ursa_p
|
Cau! Plenice ... jaz se za racmanke nisem odlocila. Imeli smo (in se imamo ponoci) Muellerjeve plenice, ki so mi bile od vseh najboljse, pa najcenejse, pa Gal ni imel skoraj nikoli vnete ritke. V bistvu res redko, pa se to ne zaradi plenic ampak zaradi bolj kislega kakca, ampak nikoli ni dolgo trajalo. Ponavadi je bilo takoj ok. Sem pa imela na previjalni kar termovko, notri vodo, muellerjeve velike vatice, ob previlani pa take predalcke od ikee, ki se nataknejo na previjalno in sem notri zlivala vodo, tako da sem mu ritko vedno umivala z vodo. Edino ce sva bila kje zunaj in to ni bilo mogoce. Pa vedno je bil fino namazan (ampak obvezno samo po ritki, ne po lulcku!) in res nismo imeli problemov. Tudi tokrat bojo v postev prisle le Muellerjeve plenice. Je pa res, da na zacetku so itak vse "premocile", predvsem pri kakcih - pa smo TAKOJ previjali, ce je bilo le mozno. Pomoc obcine ... v Ljubljani itak ne dobimo nicesar. Takrat, ko sem jaz rodila, bi mogle dobiti neko narocnino na revijo (ne vem katero), pa je se do danes ni nobena od poznanih dobila!!! Na obcini pa tudi niso vedeli nic o tem, samo na netu jim je pisalo! Diobtrija ... jaz imam +4, pa se cilindre, pa nisem imela nobenih problemov. Moj okulist mi je samo omenil, da tiste, ki imamo +, smo lahko samo srecne, ker se nam med porodom lahko izboljsa vid. No, meni se ni. Lorelaj ... jaz hodim k Bevcevi in je super, v primerjavi s tem kaj lahko dobis od ta drugega (Šuštarja). On je res adijopamet. Vsakic ko prides so vneta usesa al pa viroza, ampak je najboljs kr ab dobit - za vsak slucaj. Kr nekej v glavnem. Pa sestri od Bevceve sta tud super, njegova pa katastrofa. Ce se bos pa za Moste odlocila, je pa malo vec izbire. Sicer pa imas med poletnimi itak tam pediatra, ga na Vevcah ni. Tjasa27 ... a to sredo je telovadba v ZD Fuzine al ne zaradi pocitnic? A se je treba kaj prijavit ali lahko samo pridem ... pa se uro mi prosim potrdi - 19:15? Lp, Ursa
|