|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
1.10.2009 13:09:19   
lunka1
Jaz mislim, da je bolje, da rečeš, da živiš pri mami, če je ona edina zaposlena in imate še dva šoloobvezna otroka.

No, jaz grem jutri na Zavod za zaposlovanje (danes nimajo uradnih ur), ti pa prosim javi, kaj boš izvedela na CSD-ju.

LP

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
1.10.2009 13:33:56   
lucika
po dolgem času en lep pozdrav tudi od mene,...
trebušček raste...se teden nazaj ni noben omenil, vceraj so me pa sosede celo prešlatale. jap, se že vidi, lepi je. ko me še napihne zraven, pa sploh komaj vidim kaj čez njega...
prejšnji teden sem začela s prehladom, ki se je razvil v gnojno angino. sem pristala na ospenu. ker je zbolel tudi sin, smo imeli svetle noči in super naporen vikend. ko sem že mislila, da bomo ok, in grem delat, sem šla h g na pregled.
mene se ne da kr tako prepričat, niti prestrašit...ampak sem cela adijo, komaj sem prišla iz ordinacije.
nič takega sicer, vse zaprto in lepo raste...ko pa sem potegnila ven listek z pritiskom, ga je skoraj kap. naj grem v bolnico ali ostanem doma, jem manj slano, počivam in jemljem tablete za zbijanje. seveda sem vse obljubila, samo da mi ni bilo treba v bolnico. sem si namerila tudi 106/165 keri dan, sploh po službi. sem šla preverit v lekarno ,pa je kazalo tam 10 manj, ampak g pravi, da ni važno, kateri merilec koliko zmeri. bilo kateri ne sme bit tako visok. sem rekla, da se super počutim, pa sem bila kr kregana, naj se ne hecam s tem, da sva ogrožena tak moj bibek, kot tudi jaz.
v službi nimam zamenjave, pa sem se zmenila da bom hodila pomagat, kolikor bom lahko. včeraj cel dan, danes 4 ure. se moram prav odtrgat od dela in se zavestno prepričat, da je prav da grem počivat. seveda se tud angina še ni pozdravila, tak da mi zdajle kr paše malo kavčiranja. sem pa zdaj tretji dan na tabletah in sem si zdaj, ko ležim, namerila normalnen pritisk, tak da mi zna pomagat. se pa ful čudno počutim, ker mi je zdaj v slabi uri padel za 20, kr mal se mi moti.
no, takole imamo, prestrašena sem, želim si ene lepe nosečnosti, ampak mislim, da sem zapečatena. tablet sem dobila za 50 dni, ko hodim, mi začenja spodaj trebuh trdet. nič se ne dogaja,  ampak vseeno je nadležno in utrujajoče. tud diham že ko slon, ko grem po stopnicah...to je to...

malo sem se iz drugega foruma nakopirala, saj ne zamerite, če katere 2x berete. se mi ne ljubi tipkat spljoh:)

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
1.10.2009 15:51:07   
vekybel
3sonček3: super user posted image  izbira za majčke naj tako ostane. Ti pošljem ZS z naslovom.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
1.10.2009 16:39:45   
lorelaj*
Bila sem na pregledu. Slišala user posted image . Jupi! user posted image

Saj drugega pa ni bilo.

S psičko sva šli nabirat kostanje ... njami ... že komaj čakam, da pride dragi domov in jih spečem ... mmm

Lucika, pazi nase in na user posted image ! Kar ne morem verjeti, da imaš še vedno angino pa visok pritisk pa še kar hodiš v službo. Po mojem mnenju si čisto preveč pridna.

Vrhničanke, uživajte na kavi in mislite kaj na nas. Pa ne preveč, da se nam ne bo kolcalo. user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
1.10.2009 18:28:02   
vekybel
lorelaj: moj dragi lih kar peče kostanje in mi čakamo nanje, njam....user posted image
Lepo je it na pregled a ne. Super sam da je vredu.

rožca26, zoey in skodrana mama: uživajte na kavici pa še nam povejte kaj ste se pogovarjale user posted image .

Zdej pa navali na kostanje user posted image  user posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
1.10.2009 19:39:17   
rožca26
Ojla, pozdravljene!!!

