|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
9.11.2009 14:42:24   
branka28

http://static.ringaraja.net/1108353042/big/5ea73591a5e51490978654dec265d743.jpg?tempid=55

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
9.11.2009 14:42:57   
3Sonček3
o sara2007 kakšen velik buši, upam da bom tut js mela tok lepega in velkega, čeprou vrjamm da ga je blo teško nosit, pa useeno bi potrpela, za lepoto in zdravje user posted image . Glede albuma je pr meni tko, sej vrjetno mislš tistga k daš pramen las not pa use podatke pa to ane? No če mislš tega je pr men tko, če bi ga mela že zdej bi ga vrjetno že čist počičkala kr zelo rada neki pišem kr naprej, pa urejam pa tko. Vidm da je tle na internetu ena spominksa knjigica ful oglaševana, ampak men ni ušeč, tko da bom šla kak dan v kakšno večjo dobro založeno knjigarno in si izbrala eno k mi bo res ful ušeč. Komaj čakam. Tonjika user posted image za user posted image . Js bom pa svojga bušija mal kasnej prlimala oz. mislm da kr jutr kr dns nevem če bom še kej do računalnika pršla. Bom pol user posted image rekla naj me slika, če bo pr volji, ga tko zob boli da bo kr znoru, spult ga pa noben noče, kr nima zobozdravnika. Nazadnje ko je biu je meu še šolskega, zdej pa mu je ta odpru zob in mu reku naj si najde druzga zobozdravnika, vsepovsod pa mu rečejo, da majo že polno ker zavarovalnica ne krije tolk pacientov edino če bi šu samoplačniško. A tko pa bo prostor gr sm jezna ko user posted image . Če bi ga že šu samoplačniško spult je pa to okol 50-100 € (cene se razlikujejo). Mislm too much zakaj pa pol zavarovanje plačuje. Uh sm se mogla zlajat nekomu user posted image upam da nism bla preveč tečna. Uglavnem slikica bo, vsem pa ki ste jo že dale gor naj povem da mate ful lepe bušije, men se zdi da mam js ful mejhnga (21/3) no sej boste ve presodle, k js iz mojga zornega kota drgač vidm user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
9.11.2009 14:44:53   
3Sonček3
rožca kakšen seznamček maš v mislih, a mere trebuščka? Ne razumm user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
9.11.2009 14:44:57   
branka28
punce jaz bom diplomirala danes, kako prilepit sliko v postuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem naredila takole, šla v album klinila na sliko kopiraj šla v post prilepi pa nič, zdaj pa se je povezava pokazalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
9.11.2009 14:46:27   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

torej si moram zdaj bušija slikat al kako? user posted image

pod nujno user posted image  bomo naredile seznamček, tko k druge punce, da se mal primerjamo. Kako si daš fotko pod shrani.si user posted image ?

http://www.shrani.si/
Klik klik, in pol naredi... simpluser posted image , potem pa samo kopiraš kodo za forume tu gor in bo...

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 9.11.2009 14:47:01 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
9.11.2009 14:48:13   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

punce jaz bom diplomirala danes, kako prilepit sliko v postuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem naredila takole, šla v album klinila na sliko kopiraj šla v post prilepi pa nič, zdaj pa se je povezava pokazalauser posted image user posted image user posted image

v forume ne gre takole ja. probaj tale shrani si,ali pa moj album,ali pa kr tukaj pod albume greš na rr, samo potem mislim da moramo bit vsi tvoji prijatelji da jih lahko gledamo nisem ziher

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
9.11.2009 14:55:57   
branka28

user posted image

user posted image

upam da bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
9.11.2009 14:58:03   
3Sonček3
user posted image branka28 lep buši (pa velik tut) al se sm čez majčko tko lepo vidi user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
9.11.2009 15:00:45   
branka28
jeeeeee ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image bravo, hvala za pomoč.user posted image
Moj buši zgleda, kot da sem že v devetem mesecuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Takole za danes sem bila ful pridna s sodelovanjem na forumu, grem zdaj po Mariso v šolo potem pa skuhat nekaj user posted image pride čez 2 uri domov, pa ne bo faj če bo krožnik prazenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L.p.user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
9.11.2009 15:24:57   
vekybel
čmrlika: ja slikat se moraš user posted image

branka28: pa ti je le ratalo.....od spredaj se sploh ne zdi velik trebušček a ko si ga slikala z profila pa je še kar velik......se pravi da nisem edina ki imam velik buši user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
9.11.2009 15:27:23   
7lina7
ojla!!

