|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
27.10.2009 10:40:51   
vekybel
evo moj mali user posted image  lih kar brca in vas pozdravlja vse po vrsti......user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
27.10.2009 10:41:57   
plamen
Rožca26 - hvala, ja nikoli ne veš, mogoče pa se spet premislijo pri G za datum MFuser posted image
TejaPK -  tudi jaz sem mislila, da bom šla na CR zaradi dioptrije. Sicer z mojo G o tem še nisem govorila, bom na naslednjem pregledu. Imata pa dve kolegici zelo visoko dioptrijo in nobena ni imela CR. Kar je zelo pomembno je, da ne potiskaš z zgornjim delom, temveč res le s spodnjimi trebušnimi mišicami in ti tudi žilca v očesu ne bo počila. Tudi moja sestra ima visoko dioptrijo in rodi novembra, pa ni še nič omenjala CR. Tako da se le dobro pozanimaj.
user posted image je vesel, zgleda mu je jogurt dal energijo in veselo miga po bušiju. Še dobr da sem sama v pisarni, ker mu kaj povemuser posted image naglas, pa je. Drugače pa v službi mi je fino, sem si naštimala delo za naprej in bo kar pestro. Če bo počutje kot je sedaj, bo idealno. Če pa ne, bom pa malo izpregla pa bo. Pa še za višjo plačico sem se zmenila, da bo malo višja porodniškauser posted image .
In še zračunala sem si, da verjetno delam še do 2.2. potem pa dopust in porodniška. Jejuser posted image še dobre 3 mesece!
Punce tudi pri nas je sonček, naj posije tudi vam!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
27.10.2009 10:43:37   
lorelaj*
Zvezdici, ti ti ti. Kar pozabila si na nas. Si pa res prava nosečnica. user posted image Drugič pa glej, da prideš, da še tvoj trebušček prečekiramo. user posted image

Pikapolonica, meni so tudi Mutsyji blazno všeč, samo če bi imela dvigalo v bloku. user posted image

Tjaša, drži se v službi! user posted image Si čisto mislim, kako ti je. Ampak če imaš samo še mesec in pol. S tem se tolaži. Daj mi razloži, kako je s temi dopusti pred porodniško, če veš. A ti boš že decembra ostala doma? Kako? Aja, verjetno ga nisi nič porabila, ker si bila na bolniški, al kaj?

Urša, katero pediatrinjo pa imaš? Verjetno bo moj mali spadal pod iste kot tvoji, pa da bom vedela, za koga se moram potegniti.

Sicer pa uživam na počitnicah. Sploh ne vem, kako bom drug teden spet začela. Včeraj sem bila pri dveh prijateljicah, ki sta rodili septembra. Same fante (ena enega, druga dva). Lušni so, lušni, ni kaj. Ampak prijeti si jih pa kar še nisem upala. Se mi zdijo še tako krhki. Upam, da se bom na svojega hitro navadila. Jah, saj se bom morala.

Uživajte, punce, zgleda da bo danes sonček ...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
27.10.2009 10:46:19   
rožca26
lorelaj - mislim, da ti lahko kr pozabiš na dopust pred porod. Ker si učiteljica. Žal je tako, da si ga ne mormo vzet med letom user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
27.10.2009 10:53:48   
Zvezdici
rožca - kako to misliš zaradi pritiska če me boli? Malo sem zmeden človek ja user posted image .

vekybel - moja vas tudi vse lepo pozdravlja user posted image .
Za našo pikico mam pa ubistvu že skorajda vse, kar se opreme tiče. Za oblečt tudi nekaj malega že imam. Bom, pa še dobila od sestrične in sestre user posted image . Tako, da sem ena izmed srečnic, ki bo vse dobila.
Brcike, pa so že močnejše. Sedaj jih čutim tudi čez dan in ne samo zvečer, ko se umirim.  user posted image
Voziček že imaš? Za posteljico vem, ker sem jo videla na sliki. Kaj pa voziček? Saj lahko, da si že napisala, samo sem izpustila user posted image .

