|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
23.9.2009 13:06:31   
vekybel
3sonček3: mogoče nosiš punčko pa ji rastejo laski user posted image  in te zato kao peče zgaga, tako pravijo stari pregovori.......user posted image  nikoli se ne ve user posted image !
Povej mi za kaj se trenutno zanimaš na netu pa tako nasplošno?
Sem dobila še eno rundo oblekic od sestrične in vse to poprala in zlikala. 

andra74: dobrodošla pa se lahko tudi malo večkrat javiš kako si in kaj počneš in kako vprašanje postaviš da se imamo s čim ukvarjat ne user posted image .

Punce dejte napisat kako ime ki vam je všeč kar za oba spola.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
23.9.2009 13:17:20   
3Sonček3
vekybel zdej nevem kaj je od tega res ampak mama od mojga user posted image je rodila tri fante in tut če pogledamo nazaj po njegovih sledeh so bili skoraj vsi fantje tko da...a je kej na tem da je več možnosti da mi je dal y??? al to nima nobene vezeuser posted image   Mogoče bo meu pa fantk daljše lase user posted image . Trenutno sem pa jezna k user posted image kr sm mela že use splanirano ker voziček in ostale pripomočke bom kupila pa sem zdejle gledala na spletni strani in tistga vozička k sm si ga želela nimajo več (mislm da je prestar 2007 kolekcija) majo pa enga podobnega sm ena barva je dodana je pa 140 € dražji in sm kr mal jezna da nism unga takoj uzela ampak dobr sej bo. drgač pa gledam po vseh možnih straneh kako se razvija moj user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
23.9.2009 13:17:24   
Pikapolonica80
Najina pikica bo Kaja al pa Aljauser posted image . Za fantka že od nekdaj govorim da bo Aljaž, ampak to bo ta drugiuser posted image . Kr v glavo sem si zdej vtepla da bouser posted image user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
23.9.2009 13:19:05   
3Sonček3
Aha še ime ja js sm si za fantka izbrala ime Liam za punčko pa Sanela. Lepa imena za punčko so mi pa tut Kim, Pia am pol se pa že konča se mi zdi user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
23.9.2009 14:07:31   
vekybel
Jaz sem si tudi nekako vbila v glavo do bouser posted image  z imenom Vita, pa kr samo mi je tako prišlo in sem kr začela zbirat imena za punčko pa gledat punčke pa tako.....pravijo da mati ve kakega spola je user posted image  . Mogoče z pikapolonico80 čutiva da bo punčka. Me prav zanima če je res, konc koncev pa mi je vseeno res sam da bo user posted image  živ in zdrav, to si najbolj želim. 
Za user posted image pa sva komaj nekaj najdla in sicer Leo ali Domen. Kaj se vam zdi???

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
23.9.2009 14:11:41   
3Sonček3
vekybel uredu se mi zdijo vsa imena ki si jih izbrala. Jaz pa sem si vbila v glavo da bo user posted image kaj pa bo pa bomo vidli. Tko kot ti pravš sej je useeno sm da je user posted image živ in zdrav.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
23.9.2009 14:23:46   
7lina7

Lana70- boli ja. bolečina ni tolko močna ko predre kožo ampak tisti del,ko prepiči maternico. ne znam opisat,ker nisem še bila deležna podobne bolečine... v glavnem neprijetno je. pa zraven še dodaš strah,pa vse skupaj..ko sem vstala po posegu so se mi kr kolena šibila in malo se mi je zvrtelo! zgleda da je bla to reakcija na vso napetost,ki je spustila po posegu...saj veš - ko šok popusti!  sicer pa..vsaka drugače dojema in občuti - mogoče pa bo tvoja izkušnja bolj "prijetna" in manj boleča!!   samo,da poteka vse vredu in da so na koncu bebice zdrave!!

aja, še to sem pozabila povedat: veliki smo 17,5cm!! user posted image izvidi AC pa bodo čez 2 - 3 tedne.

hvala  vsem za user posted image     user posted image    user posted image     in vse ostalo!! 

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 23.9.2009 14:25:09 >

Lin@

Neposredna povezava do sporočila: 1557
23.9.2009 14:40:58   
malicki
7lina7 madonca je bejbi že velik user posted image

No meni se pozna da je to 2. user posted image  in sem malo bolj skulirana kot prvič user posted image . Takrat sem nonstop visela na netu, iskala info, spremljala kateri teden sem noseča, kolk bi naj bil user posted image  velik, pa spol, brskala za imeni itd. Aja pa po štacunah očke pasla, ker kupit pa itak nisem vedela kaj user posted image

Če bo tako kot prvič, bomo ime izbrali zadnji mesec, ker bo ati skoz govoril, da imamo še čas. No še v porodni sobi je rekel da imava čas user posted image  
In če ne bi "panike" zagnala, da imam že nočne more, da sem rodila pa nisva imela imena izbranega, bi se to tudi zgodilo. Tako pa sva potem oba povedala predlog za user posted image  in user posted image , izbrala tisto ki nama je bilo obema všeč in samo 1 teden kasneje v porodni sobi pa samo še potrdila obe izbiri.

