|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
2.10.2009 9:19:51   
3Sonček3
Tina50  se mi je javla na ZS in naj vam sporočim da je use uredu z njo, se bo kej oglasla ko jo mine lenoba user posted image , dobr da mamo izgovor za to našo lenobo, js bi tut skos sm spala.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
2.10.2009 9:28:04   
rožca26
No, ok. Se pravi lasje - jest mam nekako do ramen dolge, pa pri konicah so blond, ker mam že ful narastka (zato pa grem pod škarje). Drgač mam pa mišje barve (neko čudno rjavo). Aja, bom mela pa najbrž čopek. Jest upam, da ne bodo potem vsi obiskovalci meli take lase k me user posted image . Pa še neki, v roki bom mela revijo za ljubitelje ustvarjanja (v nemščini). Gor pa piše herbs ideen. Upam, da bo to kej v pomoč. Glede nagljna pa revije - joj, nič nimam doma, ker so v slo. novicah samo slabe novičke, pa ne maram brat. Nageljček bi mogla pa kupit. Mogoče pa bom, ker grem še prej v kocko.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
2.10.2009 9:38:08   
rožca26
Skodrana mama - sori, nism vidla, ker je bilo na drugi starani user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
2.10.2009 9:41:28   
Skodrana mama
no ok jaz bom pa še povrh držala Žurnal brez nageljna, ker nebo časa!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
2.10.2009 10:15:49   
zoey
Pupe, umirte se, nagelj je bil hec user posted image . Se bomo že pofočkale, jaz imam črtasto majco, belo pa temno roza, pa temnejše kavbojke bom mela, pa odkar sem noseča, ful mozoljev nosim user posted image . Moram pa nujno še eno prej odspat, drgač ne bo nič z mano.
Se vidimo!!!

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
2.10.2009 10:21:46   
Skodrana mama
zoey sej veve da je hec. user posted image user posted image user posted image  No pol pa tko jaz imam rjave laske, postrižena na paž, pa imam vijolično majico oblečeno pa črne hlače pa okrog vratu imam ogrlico z pisanimi perlami.user posted image  Zoey folž sem ti ker lahko pančkaš jaz bi tuduser posted image !

Ampak sej bo pa se vidimo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
2.10.2009 10:48:43   
malicki
Na hitrco se javljam ker sem v gužvi...

Danes sem imela pregled, kljub temu da sem prejšnjič dobila neko kremo - antibiotik zaradi vnetja, ki sem si jo morala implicirati 7 dni in imam sedaj kao zaradi tega antibiotika spet gljivice user posted image   Tako da sem dobila canesten, na srečo svečke samo za 3 dni.

Je pa danes mojega G nadomeščala druga zdravnica in mi je na hitrco en UZ naredila user posted image  6.11. pa imam morfologijo.

Glede pridobljenih kg pa sem tukaj definitivno zmagovalka, +4kg v 1 mesecu user posted image . Saj ne vem al se naj jočem ali kaj. Zjutraj in dopoldne res malce več jem zaradi slabosti, po 16. uri pa nič več ali pa le kakšno sadje user posted image  
Ha, ampak stare kavbojke pa še lahko navlečem nase user posted image

Lepo bodite in tiste ki lahko kar lenarite, uf sem fauš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1932
2.10.2009 10:51:55   
karamela6
Ojla pupe!

Najprej hvala 3sončku3 za sporočilo in info glede majčk. A to gre za majčke s kratkimi rokavi ali dolgimi? Mene namreč bolj zanimajo dolgi, v linku so bile pa s kratkimi. Lahko javiš tudi na zs.

Drugače sem uredu, nič ni narobe, le časa ni, da se javljam. Tamala je septembra začela z vrtcem in smo non stop bolni. Sicer nič hujšega, vročina pa kak nosek ponagaja, ampak dovolj, da smo doma. In vam povem, imam trebuh zvečer kot kamen. Je bolj sitna, pa več se hoče cartat in je res pestro.

Nisem brala za nazaj, zato ne vem, o čem vse teče debata. Bom pa na hitro poročala za nazaj.

