Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Pa bom še js neki vprašala glede vozička k ste že na tej temi. Lepo bi prosila če greste lahko pogledat tale moj izbrani voziček na http://www.otroski-vozicki.com/si/p3-on-track-modularni-sistem-i310.shtml in mi poveste neki kar mene zanima. Kukr vidm se dobi in košara in avtosedež in za kasnej je voziček ane, ok to use razumm ne razumm pa tega kar piše v nadaljevanju da lahko za avtosedež neki dokupmo, kaj to pomeni da morm obvezno dokupt al se lahko samo ta avtosedež pač montera v avto, js nimam pojma kok naj bi to zgledalo v avtu, mislm vidla sm že sm nism pa šla pod stolček gledat na čem je da nebom dala zdej za ta voziček 450€ pol pa še 100€ al pa več za te nastavke, pol rajš drug voziček kupm pa avtosedež posebej, to mi je glih fora tega vozička da ma use. Mogoče sm res tečka sm js sm 1. in bom še marsikej vprašala, tut če se bo keri zdelo samoumevno. Pač rajši 3x prašam kukr da se pol po glavi tolčem. Najboljš da mene vse vprašaš glede vozička Jest mam PP in sm zelo zadovoljna. Tisto, kar moraš dokupit (ni pa nujno) je le podstavek za avtosedež, ČE SE TI NE DA UBADAT Z NASTAVLJANJEM PASU. Mi smo ga kupil, ker sm jest bolj lene sorte (pa še dnar od none sm mogla zagont, pa mi je kr ostajal ). Skratka, lupinico lahko fiksiraš lahko samo s pasovi (za to imaš prov pripravljene luknje - reže spredaj in zadaj na naslonjalu lupinice). Upam, da sm razumljivo napisala. Če pa te še kaj zanima glede vozička, mi pa sam reč ¸ joj, sreča, da vam gre z njim...mi smo imeli kup problemov s peg peregom switchem in ga toplo odsvetujem . ..že s ptrincipa A res?! Ker vsi, ki jih jest poznam, pa majo PP, ga ne bi menal za noben denar. Pa je jest mam Plika P3. Pa mi je ful zakon!!!!!! Pa še v mojo corsico gre, kar je pri nas zelo pomembno Ja res, pri mojih poznanih, pa glih obratno... glej, meni se je sfuzlalo skoraj z vozičkom, ker smo imeli vsakih 14 dni nekaj...začenši že v nosečnosti, no pol so tega switcha lepo izpopolnjevali, glih tam, kjer je nam šlo vse narobe, zanimivo, ne eh brezveze... sem jim stopla na žulj, in so konkretno kratko potegnili, vsi, dobavitelj in prodajalna
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|