dud tice, nasa je tudi ne mara ne vem koliko, kadar je fejst zaspana, ji jo uturim, da lazje zaspi, drugace pa ne pali.
Vse to postane bolj pomembno po 1. letu starosti, ce takrat zacnejo cuzat prst, in takrat se navezejo na dudo. Nas vragec Gabriel je ne izpusti vec iz ust user posted image "duda duda duda" sam to poslusam cel cel dan user posted image

Vreme imamo tudi mi bolj kilavo...ne vem ali naj grem zdaj malo po trgovinah, bom mogla kupit kaksno malenkost za krst...pa nocem, da me preseneti dez...

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
5.11.2009 9:07:56   
eee35
AAAA! Spet me je vrgel pokonci, sam pa spi, vragec mali!user posted image Včeraj je spal skoraj cel dan, sem že mislila, kaj bo delal šale ponoči, zvečer sem ga ob 22.50 dala v posteljo, jamral še kakšnih 10 minut, pa je zaspal do 4.20, ne vem pa če ni obdeloval prsta vmes, nisem slišala...pol do 6.20, zdaj pa še spi. Mojuser posted image me je lepo prosil, preden je šel, naj nekam naredil, pa sem se celo strinjala, ampak pojma nimam, kaj je hoteluser posted image user posted image user posted image , spala sem zgleda sedeuser posted image . Enako je bilo v šoli in med študijem, mami mi je vedno neke naloge davala, pa VEDNO zjutraj, pa sem vstala, pa poslušala, niti enkrat pa mi pol ni uspelo uganit, kaj je za vraga hotela od meneuser posted image . No, ga bom poklicala...

Obleka, obleka...A veste, kje sem jo kupila? V trgovini ZERO, tam nekje 130 evričev je bila...Moj je dal za svojo murino obleko 3x več. Šla sem s kolegico na kavo v City Park, jo vidla od zunaj, hopa cupa 15 minut, pa sem jo imelauser posted image . Ampak sem se v njej super počutila, dober kroj, da skrije, kaj je preveč, pa še jošk nisem imela čist od zunaj. Da ne govorim o tem, da sem bleda po naravi, pa mi bela barva ne pristane, edino včasih poleti, ko me sonce uhvati nepripravljeno brez kreme s filtromuser posted image . Tako, da je bila suuuper res. Pol sploh nismo imeli neke žurke, ampak 10 oseb smo šli na grad otočec, pa v svoji majhni dvorani smo imeli slow food pojedino. Sem se počutila kot princesa! Popolna postrežba, čudovita hrana, samo tast je jamral, ker mu je dim iz kamina v uho letel, ampak itak noben se zanj (tastauser posted image ) ni sekiral...user posted image . Tako, da če katera od koruznic namerava se še poročit, pa ne rabi ne vem kakšne žurke delat, ji polagam na srce, naj si ogleda ta grad otočec, ker je vredno. Pol pa itak poleti je bil piknik za ostale, pa pika.

drnula: ja, na morju sva z ayo, sem se vidla tudi s keralo, ampak zgleda je bilo prezgodaj, nobena ni padla na idejo, da bi sliko naredili!user posted image . Moram tam nekje še sams ujet, ker nekako nama ni ratalo na kavico it, upam, da enkrat bo. Zaročnega prstana pa itak sploh nimam, poročnega bom enkrat dobila, ko zlato ne bo več takouser posted image drago, škoda mi keša, ker prstan je zdaj 3x dražji kot prej...

simonalokar: jaz probam it ven, če ne dežuje, za košaro nimam prevleke za dež nažalost. Drugače sem kupila Aleksandru en pajacek, ni zimski, ampak toplejši, zgleda kot modra miška v njemuser posted image , pa topla kapa na glavo.

< Sporočilo je popravil eee35 -- 5.11.2009 9:12:06 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
5.11.2009 9:55:35   
simonalokar
eee kot si napisala zgledala si kot pricneskauser posted image user posted image user posted image user posted image . čist ulita ti je bila in da je bila tako poceni. ja moške stvari so ful drage.

jaz sem si svojo sposodila moj pa je za belo obleko dal raje ne govorim kokiko da ne bo kateri kj slabouser posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
5.11.2009 9:56:49   
simonalokar
punce zdaj pa resno vprašanje kaj menite o cepljenju za novo gripouser posted image user posted image user posted image user posted image mnenja prosim da ali ne

