|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
17.11.2009 12:34:00   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

heyuser posted image

evo mene, sem prišla sedaj iz ZD čist fuč. Mislim, da znoriš zraven posvetovalnic imajo tudi bolne otroke pomešaneuser posted image user posted image user posted image !!!!No veliki smo 80 cm, težki pa 11.920g, pa cepljeni smo biliuser posted image user posted image user posted image .

Vid čestitke za pikicouser posted image user posted image user posted image  Zgleda, da sta se spet z Živo zmenila, da bota skupaj cepljena user posted image user posted image

Zvezdici - POČIVAJ!!! ja kričimuser posted image user posted image

Jst sm mal počivala. No ja.. sedela na postelji in iz tam gledala tv, hehe.
Zdaj si pa tut ti na vrsti za počivanje!
Če boš le imela možnost.

Drugače, pa tudi tebi in Živi user posted image za pikico in ker ste bile pridne.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
17.11.2009 12:34:47   
vekybel
3sonček3: lahko ji komot pečeš samo v papirčkih veš. Tako jz delam.

Zdej pa grem v materinsko šolo se pišemo in beremo kasneje.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
17.11.2009 12:37:17   
3Sonček3
Js sm pa končno našla eno spletno knjigarno kje so albumi za prve dni otrokovega življenja. Tale mi je najbl ušeč, če kero zanima http://www.emka.si/dojenckov-album/PR/31358,454

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
17.11.2009 12:40:28   
Zvezdici
sonček - njamiiii! Hvala za recept. Mislim, da ga bom absolutno poiskusila! Samo, da dobim malo več energije, hehe.

Njaam.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
17.11.2009 12:47:40   
3Sonček3
zdej pa šibnem testo za pico nrdit pol pa pridm nazaj user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
17.11.2009 12:50:29   
Zvezdici
sonček - zaradi tebe sem, pa ratala pošteno lačna. user posted image
Prvo za kinder a zdj, pa še pica.
Haha njam.
Dober tek, ko bo na vrsti kosilo!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
17.11.2009 13:01:45   
Zvezdici
Vekybel - aveš ko te je skrbelo, da je tvoj user posted image bolj miren. No očitno sem sedaj na vrsti jaz, hehe. Jo sicer čutim, je pa bolj mirna zdaj že kakšne 4 dni.
Tako, da pomojem te res nima kaj skrbeti.
Sem se kar spomnila zdaj na to. Se vidi, da mi je dolgčas user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
17.11.2009 13:10:00   
3Sonček3
zvezdici nč hudga če vam js dns lušte delam, učerej so se pa men sline cedile k so dve govorile da bo pica za kosilo, js sm mogla pa zelje jest, no dns si bom pa tut js prvoščla user posted image . Sicer je do mojga kosila še 2 ure pa useeno hvala. 

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
17.11.2009 13:12:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Rožca veš kaj bi te prosila, če bi mi lahko enkrat ob priliki poslala recept za muffine.user posted image  No če ti je user posted image
Lahk se pa tut za kupčijo zmenive. user posted image user posted image

Kakšno kupčijo user posted image user posted image  ?

Pa ti pošljem recept, sam pol mal kasnej, ko bo Vid spal (tm ok. 4ih pop.)

Ok velja user posted image  Pa hvala

Še vseeno ne vem kakšna je kupčija user posted image user posted image

Se boma zmenile, ko se dobive na kaviciuser posted image  Tako da zdej pa imaš izgovor za srečanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
17.11.2009 13:34:52   
Zvezdici
sonček - hehe, no saj ti privoščim tudi jaz. Moram tako narest, da bom še jutri jaz na vrsto pršla user posted image .

Hmm.. še dans ne vem kaj bi jedla za kosilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
17.11.2009 13:36:42   
rožca26

Rožca veš kaj bi te prosila, če bi mi lahko enkrat ob priliki poslala recept za muffine.user posted image  No če ti je user posted image
Lahk se pa tut za kupčijo zmenive. user posted image user posted image

Kakšno kupčijo user posted image user posted image  ?