..malo pozna danes..

dobrodošli novi user posted image , sem nahitro preletela in mislim,da sta 2, a ne?

pa lepe bušije imate! moram še jaz porihtat - ko bom doma. sem v službi!  ja, to z velikostjo je smešno včasih... sem upala, da bo z majčko lažje - pa ni. prej so bili vsi pametni "eh, še malo, a ne?"
zdaj pa ko piše "pridem marca" pa so komentarji : " a pol pa ne bo letos?!?"   "sta 2 ? "
pa rečem - da ne, je 1 user posted image   sam ta bolj komot!!

četitke za opravljene morfologije in preglede! user posted image user posted image pa za nove user posted image in  enga user posted image !!

Lin@

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
9.11.2009 15:30:23   
Anonimen
tonjika - čestitke za user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3312
9.11.2009 15:31:45   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

rožca kakšen seznamček maš v mislih, a mere trebuščka? Ne razumm user posted image

ne, slikce trebuščkov - da jih pol ena skup da na en post in je to to. Nič posebnega. Tak seznam sm mela v mislih user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
9.11.2009 15:40:52   
rožca26
Aja, da še malo napišem kar tako. Sm bla okol pol ene spet pri G, da sm se stehtala. Na srečo je bila zadovoljna ... čudno, pol mi je pa sestra dala boln. list. Upam, da mi jo odobrijo. Pa še to - sm šla skor za 1 kilo dol. Mislim ... G pa zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
9.11.2009 15:42:17   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: branka28

v forume ne gre takole ja. probaj tale shrani si,ali pa moj album,ali pa kr tukaj pod albume greš na rr, samo potem mislim da moramo bit vsi tvoji prijatelji da jih lahko gledamo nisem ziher

ne ni treba, ker jo prilepiš pol na post,

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
9.11.2009 16:02:03   
rožca26
No, da še jest prpopam svoj bauhiuser posted image

user posted image

Star je 22 t

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
9.11.2009 16:03:34   
rožca26
MARČEVSKI BUŠIJI:

user posted image

user posted image  
branka 28

user posted image  rožca26 (22t)

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
9.11.2009 16:48:17   
meti.v
inOla punceuser posted image
Evo jz sm pa zdej glih iz pregleda pri g. morm rečt da načeloma je vse ok srčka  smo poslušal in sega lepo sliši. Edin kar me skrbi pa je to da mam povišan krvni tlak, ker prejšnjič sem mela 140, zgornjega danes pa mi je sestra dvakrat merila, najprej pred sm šla h g. sm mela 170 in poli 160 to je fulluser posted image  user posted image   pa nikol v življenju nism mela problemov z visokim pritiskom zdej pa to. Tko da jutr morm pridt na kontrolo in  bomo vidl še enkrat kako bo upam na najbolšuser posted image  Sm mela pa v mislih da bi si aparat kr kupla pa bi si pol lohk večkrat kontrolirala nevem pa kok so kej natančni.
Drgač mam pa morfologijo 23.11.2009 in naslednji pregled pa 7.12.2009 za seznamček!
PS: Mate lepe bušijeuser posted image  jz na žalost še nimam tok velikega, upam pa do bo kmaliuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
9.11.2009 17:07:27   
lorelaj*
Vse, ki ste z morfologije, user posted image user posted image user posted image ! Jaz bi morala imeti jutri, pa so mi spet prestavili, ker je G zbolel, tako da jo imam šele 17. 11.  user posted image Pa tok sem komi čakala, zdej mam pa spet prestavljeno. user posted image Sploh ne vem, kako bom zdržala do takrat. Sem bila čisto razkurjena v službi, ko so me klicali. Pa še to je, da se mi stalno nekaj prestavlja. V teh štirih mesecih so mi zdaj že tretjič prestavili pregled. user posted image Jaz se že natempiram in komaj čakam, da ne govorimo o tem, da sva se zdaj oba z dragim uspela uskladiti, da bi lahko šla, potem pa ... Grrrr

Še dobro, da me potem ve malo razvedrite. user posted image Sploh s temi luškanimi bušiji. user posted image

Pikapolonica, jaz sem za kavico v čet. ob 16.30 v Zvezdi. Tjaša, Zvezdici, Urša, Rožca in še kakšna, kaj pa ve? Imate čas?

Čmrlika, najina favorita sta bila tudi Implast bolder in clipper, pa sva se zdaj odločila za clipperja, ker je lažji. Samo še morfologijo čakava (če jo bova sploh dočakala user posted image ), potem pa naročiva.

