rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj* Ojla, punce! Ne boste verjele, ampak tudi jaz sem končno dočakala morfologijo. Vse je vredu in zgleda, da bomo imeli . Je rekel G, da je 95 %, da bo pikica. Tako da so bili moji občutki očitno napačni (se mi je zdelo, da bo dečko). Ampak nič hudega, sem čisto v devetih nebesih, ker sem jo končno spet videla, pa še lubi je lahko šel z mano (je imel ravno frej v službi). Tok fin ultrazvok je bil, vse se je ful lepo videlo, ima 500 g ... pa celo moj G se je zelo izkazal, sploh ni bil preveč molčeč, je vse sam razlagal. In še čakala sploh nisva dolgo. Torej: lepo lepo lepo. Vam pa moram povedati, da sem se na začetku kar tresla od strahu. Je tik preden sem šla noter, prišla ena ven in takoj na hodniku začela fulll jokati. Ampak res ful. Me je tko stisnilo, je še men šlo na jok. A si predstavljate, da vam na morfologiji povejo, da je nekaj narobe? Mene je bilo že prej groza tega, ko sem pa še videla to , me je pa kar usekalo. Držim pesti zanjo, da se bo vse uredilo. Zdaj pa se šibam pripravljat za jutri pa teste popravljat. Zdaj imamo do konca leta norišnico v šoli, mogoče se bom malo manj javljala. Ampak se bom potrudila ... za uspešen pregled in . Pa vesela sm, da se je zate vse uredilo, ravno tako pa držim pesti, da se bo uredilo tudi za mamico, ki je imela pregled pred tabo. Aja, pa super, da vam je vse lepo razložil. No, ti kr lepo pejt rihtat za šolo, sam se pa ne preveč naprezat. Pa javljaj se čim več kot je le možno.