l.daisy
|
meni je fuuuul všeč, pri nas imamo stene oranžne in rumene.... za monitorjem imam rumeno steno in prav lepo paše... sem hotela prebrat mal za nazaj, pa se je ta starejši zbudil, je mal prehlajen.... ta mlajši mi spet štrajka za spat... nekaj časa je bil mir (ok, v tisti sopari je bil žejen in je ponoči pil), zdaj ga pa spet meče... pa sploh se ne zbudi, v spanju se oglaša....... nimam več ideje, kaj narest, vse živo sem sprobala, ga prestavljala po enem prostoru, pa v drug prostor, pa ga slekla, pa oblekla, pa pokrivala, pa odkrivala, pa dajala dudo, pa piti, pa nočno lučko ima prižgano, pa svež zrak, pa suho plenico, NI DA NI.... on pa ne spi... oz. spi do polnoči, potem me s temi svojimi izpadi zbudi tudi 10x do zjutraj.... se tolažim s tem, da mu preveč dogaja... takoj ko vstane, bi šel ven, še zajtrkujemo ne, pa me že prime za roko in pelje proti vhodnim vratom.... nekaj časa sem mu govorila, da sonček še ni vstal, pa me je takoj spomnil, samo da je posijalo skozi okno.... potem sem mu govorila, da se čevlji še niso zbudili, pa jih je začel nosit v kuhinjo.... pa da mami ne more bosa ven, ker je nekdo skril njene natikače, jih je mulc toliko časa iskal, da jih je našel (pa sem jih skrila v škatlo od pralnega praška )... čist vse si zapomne in vse pogrunta..... energije pa kljub temu, da ne spi, vsaj 1000x več od mene.... kahlico je zakapiral v nekaj dneh, ampak nima časa sedet na njej..... naredi lužico iz treh kapljic, vstane, pogleda, se zasmeji in že šiba naprej, čez minuto pa spet pride nazaj in spet lula no, vsaj zvečer ni težav, čeprav mu ni všeč, da smo prišli noter, zaspi v nekaj minutah, zmatran do konca..... si predstavljate šele mene