Jest se oglašam, da vam poročam, kako je šlo na pregledu. Mam zdele lih čas, ker je lubi pršu, pa se on z malim ukvarja.
Ja, pregled je bil super. Me je doktorca pohvalila glede teže user posted image . Zredila sem se namreč le za 1 kg v teh 4ih mesecihuser posted image . Čez dva tedna mi je dala pa že morfologijo user posted image . Takrat bom lahko da tudi izvedela spol našega otročka (al bo Jurij al pa Ela). Naredila mi je vaginalni UZ zaradi špranjice, ki sem jo mela pri prejšnjem pregledu. Sedaj je MV lepo dolg in zaprt user posted image . user posted image  je zelo živahen, zato je G rekla, da ni čudno, da sem ga čutila že od 15. tedna (tiste prve mehurčke). Srček lepo bije. Drgač pa mi je dala naslednji pregled 3 tedne po morfologiji (novembra user posted image ). En dan pred pregledom, naj bi delala glukozni test, 2. pregled za toxo ... Tudi pritisk je v redu. user posted image
Na UZ mi bo tudi zelo natančno pregledala pretoke.

Lucika - takoj pod nujno vzeti dopust. Pusti une v službi pri miru, se bodo že znašli. Ti najprej poskrbi zase in za user posted image !!!! Nočem te strašiti, ampak jest sm fasala v 1.user posted image  preeklampsijo in je bila cela štala. Ti pa maš šanse to še malo urediti. Vem, da sedaj grozna zgledam, ampak moraš se merkat, noben drug nov merkal nate (razen tvoj lubiuser posted image ). Resnično pojdi počivat, ker stres naredi veliko hudega za nosečnice. Pa sori za tako reakcijouser posted image

Zoey, skodrana mama - se vidimo jutri v mantovi. Jest bom žal brez Vida, ker mi je moja sestra rekla, da bo ona skrbela zanjgauser posted image  

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
1.10.2009 19:39:31   
ursa_p
Zivjo!

Tudi mi smo nabirali kostanj in ga nabratli toliko, kot se nikoli ... ampak ravno super, ker ga bodo v sredo pekli v vrtcu. user posted image Mislim, da ga je okoli 10 kg, s tem da smo ga nabirali samo dobro uro. Res super.
Ampak pekli jih pa ne bomo danes, ker bomo jedli pico - jo ze pece tasca (se je tokrat ona javila, da jo spece).

3soncek3 ... glede denarne pomoci ... starsevski dodatek je res toliko kot je ena napisala, ampak da bos vedela kaj se ti najbolj splaca, je najbolje da poklices na CSD in vprasas kaksna bo tvoja socialna pomoc, ker zivis pri mami in ima dva doloobvezna otroka. Potem pa poklici se par dni kasneje in vprasaj koliko ce si prijavljena pri fantu ... sej ne bo nobena pogruntala, da si ti dvakrat klicala. V glavnem kar poklici in vprasaj.
A te smem vprasat kje je tvoj partner prijavljen? V drugi obcini?? Ljubljani mogoce? Ti pa na vrhniki, ce se ne motim, ne?

Lucika cimprej se pozdravi!

Zdej se grem pa najprej z Galom igrat dokler ne gre spat.

Lp, Ursa

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
1.10.2009 19:42:55   
rožca26
Vse ki nabirate kostanj - se priporočam za kakšen peharček poln kostanja user posted image  Jest bi ga namreč tudi jedla.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
1.10.2009 19:46:00   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

sobota, 2.10.2009

3sonček3

torek, 6.10.2009

Jessy
loti 70

sreda, 7.10.2009

cestnidirkač

četrtek, 8.10.2009

Pikapolonica80
zvezdici

sreda, 14.10.2009

plamen
7lina7

petek, 16.10.2009

rožca26

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

četrtek, 22.10.2009

nežka

petek, 23.10.2009

andra74

torek, 27.10.2009

W.W

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
branka28
TejkaPK

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

sreda, 4.11.2009

zoey

četrtek, 5.10.2009

rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
1.10.2009 19:47:31   
rožca26
Navijamo za jutrišnji pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3sonček3

