Jassika
|
Uaaaaaaaaaau keri lepi bušiji Prav vse mate super duper bušije!! No, da se še jst mal považnam Ni kaj extra velik trebuh za 21t 6d a ne? Kot sem že rekla, buši je na 10 kg pribitka prav mali Zgleda je šlo res vse v ri.... Ampak majčka je pa zakon. Punce, dejte kakšno idejo, ma moj v decembru roj. dan, pa bi mu jst eno majčko z dolgimi rokavi kupla, pa jo tut dala potiskat, neki v stilu najboljši očka... Je bil tko užaljen, ko sem zase naročila majčko, da zakaj zanjga pa ne , da sem ga komi uspela prepričat da je to za nosečke, pa da nimajo št. XXXL kot jo on nosi. Sicer se je pol mal pomiril, ampak bi ga pa tako rada zdej za roj. dan presenetila, da bo lahko tut on važen in v [/link] [link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=142593] Pa da ne pozabim, vse čestitke za morfologijo in / Aja, pa še to... gorenjske nosečke (tia78, W.W., Pupsa, Nosečka24 in seveda še katera če hoče), a važi pol za jutri ob 16.30 Planet tuš, kavarna spodaj? Pupsa, ti pa nikar ne skrbi, komot pripelješ svojo lubico, itak ne bo nobene motila, kvečjemu lahko mal potreniramo Rožca, zate pa še ena prošnjica danes (madonca sem zahtevna a ne? ) Če boš kaj za preglede gor dajala seznam, 18.11 mam pregled, 24.11 pa 3-4D UZ. Thanxxxxxxxxxxx. Pa lep večer in lahko noč
|