lorelaj* - jaz sem že po naravi zelo pozabljiva. Tako, da sedaj ko sem pa še noseča, je pa samo še slabše user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
27.10.2009 11:01:34   
3Sonček3
Dobro jutro!
TejkaPK
glede AS je tko, tut men je rekla naj ustrajam, ker je možno da bom prvo slišala svoj srčni utrip potem bom šele našla od user posted image utrip. Je pa razlika da sm ga js začela uporablat v 14. tednu in sm mogla mal bl prtisnt da sm ga našla (mislm da je biu bl zadej al je biu pa tko šibak utrip da si mogu bit pozorn), zdej v 19. tednu ga samo prslonm mau pošetkam po bušiju in ga najdm. Učasih pa utripa ne najdm slišm pa samo brcike. Tej čudni zvoki ki jih slišš je premetavanje tvojga user posted image v bušiju, so taki vesoljski zvoki ane? tut js sm bla prestrašena da sm pokvarjenga kupila al pa kej tazga, zdej sm se pa že navadla in vse vem kaj dela user posted image . Tko da ne obupej, pa tut ne pritiskat, samo nasloni napravico na trebušček, pa bo, mogoče ga nosiš bolj zadaj. Si mogoče probala priklopit boljše slušalke? Pa pazi da nimaš glasnost čisto na max, ker preveč šumi, se lepo sliši če maš tko nekje na sredini. Upam da ti bo uspelo. pa še eno opozorilo če nisi bla preveč pozorna. AS LAHKO UPORABLJAŠ SAMO 15 MINUT NEPREKINJENO!!! Javi če bo kej nouga al pa če te še kej zanima.
Zvezdici  seveda smo te pogrešali, kje si se pa potepala? Pridi zdej kej bolj pogosto k nam, da bo bolj pestro. No tko user posted image moje ene majčke so šle danes že na pošto in korakajo k vam upam da bojo kmal sm tut js že nestrpna. Nekej dela me še čaka s tistimi k niste pršle v ta krog naročila, zarat njihove zaloge. Še vedno čakam mejl od tetike, ursa_p zate sm že spremenila in mislm da bo tut tvoja šla danes naprej. Ostale pa...takoj ko bo, upam samo da boste kej prečekirale moje poste da se boste našle in mi hitr odgovorile, da dam čimprej naročilo še od vas. Vem za skodrano mamo da bo treba spremenit, za ostale pa še ne. No lepo se mejte tut pr nas je že sonček in je kr prijetno toplo zunaj, sm šla prej v kratkih rokavih in je blo super. Danes na počitnice dobim svojo sestrico, komaj čakam da mi nebo več tko dougčas user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
27.10.2009 11:01:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TejkaPK
ker imam težave z očmi (visoka dioptrija, astigmatizem, težave z mrežnico...)?

IZVIRNO SPOROČILO: plamen
TejaPK -  tudi jaz sem mislila, da bom šla na CR zaradi dioptrije. Sicer z mojo G o tem še nisem govorila, bom na naslednjem pregledu. Imata pa dve kolegici zelo visoko dioptrijo in nobena ni imela CR. Kar je zelo pomembno je, da ne potiskaš z zgornjim delom, temveč res le s spodnjimi trebušnimi mišicami in ti tudi žilca v očesu ne bo počila. Tudi moja sestra ima visoko dioptrijo in rodi novembra, pa ni še nič omenjala CR. Tako da se le dobro pozanimaj.

Samo glede velike dioptrije bi komentirala, ker sem tu "doma". Imam sama namreč dioptrije 13 na daleč, pa je šlo 2x po naravni poti. Če je visoka dioptrija je primerno, da vas G pošlje do okulista kjer preveri stanje mrežnice in zaočesja, če vse štima visoka dioptrija ni pogoj za CR.

Kar se pa pritiskanja tiče, pa pritiskaš tako kot bi šel kakat in lulat. Jih kar ubogajte, sicer se rado naredi kak hemeroid, ampak če ne pritiskaš tako res lahko popokajo žilice v očesu, odstop mrežnice, pa še baje si manj šivan.

