|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako do dobrega tipa
29.6.2009 0:12:40   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: fionca

Ko berem tale forum, me kar preseneča, koliko vas je, ki ste že drugič poročene oz. imate drugega partnerja, glede na to, da ste imele s prvim tudi otroka. Kako vam je uspelo uskladiti skrb za otroka in si hkrati poiskati novega tipa, ki upam, da je o.k.?In kje ste ga nasle???
Jaz sem namreč že obupala nad mojim, pa bi bila še z njim, če bi pokazal vsaj malo skrbi za družino... Pač živi v svojem svetu.

user posted image  user posted image

(odgovor članu fionca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.6.2009 0:21:10   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

partner se ne išče...ampak se preprosto pojavi.....user posted image

Iskanje ima tudi stopnje. Ko se kar pojavi partner gre za iskanje z minimalnimi kapacitetami. Ko pa ze na prvem ali drugem zmenku imas vtis, da ti zmanjkuje zraka, da se ti malo vrti, da postajas modrikasta ... skratka, da se davis ali utapljas  - to je iskanje z maksimalnimi kapacitetami. Pred slednjim vsak pameten pobegne "sto ga brze noge nose" user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.6.2009 0:29:15   
Anonimen
Boli me najbolj to, da ga še imam vedno rada, da bi bila rada z njim. A po tolikih letih osamljenosti in večino časa sama z otrokom.

Vprasanje je, kaj imas rada. Ali njega, ali iluzijo, da bos mogoce enkrat srecna z njim. Kaj pa vem.

Na tvojem mestu bi sla za zacetek med ljudi, da si v stiku, da komuniciras, da nisi sama. Malo se prilagodi, navadi na druzbo, uzivaj v njej. Vse ostalo je tako kot pri sedemnajstih user posted image , razen da verjetno bolje ves, kaksnega moskega bi rada ob sebi. Pa to, da je vecja izbira kot pri sedemnajstih. No, vsaj meni se zdi.

(odgovor članu fionca)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
29.6.2009 10:03:00   
summer410
še jaz bom dodala svojo zgodbo....
prejšnja veza je trajala 7 let in je bila brez otrok...skratka končala se je s tem, da me je on prevaral, jaz sem ga pa dobila na/v  dejanju...vzami kakor hočeš....

in nato sem bila 5 let sama

in najbolj so mi šle na živce stare tete in prjatlce, ki so mi vedno govorile, pa daj...saj bo prišel sam od sebe....ne bom na glas povedala, kaj sem si mislila o tem:))))

in glej ga šment...pa res, je en dan prikorakal v mojo pisarno....pa potem še enkrat in še in še...in tako se je začelo:)))
srečna sem kot še nisem bila nikoli in nobembra pričakujema ....tako, da konec koncev, so tete in prjatlce imele prav veš:)))
sam bo prišeluser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.6.2009 11:59:58   
fionca
Najprej, da odgovorim, kaj je zame dober tip; tak, ki počne, to kar govori, ki si vsaj en dan v tednu in dvakrat v letu za 10 dni skupaj vzame čas za družino, ki finančno prispeva k družinskemu proračunu, ki pomaga pri hišnih opravilih- ( ne pričakujem, da lika, briše prah sesa- da vsaj pokosi, uredi določene stvari okoli hiše), če česa sam ne zmore, da se potem ne norčuje na račun drugega, občasno poskrbi za svojega otroka- previjanje..., ki zna prisluhnit in na glas povedat svoje težave... Vse to sem, do sedaj v glavnem pogrešala. je pa res, da je znal biti OBČASNO zelo ljubeč in dober pri sexu. A žal se samo od tega ne da živeti.
Je pa tudi res, da bom morala več zahajati v družbo in se prilagoditi. Priznam, če mi nekaj ne ugaja, se umaknem in ne znam uživati. Je pa problem, ko grem jaz namreč zvečer ven, je težko z varstvom mojega otroka.
Verjamem, da so vaši tipi kar "prileteli". Tudi meni se je tako zgodilo z njim in to v ne najbolj pravem času. Sedaj pa imam tole...
Jaz sem pa OSAMLJENA že precej časa, čeprav sva kao bila skupaj, zato si želim imeti ob sebi nekoga, ki ga bom imela rada in TUDI on mene. Mogoče mi res ne bo uspelo, a želje so takšne. In če se kateri zdi to neumno, se vam pa naj!!! Čudi me, ko moški napiše, da ima dovolj nekega razmerja s svojo partnerko in si želi nekaj novega, ga nikoli ne boste tako obsojale.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.6.2009 13:19:07   
mateyka
ki si vsaj en dan v tednu in dvakrat v letu za 10 dni skupaj vzame čas za družino

cough - kaj?
bela cesta..
grem kavo brisat z monitorja..

