Ayo
|
Ojla! Tejci, ne znam ti svetovati glede mleka. Kako pa ves da ga nimas dovolj? No, jaz je pa nocem dojiti na 2 uri ravno zato, ker se mi zdi da to za proizvodnjo mleka ni dobro, ker rabi vec casa in ce je frekvenca vecja, se nikoli ne proizvede dovolj in pravilno. Moja kmecka logika. Ker moja Ilaria bi bla tud skos na joski, podnevi, ponoci, pa jo zamotim tako da pretece VSAJ 2 uri in pol med podoji. Gabriel je bil pa ful priden in je jedel celo na 5 ur, je pa res da je 20 minut sesal kot utrgan, Ilaria komaj spravi skupaj 10 minut, potem pa pade v komo in jo nic na svetu ne zbudi. Zvecer je tudi pri nas koncert do nekje 23.30/00. Alisa, ti si pa srecka, da ti ze takole majhen prespi celo noc! Zato mas pol verjetno tolk trde joske in ti tece, poznam to, au boli Kar se tice kupcka, mi ga obicajno kar podre. Ga podirava tudi med eno in drugo josko, da mi ostane budna in se previjeva se vmes. Vozickamo se od 6. dneva, najbolj pase pa zgodaj zjutraj, ko je se sveze, drugace je vroce ko 100 !! Bogice se mi smilite vse s temi sivi, jaz na sreco pri cr s tem nimam tezav, me pa zato zdaj moti, ker zaradi tega ne smem se na bazan niti se soncit Se kaksne 2 tedna bom morala zdrzat. Ta teden imamo tukaj tasco in tasta, saj ful pomagata, to je super, se ne smem pritozevati, tako sem lahko sla ze malo po svoje za par urc, frizer, masaza, pa danes sem kupila Ilari nekaj bodijev brez rokavckov, super cene, vse znizano na 70% In noro dobro mi je ker sem zdaj cisto usekana na roza barvo in na sploh ful vec izbire za take fletne stvari, da bi clovek kar pojedel, iiiiiiiii!!!! No, drugace sem hotela rect, da sem se tasce in tasta ze navelicala in da sem kar vesela, da gresta jutri domov! Bom kasneje pobala nalimat kaksno fotko, ce bo cas!