|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
28.7.2009 20:03:08   
Anonimen
Tale oranzna barva RRja pa zaziga.user posted image user posted image user posted image

Pregled uspesen,imela UZ,ker sem tolk tezila...seveda spet nic videl,pa mi je to ze v naprej povedaluser posted image .Sem pa vidlauser posted image ,pa srcka,jahuser posted image ....kri so mi zadnjic vzeli,za presejalni al kaksen test ze...no,vse ok,superuser posted image user posted image user posted image .
Malo sem jezna,ker moram predcasno nazaj v Nemcijo,po dopustih,zaradi morfologije,sicer bom ze v 23t,pa je kar pozno.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
28.7.2009 20:05:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

uuuuuuuuuuuuu,nova podoba spet rr-a,se bo treba spet navadit na drugo barvouser posted image ...............kleo,kako je blo na uz.si videla bebiko,je lulikauser posted image user posted image ,in kako je blo s tali na razgovoru za novo šolo?.................in ostale,kolikor nas je ,kaj novega?............pri nas,no danes je luna pičila osa,pa ni čist nič jokaluser posted image

Oj,sva bli istocasni.
Mozno da je lulika,ker nic ne vidiuser posted image
V Talitini soli...rajs ne govorim.Ena tko gnilauser posted image ravnatelca....v glavnem,jutri odnesem se njeno spricevalo,v petek sele izvemo ce je sploh sprejeta.Bom jutri se na dve soli klicala.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
28.7.2009 20:05:53   
l.daisy
heeeeeeeeeeej,
kakšna huda barvaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enibodi hir?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
28.7.2009 20:06:54   
lunca14
super kleouser posted image user posted image user posted image user posted image ,joj,kok,čas hitro beži,še malo paboš na polovico nosečnostiuser posted image ................važičkauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
28.7.2009 20:09:29   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

heeeeeeeeeeej,
kakšna huda barvaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enibodi hir?

ja,je ,jaz sem hiruser posted image user posted image ,no,še par minutk,ker moram it še k maju ven,me čaka,da zakurim ogenj,ker on bi spet pekel koruzo,no eneja sem pa dala spat,ker včeraj je šel spat ob 22,maj pa ob 23,in to je pa prehudo,da bi vsak dan prakticiral........pridem pa poli,nazaj,če bo katera goruser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
28.7.2009 20:10:20   
Anonimen

super kleouser posted image user posted image user posted image user posted image ,joj,kok,čas hitro beži,še malo paboš na polovico nosečnostiuser posted image ................važičkauser posted image

Ja res,neverjetno.
Pa za cr sem vprasala,je rekel nic skrbet-nekaj rizika je itak vedno,,da je imel mamice ze s po 4imi in 5imi cr.
Kaj si mu pa gor dala,ko ga je osa picila?
mojo bi skoraj v nedeljo na bazenu,jo je imela cist pri prstkih,pa jo je na sreco ena vidla..

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
28.7.2009 20:11:09   
Anonimen

heeeeeeeeeeej,

enibodi hir?

te je barva oslepila,da ne vidis?user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
28.7.2009 20:18:57   
lunca14
Ko,ga je pičla,sem takoj ven potegnila želo,in ga nesla pod mrzlo vodo,potem pa je začel jokat,zaradi vode,ga dam stran in je nehal,sploh ni trzal,pred dnevi je pičla osa eneja,se je drl eno uro,ko sraka,naslednji dan piči čebela maja,malo joka,naslednji dan mene piči osa-hladna,ko špricaruser posted image user posted image ,aja,pol meseca nazaj je pa moža pičla osa,je mel otečeno roko dva dni,tako,da smo vsi popikaniuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 28.7.2009 20:19:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
28.7.2009 20:20:12   
lunca14
a,veste,da oranžna pospešuje tek,madonca bomo debele ratale,če bomo predolgo goruser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
28.7.2009 20:34:06   
Anonimen
čer, čer

lunca - a osa pusti želo not?

kleo - super za pregled

daisy - helo,  helou

Men je pa oranžna ful všeč

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
28.7.2009 20:51:14   
Anonimen
tijati - čebela  - kako kaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
28.7.2009 21:16:09   
l.daisy
meni je fuuuul všeč, pri nas imamo stene oranžne in rumene.... za monitorjem imam rumeno steno in prav lepo paše... user posted image user posted image user posted image

