ronja
|
Pa to, da je vecja izbira kot pri sedemnajstih. No, vsaj meni se zdi. Aja? A niso zdaj eni že oddani, torej bi morala bit manjša? Ali pa je to mogoče zato, ker je zdaj 10 let gor ali dol ok, pri 17ih pa je bilo že 2 leti veliko? P.S.: Dokler pa boš gojila čustva do nekega človeka, se ne spuščaj v druge odnose- ni fer ne do tebe, ne do tvojega partnerja, kot tudi ne do 3. udeleženega. V teoriji se lepo sliši, če pa bi to upoštevala v praksi, ne bi bilo najinihdveh punčic - ali pa tudi, kaj pa vem... Vsekakor mi ni žal, da nisem čakala. Včasih pač še malo prebolevaš, pa ti kdo pri tem pomaga . Res pa je, da nisem bila z njim, ker bi se bala bit sama (v bistvu sem si želela bit sama, ker dolgo nisem bila), ampak če je bil pa tok lušten... pa si človek reče: "k vragu principi". Itak sva mislila, da bo kmalu konec, ker bo to bolj neka romanca... Potem pa ni hotel naredit nič narobe, pa ga nisem mogla pustit . No, zdaj pa tudi če naredi kaj narobe, ga mam že tako rada, da ga nekak ne morem . Kar se dobrega fanta tiče, mam svoje kriterije: želim si ga seveda čim več videt in se ne bi mogla sprijaznit, da on pa mene ne, zato mam pač takega, ki mi je tu podoben, torej za družino ima vsako popoldne in vikende. Razumem, če imajo gužvo v službi, da je pač kdaj pozen (ni pa tip, ki bi imel ves čas gužvo, brez katerega bi se vse sesulo,... in to mi je všeč na njem - da si ne rabi egota bildat na ta način), razumem, da če so na terenu, bo šele zvečer doma ali če imajo 2 dnevne terene, da ga pač ne bo in se mi to ne zdi nič slabega. Oba rabiva tudi čas zase, vendar ne veliko tega - imava vsak svoj šport, 1x na teden in to je to. vse je relativno: enim se zdi, da non stop skup tičiva, enim, da je veliko zdoma - odvisno, koliko so sami skup, saj vse primerjaš s tistim, kar poznaš... Kar se tiče spoznavanja, se mi ne zdi problem, saj fantje navadno itak kar pridejo do tebe in začnejo pogovor - tebi ni treba nič, samo da si zunaj, kjerkoli... Glede na to, da jih očitno ne moti niti, če je punca noseča (preverjeno, večkrat ), te vseeno povabijo na pijačo ali plesat... jah, potem jih tudi otrok verjetno ne bo motil. Seveda pa moraš it ven, ker doma te bo kvečjemu kak dimnikar začel pecat, drugi pa res redko hodijo na dom... NO, vsaj mene je doma edino dimnikar in poštar osvajal, aja pa še kak akviziter. Ampak tu se pa res počasi konča .
|