NS je bila uredu, zdaj čakam na 2. pregled naslednji teden. Kako gre hitro. Kile hvala bogu ne grejo gor oz. trebuh raste in me k sreči drugje pobira. Tako je bilo tudi prvič, ko sem se vse skupaj zredila 9kg. Sem en teden po porodu imela spet svojo težo, še kakšen kg manj. Potem pa po treh mesecih spet dobila apetit in šla 5 kg gor do zdaj, tako da sem zdaj štartala s 5kg več, kot v prvi nosečnosti. user posted image Upam na najboljše.

Sicer so slabosti zelo redke, je pa utrujenost čedalje hujša. Tiste, ki ste prvič nosečke - uživajte v brezskrbnosti, miru, čimveč počivajte, ker v drugo je precej drugače. Si še čisto ne predstavljam, kako bo v tretje user posted image .

Lepo bodite, pa se beremo...
K.

Neposredna povezava do sporočila: 1933
2.10.2009 11:03:22   
rožca26
Zoey, skodrana mama - jest mam mal spremembe glede razpoznavnosti. Mislim, da se bomo hitro pofočkale, ker bom mela Vida sabo, ta bo pa v vozičku. Voziček je oranžno-čok.rjav-bel in je od PP Pliko. Pa še oranžna torba bo gor - tud od PP. Mislim, da ne bo težav glede tega, a ne.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
2.10.2009 11:04:36   
rožca26
Skodrana mama - men si lohka tudi fovž. Jest sm že eno kitico oddremala. Verjemi, da sočustvujem s tabo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
2.10.2009 11:14:16   
Skodrana mama
ok super rožca26user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
2.10.2009 12:09:15   
plamen
Pozdavljene user posted image , po zeloooo dolgem času......!

3Sonček3, najprej hvala za obvestilo o majčki, vendar se zaenkrat nisem odločila.
Zakaj se vam toliko časa nisem javila? Najprej je bila ena manjša krvavitev, čez par dni pa se je usulo na polno in sem letela na KC na urgenco. G ki me je pogledala je rekla da slabo kaže, je res kar lilo ven. No na UZ pa je pikec bil OK. So me sprejeli, bila sem tam 3 dni, krvavitev je ponehala. Sedaj sem že 1 teden doma, imam še rjav izcedek občasno, drugače OK.
Ne znajo pojasnit kaj je bilo, verjetno je to, da mi posteljica leži tako nizko in da je pritiskala na maternico in mi je počila kaka žilca. To je tudi dr. Pušenjak napisal, ker ga je moja sestra vprašala. No ko vse skupaj raste, se tudi posteljica pomika navzgor in bo kasneje verjetno še vse OK. Danes sem imela kontrolo, je vse super s pikcem, posteljica je še vedno nizko, baje je pa od NS nekaj zraslouser posted image tako da počakamo MF, da potrdijo kaj imamo. Itak mi je vseeno, sva pa imela že ime, zdaj pa ponovno na lovuser posted image
Nisem se vam oglasla, da vas ne bi preveč strašila, pa tudi ni mi bilo za pisati o tem. Tako da samo držite pestke, da tole premagava in bodo naslednji meseci spet najlepšiuser posted image
Vas pa redno berem, sržim pestke za vse preglede in user posted image vsem, ki ste jih že uspešno dale skozi!
Naj vam sije sonček in uživajte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1937
2.10.2009 12:19:31   
Zvezdici
Zdravo user posted image !

plamen - Sem vesela zate, da je stabo in s tvojo pikico vse vredu! Samo, da je sedaj vse vredu.
Sicer imava pa skupni PDP user posted image . Spočij se in uživaj!user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
2.10.2009 13:15:05   
ela24
Pozdravljene Marčevke!
Na začetku sem bila v vaši družbi, sedaj pa sem že lep čas med aprilčicami. Sem pa prejela zadnjič sporočilo, da si boste naročile majčke pridem... In moram povedati, da smo tudi aprilčice navdušeneuser posted image  Tako, da se priporočamo za nasvet na koga se naj obrnemo, oz. katera vam to ureja, če bi nas lahko kontaktirala? Ker bi me tudi bile rade lepeuser posted image  Hvala

