|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
30.9.2009 13:27:51   
3Sonček3
Soni držimo pesti da ostaneš z nami, sej veš da bo vse uredu user posted image
vekybel z naslovi bi js mal še počakala kr mam manjšo zmedo zaenkrat user posted image ampak v ponedeljek bo že vse tko kot mora bit. Si morm še zamislt kako bom nrdila te sezname z naslovi. Lahko mi pa tut posredujete naslove sm da nebo kera jezna če jo bom prosila še enkrat. Glede teh napisou js nebom več komplicirala, čeprou so mi tut nogice všeč, skor bl kukr štorklica ma js bi mela kr use user posted image . Glede napisa baje lahko komplicirate sm js nebi preveč ženski pola dajala user posted image nevem odločte se same.

No pa če vas še zanima kako je blo zutrej...Šla sm na zavod da se bom lahko prjavla na socialno in mi ni ratalo ker jim na zavodu neki sistem ni deloval, pa še status študenta imam danes tko da je rekla naj se oglasm jutr pa bomo zrihtale, v petek bom mogla pa še na socialno ker mi je striček tam reku da mora prijava na zavodu čez noč ostat na zavoduje ne morm takoj koristt, tko da me tut v petk nebo, ampak v petk mam pa še pregled in se tega najbl veselim, čeprou dvomm da bo UZ delou pa vseeno.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
30.9.2009 13:32:45   
3Sonček3
Opa sm še enkrat prebrala odgovor prijazne tetike in mi je potegnlo da je mislna povedat da si ME kot celota lahko zberemo svoj napis ki bo potem na vseh majčkah. Se opravičujem user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
30.9.2009 13:34:22   
meti.v
3sonček3 hvala ti za sporočilce, sm se odločila da sem tudi jaz zauser posted image   Mela bi majčiko belo-temnomodra kombinacija, številko mislilm da bo 36 ok.
Drgač se pa res že doug nism oglasila in vidm da ste že kr dost napisle, no se bom potrudila da bom mal večkrat tuki goruser posted image   Za napis pridm marca sem jz bl skeptična glede nato da sem mela prvotni rok 23.3.2010 zej pa je prestavljen na 31.3.2010 in prav lahko se zgodi da pride aprilauser posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
30.9.2009 13:50:06   
3Sonček3
ma bom vam kr zdej seznamčk posredovala k nimam kej delat

BELO-RDEČA
1. vekybel   št.48
2. skodrana mama   št.38
3. TejkaPK   št.42

ČRNO-RDEČA
4. Branka28   št.46
5. sandrica23   št.36
6. 7lina7   št.40

S.MODRA-T.MODRA
7. lorelay*   št.38
8. MLADA MAMICA   št.40
9. manika   št.46
10. zvezdici   št.38

ORANŽNA-ČRNA
11. 3sonček3   št.36

BELA-T.MODRA
12. zoey   št.38
13. capika   št.46
14. Jassika   št.44
15. malicki   št.38?
16. pikapolonica80   št.36 ali 38
17. meti.v   št.36

ENOBARVNA "V" IZREZ
    BORDO RDEČA
18. ursa_p   št.M

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
30.9.2009 14:11:23   
lunka1
3Sonček3

No pa če vas še zanima kako je blo zutrej...Šla sm na zavod da se bom lahko prjavla na socialno in mi ni ratalo ker jim na zavodu neki sistem ni deloval, pa še status študenta imam danes tko da je rekla naj se oglasm jutr pa bomo zrihtale, v petek bom mogla pa še na socialno ker mi je striček tam reku da mora prijava na zavodu čez noč ostat na zavoduje ne morm takoj koristt, tko da me tut v petk nebo, ampak v petk mam pa še pregled in se tega najbl veselim, čeprou dvomm da bo UZ delou pa vseeno.

