lucika
|
po dolgem času en lep pozdrav tudi od mene,... trebušček raste...se teden nazaj ni noben omenil, vceraj so me pa sosede celo prešlatale. jap, se že vidi, lepi je. ko me še napihne zraven, pa sploh komaj vidim kaj čez njega... prejšnji teden sem začela s prehladom, ki se je razvil v gnojno angino. sem pristala na ospenu. ker je zbolel tudi sin, smo imeli svetle noči in super naporen vikend. ko sem že mislila, da bomo ok, in grem delat, sem šla h g na pregled. mene se ne da kr tako prepričat, niti prestrašit...ampak sem cela adijo, komaj sem prišla iz ordinacije. nič takega sicer, vse zaprto in lepo raste...ko pa sem potegnila ven listek z pritiskom, ga je skoraj kap. naj grem v bolnico ali ostanem doma, jem manj slano, počivam in jemljem tablete za zbijanje. seveda sem vse obljubila, samo da mi ni bilo treba v bolnico. sem si namerila tudi 106/165 keri dan, sploh po službi. sem šla preverit v lekarno ,pa je kazalo tam 10 manj, ampak g pravi, da ni važno, kateri merilec koliko zmeri. bilo kateri ne sme bit tako visok. sem rekla, da se super počutim, pa sem bila kr kregana, naj se ne hecam s tem, da sva ogrožena tak moj bibek, kot tudi jaz. v službi nimam zamenjave, pa sem se zmenila da bom hodila pomagat, kolikor bom lahko. včeraj cel dan, danes 4 ure. se moram prav odtrgat od dela in se zavestno prepričat, da je prav da grem počivat. seveda se tud angina še ni pozdravila, tak da mi zdajle kr paše malo kavčiranja. sem pa zdaj tretji dan na tabletah in sem si zdaj, ko ležim, namerila normalnen pritisk, tak da mi zna pomagat. se pa ful čudno počutim, ker mi je zdaj v slabi uri padel za 20, kr mal se mi moti. no, takole imamo, prestrašena sem, želim si ene lepe nosečnosti, ampak mislim, da sem zapečatena. tablet sem dobila za 50 dni, ko hodim, mi začenja spodaj trebuh trdet. nič se ne dogaja, ampak vseeno je nadležno in utrujajoče. tud diham že ko slon, ko grem po stopnicah...to je to... malo sem se iz drugega foruma nakopirala, saj ne zamerite, če katere 2x berete. se mi ne ljubi tipkat spljoh:)
|