|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako do dobrega tipa
28.6.2009 8:37:06   
fionca
Ko berem tale forum, me kar preseneča, koliko vas je, ki ste že drugič poročene oz. imate drugega partnerja, glede na to, da ste imele s prvim tudi otroka. Kako vam je uspelo uskladiti skrb za otroka in si hkrati poiskati novega tipa, ki upam, da je o.k.?In kje ste ga nasle???
Jaz sem namreč že obupala nad mojim, pa bi bila še z njim, če bi pokazal vsaj malo skrbi za družino... Pač živi v svojem svetu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako do dobrega tipa
28.6.2009 8:42:34   
arabela*
partner se ne išče...ampak se preprosto pojavi.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu fionca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2009 8:55:21   
angel_rebelde
Moškega se ne išče. Pride takrat, ko najmanj pričakuješ.

Jaz sem mojega spoznala takrat, ko sem imela tekmo odbojke. Se nisem niti pretirano zanimala zanj, ker je gluh, tako da sva počasi postala le prijatelja in pač poklepetala ko sva se srečevala pri tekmah... Počasi pa sva začela še prek MSN-ja kontaktirat, nato še preko SMS-a pa sva se dobila in je to to...
Da se ne bo katera spotaknila ob besedo, ker je gluh. Sama sem namreč naglušna, ampak z gluhimi, da bi bila v zvezi, se nisem videla.. ampak le do takrat, dokler nisem njega spoznala. Je res namreč zelo dober do mene, malega obožuje, in nas tri odobrava kot družino.

Ti si s svojim še skupaj, pa imaš že v načrtu, da si drugega poiščeš ali kako?

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2009 9:36:47   
buči
Jaz sem pa mojega spoznala, ko sva bili s prijateljico v avtu in ga je ona skoraj povozila (zadela samo) na prehodu za pešce, ker ji je crknil avto ij odpovedale zavoe. Pa je prišel pomagat ... user posted image  Samo je potem trajalo še pol leta, da sva prišla skupaj, ker se mi je takoooooooooooooo upiral. user posted image

< Sporočilo je popravil buči -- 28.6.2009 9:37:21 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2009 9:53:43   
CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Zanimivo, a ne. In če ga bo našla, verjetno ne bo nič ˝boljši˝ od sedanjega. Zakaj? Ker gre za očitno potrebo, da MORAŠ bit z nekom in takrat se vzorci največkrat ponavljajo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2009 10:15:07   
Mija79
Se popolnoma strinjam .

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2009 10:26:33   
fionca

Moškega se ne išče. Pride takrat, ko najmanj pričakuješ.

Jaz sem mojega spoznala takrat, ko sem imela tekmo odbojke. Se nisem niti pretirano zanimala zanj, ker je gluh, tako da sva počasi postala le prijatelja in pač poklepetala ko sva se srečevala pri tekmah... Počasi pa sva začela še prek MSN-ja kontaktirat, nato še preko SMS-a pa sva se dobila in je to to...
Da se ne bo katera spotaknila ob besedo, ker je gluh. Sama sem namreč naglušna, ampak z gluhimi, da bi bila v zvezi, se nisem videla.. ampak le do takrat, dokler nisem njega spoznala. Je res namreč zelo dober do mene, malega obožuje, in nas tri odobrava kot družino.

Ta najina zveza je bila polna nekih neprijetnih presenečenj. Z očetom mojega otroka sva skupaj živela le dve leti - otrok je star pet let, ker sva z mojim sinom prva tri leta  živela pri moji mami. On je že takrat bil bolj svoboden... Sicer je večino časa živel z nama, ampak so bili dnevi, ko ga ni bilo, ker sem jaz bila seveda tečna, gospod pa je takrat raje preživljal dneve v svojem stanovanju. Neodgovorno, sama sebi se čudim, kako sem vse skupaj prenašala... Ko smo živeli skupaj, pa itak, da ne omenjam, kolikokrat me je poniževal. Ja, kadar me je pa kaj potreboval je bil pa sladek kot med. Boli me najbolj to, da ga še imam vedno rada, da bi bila rada z njim. A po tolikih letih osamljenosti in večino časa sama z otrokom. Da, on dela, a denarja ima vedno manj, skoraj nič. Ima namreč s.p.  Ja sedaj se resnično razhajava.

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2009 10:37:55   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: fionca

Boli me najbolj to, da ga še imam vedno rada, da bi bila rada z njim.

--------------
Jaz bi mu samo ta stavek povedala.

In po njegovem odgovoru vedela, ali ostati ali oditi. Vse drugo zame pri tej situaciji nima nobene teže.

P.S.: Dokler pa boš gojila čustva do nekega človeka, se ne spuščaj v druge odnose- ni fer ne do tebe, ne do tvojega partnerja,  kot tudi ne do 3. udeleženega.

ROŽICA

(odgovor članu fionca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2009 11:04:26   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2009 12:31:39   
princeska29
moj pa je delal in imel denar a nikoli ga ni bilo za nas!!nikoli se ni zavedal da če smo družina je treba neka prispevat če že ne za gospodinjstvo pa vsaj za otroka a žal tega ni bilo!!sedaj pa sem sama z dvema otrokoma in mi je lažje pri srcu,ker sem bolj mirna in si delam načrte za v naprej z mojima sončkoma

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2009 12:34:17   
botrca

točno tako user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2009 14:38:26   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Zanimivo, a ne. In če ga bo našla, verjetno ne bo nič ˝boljši˝ od sedanjega. Zakaj? Ker gre za očitno potrebo, da MORAŠ bit z nekom in takrat se vzorci največkrat ponavljajo.