Ojla, a lahko napišeš še malo več o tem, sama sem namreč v "istem zosu". Se pravi, ti se boš prijavila na Zavod za zaposlovanje in nato greš še na Center za socialno delo, kjer boš dobila socialno podporo? Jaz sem se šla zadnjič na Center malo pozanimat in so mi povedali, da bi dobila okoli 160€ podpore, sem pa brala na netu, da kao le za 3 mesece. Me pa zanima, ali boš tudi na Zavodu dobila podporo kot iskalka zaposlitve? Jaz sem mislila, da sploh ne bi povedala, da sem noseča, ker zdajle mi bo vsak evrček prav prišel...

Daj javi malo, prosim user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
30.9.2009 14:21:51   
Anonimen
jst bi kr črno-rdečo kombinacijo, pa 40 cifro, pa tista ideja od vekybell mi je ful všečuser posted image

(odgovor članu Skodrana mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
30.9.2009 15:23:36   
lana70
3sonček3, hvala za sporočilce, dobila, vendar majčko že imam user posted image user posted image ...drugače pa sem, kot ste že opazile, preživela AC...a je katera bila na AC v Postojni, ker sem se pogovarjala z eno punco pred WC-jem...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
30.9.2009 15:32:26   
3Sonček3
lunka1 trenutno mislm da vem tolk kot ti bom jutr napisala kako je blo na zavodu in kaj so mi rekli. Bom ti pa sporočala ni problema.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
30.9.2009 16:35:15   
TejkaPK
majčke: sej razumem da ste čveke, ma da me tako spregledate...user posted image user posted image  sem ene 2 strani nazaj javila da bi raje svetlo-temno modro kot belo rdečo (že ki lahko kompliciramouser posted image ), razmišljam pa, da bi vzela tudi oranžno s črnimi rokavi, se še nisem odločila. Koliko pride potem sploh končna cena? Sem jaz tudi spregledala, zdaj se mi pa ne da za nazaj iskat. Cifro bi 42. Napis bi pa tudi jaz raje pridem marca pa nogice kot štorkljo.

pregled: vse izvide imam negativne. Todi za toksoplazmo čeprav imamo od vedno muce doma, tako da se moram res pazit (sem bila skoraj 100% da sem jo že prebolela). UZ mi ni delal, smo samo srček poslušali. Ampak nič hudega, je bilo tako lepo user posted image . Tudi kg imam začuda še vedno isteuser posted image user posted image user posted image .Kar ne morem verjet.

Naslednji pregled imam 28.10.209. In še ne bo morfologija ker je sicer res da sem v 17t ampak je otroček 2 tedna mlajši in bo takrat še prezgodaj. Škoda. Res komaj čakam, da bo šel tudi mojuser posted image  z mano.

Sicer pa še razmišljam ali bova šla na 3D UZ. Mene ful firbec mantra, samo po drugi strani 100€ tudi ni malo za pregled, ki v bistvi ni tako pomemben (razen za potešitev radovednosti).

Moram vam povedat, da sem na poti iz ambulante domov zavila še v KIK in kupila 2 žabice oz. pajacka brez rokavov. Se prav nisem mogla upret. Hotela sem kupit še ene 2 paketa tetra plenic (ful smešna cena: 3 v paketu potiskane in barvane za mislim da nekaj več kot 3€; ne me prav za besedo jemat - hitro pozabljamuser posted image ), ampak sem želela najprej vas vprašat, če jih je katera že imela in mi malo poroča o kvaliteti.

LP

THINK PINK :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
30.9.2009 17:11:14   
lorelaj*
Glede napisa na majčki je meni čisto vseeno. Bo vse super. Bi pa morda samo nekaj predlagala, da ne bi bilo prevelikega kaosa. Če bo vsaka napisala, da bi imela nekaj drugega, zna biti cela štala. Mogoče bi pa pustile, da napis kar 3sonček3 izbere, ker je grozno pridna, da nam vse to ureja (kliče gospo, ureja seznam, zbira naročila ...). Kaj pravite?

rožca 26, zaradi strokovca se nič ne sekiraj, je itak največ odvisno od komisije. Jaz sem slavistka, pa me je slovenščino tako strokovne stvari spraševala, da sem samo gledala, kakšne druge slavistke so pa spraševali samo, kako bi kaj naredili v razredu.