Uživajte še najpej v nosečnosti. user posted image

(odgovor članu TejkaPK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
27.10.2009 11:06:41   
vekybel
zvezdici: oblekice imam pa še dobim, flaške pa te drobnarije tudi, posteljico z vso opremo ki spada v njo in okli nje mi je mama kupila, previjalno mizo sta mi kupila brat in njegova punca a voziček pa bomo kupili verjetno januarja ko dobim tisti denar od države za novorojenčka prej žal ne bova mogla, ker imava druge stroške in sicer za spalnico ki jo morava dokončat sam še laminat položit pa prezidat kuhinjo in kopalnico in še zdejle dodajamo še radijatorje in tako da imamo še kr za narest. Upam da nam rata narediti še kuhinjo preden se user posted image  rodi pa kopalnico bova kasneje, v glavnem da imava wc in umivalnik.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
27.10.2009 12:08:38   
vekybel
So user posted image , danes delam za kosilo mesni burek in česnovo juho, njami.....
kaj pa ve?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
27.10.2009 12:11:23   
3Sonček3
Js bom danes (spet) golaž pa polento kr se mojmu kr sline cedijo ko vidi govedino v zmrzovalniku in bi se vrjetno kr zjokou če bi blo kej druzga user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
27.10.2009 12:17:52   
Loti70

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Js bom danes (spet) golaž pa polento kr se mojmu kr sline cedijo ko vidi govedino v zmrzovalniku in bi se vrjetno kr zjokou če bi blo kej druzga user posted image .

tudi jaz sem že včeraj za danes pripravila golaž, skuhali bojo še polento in kosilo bo pripravljeno.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
27.10.2009 12:23:44   
malicki
Jaz sem na te dinarčke ki jih dobimo od države čisto pozabila. In sedaj sem prav vesela, ker sem se spomnila na še nekaj drugih nagradic, ki mi pripadajo user posted image

In sem izračunala da dobim cca. 580eur user posted image user posted image In sicer paket bom vzela denar 276eur, od občine dobim 105eur in še od zavarovalnice, kjer sem življenjsko zavarovana 200eur. Superca! Si bom privoščila s tem tudi nekaj za sebe, novo garderobo ali kaj takega- sam prej bo treba kilce zgubit user posted image

Z bejbijem sva sedaj zmazala eno pizzo, ker sem popoldne sama in ne bom kuhala samo za sebe. Zvečer pa bom user posted image  naredila polnjene palačinke s šunko in sirom. Pravzaprav so že pripravljene, samo spanirat jih moram. Hvala tašča user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
27.10.2009 12:30:01   
3Sonček3
Tut js sm prašala na zavarovalnici če bom kej od njih dobila pa je rekla da ne ker more bit mama življensko zavarovana, js sm pa nezgodno, tko da tiste k ste pr Triglavu, pa ste življensko zavarovane, si pustte tko tiste k ste pa nezgodno zavarovane pa ne spreminjejte pogodbe v življensko, ker iz nezgodnega v življensko se da prehajat iz življenskega na nezgodno pa ne, tko je men moja agentka svetovala in ma prou za moje pojme. A 276€ je namest paketa? super, od občine je pa odvisno ane, sej sm enkrat na eno stran prpopala seznam sm kdo ga bo pa iskou user posted image . Tut js bom dobila okol 400 € user posted image pa se bo voziček pokriu user posted image . Men je tut zanč user posted image zvečer ob 10-ih naredu te filane palačinke (pr nas praumo kanelone) se je zlo potrudu, pa še vse je mogu prpravt in palačinske spečt in vse. Čeprou sm samo eno pojedla, je blo božansko. Fantje res znajo dobr kuhat sm če se potrudjo. 

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
27.10.2009 12:48:56   
vekybel
ja tako je, takoj po novem letu lahko damo prošnjo za paket-denar, ker lahko vložiš 2 meseca pred porodom.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
27.10.2009 12:55:02   
vekybel
No punce jz grem po bolniški list k zdravnici in takoj ga poslat na firmo, se tipkamo in beremo kasneje.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
27.10.2009 13:24:39   
Anonimen
daaanuser posted image
men je pauser posted image včerej zvečer dve take brce podaril, da sem kr skočila, dones zjutrej sem pa opazovala trebuh in nisem mogla verjet kako se je vidlo premikanjeuser posted image ...pof ven, pa na desno in na levo...prov fino je blo opazovat.