Neposredna povezava do sporočila: 1220
5.11.2009 10:17:46   
hel32
Jutro

Spali smo OK. zdravi, čili. sam kaj, ko je user posted image ful nervozen zaradi njegove sestre, ker ga kao mora civilno tožit, če hoče kaj dobit od vrednosti parcele, potem šele lahko gre tapuščinska dalje, zdaj pa čaka na odgovor, ali ga bo tožola ali ne, in se sploh ne pogovarja z mano ekstra kaj, ga ful mori.
In posledično sem tudi jaz malo nervozna, tečkasta, nejevoljna, to pa potegne sabo tudi otrok, ki je zadnje dni boljtečkast, kr neki brezveze se joka, evo, zdaj je jokal ful
glasno, pa sem ga ven vzela in je kr blo dobro, pa ja vem, da ne bi smela razjezit se, ampak, kaj, ko pa se mene tudi dotakne, ne morem dojet, kako lahko sestra toži za nekaj tisoč € svojega brata??????Je tak nervozen, da še malega ne more met extra dolgo, pa kr naprej govori, da moremo šparat, ker ne ve klok bo mogel plačat, pa da se ne mormo kam vozit brezveze, pa še enkrat šparat, prav tečen je res, pa še poce ne konkretno: TO, pa to me jezi, mi žre živce! Ne on je tiho in zase tuhta, če bi mi vsaj povedal, bi mu lahk povedala, da se pač nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, ampak on enostavno drži v sebi tak dolgo da eksplodira.Jaz pa tega nisem navajena, pa sem potem nervozna in tečna, ker čutim, da ni v redu.
sreča, da imava drugače vse poštimano, pa vraga, če mi kaj druga ne pride do živega mi še ta user posted image vka ne bo in PIKA.
Lukas je po uri in pol pestovanja zaspal, upam, da se ne navadi na to, ker sicer zaspi sam, pa glavno, da je on zdrav in mu nič ne majnka! Madonca sem zatežila pasalo pa je, sem izlila ven vso jezo, se že boljši počutimuser posted image .

Simonalokar, midva greva ven, kljub dežju in vetru, imam prevleko za dež čez voziček, tako prozrno, in greva ven, oblečem, ga malo bolj, odspod mu dam žabice, bodija, majčko, hlače, termo majčko, debele zokne, in plišastega pajaca, pa termo kapico pokrijem z deko in še uno od vozička, in je zapakiran, sicer se malo jezi ampak
se prepusti in zaspi.

Aprilčica, ja glede na situacijo zgleda da še ne tako hitro, ker on hoče org ohcet met, mogoč se sploh ne bova, kaj pa vem,bova še kr koruznika. sem jaz tudi nekam sumljiva, da bom
spet mal pesimistična postala glede, pa še glede te nove gripe me ful skrbi, pa oče gre na operacijo kolena, dobi umetno, pa še neke druge probleme imata z mamo,....
jao, pa res ne more biti vse lepo, oz. tako zelo gladko, ma, saj boooooo.

Bom si čimprej mogla umislit kako kavico samo zase, ker namreč od poroda nisem čla kam sama, kr naprej čepim v bajti ali okoli, rabim po dooooooolgem cajtu en babji čvek, da si napolnim baterije, ker se mi lahko še zmeša.
Mater, sem tečna danes, ko drek, dajte, malo me spravite v dobro voljo, ker sem čist razštelana danes!!
Sploh ne vem , kaj naj kuhamuser posted image , segedin od včeri še mam, bo v reduuser posted image , če morem šparatuser posted image

Nič, si grem umit lase, ker si jih nisem že 14 dni in imam masne u nulo, pa nohte predolgeuser posted image se ne počutim danes.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
5.11.2009 10:18:43   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

punce zdaj pa resno vprašanje kaj menite o cepljenju za novo gripouser posted image user posted image user posted image user posted image mnenja prosim da ali ne

za to mnenje sem tudi jaz ze pred casom sprasevala...nekateri pravijo da je pametno cepit, drugi spet, da je prevec negativnih stranskih ucinkov, da je cepivo novo in se dejansko ne ve, kako se bo obnasalo itd itd... Tako da sem tudi sama v dvomih user posted image Imam v torek P za cepljenje Ilarie, pa se bom malo pogovorila (seveda ce, bi cepila Gabriela, pa naju z mozekom).