*pupsa*, kako lepa novička, me je že kar skrbelo, super, da je vse vredu z malčkom

Jutri imam pregled, UZ verjetno ne bo, upam pa, da bom vsaj srček slišala.

Kako ste pa kaj s trebuhi? Meni se zdi, da imam ogromnega! Ga prav malo skrivam, ker se mi zdi, da zdaj pa res še ne bi smela imeti takega. Zredila sem se od začetka 2,5 kg, ampak se mi zdi, da res samo v trebuh in je že prav grozno. Kakšna šele bom! user posted image

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
30.9.2009 17:53:40   
3Sonček3
TejkaPK js se ti res opravičujem za napako ampak sm mal zmedena bla do tamle tko da tut ostale kr popravte me če je kej narobe dokler se da. Končna cena bo potem 12,5€ (če se nas nabere cca.50). user posted image za pregled.
No glede trebuha pa ... js sm se zredila 3 kg kje so nevem kr js jih vidm 30, mogoče na prsihuser posted image drgač pa men je trebušček že kr lepo vn udaru jupiuser posted image

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
30.9.2009 17:59:22   
sanip
lana70 ja jest sem bila na AC v postojni, tudi preživela...se mi zdi da sve se midve pogovarjali pred WC...kako je bilo? kej bolelo? men je bil sam tak bl neprijeten občutek, ka je z uno inekcijo vlekel plodovno vodo vn, sem prov čutila. Pa ti kako se počutiš? Jest se pustim zdej kr mal razvajat! Uživaj še naprej oz. vse uživajte še naprej...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
30.9.2009 18:44:04   
zoey
Ooj
Ravno od frizerja, da bom lepa za doma ležat user posted image . A se vam ne zdi, da bi mi počas lahko nehal bit slabo user posted image Dnevi šibajo, pa a naredim kaj pametnega ali pa nič. Imam ful fotografij za obdelat, sam k mi tko paše ležat ... user posted image . Pa kak izpit bi lahko naredila, dejte me mal zbrcat noooouser posted image
Podpiram lorelajin predlog, da napis izbereš 3sonček3, ker si res fuuuuul pridna.
Rožca - nč sekirat, bo pa drugič. Komisija sax user posted image

Drage user posted image , lep večer

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
30.9.2009 18:50:58   
3Sonček3
Zoey nč se bat zarat slabosti mene tko zgaga peče, učerej zvečer sm liter mleka spila da me je nehala, bom kr pop....user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
30.9.2009 18:59:52   
zoey
He he, 3sonček3, sej se ne bojim, je pa ful nadležno, k sem kot cunja. Sploh se ne spomnim, kako je, če se fajn počutiš ... mi je pa vseen kul, ker mi je razlog vrhunski user posted image
Boš imela pa zgleda lasatega novorojenčka, k te tko zgaga peče user posted image . Mene to (še) nič ne muči. Sej je pri vsaki drugače, glavno je, da je dobra volja, a ne. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
30.9.2009 19:15:21   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

ma bom vam kr zdej seznamčk posredovala k nimam kej delat

BELO-RDEČA
1. vekybel   št.48
2. skodrana mama   št.38
3. TejkaPK   št.42

ČRNO-RDEČA
4. Branka28   št.44
5. sandrica23   št.36
6. 7lina7   št.40

S.MODRA-T.MODRA
7. lorelay*   št.38
8. MLADA MAMICA   št.40
9. manika   št.46
10. zvezdici   št.38

ORANŽNA-ČRNA
11. 3sonček3   št.36

BELA-T.MODRA
12. zoey   št.38
13. capika   št.46
14. Jassika   št.44
15. malicki   št.38?
16. pikapolonica80   št.36 ali 38
17. meti.v   št.36