točno tako,zelo fajn si to napisala....človek mora znat biti sam,znat sam živet in biti srečen sam s seboj...šele takrat so vsi drugi okoli njega srečni..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2009 21:25:29   
picola1

Po moje pa je lahko TUDI tako. Poznam nekaj ljudi, ki so si našli (solidnega) partnerja tudi preko spletnih strani al pa ga kako drugače poiskali. Ali pa preprosto šli do človeka, ki jim je bil že dalj časa všeč. Se mi zdi, da s tem ni nič narobe...ne rabiš glih čakat, da se preprosto pojavi...lahko mal še pomagaš pri tem...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.6.2009 21:32:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Po moje pa je lahko TUDI tako. Poznam nekaj ljudi, ki so si našli (solidnega) partnerja tudi preko spletnih strani al pa ga kako drugače poiskali. Ali pa preprosto šli do človeka, ki jim je bil že dalj časa všeč. Se mi zdi, da s tem ni nič narobe...ne rabiš glih čakat, da se preprosto pojavi...lahko mal še pomagaš pri tem...

Jaz pa sem iskalauser posted image Prav preko dolocene spletne strani....Potem sem zelela spoznati prav njega in ga povabila na kafe................................................Danes imava sina, nas dom, fajn se mamouser posted image

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.6.2009 22:16:47   
arabela*

ja ampak potem to ni tisto pravo....in ravno to je vzrok večine razhajanj....pač da si z nekom...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.6.2009 22:37:46   
picola1
Zakaj pa naj ne bi bilo tisto pravo???user posted image A ni poanta v tem, da se zaljubiš? Sej jst ne govorim o tem, da greš z nekom na zmenek, ki si ga spoznal prek spleta in je to to...Itak, da se moraš še prej zaljubit pa to...(ni pa tut to nujno, poznam dva, ki krasno funkcionirata tut brez tega, da sta bla zaljubljena...sta pač bolj racionalna)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.6.2009 22:41:37   
rija
madonca, jaz pa v tistem trenutku sploh nisem hotela nobenega tipa....user posted image  

pa glih tistega vlačim s seboj že celih 17 let...user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.6.2009 22:42:48   
picola1

ja ampak potem to ni tisto pravo....in ravno to je vzrok večine razhajanj....pač da si z nekom...

Aha...zdej še mal bolj štekam, kaj si hotla rečt...V bistvu če iščeš, da iščeš zato, da pač si z nekom...Najbrž je lahko tut tako...sam sem prepričana, da tut ljudje, ki so srečal svojega pa kar tako, da so si v bistvu tut želel nekoga (ni želja pršla šele takrat), sam pač niso iskal...So si rekla da bo pač takrat, ko bo. Medtem, ko tisti, ki aktivno iščejo, pa pač niso zadovoljni s tem, da bo ko bo...ampak želijo imet mal bolj aktivno vlogo pri vsem tem...
Ne vem, tko jst vidm to, no...

< Sporočilo je popravil picola1 -- 28.6.2009 22:44:22 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.6.2009 22:44:44   
picola1

Aha...zdej še mal bolj štekam, kaj si hotla rečt...V bistvu če iščeš, da iščeš zato, da pač si z nekom...Najbrž je lahko tut tako...sam sem prepričana, da tut ljudje, ki so srečal svojega pa kar tako, da so si v bistvu tut želel nekoga (ni želja pršla šele takrat), sam pač niso iskal...So si rekla da bo pač takrat, ko bo. Medtem, ko tisti, ki aktivno iščejo, pa pač niso zadovoljni s tem, da bo ko bo...ampak želijo imet mal bolj aktivno vlogo pri vsem tem...
Ne vem, tko jst vidm to, no...

No, razen rije...user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.6.2009 22:44:53   
Anonimen

Pri nama je ze bilo........Po netu se nisa nic tipkala,vse sva se pol na akvi zmenila...Mene je pa troflo ob prvem pogledu v zivo Pa njega tud....Od tistega dneva naprej sva bila nerazdruzljiva tako,da tale tvoj to ni pravo jaz pac ne morem podpisat

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
28.6.2009 22:46:56   
rija

No, razen rije...user posted image

ampak res....user posted image user posted image user posted image  

...vox populi...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.6.2009 23:03:26   
arabela*

Zakaj pa naj ne bi bilo tisto pravo???user posted image A ni poanta v tem, da se zaljubiš? Sej jst ne govorim o tem, da greš z nekom na zmenek, ki si ga spoznal prek spleta in je to to...Itak, da se moraš še prej zaljubit pa to...(ni pa tut to nujno, poznam dva, ki krasno funkcionirata tut brez tega, da sta bla zaljubljena...sta pač bolj racionalna)

čist možno,vendar pri meni ne deluje..jaz rabim metuljčke...user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 28.6.2009 23:05:24 >

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.6.2009 23:05:06   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: skamp

Pri nama je ze bilo........Po netu se nisa nic tipkala,vse sva se pol na akvi zmenila...Mene je pa troflo ob prvem pogledu v zivo Pa njega tud....Od tistega dneva naprej sva bila nerazdruzljiva tako,da tale tvoj to ni pravo jaz pac ne morem podpisat

super...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.6.2009 23:12:22   
picola1

čist možno,vendar pri meni ne deluje..jaz rabim metuljčke...user posted image

Kje se midve ne štekava? A si mi zdej odgovorila na zadnji del posta al na cel post...ker v prvem delu govorim o metuljčkih (beri zaljubljenosti) in v bistvu govorim o tem kar govoriš ti, v drugem delu pa o tem, da tut to ni nujno potrebno...(sam taki so v manjšini po moje)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.6.2009 0:11:16   
Anonimen
Fionca, kaj pa je zate dober tip?

(odgovor članu fionca)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......