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
1.10.2009 19:48:27   
vekybel
rožca26: jaz imam naslednji pregled 20.10...........hvalauser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
1.10.2009 19:50:25   
vekybel
ja navijajmo za 3sonček3 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
1.10.2009 19:51:09   
rožca26
Ni panike vekybel. Bom popravila jutri, ko bomo zopet navijale user posted image   A sem jest pozabla napisat, ali si ti pozabla sporočt? Veš je ena slabost nosečnosti ta pozabljivost, pri meni se pa itak ponavlja tudi ko nisem nosečauser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 19:58:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
1.10.2009 20:03:42   
rožca26
Joj andra, ti boš mela pa res pestro.
Vse,ki ste in ki boste delale AC - navijam za vas in vem in upam, da bo/je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
1.10.2009 20:05:08   
rožca26
Skodrana mama - jest bi te dala med prijatle pa ne gre user posted image  Te nikakor noče izpisat. Pa napišem tko kot mašuser posted image  Ko je ime prav napisano, mi prazno pokaže user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 21:44:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1917
2.10.2009 7:26:19   
Skodrana mama
hej Rožca26

jaz te imam že med prijatelje user posted image  mislim da! Pol se vidimo danes a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
2.10.2009 7:52:08   
rožca26
Skodrana mama - sm pogledala, pa jest nimam nobene zahteveuser posted image  Ti, kako se bomo pa prepoznale?

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
2.10.2009 7:54:10   
rožca26
Vsem želim dobro jutro in dober tek!

user posted image

Naj bo kljub dežju dan obsijan s soncem.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
2.10.2009 8:05:35   
Skodrana mama
rožca26 nimam pojma, vem samo da je Zoey predlagala da okupiramo kavč user posted image user posted image  vidi se nam pa itak že da smo noseče, predlagam pa magar en kratek opis frizure al pa kej drugega user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
2.10.2009 8:31:13   
zoey
Dobro jutro user posted image !
Danes imam en hud dejt z 2 hudima nosečkama user posted image
Rožca & Skodrana mama, vidim, da ideja o nageljnu in Nedeljcu ni zaživela user posted image .... Prou nooo, pol pa frizura user posted image Jst sem pramenasto blond, do ramen dolgi lasi, pa spredaj frufru. Pa se dobimo na kavču, če bo pa premrzlo, se pa skupaj premaknemo notr. Če bosta kavča zasedena, pa miza čim bližje user posted image .
See yaaa
Držim pesti za vse preglede in čestitke včerajšnjim za opravljene.

Neposredna povezava do sporočila: 1922
2.10.2009 8:31:28   
Skodrana mama
rožca26 jaz sem tebi poslala zahtevo za prijateljstvo pa si mi ti že potrdila 25.9.2009.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
2.10.2009 8:34:56   
Skodrana mama
oj zoeyuser posted image

tvoja ideja je fenomenalna ampak jaz sem v službi do enih in nebom imela časa da kupim nageljna, lahko pa grem ampak bom malo zamudila na dejt.user posted image user posted image  Jaz imam pa še sama nevem več kakšno frizurco, kratko kot ene vrste paš imam pa rjave laske.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
2.10.2009 9:13:10   
3Sonček3
Dobro jutro!

Hvala k ste mislne name. Na pregledu je blo use ok pritisk 100/60, preiskave od prejšnič (kri,voda) use uredu ampak so iz inštituta zahtevali ponoven odvzem in preiskave kr jim neki ne štima, mogoče bi pa radi sm kakšno študijo ma kaj me briga sm da je use uredu. Bebi je velik skorej 10 cm, srčka nismo poslušali (dobr da mam AS user posted image ). Zredila se nism nč mam celo 0,3 kg manj kot zadnič. Sem pa G vprašala če se vidi spol in je reku da bolj liči na punčko nemore pa 100 % rečt. Naslednji pregled bo morfologija 4.11.2009, pa je reku naj še USB klučk sabo prnesm kr mi bo posnetk gor vrgu da bom mela za spomin user posted image , pa partnerja seveda user posted image . Upam da si bo lahko dopust vzeu takrat. ursa_p js sm prjavlena v občini Kočevje moj user posted image pa v občini Ribnica, sem se pa odločla da bom povedala pač tako kukr je nebom nč komplicirala, rekla bom da živim pri mami,... ker če bom že v štartu začela lagat me bojo mogoče hitr dobili user posted image kukr bo bo dovolj sm da je neki da nism čist brez dohodkov. Ob pol enajstih grem na CSD pa vam pol javim kaj sm zrihtala. A mogoče kera ve kolk te na banki oguljo za bančni spisek, js bi zadnje 3 rabla???
rožca26, zoey in skodrana mama uživejte ob kavici in klepetu.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?