ENOBARVNA "V" IZREZ
   BORDO RDEČA
18. ursa_p   št.M

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
30.9.2009 19:17:19   
branka28
sem popravila št iz 46 na 44, da mi ne bo prevelikauser posted image

L.p.user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
30.9.2009 20:11:50   
ursa_p
Vidim, da je cela stala s temi tickerji ... dejte si jih v podpis, ne pa zraven imena, bo mogoce kaj bolje ... je GROZNO tole spekudralo brat.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
30.9.2009 20:47:18   
W.W.
Sonček hvala za sporočilo glede majice, samo meni se še vedno zdi dosti drago, glede na to da se dajo dobiti majice z napisom po želji, tudi za 1 kos, že za 7 - 8 €.

Pa glede na to,  da je to potem majčka, ki po dogodku ne pride več v poštev za nošenje (če mislite dati napis Pridem marca), že tako ne vem, če bo marca ker imam rok od ginekologinje 6.3., dr. Strah pa je rekla da je večji in dala 1.3.

Tako da, mislim da je ne bom naročila.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
30.9.2009 21:12:50   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sanip

lana70 ja jest sem bila na AC v postojni, tudi preživela...se mi zdi da sve se midve pogovarjali pred WC...kako je bilo? kej bolelo? men je bil sam tak bl neprijeten občutek, ka je z uno inekcijo vlekel plodovno vodo vn, sem prov čutila. Pa ti kako se počutiš? Jest se pustim zdej kr mal razvajat! Uživaj še naprej oz. vse uživajte še naprej...

ja, sem si kar mislila, da si ti.....si imela full riziko na nuhalni a ne.....mene je tudi samo trenutno zabolelo, taka topa bolečina, potem pa je bilo ok, mal mi je bila muka tam ležat...zeblo me je, lačna sem bla in sem sam gledala, kako bi zgasnila.....no, ne skačem okrog, samo v postelji pa tudi nisem......bolj po dnevni, pa po kavču...upam, da bomo čimprej dobili rezultate...držim pesti tudi zate user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
30.9.2009 21:15:19   
rožca26
Ojla pupike!

Me cel dan ni na forumu, pa kar dve strani zapolnite. Carice user posted image

Vsem hvala za spodbudne besede in vam zato pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drgač se pa ne sekiram - le zakuga bi se. Jest ne moram pomagat, če tudi taki ljudje živijo. Čeprav mi ni jasno, da nimajo slabe vesti, da tko mečejo. Al je pa sploh nimajo user posted image  Predvsem me je lorelaj fajn potolažila - glede slove, ta k me je spraševala se je itak tko grdo obnašala ... Ne bi si rada jezika mazala zaradi takih ljudi.
In res FUL STE FAJN user posted image user posted image user posted image

Drgač se pa danes nisem imela časa oglasit. Sm bila že od zjutraj zelo leteča, ko sem pa našla čas za pisat, je pa neki sestrin računalnik zablokiral user posted image
Naš piko se je danes zbudil ob 4.15 in je zaspal šele 1 uro kasneje. Sm bila tko utrujena, k sm se zbudila, da je joj. Pol sva pa zjutraj letela v Ljubljano v Šiško, da sm se šla v ZD dom polulat user posted image . Jutri imam namreč pregled. Po tem, sva se pa odpeljala na Vrhniko, kjer sm mogla urediti papirje za podaljšanje porodniškega dopusta in te papirje odnest še na CSD. Mam še vedno tm stalno prebivališče in en kup letanja. Dobro, da je moja ljuba sestrica bila doma, da je merkala Vida, da sem jaz na hitro to zrihtala. Sej se mali ni čisto nič kregal, saj ima tetko fuuuuuuuuuul rad. No, na CSD-ju je rekla, da ponavadi nedonošenčkom kar odobrijo dodatno podaljšanje. Naš je pa itak še naglušen na eno uho, tako da upam, da mi bodo podaljšal. Bi mi zlo prov prišlo, ker pol bi šla iz ene v drugo porodniško, pa še po vsej verjetnosti bi mi potem tudi podaljšali pogodbo do konca naslednje porodniške. Mi je to celo pomembnejše,kot strokovni izpit. Upam na najboljše.