Sicer pa samo ker sem bila 100000% prepričana da bo fantek sem pristala na ime za punčko Zala, jaz sem predlagala Zoja a mojemu ni bilo všeč. Fantek bi bil pa Luka.
No in tako imamo sedaj eno luštno pupo Zalo. In če bi mi kdo na začetku rekel da bo tako ime moji pupi bi rekla da to pa nikoli user posted image user posted image user posted image .  Evo tako se okusi spreminjajo. Samo ji pa zelo paše to ime user posted image .

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
23.9.2009 15:00:20   
3Sonček3
Punce sej mogoče boste mislne da sm mal čez... pa vseeno bom napisala kr se mi zdi zanimivo. Baje da obstaja tut ena metoda da si pomagaš zračunat kakšnega spola bo tvoj nerojeni otrok. SEVEDA NI 100% da me nebo kera držala za besedo. Sm je pa zabavno. Baje da se neki v telesu menja na 7 let in v času oploditve prevlada starejši spol ( pa ne starejši po letih ampak po teh izračunih) bom vam dala moj primer pa se probejte znajdt če pa ne bo šlo vam bom pa pomagala če bo katero zanimalo.  (aja še to poleg letnice je v oklepaju mesec rojstva)

JAZ 1989(8)
ON 1987(12)

Se pravi pri meni je prišlo do menjave 1989+7=1996+7= 2003(8) <-- zadnja menjava
Pri njemu pa tako 1987+7=1994+7=2001+7=2008(12) <-- zadnja menjava

In ker je moja menjava starejša kot njegova naj bi rodila punčko user posted image bomo vidli kaj bo.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
23.9.2009 17:37:52   
vekybel
3sonček3: jaz ne štekam nič, kako narediš to???
Je zanimivi in prvič slišim za kaj takega.
Imaš na ringaraji tudi kitajski koledar in si lahk izračunaš veš!!! Probaj full je dobro, pa če veš kake podatke od prijateljice ki je že rodila, ti bo pokazalo če je res. Jaz sem dala od sestrične in je pokazalo da bo mela fantka in je res in pol sem dala še od bratove punce in je pokazalo da je punčka in je res rodila punčko.
Meni je pokazalo da bom imela punčko. 
Če ti ni teško ti dam najine podatke pa mi ti izračunaj lepo prosim.
Jaz 1980 (10)
on 1981 (3)
Hvala ti.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
23.9.2009 17:43:33   
vekybel
če sem si jaz prav izračunala prav mi pride da bom imela fantka??? Napiši me če imam prav!!!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
23.9.2009 20:28:42   
3Sonček3
Vekybel
ti 1980+7=1987+7=1994+7=2001+7=2008 oktober
on 1981+7=1988+7=1995+7=2002+7=2009 marec

ti si pa zanosila enkrat konec maja al pa začetek junija tam nekje
se pravi da je tvoja menjava starejša in naj bi bila punčka user posted image

Drgač pa vem za skor vse metode po katerih se "določi" spol sm že use preiskala po tem kitajskem koledarju, ki je na ringaraji bom imela punčko po eni drugi kitajski karti fantka. Po tej metodi naj bi spet imela punčko. Tko da punčka vodi z 2:1 user posted image
Sej ne vrjamm da je kej na tem je pa zabavno tko za dougčas preganjat.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 22:52:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
24.9.2009 7:49:00   
malicki
Jutro!

Jaz že pridno papcam user posted image

Se še spomnim teh izračunov in kitajskega tudi. Ampak pri meni oba izračuna sfalita user posted image  ker imamo pupo. Edino sedaj v drugo bi ta menjava datumov lahko vzdržala.

Neposredna povezava do sporočila: 1564
24.9.2009 10:13:49   
Pikapolonica80
Vekybel, meni je bolj všeč Domen od vajinih izbranih fantovskih, Vita je pa krasno ime user posted image .

Kar se tiče kitajskih kart, je menda ˝prava˝ tista ki šteje kitajske koledarske mesece in ne naše normalne mesece. Hmmm, saj ne vem več kje sem jo našla. Po tisti meni kaže user posted image .