(odgovor članu fionca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.6.2009 13:35:26   
scorpiogirl
Fionca, mislim, da nobena ni kritizirala tega, da si želiš drugega (boljšega) partnerja. user posted image želeti je drugače kot iskati. Tudi jaz mislim, da je treba najprej znati živeti sam s sabo (pa ne govorim tukaj zate direktno, ampak bolj nasplošno), potem lahko dva živita skupaj. Ko jaz nisem mogla biti več s prejšnjim partnerjem (res ni bilo zraven otroka, če bi bil, bi pa pomoje še prej spokala), sem šla. Pustila sem skoraj vse in šla. Pa čeprav so bile vse moje prijateljice takrat v zvezah itd ... mislim, da je pri ženskh (predvsem, moški so načeloma vseeno drugačni) velik problem to, da "ne znajo" oziroma mislijo, da ne morejo živeti same. Tudi za otroka se da najt varstvo za kakšno urico na teden. Če ne drugega, pa kakšna študentka pride počuvat. Pa greš med ljudi, že samo zato, da nisi doma in osamljena. Potem pa res kar pride pravi ... ali pa ti kar prideš user posted image
moj se je kar pojavil ... v trgovini user posted image ali sem se pa jst kar pojavila ... no, v resnici je bil pa njegov pes tisti, ki je "kriv" za vse user posted image in ob obletnici dobi tud pes fajn priboljšek user posted image
predvsem pa je treba imeti sebe rad, to je velikokrat najtežje user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.6.2009 13:36:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ki si vsaj en dan v tednu in dvakrat v letu za 10 dni skupaj vzame čas za družino

cough - kaj?
bela cesta..

Takega ne bi v hišo pustila.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
29.6.2009 13:40:03   
princeska29
jaz po trenutnem polomu ne iščem tipa ampak me prav zanima če mi ga bo sploh še gdaj uspelo dobit oziroma najtiuser posted image user posted image in to kakšnega pametnega!!!malce sem skeptična glede tega saj imam dva sončka in zelo poredkoma zahajam ven,domov pa sam od sebe pa noben nebo prišouser posted image user posted image !povejte koliko vas je po neuspelih vezah in ki imate že otroka ponovno našle partnerja in to pametnega ne le za občasna srečanja??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.6.2009 13:44:36   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Bojana26

cough - kaj?
bela cesta..

moj si vzame vsak dan čas za družino.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.6.2009 16:11:07   
fionca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Bojana26

cough - kaj?
bela cesta..

moj si vzame vsak dan čas za družino.

No, vidim, da vas je precej, ki imate takšne partnerje, ki si dnevno vzamejo čas za družino. Krasno.Me kar preseneča, ker včasih preberem, kako vas precej zapiše, da ste same, da partnerji delajo cele dneve... Torej nas je takšnih le peščica, enim se zdi to povsem nedopustno... Jaz sem imela takšnega, pa me to ni še najbolj motilo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.6.2009 16:43:51   
ronja
Pa to, da je vecja izbira kot pri sedemnajstih. No, vsaj meni se zdi.

Aja? A niso zdaj eni že oddani, torej bi morala bit manjša? Ali pa je to mogoče zato, ker je  zdaj 10 let gor ali dol ok, pri 17ih pa je bilo že 2 leti veliko?

P.S.: Dokler pa boš gojila čustva do nekega človeka, se ne spuščaj v druge odnose- ni fer ne do tebe, ne do tvojega partnerja, kot tudi ne do 3. udeleženega.