Sm se pa dons na muč skregala z mojo mamo user posted image  Mi gre že tok na živce s tem svojim abrahamom, da ne govorim da se nanjga pripravlja 1 leto. Je prov zoprna. Pol k pa jest hočem za 1. roj. dan (bo čez 14 dni) narediti resnično posebno praznovanje z vsemi dedki in babicami in tudi ostalimi prijatelji je pa cel halo. Zakaj jest nič ne pomislim nanjo, kolk da sm egoistična (oboji so namreč ločeni in zdej živijo z drugimi partnerji), pa da se mora mali navadit, da živijo narazen in da se ne razumejo ... Halo????? A zdej bomo pa še njihove vnuke obremenjeval s tem kar se je zgodilo pred 10 - 20 leti. Sej nism nora. Pa sm ji rekla, da če pa noče, pol pa sploh ne bo praznovanja za družino in tko bom res naredila. Jest sm egoistična, ona pa mori folk že cel let s tistim abrahamom .... user posted image user posted image

Uh, mi je pasale tole se zlajat. user posted image

Majčka - jest bi tudi majčko  Pa bi z nogicami, pa če je možno napis pridem marca. Barva pa belo-rdeča. Številka pa 40.

Seznam - če jest ne popravim ni problem če to storite ve. Vs nom pojedla user posted image  Je pa res, da enim nism popravljala datumov (tiste k ste dvojne), ker nism vedla kerga upoštevat. Sori za prej in za naprej.
Se pišemo.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
30.9.2009 21:27:31   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image             
NP 7.10
user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )             user posted image
user posted image  Petra, 24 let                (1.user posted image )             user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )              user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image            
NP 1.10.

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let               (3.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image sara2007, 22 let          (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image   

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )              user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                     (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                
PS 21.10

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image ?
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image )    user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image
sara2007                      (?user posted image ,?user posted image )          user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )  user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                      

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image

12.3.2010

user posted image  skodrana mama            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let               (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )             user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )             user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )            user posted image             NP 1.10

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )     user posted image            NP 6.10.

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image             NP 8.10.
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image )  user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (1. user posted image )                user posted image
user posted image  srečica, 29 let,            (2.user posted image ,?user posted image )          user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )          user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image ,0user posted image )        user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )               user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )              user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )               user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image   

26.3.2010
 user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )              user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27. let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image    

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )    user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )              user posted image   
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )      user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )       user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                 (?user posted image ,?user posted image )          user posted image

SKUPAJ NAS JE 76 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

Še brez PDP: 

user posted image anac1
user posted image baby.boom86

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
30.9.2009 21:32:23   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

četrtek, 1.10.2009

rožca26
valen
lorelaj

sobota, 2.10.2009

3sonček3

torek, 6.10.2009

Jessy
loti 70

sreda, 7.10.2009

cestnidirkač

četrtek, 8.10.2009

Pikapolonica80
zvezdici

sreda, 14.10.2009

plamen
7lina7

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

četrtek, 22.10.2009

nežka

petek, 23.10.2009

andra74

torek, 27.10.2009

W.W

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
branka28
TejkaPK

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

sreda, 4.11.2010

zoey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
30.9.2009 21:33:38   
zoey
Ja Rožca, ko boš pa naslednjič na Vrhniki, pa nujno na user posted image , a prav?
Da še v živo kako rečemo. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
30.9.2009 21:33:50   
rožca26
Navijajmo za jutrišnje preglede!!! user posted image user posted image user posted image

valen, lorelaj in jaz user posted image (rožca26)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?