kerala
|
Joj sem v zamudi, strašni, sploh vas ne dohajam... Predvčerajšnjem sem spisala cel post, pa mi je nekaj net nagajal, ampak sem ga nakopirala preden sem stisnila oddaj, tako da ga imam še napisanega Evo: Obrali smo oljke, na hitro preleteli zveske fizike, kemije... zdaj pa moja otročad spi, moj še vedno rihta naše živalice - jim je hladno, niso vajeni, revčki, so ob prihodu Tarasa za nekaj časa deložirani... Skratka, preživeli smo lep vikend, malo sprehodka do pokopališča, nazaj grede pa na razstavo ptic, kjer smo "spotoma" nabavili še eno papigo, v katero se je Živa zaljubila na prvi pogled, vreme je bilo res krasno, jutri pa ohladitve, šola... pa pregled kolkov imamo, upam, da bo vse OK. Hel, vse najnajnaj ! Ma glede starosti - , kaj naj jaz rečem, januarja bom že 39 (eee, te šišam, krepko ). Pa bi vseeno še enega rada mela , saj ne vem, mogoče sem pa res že prestara, pismo, imam že kar pomisleke ... Priznam, da se mi je v "mladih letih" zdelo prav grozno, da imajo nekatere otroke še pri tej starosti, jaz kaj takega res ne bi nikoli naredila, otroci morajo imeti mlade starše... pismo, zarečen kruh pa to... Potem se pa tolažim, da so nekatere še starejše, tudi počutim se ne toliko stara, še vedno mi neumnosti po glavi gredo... Sanikaa, si pa res pridno brskala , hvala za link! Pri nas v P in v Materiski šoli ne duha ne sluha o kakem handlingu, po moje še niso slišali za kaj takega! Moram pa pohvalit voditeljico telovadbe za nosečnice in poporodne telovadbe v Kopru, ki je v okviru brezplačnih predavanj za nosečnice pripravila predavanje, pri katerem smo na "modelu" trenirali različne prijeme. Nudijo pa tudi individualne posvete s "pravimi modeli", poleg handlinga pa tudi masažo za dojenčke in še marsikaj... Glede masaže se moramo dogovoriti "telovadke", da nas bo več in zato ceneje. Ayo, sem nekje prebrala, da je Slovenija najprijaznejša država za porodnice kar se tiče dolžine porodniške in višine nadomestila. Do nedavnega je bilo neomejeno, zdaj so žal omejili višino. Grozno mora biti 12-tedensko štručko pustiti v jaslicah, za cel dan praktično , si sploh ne predstavljam Aprilčica, mogoče ti bodo pa pikepoke srečo prinesle , pusti se presenetit! Upam, da ti kmalu zrihtajo net, pa poročaj kako je šlo tudi glede menjave - sem tudi jaz o prestopu razmišljala, mam kr pike že od teh siolovcev eee, ma tudi jaz bom z veseljem prebrala kako tvoje literarno delo Glede midva tudi nisva med najbolj aktivnimi, na začetku je še nekaj bilo, proti koncu praktično nič, zdaj sva pa tudi glih parkat. Jaz sem precej indiferentna, lahko sicer, sam brez kake posebne želje, mojmu tut paše (itak ), sam nekako se ne spraviva, malo sva lena, zvečer utrujena, zjutraj ni "pogojev"... . Ma hec, glih prej je moj vprašal, če se o tle na rr tut pogovarjamo, pa sem mal poročala o situaciji in je bil kar pomirjen, da nisva edina in to ni ravno tako zelo čudno... Moj je tudi gledal kako mali na svet prihaja, je hotel celo slikat , pa mu babica ni pustila, meni je bilo pa vseeno v tistem trenutku Zdaj pa še komentarji "tekočih" zadev: Dude so pri nas vse dobrodošle. Joj, mislim, da jih ima skupaj enih 6 ali celo 7 , Nuk-ove, Aventove, Chicco-tove, mogoče še kako. Zadnjo sva z "pridelala" ob obisku P, ko sem zaradi naglice celo torbo doma pustila, pa sva spotoma novo v lekarni kupila Če pa dude ni v ustih, je pa roka tudi prav fina, vsak dan raje jo ima, mi jo stalno z dudo nadomeščam... eee, ma leeeepe slikice s poroke, pa kok huda obleka, super! Za tisto s prstanom si me pa spet nasmejala Glede trenutnega videza - jaz se vztrajno izogibam ogledal, me kar strese od groze, če se slučajno kje zagledam... Še vedno sem na +9!!! Pa laaaačna sem, po kosilu raaabim nekaj sladkega Obleke so pa sploh posebna kategorija. Še celo kupila bi si kaj, sam karkoli oblečem (samo 2x sem probala), se potem v špegu pogledam in se nakupi takoj zaključijo Tudi jaz sem najmanjše cunje po prvih porodih dala naprej, potem pa fullll shujšala, pa spet nove nabavljala. Te sem pa potem spravila in jih ravno pred kakim tednom ven vlekla in - sem bila čist presenečena - moji pubertetnici sta vse razgrabili! Pregled kolkov je za nami. Sem prav vesela, da je vse OK! Me je bilo malo strah, ker Tarasa nisem skoraj nič široko povijala. Le prvih par dni, potem je patronažna rekla, da naj zaradi vročine kar neham. Potem se pa nekako nisem več spravila povijat... Vreme... o tem pa raje ne bi... kaj nas še čaka sovraaaaaažim zimo! Zdaj grem pa naprej slikice urejat. Nazadnje sem jih v album lepila leta 2001, ko sem bila zaradi hudega zloma roke nekaj mesecev doma. Trenutno lepim tiste iz leta 2001, čaka me še 2002 in 2003... Še dobro, da so novejše v računalniku, bom fotoknjige po letih naredila. Se pa topim, ko gledam svoje punce, kakšni cukrčki sta bili ... no, saj sta še vedno, samo zdaj sta "malo" večji... Duna me je pravkar prerasla... ima že 169cm Spet en roman... upam, da vas nisem zamorila