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
2.10.2009 14:16:12   
*naca*
Pozdravljene sonosečke user posted image

Precej časa je minilo od takrat, ko sem nazadnje pisala. Imam zelo pestre dneve (obveznosti v službi ipd.). Ko pridem domov dam res vse 4 od sebe.  Tako da zadnje čase res nisem utegnila slediti dogajanju na forumu. Zelo sem se razveselila sporočila 3sonček3. user posted image
Tudi jaz bi imela majčko (št. 42, temno modra - svetlo modra).

Drugače sva z otročičkom v redu. Naslednji pregled imam 23. 10. Zaenkrat še nisem čutila, da bi kaj brcal (sem v 19. tednu). Pravijo pa, da je tako, kot da bi imel mehurčke v maternici user posted image . Imate ve že kaj izkušenj s tem?

Želim vam še naprej lep in kljub dežju sončen dan user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
2.10.2009 14:25:30   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: valen

Dober večer,
jaz pa vam kar zavidam, da ste šle nabirat kostanj. Tu na obali nimaš ravno dosti krajev za nabirat, pa še tako malo ga je, da ga itak vsi prej poberejo :(. Zato pa ga že 2 tedna kupujem v trgovini. Zraven pa že spijemo kozarček čisto novega vina refoška, ki smo ga doma pridelali. Letos je oz. bo odličen :D. Drugi teden pa me že čaka obiranje oljk, ki se bo vleklo cel mesec.. Ja ja.. ogromno tega imamo. Tko, da če katera želi oljčno olje.. kar name se obrnite :D.

Pa še današnji pregled. Vse BP. UZ ni delala. Samo kilogrami, urin, pritisk in pogovor. Sam čudno mi je kako pritisk v bolnici poskoči. Doma imam vedno tam nekje okoli 100/68. Na pregledih pa zgornji poskoči na 130.. Pa tudi to me je presenetilo, da sem tokso negativna! Sem mislila, da bom ziher pozitivna glede na to, da od vedno imam mačke, praktično spala z njimi, .. nora sem na mačke user posted image .. Roke sem vtikala povsod, heheh.. Skratka... negativna sem in se moram pazit kaj jem. Ufffff.
Dločila mi je tudi datum za morfologijo 4.11. Komaj čakam :). Pa še za spol se bomo prepričali, če bo res punčka. Kaj bo na morfologiji tudi vaš partner? Sem pozabila vprašat G, če je lahko zraven.. hmmm.
To bo to za ta večer. Srečno vsem, ki vas čaka pregled naslednje dni user posted image

Jeej domače oljčno olje...ja če ga ni že tašča naročla tam kot vedno,se bom s teboj z veseljem zmenila user posted image
Od kod si, če nisem preveč radovedna?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
2.10.2009 14:25:33   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Pozdavljene user posted image , po zeloooo dolgem času......!

3Sonček3, najprej hvala za obvestilo o majčki, vendar se zaenkrat nisem odločila.
Zakaj se vam toliko časa nisem javila? Najprej je bila ena manjša krvavitev, čez par dni pa se je usulo na polno in sem letela na KC na urgenco. G ki me je pogledala je rekla da slabo kaže, je res kar lilo ven. No na UZ pa je pikec bil OK. So me sprejeli, bila sem tam 3 dni, krvavitev je ponehala. Sedaj sem že 1 teden doma, imam še rjav izcedek občasno, drugače OK.
Ne znajo pojasnit kaj je bilo, verjetno je to, da mi posteljica leži tako nizko in da je pritiskala na maternico in mi je počila kaka žilca. To je tudi dr. Pušenjak napisal, ker ga je moja sestra vprašala. No ko vse skupaj raste, se tudi posteljica pomika navzgor in bo kasneje verjetno še vse OK. Danes sem imela kontrolo, je vse super s pikcem, posteljica je še vedno nizko, baje je pa od NS nekaj zraslouser posted image tako da počakamo MF, da potrdijo kaj imamo. Itak mi je vseeno, sva pa imela že ime, zdaj pa ponovno na lovuser posted image
Nisem se vam oglasla, da vas ne bi preveč strašila, pa tudi ni mi bilo za pisati o tem. Tako da samo držite pestke, da tole premagava in bodo naslednji meseci spet najlepšiuser posted image
Vas pa redno berem, sržim pestke za vse preglede in user posted image vsem, ki ste jih že uspešno dale skozi!
Naj vam sije sonček in uživajte!user posted image