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
24.9.2009 10:26:07   
vekybel
3sonček3: pol sem jaz narobe izračunala, ker nisem vedla, se pravi user posted image , vidiš vse mi neki vleče na punčko in na koncu bo tako, prav lepo, wuaaa. Bomo imele user posted image  obe.user posted image  Jaz pa malček verjamem user posted image  malo zabava pa to.

andra74: zdej si na samem začetku in zato nimaš neki vprašanj in morda se ne zavedaš dovolj da si v blaženem stanju. Ko boš imela NS boš začela malo bolj aktivno, ker boš vidla tvojega user posted image  kako se premika in tako, full je lepo. Ti ko boš pripravljena samo nas zasuj z vprašanji in mi smo tu. Lepo odpravi preglede in javi nam kako je bilo.

malicki: dober tek! user posted image

pikapolonica80: hvala za namig. Ja to ime za user posted image  mi je tako všeč in ostajam 100% pri njem. Jaz ko sem probala te kitajske koledarje mi je vse prav prišlo, sem pa probala od sestrične ki je že rodila in od svakinje ki je že rodila. Mislim da imajo kitajci vsaj 50% prav. No skratka če ne pa se vsaj malo zabavamo ne.

Neposredna povezava do sporočila: 1566
24.9.2009 10:26:31   
Pikapolonica80
Še tole sm hotla povedat, sem šla včeraj mal po nakupih v Supernovo na rudnik, pa ko sem bila ravno tam sem šla vržt uč v C&A na oddelek za nosečnice, da vidim kaj sploh ponujajo. Pa malo brskam tam pa prideta dve nosečnice in me buljita če je z mano vse vredu user posted image ...hehe, btw zaenkrat še nihče niti bližnji če ne bi povedala, sploh posumit ne more da sm noseča ker se mi nič ne vidi (no kaj pa veš kaj bo že čez 14 dni user posted image ). V glavnem mi je blo ful nerodno, pa sm pol kr šla od tam, itak sem pa ugotovila da če bo šlo tako naprej še nekaj časa ne bom rabila nič kupit. Kupila bom majčke M namesto S pa je in kake hlače z elastiko.

Neposredna povezava do sporočila: 1567
24.9.2009 10:35:06   
3Sonček3
Dobro jutro še od mene. Trenutno nevem kaj čm vam napisat kr mi možgani še niso v formo pršli, sm vidm da ste prjavlene pa upam da bo kera začela kakšno temo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1568
24.9.2009 11:53:56   
W.W.
Dobro jutro še od mene po dolgem času.

evo mene s pregleda.
Vse je OK, srček bije.

Čez en mesec (27.10) pa morfologija.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
24.9.2009 11:56:27   
3Sonček3
user posted image w.w. da je use tok ko mora bit.

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
24.9.2009 12:08:01   
lunka1
Tudi jaz se javljam po dolgem času. Danes sem imela pregled, vse BP, pravi, da lepo raste trebušček, naslednji pregled (MORF) imam pa 28.10.

LP user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
24.9.2009 12:15:25   
3Sonček3
user posted image tudi tebi lunka1 za uspešno opravljen pregled. Javi se kej večkrat

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
24.9.2009 12:30:27   
vekybel
Vsem čestitke za dobro opravljene preglede user posted image .

Nobena ni razpoložena za debato, škoda.

Kje je pa rožca26 zadnje čase, pogrešamo tisto njeno kavico ko nam tako lepo servira user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
24.9.2009 12:36:47   
3Sonček3
No ko je pikapolonca80 začela s to debato o nosečniških oblekah. Mislm eni res misljo da so nosečnce sm tiste k majo ful trebuha, tko da js bom tut šla kmal po nakupih po kakšne hlače kr so mi samo še trenirke prou zdej bo pa mraz če me bo pa katero tko sumljivo gledala kokr pikapolonco80 ji bom pa že povedala svoje, to me tko razjezi user posted image .
Mal sm gledala tut po netu za oblekami pa mi ni blo nč ušeč, joj kok sm zbirčna js nevem če bom našla kej lepga zase, razn če bom pol slovenije obrnla, al pa upam da bom na kej lepga naletela takoj. pikaolonca80 kakšne so ble pa kej cene?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
24.9.2009 12:37:58   
vekybel
Danes sem prav žalostna, ker bratova punčka ki je stara komaj tri tedne je imela operacijo in enkrat vmes so jo oživljali in danes se je zbudila in mal pogledala z očkami. Tako mi je hudo da vam ne morem povedat, da mi solze kr tečejo same od bolečine. Vem da se ne smem preveč obremenjevat sam ko ne gre. Punce upam da bo vse uredu in da mala Asja čim prej ozdravi in da jo lahko cartam. Sploh je še nisem mogla videt.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?