sem hotela prebrat mal za nazaj, pa se je ta starejši zbudil, je mal prehlajen....
ta mlajši mi spet štrajka za spat... user posted image nekaj časa je bil mir (ok, v tisti sopari je bil žejen in je ponoči pil), zdaj ga pa spet meče... pa sploh se ne zbudi, v spanju se oglaša....... nimam več ideje, kaj narest, vse živo sem sprobala, ga prestavljala po enem prostoru, pa v drug prostor, pa ga slekla, pa oblekla, pa pokrivala, pa odkrivala, pa dajala dudo, pa piti, pa nočno lučko ima prižgano, pa svež zrak, pa suho plenico, NI DA NI.... on pa ne spi... oz. spi do polnoči, potem me s temi svojimi izpadi zbudi tudi 10x do zjutraj.... user posted image user posted image user posted image
se tolažim s tem, da mu preveč dogaja... takoj ko vstane, bi šel ven, še zajtrkujemo ne, pa me že prime za roko in pelje proti vhodnim vratom.... nekaj časa sem mu govorila, da sonček še ni vstal, pa me je takoj spomnil, samo da je posijalo skozi okno.... potem sem mu govorila, da se čevlji še niso zbudili, pa jih je začel nosit v kuhinjo.... pa da mami ne more bosa ven, ker je nekdo skril njene natikače, jih je mulc toliko časa iskal, da jih je našel (pa sem jih skrila v škatlo od pralnega praška user posted image )... čist vse si zapomne in vse pogrunta..... energije pa kljub temu, da ne spi, vsaj 1000x več od mene.... kahlico je zakapiral v nekaj dneh, ampak nima časa sedet na njej..... naredi lužico iz treh kapljic, vstane, pogleda, se zasmeji in že šiba naprej, čez minuto pa spet pride nazaj in spet lula user posted image
no, vsaj zvečer ni težav, čeprav mu ni všeč, da smo prišli noter, zaspi v nekaj minutah, zmatran do konca.....
si predstavljate šele mene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
28.7.2009 21:27:54   
Anonimen
daisy - te čist razumem - naš ma tud na čase take izpade ponoči, sam ga kr ignoriram, pa je pol spet neki časa mir

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.7.2009 21:34:44   
lunca14
naya..........sej vem,da ponavadi pusti želo samo čebelica,ampak to niso čebelice,ampak ose,pa je vseeno pustila želo,ma čudo od narave,glavno je to,da ga ni bolelo.Kako kaj lukec,pri hoji,je že kaj več korakov?
marjetka.............ti pa maš tud pestro,ampak tko,kot ti je naya rekla,pusti ga na miru,jaz ga tud zdej puščam,noč je za spanje ne za crkljanje,jaz mam cilj,da ga pripravim v tem mesecu,da lepo prespi noč,ker potem ,ko gre skupaj z enejem v novo skupno sobo,ne mislim ponoči,se sprehajat v drugi štuk......ma,da spiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
28.7.2009 21:36:02   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

a,toje bla,kaka oseba gor,al jaz česa ne štekam?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.7.2009 21:38:23   
Anonimen
ja, lunca dans cel dan hodi - dela po 5 korakov in več

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
28.7.2009 21:38:54   
Anonimen

a,toje bla,kaka oseba gor,al jaz česa ne štekam?user posted image

jp

ena naša junijka čbela

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
28.7.2009 21:43:02   
lunca14

ja, lunca dans cel dan hodi - dela po 5 korakov in več

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo lukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi pa samo,veselo puzamo,po pavijansko,rita goruser posted image user posted image ,pa veselo premaguje ovireuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.7.2009 22:15:10   
l.daisy
bravo Luka Patrikuser posted image user posted image user posted image

lunca, pri nas to da ga pustim pri miru, ne deluje... smo že tudi to probali, pa je vsakič zbudil pomojem celo ulico... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.7.2009 22:23:14   
lunca14

bravo Luka Patrikuser posted image user posted image user posted image

lunca, pri nas to da ga pustim pri miru, ne deluje... smo že tudi to probali, pa je vsakič zbudil pomojem celo ulico... user posted image

............cela ulica nori,ulica nori,pridruži se mi še ti..........user posted image user posted image ja vem,ampak,včasih ne pali nič drugega,kot to,par dni......teden.........mesec je bolj pestro,potem,pa je mir,no upam,da ti uspe,jaz tud upam,,,,,,ma,vem,da mi ratauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
28.7.2009 22:30:07   
l.daisy
lunca, držim pesti, da ti uspe....

pri nas je največji problem v tem, ker to njegovo stokanje zbudi ta starejšega, ki je pa taaaaaaaak zaspanko, da enostavno MORA spat ponoči, sicer boljše, da ne vstane... user posted image
zaspala itak ne bosta eden brez drugega, če pa se SLUČAJNO ta starejši zbudi, ponavadi samo za sekundo, da prečekira situacijo, in če ni bratca zraven, imam potem dvojno frko....
nimam več idej......

grem spat, itak ne bom dolgo... user posted image
nočko...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
28.7.2009 22:32:20   
lunca14
marjetka..............jao,jao,to pa je bratska naveza,ja upam,da tudi tebi nekako uspe,da boste lepo spali,lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
28.7.2009 22:33:41   
lunca14
kleo,kleo,kleo................kje,si??????????
naya,naya,naya.................a,že spiš?????????

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
28.7.2009 22:35:17   
lunca14
user posted image cela,ulicanori,ulica noriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
28.7.2009 22:36:12   
lunca14
user posted image sem se zmatrala,od pisanja in branjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.