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
9.11.2009 17:09:30   
vekybel
rožca26: tudi tvoj buši je luškan user posted image

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
9.11.2009 17:25:01   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: meti.v

inOla punceuser posted image
Evo jz sm pa zdej glih iz pregleda pri g. morm rečt da načeloma je vse ok srčka  smo poslušal in sega lepo sliši. Edin kar me skrbi pa je to da mam povišan krvni tlak, ker prejšnjič sem mela 140, zgornjega danes pa mi je sestra dvakrat merila, najprej pred sm šla h g. sm mela 170 in poli 160 to je fulluser posted image  user posted image   pa nikol v življenju nism mela problemov z visokim pritiskom zdej pa to. Tko da jutr morm pridt na kontrolo in  bomo vidl še enkrat kako bo upam na najbolšuser posted image  Sm mela pa v mislih da bi si aparat kr kupla pa bi si pol lohk večkrat kontrolirala nevem pa kok so kej natančni.
Drgač mam pa morfologijo 23.11.2009 in naslednji pregled pa 7.12.2009 za seznamček!
PS: Mate lepe bušijeuser posted image  jz na žalost še nimam tok velikega, upam pa do bo kmaliuser posted image

Takoj si pejt kupit v lekarno merilec pritiska!!!! Nočm te nič strašit, sam visok pritisk ni kul. Tisti v lekarni so ok, sam moraš kupit z manjšeto in ne tistega za okoli zapestja (te so nezanesljivi).
Pa obvezno si meri 2x na dan. Sej te nočem strašiti, sam velikokrat pride pri G do višjega pritiska zaradi živčnosti, stopnic (pri nas moraš hodit v 2. štuk) ... in je to lahko posledica povišanega RR, z merjenjem doma pa bo G dobil jasno sliko kaj se dogaja s tabo.
Če pa ne bo nič boljše boš pa dobila tablete za zbijanje pritiska (metyldope). Vsaj nekatere so ga. Pa prosi G naj ti na morf. pogleda pretoke v maternici.

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
9.11.2009 17:25:25   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

rožca26: tudi tvoj buši je luškan user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
9.11.2009 17:26:08   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Pikapolonica, jaz sem za kavico v čet. ob 16.30 v Zvezdi. Tjaša, Zvezdici, Urša, Rožca in še kakšna, kaj pa ve? Imate čas?

jest mam čas. 

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
9.11.2009 18:11:32   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

ne, slikce trebuščkov - da jih pol ena skup da na en post in je to to. Nič posebnega. Tak seznam sm mela v mislih user posted image

aja js sm pa mislna kakšn takšen kot je ta z PDP-ji pa pregledi user posted image . Ja super. rožca kakšen trebuh js se kr nemorm načudt, sej nevem a moj tut tok ogromen že zgleda??? Jutr dobite slikico, oblubm.
meti.v user posted image za pregled.
lorelaj* sočustvujem s tabo glede prestavljanja. Men je sicer samo enkrat odpadeu in to čisto prvi, sm bla pa jezna ker me sploh ni noben nč obvestil (smo namreč 3 al 4 s takim imenom in priimkom prjavlene pri G in je vrjetno kakšna druga dobila premeščen datum, al je pa sestra klicala na staro številko, pa je bla skos nedosegljiva. Zdej pa teh problemou nimam več (hvalabogu) in upam da jih nebo.

Zdej se grem pa še mal stiskat z user posted image . Lepo se mejte, če bo pa prej zaspau k js vas pa še pridem pogledat. čene pa jutri.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
9.11.2009 18:16:05   
Jassika
Uaaaaaaaaaau keri lepi bušiji user posted image user posted image user posted image  Prav vse mate super duper bušije!!

No, da se še jst mal považnam user posted image  Ni kaj extra velik trebuh za 21t 6d a ne? Kot sem že rekla, buši je na 10 kg pribitka prav maliuser posted image  Zgleda je šlo res vse v ri....user posted image user posted image user posted image  Ampak majčka je pa zakon. Punce, dejte kakšno idejo, ma moj user posted image  v decembru roj. dan, pa bi mu jst eno majčko z dolgimi rokavi kupla, pa jo tut dala potiskat, neki v stilu najboljši očka... Je bil tko užaljen, ko sem zase naročila majčko, da zakaj zanjga pa ne user posted image , da sem ga komi uspela prepričat da je to za nosečke, pa da nimajo št. XXXL kot jo on nosi. Sicer se je pol mal pomiril, ampak bi ga pa tako rada zdej za roj. dan presenetila, da bo lahko tut on važen  in v user posted image

[/link]

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=142593]

Pa da ne pozabim, vse čestitke user posted image  za morfologijo in user posted image /user posted image  user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še to... gorenjske nosečke (tia78, W.W., Pupsa, Nosečka24 in seveda še katera če hoče), a važi pol za jutri ob 16.30 Planet tuš, kavarna spodaj? Pupsa, ti pa nikar ne skrbi, komot pripelješ svojo lubico, itak ne bo nobene motila, kvečjemu lahko mal potreniramo user posted image

Rožca, zate pa še ena prošnjica danes user posted image  (madonca sem zahtevna a ne? user posted image ) Če boš kaj za preglede gor dajala seznam, 18.11 mam pregled, 24.11 pa 3-4D UZ. Thanxxxxxxxxxxx. Pa lep večer in lahko noč

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?