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 1222
5.11.2009 10:19:01   
go_ta
Dobro jutrouser posted image  Kako? Pri nas spet oblačno, ampak GREM ven, če ne se mi bo v bati zmešalo. Sva bila zdaj doma, ker sva bila bolna, dons se greva pa nadihat svežega zraka!! Niko zdaj drema, prejle je bil pri tašči, da sem si jst eno kavico v miru privoščilauser posted image
aprilčica, nič, boš morala na kolena in uredit stvariuser posted image  Jst nikol nisem bila za veliko poroko, no na koncu sva imela pa 180 ljudiuser posted image , ampak blo je pa super. Sm celo noč plesala.user posted image Zdaj bi pa definitvno imela manjšo poroko. Bom za v drugo vedelauser posted image  eee35, tud jst sm hotla manjšo poroko, a kaj, ko je sorodnikov z obeh stvari ko Rusovuser posted image
Hruškolinka, user posted image  za konec lenobi. Mene si tud nasmejala ... pomoje moževa sestra nikol več ne pride na obisk, razen če je v tvoji omari še kaj uporabnegauser posted image
eee35, ha ha ha, tu meni so vedno zjutraj, ko sem bila napol v snu in sem se tolkla po glavi, kaj za vraga so mi naročiliuser posted image  Druga zgodba je pa moja mami, ki mi je puščala listke, kaj naj kupim. ženska piše čitljivo ko kura, tko da si tud z listkom nisem mogla pomagatuser posted image .
ayo, se strinjam glede rokic. zdaj so jim pač zanimiveuser posted image  Je pa nevarno, če noče dude in raje cuza palček ... hčerkica od mojega bratranca (stara je 5 mesecev) ne mara dude, zaspi pa s palčkom v ustihuser posted image
hel32, jst ga tud nisem široko povijala, so bli kolki 1a. V Kranju v P je zdaj taka praksa, če so kolki v redu, ni treba široko povijat. Ja, jst tud čaka, da Niko zadrema, da kaj naredi. Ko pa dojim, sem pa večkrat za računalnikom ... dolgčas mi jeuser posted image  Upam, da bojo krčki kmalu minili!
kerala, nisi nas zamorila, jst rada berem romaneuser posted image  Dokler se ne spravim v knjižnico, bom brala tvoje posteuser posted image  
simonalokar, kaj pa vem. pri nas se ne bomo cepili. Upam, da nas kaj ne zadane ... Niko je pa itak premajhen za cepljenje, vsaj mislim, da je od 6 mesecev dalje.
grem si kaj za jest najdt, zadnje dneve nonstop sam jemuser posted image  Me je user posted image  hecal, da sem noseča. Ufuser posted image  Sicer ne bi bla tko slaba ideja, ampak pomoje bi me pobralo od utrujenosti. Pa vrjetno bi še kaka dvojčka fasalauser posted image
Uuuu, pol bom pa poiskala slikce z najine poroke, pa kako pripopala, mi je eee35 naredila lušteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1223
5.11.2009 10:22:59   
go_ta
hel32, tud jst ne razumem bratov, sester, ki se kregajo zarad zapuščineuser posted image  Imam eno sestro pa VEM, da se z njo nikoli ne bi kregala zarad stvari. raje ji rečem, naj kar ona vse vzame, kot da se skregava. Itak živi tok daleč, v kanadi, ni šans, da se zarad tega pričkava.
Hočeš, da te spravimo v dobro voljo? rabiš kak vic?user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
5.11.2009 10:27:49   
hel32
Simonalikar, prav z jezika si mi vzela, sem mislila napisat če se bo katera cepila.

Mi se ne bomo cepili, kajti, mislim, da če Švicarji ne cepijo nosečnic otrok in starejših, ko so malo bolj natančni, kot mi, je cepivo bolj škodljivo, kot koristno. Baje imaš posledice še 10 let po cepljenju, pa cepivo so testirali samo !1TEDEN.
Itak, pa po svetu več ljudi umre za navadno gripo, kot to, pe še tista pacienka ko je umrla je imela pljučnico, sladkorno in stara je bila, malo so pa napihnili novinarji.
Država je kupila cepivo, pa ga morjo prodat, Tamifluja pa ni več, mislim, da je na ta račun spen eden bajno obogatel, kaj pa ptičja gripa, ko je kr hitro čudežni zginilauser posted image user posted image user posted image , dajte no, saj tako nori pa spet nismo.
Pa kolk sem ankete spremljala se večina ljudi ne bo cepilo, samo tisti, nerazgledani, če se doktorji ne bodo, in tudi svojih otrok, potwem cepivo definitivno ni varno!!!
Na zarodku, če se cepi nosečnica povzroča nepopravljive posledice, otrokom pa ne prime, ali pa, samo 70-75%, ali pa celo še prej zbolijo, pediatri odsvetujejo cepljenje, pa itak sam od 6 meseca dalje.

Jaz bom kupila razkužilo, in bolj si bomo umivali roke in to je to, pa itak smo bolj al majn doma!

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?