V teoriji se lepo sliši, če pa bi to upoštevala v praksi, ne bi bilo najinihdveh punčicuser posted image - ali pa tudi, kaj pa vem... Vsekakor mi ni žal, da nisem čakala. Včasih pač še malo prebolevaš, pa ti kdo pri tem pomagauser posted image . Res pa je, da nisem bila z njim, ker bi se bala bit sama (v bistvu sem si želela bit sama, ker dolgo nisem bila), ampak če je bil pa tok lušten... pa si človek reče: "k vragu principi". Itak sva mislila, da bo kmalu konec, ker bo to bolj neka romanca... Potem pa ni hotel naredit nič narobe, pa ga nisem mogla pustituser posted image . No, zdaj pa tudi če naredi kaj narobe, ga mam že tako rada, da ga nekak ne moremuser posted image .

Kar se dobrega fanta tiče, mam svoje kriterije: želim si ga seveda čim več videt in se ne bi mogla sprijaznit, da on pa mene ne, zato mam pač takega, ki mi je tu podoben, torej za družino ima vsako popoldne in vikende. Razumem, če imajo gužvo v službi, da je pač kdaj pozen (ni pa tip, ki bi imel ves čas gužvo, brez katerega bi se vse sesulo,... in to mi je všeč na njem - da si ne rabi egota bildat na ta način), razumem, da če so na terenu, bo šele zvečer doma ali če imajo 2 dnevne terene, da ga pač ne bo in se mi to ne zdi nič slabega.
Oba rabiva tudi čas zase, vendar ne veliko tega - imava vsak svoj šport, 1x na teden in to je to. vse je relativno: enim se zdi, da non stop skup tičiva, enim, da je veliko zdoma - odvisno, koliko so sami skup, saj vse primerjaš s tistim, kar poznaš...

Kar se tiče spoznavanja, se mi ne zdi problem, saj fantje navadno itak kar pridejo do tebe in začnejo pogovor - tebi ni treba nič, samo da si zunaj, kjerkoli... Glede na to, da jih očitno ne moti niti, če je punca noseča (preverjeno, večkratuser posted image ), te vseeno povabijo na pijačo ali plesat... jah, potem jih tudi otrok verjetno ne bo motil. Seveda pa moraš it ven, ker doma te bo kvečjemu kak dimnikar začel pecat, drugi pa res redko hodijo na dom... NO, vsaj mene je doma edino dimnikar in poštar osvajal, aja pa še kak akviziter. Ampak tu se pa res počasi končauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.6.2009 16:58:30   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: fionca

Najprej, da odgovorim, kaj je zame dober tip; tak, ki počne, to kar govori, ki si vsaj en dan v tednu in dvakrat v letu za 10 dni skupaj vzame čas za družino, ki finančno prispeva k družinskemu proračunu, ki pomaga pri hišnih opravilih- ( ne pričakujem, da lika, briše prah sesa- da vsaj pokosi, uredi določene stvari okoli hiše), če česa sam ne zmore, da se potem ne norčuje na račun drugega, občasno poskrbi za svojega otroka- previjanje..., ki zna prisluhnit in na glas povedat svoje težave... Vse to sem, do sedaj v glavnem pogrešala. je pa res, da je znal biti OBČASNO zelo ljubeč in dober pri sexu.

fionca, dokler boš razmišljala tako, da so ti zgoraj omenjene stvari čisto dovolj in si zadovoljna s tem, tačas drugačnega tudi ne boš dobila.user posted image

glej, moj je daleč od popolnega tipa....včasih bi ga kar zadavila, mu odrezala egge....ampak:
- vsak dan si vzame čas za družino
-  družina je vedno na prvem mestu
- vsak dan pomaga pri gospodinjskih opravilih: sesa, briše prah, si vedno zlika srajco....
- vsak dan, ko ne dela zvečer, skopa in porihta tamalega
- finančno prispeva k družinskemu proračunu
- in še vse, kar je meni mogoče samoumnevno, za nekoga pa bi se zdelo, da je dobil sedmico na lotu.

Pač odvisno s čim si zadovoljen.

...vox populi...

(odgovor članu fionca)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.6.2009 17:06:15   
ronja
in še vse, kar je meni mogoče samoumnevno, za nekoga pa bi se zdelo, da je dobil sedmico na lotu.