Pa ti pošljem recept, sam pol mal kasnej, ko bo Vid spal (tm ok. 4ih pop.)

Ok velja user posted image  Pa hvala

Še vseeno ne vem kakšna je kupčija user posted image user posted image

Se boma zmenile, ko se dobive na kaviciuser posted image  Tako da zdej pa imaš izgovor za srečanjeuser posted image user posted image

Sporoč k boš kej v Lj.
Sm pa pr decembrkah zasledila, da sta Matevž in tvoja teta že na oddelku user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
17.11.2009 13:37:14   
3Sonček3
Js če sm sama si ponavadi nrdim kakšne testenine pa pol sm kečap dam čez (obožujem kečap in ga dam zravn usake hrane k se pač da, tut u juho sm že probala user posted image ) drgač pa nevem kaj bi ti rekla. Men tut ni tolk pomembno da je nevem kaj za kosilo če sm sama, učasih si tut gres nrdim, pa polijem čez čokolado al pa kej tko preprostga ne kompliciram preveč.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
17.11.2009 13:37:53   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

zvezdici nč hudga če vam js dns lušte delam, učerej so se pa men sline cedile k so dve govorile da bo pica za kosilo, js sm mogla pa zelje jest, no dns si bom pa tut js prvoščla user posted image . Sicer je do mojga kosila še 2 ure pa useeno hvala. 

jest sm jo delala, pa mislim da veki user posted image  In mmmmmmmmmmmmm je bla dobra user posted image  Pa dober tek user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
17.11.2009 13:38:48   
3Sonček3
Hvala

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
17.11.2009 13:39:11   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

sonček - hehe, no saj ti privoščim tudi jaz. Moram tako narest, da bom še jutri jaz na vrsto pršla user posted image .

Mi bomo jedli zelenjavno juhco s krompirčkom in bučkami, za posladek pa mafini. user posted image  Se že vse lepo kuha/peče user posted image  

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
17.11.2009 13:44:32   
Zvezdici
Evo punce. Slikica mojega koška, ki ga bomo uporaljali na začetku.
Je pa slikica še iz trgovine, ko smo ga kupovali za mojo sestrično (ona mi ga bo namreč posodila).

user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
17.11.2009 13:46:00   
Zvezdici

Mi bomo jedli zelenjavno juhco s krompirčkom in bučkami, za posladek pa mafini. user posted image  Se že vse lepo kuha/peče user posted image  

Boste dobr jedl dans! No, saj ne da bi dvomila, da ni vsak dan dobro. user posted image
Jaz, pa še vedno nisem nič začela kuhat. Bi si morala sama zase kaj narest, pa se mi enostavno ne dauser posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
17.11.2009 13:56:07   
branka28
Ojla!

ravnokar sem se vrnila iz Mb šla sem gledati voziček Implast Boder 3, moram povedati, da me je zelo navdušil sploh nimam besed. Sicer sem bila bolj za Cliperja, ampak vam povem koliko je lep, toliko pomankljivosti ima tako, da ne pride v upoštev.
Sedaj še samo počakam na morfo, da vidimo kaj bo, potem pa ga naročim.
Dobim še 5 % popust, ker sem šla tja gledati.

Čmrlika midve sva se pogovarjali da bi šli skupaj, ampak te nisem hotela obremenjevati, ker vem, da je tvoja malecka bubana, upam pa, da se bomo enkrat res dobile na kakšni kavici ali pa čajčku.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
17.11.2009 14:20:38   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Ojla!

ravnokar sem se vrnila iz Mb šla sem gledati voziček Implast Boder 3, moram povedati, da me je zelo navdušil sploh nimam besed. Sicer sem bila bolj za Cliperja, ampak vam povem koliko je lep, toliko pomankljivosti ima tako, da ne pride v upoštev.