Imam pa še eno vprašanje za tiste bolj izkušene mamice. Namreč glede plenic. Moja kolegica je pri obeh uporabljala racmanke in je čisto navdušena nad njimi, tako zaradi cene, kot zaradi tega, ker ne sin ne hči nista imela nikoli težav z vneto ali rdečo ritko, raznimi izpuščajčki... in sem jih mislila tudi jaz uporabljati za našegauser posted image vsaj za doma, če se bo pa kje merkal, ali pa če kam greš, pa so itak v rabi plenice za enkratno uporabo. Ai jih je tudi katera od vas preizkusila in kakšne so izkušnje. OK, cenovno vem da pride cenejše, zanima pa me predvsem praktičnost in premočljivost...pa koliko jih približno potrbuješ.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
27.10.2009 13:53:17   
malicki
Pralne plenice mamice jih ful hvalijo, samo moraš bit po moje tudi tip za to, pa pogosteje je potrebno previjati. Pa večina jih ponoči uporablja navadne pleničke, ki bolj držijo. Meni npr. niso potegnile, uporabljala sem jih ene 14 dni, ker je Zala takoj po rojstvu jemala nek antibiotik in se ji je lulika zelo vnela. In so mi svetovali 14dni brez plenic. Doma sem jo imela kar brez, za ven pa sem ji dala pleničko - imela sem Štorkljo. Ampak sem skoz preverjala, če ji ni prišlo skozi, ker se mi je zdelo da ne držijo tako skupaj, pa te vložke prati.... Že itak sem tetra plenice skoz prala user posted image

Za lepe ritke vam svetujem umivanje samo z vodo (ne uporabljati vlažilnih robčkov - če pa že, pa obvezno še na koncu samo z vodo), potem pa dobro posušiti (lahko tudi s fenom), in šele potem namazati s kremico in gor pleničko. Zala ni imela nikoli več vnete ritke.

Meni najboljša je krema od Mb lekarn - lamprehtovo mazilo po stari recepturi ali Bebival. Pa nabavite si največjo pakungo, ker meni je ravno kremice najprej zmanjkalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
27.10.2009 14:40:44   
ursa_p
Cau!

Plenice ... jaz se za racmanke nisem odlocila. Imeli smo (in se imamo ponoci) Muellerjeve plenice, ki so mi bile od vseh najboljse, pa najcenejse, pa Gal ni imel skoraj nikoli vnete ritke. V bistvu res redko, pa se to ne zaradi plenic ampak zaradi bolj kislega kakca, ampak nikoli ni dolgo trajalo. Ponavadi je bilo takoj ok. Sem pa imela na previjalni kar termovko, notri vodo, muellerjeve velike vatice, ob previlani pa take predalcke od ikee, ki se nataknejo na previjalno in sem notri zlivala vodo, tako da sem mu ritko vedno umivala z vodo. Edino ce sva bila kje zunaj in to ni bilo mogoce. Pa vedno je bil fino namazan (ampak obvezno samo po ritki, ne po lulcku!) in res nismo imeli problemov. Tudi tokrat bojo v postev prisle le Muellerjeve plenice. Je pa res, da na zacetku so itak vse "premocile", predvsem pri kakcih - pa smo TAKOJ previjali, ce je bilo le mozno.

Pomoc obcine ... v Ljubljani itak ne dobimo nicesar. user posted image Takrat, ko sem jaz rodila, bi mogle dobiti neko narocnino na revijo (ne vem katero), pa je se do danes ni nobena od poznanih dobila!!! Na obcini pa tudi niso vedeli nic o tem, samo na netu jim je pisalo! user posted image

Diobtrija ... jaz imam +4, pa se cilindre, pa nisem imela nobenih problemov. Moj okulist mi je samo omenil, da tiste, ki imamo +, smo lahko samo srecne, ker se nam med porodom lahko izboljsa vid. user posted image No, meni se ni. user posted image

Lorelaj ... jaz hodim k Bevcevi in je super, v primerjavi s tem kaj lahko dobis od ta drugega (Šuštarja). On je res adijopamet. Vsakic ko prides so vneta usesa al pa viroza, ampak je najboljs kr ab dobit - za vsak slucaj. Kr nekej v glavnem. Pa sestri od Bevceve sta tud super, njegova pa katastrofa. Ce se bos pa za Moste odlocila, je pa malo vec izbire. Sicer pa imas med poletnimi itak tam pediatra, ga na Vevcah ni.

Tjasa27 ... a to sredo je telovadba v ZD Fuzine al ne zaradi pocitnic? A se je treba kaj prijavit ali lahko samo pridem ... pa se uro mi prosim potrdi - 19:15?

