branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: branka28 Priznanje očetovstva, zakaj pa moraš imeti s seboj v P, saj vendar oče podpiše očetovstvo po rojstvu otroka? Vsaj pri meni je bilo tako pred šestimi leti , ne vem mogoče je to kakšna novost . Vložki, kaj zdaj so začeli šparat še na tem v P Se spomnim, ko sem prvič rodila v MB P, vložkov smo res imele na zalogi in mrežaste hlačke, vsa čast , upam da sedaj ni drugače. Zagotovo se očetovstvo ureja lahko prej. To je takrat, ko urejaš še ostale papirje za porodniško. Se v list napiše, da je ta pa ta gospod, rojen tam pa tam, resnično oče tega, še nerojenega otroka. Ja, včasih se pa tega ni dalo. Zdej te pa matičarka v P vpraša kdo je oče, ti poveš, ona vpraša, če želiš imeti očeta vpisanega v otrokov roj. list, in če ja, ji lahko že pokažeš list s priznanjem očetovstva. Ne vem kako je v MB P, sam v Lj. je bilo tako, da so na vseh oddelkih, razen na intenzivnem, mele mamice na voljo le 2 paketka vložkov, ostalo si pa moral prinesti. Kar se pa tiče hlač pa smo jih me dobivale takrat ko si rabil oz. vsaj zjutraj in zvečer. Upam, da se to v letu in pol ni spremenilo. Glede na to, da je recesija pa ne smemo bit šokirane A tako, hvala bogu za RR in vse vas, jaz sem res zgubljena, kaj se tiče teh novosti, . Ja recesija pa se itak vsepovsod pozna.
|