user posted image Super da sta z user posted image  zdaj ok. naj tako ostane! user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
2.10.2009 14:25:35   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: *naca*

Pozdravljene sonosečke user posted image

Precej časa je minilo od takrat, ko sem nazadnje pisala. Imam zelo pestre dneve (obveznosti v službi ipd.). Ko pridem domov dam res vse 4 od sebe.  Tako da zadnje čase res nisem utegnila slediti dogajanju na forumu. Zelo sem se razveselila sporočila 3sonček3. user posted image
Tudi jaz bi imela majčko (št. 42, temno modra - svetlo modra).

Drugače sva z otročičkom v redu. Naslednji pregled imam 23. 10. Zaenkrat še nisem čutila, da bi kaj brcal (sem v 19. tednu). Pravijo pa, da je tako, kot da bi imel mehurčke v maternici user posted image . Imate ve že kaj izkušenj s tem?

Želim vam še naprej lep in kljub dežju sončen dan user posted image

Ja metuljčki, pol pa še kak prav rahel rahel štrbunk, pol pa bodo tudi brcike! Zdaj kmalu boš vse to čutila! Zvečer v postelji ko se umiriš boš že ziher kaj!

(odgovor članu *naca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
2.10.2009 14:26:38   
Čmrlika
Naslednji pregled imam 14 10.  Rožca pozabljiva user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 15:07:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
2.10.2009 15:22:32   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: valen

Čmrlika... sem pa s koprskega območja :). ti s ekar javi, pa se bomo zmenle vse :).
lp

Ok, ko bomo vidli kaj je tašča že poskrbela za nas user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
2.10.2009 15:43:20   
TejkaPK
Samo da vam javim čvekice..... danes greva po voziček user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem tako vesela in komaj čakam, da bom verjetno kar zraven njega zaspalauser posted image . Ma ne, sigurno ga bom cel večer samo občudovala in zlagala in razstavljala.

Joj komaj že čakam, da končam to svojo izmeno in pol... piči miškouser posted image .

Uživajte čveke.

LP

THINK PINK :)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
2.10.2009 18:46:14   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

torek, 6.10.2009

Jessy
loti 70

sreda, 7.10.2009

cestnidirkač

četrtek, 8.10.2009

Pikapolonica80
zvezdici

sreda, 14.10.2009

plamen
čmrlika
7lina7

petek, 16.10.2009

rožca26

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

torek, 20.10.2009

vekybel

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

četrtek, 22.10.2009

nežka
andra74 AC

petek, 23.10.2009

andra74
naca

torek, 27.10.2009

W.W

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
branka28
TejkaPK

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26

petek, 6.11.2009

malicki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
2.10.2009 18:53:03   
lana70
za seznamček, naslednji pregled imam 20.10. user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
2.10.2009 18:53:29   
rožca26
Upam, da nisem še katere pozabila napisat. Ja, je problem, da si že po naravi pozabljiv, pol pa še dodatno noseč. Je pozabljivost na višku user posted image
Drgač smo se pa dobile na kavici. In men je blo prov luštno. Upam, da skodrani mami in zoey tudi. Ma sta tko fejst. Pa sta se spet dve našli, ki me na videz poznata oz. se jim zdim znana. Me prov zanima, kolk bo še takih. Me se to tolkrat dogaja, da je groza. Izgleda kot da bi po svetu hodila kot fijakarsk konj.user posted image user posted image
Sta pa rest fejst in bi bila prov vesela, če bomo to še kdaj ponovile.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?