Lp, Ursa

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
27.10.2009 14:55:34   
3Sonček3
Skodrana mama vidm da si dosegljiva, spremenit boš mogla naročilo za številko 38 maš na izbiro rdečo s črnimi rokavi in pa svetlo modro s temno modrimi rokavi. 

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
27.10.2009 15:11:57   
Rocio
Ojla,

da se vam še jaz malo javim... Morfologija je za nami, user posted image je tako, kot mora biti in potrjeno punčka.... Mala veselo brca, že kar nekaj tednov, so pa zadnje čase brcke močnejše in bolj razporejene čez cel dan. Natrebuhu se tudi že vidi, ko se dete razteguje in je prav fino opazovat. Vem, da je ena (a si bil mogoče ti, rožca 26?) prosila, da naj ji pošljemo mere z morfologije; no, jaz sem dobila dvd, v materinski pa piše samo, da je vse bp v tabeli.

Kar se pa mene tiče, pa sem malo panična, ker se mi je v mesecu dni MV skrajšal iz 4 na 3 cm. user posted image je sicer zelo nizko (še vedno pod popkom čutim brce, tudi G je rekel, da je nizko in to že od samega začetka), tako da morda tudi to kaj vpliva... Čim dlje sedim ali pa sem fizično aktivna, čutim včasih kar pritisk navzdol in me malo daje panika, da kaj pa če bo šlo kaj narobe. Tole z čimveč počivat pa naj si razlagam kakor hočem ali kaj? Zdaj pač poskušam čimveč ležat, ampak cel dan pa tutu ne morem, pa še delam vsaj nekaj ur dnevno... Ma ne vem. Upam, da ostane na teh 3 cm in da se ne bo več krajšal.

Vsem en lep pozdravček, pa upam, da se vam bom naslednjič lahko pridružila na kavici...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 15:55:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
27.10.2009 16:32:10   
vekybel
ursa_p: kaj te mullerjeve plenice imajo tudi za novorojenčke od 2-5kg ali samo za večje?
Sestrična mi je tudi rekla da so dobre in poceni in ona jih tudi uporablja, pa tudi DM-ove plenice so dobre pravi pa tud poceni, a si jih ti morda probala te DM-ove?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
27.10.2009 17:23:05   
W.W.
Plenice: Sama bom definitivno uporabljala pralne plenice, jih zelo pohvalijo. Se pa odločam med temi, ki so na tej strani: eko-baby.si
Nsem pa se še odločla točno katere, še zbiram mnenja.

Aja pa meni se ne zdi da bi bilo z njimi več dela, je pa veliko bolje za otroka.

Denar od občine: mislim, da ima tudi LJ neko pomoč, še dosti visoko, saj smo že imele seznam v tej temi

Denar od zavarovalnice: to je najbolje, da vsaka sama zase preveri pri svojem agentu, ker je odvisno od zavarovalnice in posameznega primera (za Triglav in Adriatic) vem, da imata pomoč, samo moraš izpolnjevati pogoje

< Sporočilo je popravil W.W. -- 27.10.2009 17:32:27 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
27.10.2009 17:49:42   
ursa_p
Plenice ... vcasih so bile DM-jeve plenicke res dobre, ampak mislim da malo vec kot 4. leta nazaj (potem jih je prevzela ena druga firma), tako da so jih meni vsi odsvetovali in jih tudi nisem uporabljala. Ce se prav spomnim so malo drazje od Muellerjevih. Drugace pa ima mueller tudi ta male stevilke, ja, od 2-5 kg. Gal je bil ob rojstvu tezak 2560g, tako da smo itak potrebovali ta male, pa se te so bile velike ... hehe.

Denar od obcine ... za Ljubljano sem nasla le tole in to sem prebrala ze veckrat.
Denarna pomoc obcine Ljubljana
Enkratna denarna pomoc obcin
V glavnem se ne dobi nic (razen ce imas minimalca ocitno).

Lp, Ursa

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
27.10.2009 17:55:57   
ursa_p
Tole vam hocem pokazat ze dolgo casa za tiste, ki ne veste kako 3D UZ zgleda.
Tule najdete fotke mojega Gala - vse fotke tukaj so iz 3D UZ (ta oranzne so ta prave, druge pa navadne).
Gal - 3D UZ
Je pa na vsaki fotki zraven napisano kaj se pravzaprav na njej vidi.

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?