Ja, različni smo. Sama nikoli ne bi niti pomislila, da fant lahko ne bi prispeval v družinski proračun, recimo. Ali da bi šel vsak dan po službi na pivo. nekaterim je pa to čisto normalno. In se jim zdi čudno, da toleriram gojenje žužkov v stanovanju ali zelenjavni vrt na balkonuuser posted image . Eni ne bi nikoli pristali na nekaj, v čemer sama en bom nikoli videla problemov in obratno. Zato pa živela raznolikost, da vsak najde takega, kot ga rabi.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.6.2009 17:07:00   
poli*
fionca- po opisu prav vidim, kakšen tip je ta tvoj partner... poznam kar nekaj takih.... nič od niča. Oziroma še slabše kot nič.
Res poskušaj iti malo med ljudi, magari s kakšno prijateljico.... in ne išči prav namensko partnerja, ker ga ne bo.... se bo res sam pojavil, kot pravijo ostale.

Te pa razumem, da si želiš drugega, ker ob takem dedcu res ne moreš čutiti neke varnosti in sigurnosti, pa sreče tut ne. Zaslužiš si nekoga, ki bo imel kaj več kot samo 2x letno po 10 dni časa za vaju z otrokom.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.6.2009 19:43:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pa to, da je vecja izbira kot pri sedemnajstih. No, vsaj meni se zdi.

Aja? A niso zdaj eni že oddani, torej bi morala bit manjša? Ali pa je to mogoče zato, ker je  zdaj 10 let gor ali dol ok, pri 17ih pa je bilo že 2 leti veliko?

Ej, ne vem. Samo zdi se mi tako. Nima veze.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
29.6.2009 21:00:33   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: jackfizio

Zdravo fionca,

Ne vem, kako naj to napišem, da ne bi izpadlo čudno... Nikakor nočem biti vsiljiv, ali se preveč ponujati in morda ta forum res ni pravo mesto, pa vseeno...

Zadnje čase tudi jaz samevam, sem 27 let star, prijazen in malo osamljen in si res želim še koga novega spoznat, se družit in pač it malo ven s kom in tako. Sicer sem na vožičku, ampak res potrebujem malo družbe. Vem, da se ne poznava, ampak zdiš se mi prijazna in bi bil vesel, če bi se spoznala in kaj poklepetala. Kak klepet, pijača, druženje, čisto prijateljsko in tako.... Rabim nekoga, da me spravi malo ven...

Če si za, se lahko spoznava. Lahko je prijetno Ne zameri mi...

lepo napisano..
mogoče sta se pa že zmenilauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 42
6.8.2009 22:26:01   
fionca
Ne, bušica nisva se nič zmenila, ker nisem mislila na to, da bom kar šla na zmenek na slepo.
Je, pa res, da je minilo že več kot mesec, moj bivši pa sedaj nima časa niti za pogovor o tem, da bi bil kaj skupaj s vsojim otrokom, kaj šele, da bi bil... Pravi, da ga bo peljal na morje, sicer še ne ve kdaj, ko bo čas...
Jaz bom znorela, ko gledam, kako ga pri vsem tem podpira njegova mamica in blati mene.
Tako sem žalostna, da bi kr...
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

IZVIRNO SPOROČILO: jackfizio

Zdravo fionca,

Ne vem, kako naj to napišem, da ne bi izpadlo čudno... Nikakor nočem biti vsiljiv, ali se preveč ponujati in morda ta forum res ni pravo mesto, pa vseeno...

Zadnje čase tudi jaz samevam, sem 27 let star, prijazen in malo osamljen in si res želim še koga novega spoznat, se družit in pač it malo ven s kom in tako. Sicer sem na vožičku, ampak res potrebujem malo družbe. Vem, da se ne poznava, ampak zdiš se mi prijazna in bi bil vesel, če bi se spoznala in kaj poklepetala. Kak klepet, pijača, druženje, čisto prijateljsko in tako.... Rabim nekoga, da me spravi malo ven...

Če si za, se lahko spoznava. Lahko je prijetno Ne zameri mi...

lepo napisano..
mogoče sta se pa že zmenilauser posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.8.2009 9:49:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

madonca, jaz pa v tistem trenutku sploh nisem hotela nobenega tipa....user posted image  

pa glih tistega vlačim s seboj že celih 17 let...user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa za drugim gledala in on je to vedel. user posted image  mater, kako mu je uspelo me obrnit user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......