Jaz sem ga včeraj zaarala, sem jim nakazala polovico. Sem pa vzela Bolderja SD v barvi 222. Kakšne barve si ga vzela ti? Oziroma ga boš?
Sem pa tudi najprej želela Clipperja, pa sem se potem za tega odločila. Pa še v akciji so kompleti z lupinico in dežničkom.

< Sporočilo je popravil lunka1 -- 17.11.2009 14:21:31 >

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
17.11.2009 15:01:39   
maja.gal
oooo, lep košarica user posted image user posted image user posted image user posted image

meni jo ravno svakinja ponuja za prve mesece, ker imam izredno stisko v spalnici. Kakšne imate kaj izkušnje s košaro? Ali otrok v redu spi notri? Pri prvemu sem uporabljala samo posteljico, sedaj pa ne vem kako bi kombinirala, ker imam v spalnici extra malo prostora.user posted image

Do katerega meseca se pa priporoča? Predvidevam da bolj za začetek?

Hvala in lep dan!user posted image

BTW, čist ste mi skomine nardile s temo o kosiluuser posted image ker sem še v službi in je do mojega takoooo daleč user posted image
user posted image

LP

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
17.11.2009 15:25:16   
rožca26

Boste dobr jedl dans! No, saj ne da bi dvomila, da ni vsak dan dobro. user posted image

Jest ne bi upala stavt na to user posted image  Včasih nimam lih dobrga dne za kuhno, pol gre pa skor vse v franže user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
17.11.2009 15:25:32   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Ojla!

Jaz sem ga včeraj zaarala, sem jim nakazala polovico. Sem pa vzela Bolderja SD v barvi 222. Kakšne barve si ga vzela ti? Oziroma ga boš?
Sem pa tudi najprej želela Clipperja, pa sem se potem za tega odločila. Pa še v akciji so kompleti z lupinico in dežničkom.

Za fantka tega:  http://www.mimovrste.com/artikel/4030033013/otroski-vozicek-implast-bolder-3-crno-moder-315

za punčko pa bi tega: http://www.mimovrste.com/artikel/4030032012/otroski-vozicek-implast-bolder-3-crno-roza-301#pictures

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
17.11.2009 15:26:08   
rožca26

Evo punce. Slikica mojega koška, ki ga bomo uporaljali na začetku.
Je pa slikica še iz trgovine, ko smo ga kupovali za mojo sestrično (ona mi ga bo namreč posodila).

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Za čudoviti košek. Je prov fletkan

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
17.11.2009 15:28:02   
rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Ojla!

Za fantka tega:  http://www.mimovrste.com/artikel/4030033013/otroski-vozicek-implast-bolder-3-crno-moder-315

za punčko pa bi tega: http://www.mimovrste.com/artikel/4030032012/otroski-vozicek-implast-bolder-3-crno-roza-301#pictures

Jest sm bolj za modrga. Kaj pa če boste mel npr. zdej pupo, pol pa fanta. V rozastem se pa ne bo moral vozit. Modr je pa bolj nevtralna barva, čeprov jo enačijo s fantki.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
17.11.2009 15:30:07   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: maja.gal

oooo, lep košarica user posted image user posted image user posted image user posted image

meni jo ravno svakinja ponuja za prve mesece, ker imam izredno stisko v spalnici. Kakšne imate kaj izkušnje s košaro? Ali otrok v redu spi notri? Pri prvemu sem uporabljala samo posteljico, sedaj pa ne vem kako bi kombinirala, ker imam v spalnici extra malo prostora.user posted image

Do katerega meseca se pa priporoča? Predvidevam da bolj za začetek?

Hvala in lep dan!user posted image

BTW, čist ste mi skomine nardile s temo o kosiluuser posted image ker sem še v službi in je do mojega takoooo daleč user posted image
user posted image

LP

Kot vem se košek uporablja do nekje 6. m, vse pa je seveda odvisno od otrokove velikosti. Eni zibke več ne morjo uporabljat že prej, ker so preveliki oz. se preveč utesnjeno počutijo notri.

Oh božica. Te kr razumem, čeprov sem jest doma. Ampak, sej bo kmalu minilo user posted image

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?