Rocio
|
Lorelaj, najprej brez panike.... (čeprav te razumem, jaz sem tudi en veliki panik ). Jaz imam pač otročka nizko in že od mislim da 14. tedna čutim pritisk navzdol, tak neprijeten, sploh, če dlje stojim ali pa sem fizično aktivna.( BTW, tudi nuhalno so mi morali delati vaginalno...) Ampak baje to ni povezano z MV (mislim, da je to pravi Pušenjak pa še moj G je to rekel). In ker je ta pritisk lahko tudi znak, da se krajša MV, je pogledal z vaginalnim UZ, potem pa še 1x, ko sem povedala, da čutim brce zelo nizko. Lahko pa je pritisk tudi zaradi vezi, zaradi raztegovanja etc. Pa tudi pri meni ni nič kritično, samo preventiva. Sam več počivanja menda . Če te skrbi, povej G oz. prosi, da ti pogledajo MV, ker vsi ne delajo tega rutinsko. Malo je pač vasih treba težit. Po mojem bojo še prehitro pri popku in tudi nad njim naši , pol se bomo pa pritoževale, da ne moremo dihati da nas brcajo v rebra . Drugače pa, vsem čestitke za morfologijo! Glede dioptrije, jaz sem tudi bolj pri "krtkih" (-7), in so mi rekli, da bo CR, če bo porod predolg in prenaporen... res upam, da ne bo potrebno, se je pa treba menda v 7. mesecu naročit pri oftalmologu, da pogledajo stanje očesnega ozadja in mrežnice in ostalega. A ve katera, ali se v P lahko dogovoriš, da ti v primeru, da se odločijo za CR, naredijo takega z epiduralno, da si pri zavesti? Pozdravček vsem
|