|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
22.7.2009 18:53:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

ma naj gre nekam,se ne morem registrirat.Nekaj email ni registriran al kaj....mah,nimam casa,moramo k zobarju.Zdej se mi bo pa se sanjal od vozickauser posted image user posted image

Kleo, kje si pa ti vidla da je sam še 23 minut za naročit. Jaz sem vidla sam da v 23n urah in 57 min. dobiš, če naročiš ekspresno dostavo.to pa tezko verjamem.Potem bi jaz ce bi takrat narocila dobila v 23min.Itak se ves cas obnavlja.Ko je bilo na nuli so spet zaceli z 24imi urami. Drugač se pa ne sekiraj, če boš danes zamudila nakup, saj akcije so skoz. Ti kar pejd k zobarju, pol pa v miru preglej, da ne boš nekaj na brzino naročala user posted image

Jaz pa tud zdej šibam, se je moj mali škratek zbudil, pa greva še mal ven.user posted image

Smo do zdaj hodile.Auva moje noge..kaj se bo.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
22.7.2009 18:55:46   
Anonimen
Sem sla prebrat...dostavijo do 24.-petek,ce v roku tol in tolk ur narocis.trenutno v dvajsetih.
To je to,ko ne preberem,samo nekaj na brzino preletimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
22.7.2009 20:15:45   
alea01
ola mmaičkeuser posted image

čestike novo pečeni tetki didliniuser posted image user posted image

Tina28- izgubljena duša. Lepo, da si se javila in čakamo slikice od Anjeuser posted image

aleksandra silvija- Lovro je pa res živ malček. Jaz sem tudi bolj RMRM sorte, vraževerna in bi na tvojem mestu poklicala radiostezista. Primer: tašča leta ni mogla spat v spalnici na določenem mestu in pokliče radiostezista, kateri ugotovi, da je glih tam ful močna žila podtalnica. Dal je neko ploščo pod posteljo, ki razprši energetsko polje in tašča se bolje počuti in končno spi. To je zdaj odvisno od tebe koliko verjameš v te stvari. Jaz nisem verjela, pol sem pa začelauser posted image user posted image

Kar se vozičkov tiče. Moj je, ko sem bila noseča enkrat priletel iz službe in izjavil, da bova kupila bugabooja, ker je čist strojniški. Jaz nisem imela pojma, kaj je to za en voziček. Zagreta sem bila za quinny buzz-a. Grem mal na forume brat, ugotovim, da je to ful dragi voziček in bolj za afnanje, nakar grem še pogledat, kako izgleda in najdem slikico od bugaboo bee-tistega, ki ga je kleopatra pripopala in valda v jok, ker tako groznega vozička pa še ne. Pol sva se za hartana ogrevala. Ta mi je bil ful težek in prešporten za meneuser posted image . Pol me enkrat mož zvleče v bušija, da si ogledava bugabooja cameleona... na prvi pogled...grozen, strašen. Pol pa vidim funkcionalnost, lahkost...me je takoj prepričal. Moram rečt, da je res ful funkcionalen, zelo lahek...marele ne rabiš. midva imava velike avte in tudi s prostorom v prtljažniku ni stiske. ko sva ga kupila, sva tudi vedela, da marele ne bova kupovala. Evo, sem napisala celi spis o nakupu vozičkauser posted image ..saj vam ni treba bratuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 22.7.2009 20:17:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 903
22.7.2009 20:39:59   
Anonimen
moj otrok tamal se ne spi....kar nekaj krici in se krega.

Alea,saj je vseeno ce imas Bugabooja,to je itak tvoja stvar.Pa prav lep je s kosaro.Ampak cena,to pa je ze druga pesemuser posted image .Cez 900eu,tisti Bee,ki sem ga prej prilimala pa 500eu.Pise,da je Ferarry med vozickiuser posted image .
In kje so taki moski,ki ze pred zeno ve kaksen bo vozicek.Moj se v sanjah ni slisal za nobeno znamkouser posted image .

Sem pa popolnoma slabe volje,ma kaj slabe....grozne.Tamala se je v soli poslabsala na celi crti,latinscino ima preslabo,tako da drugo leto ne bo vec v gimnaziji,temvec gre v real.Saj meni se to ne zdi zdaj konec sveta,jezna sem zato,ker vem da zmore,pa je lena in zivi v oblakih.Ko bo pa moz izvedel,pol bo pa treskalo.Komaj cakamuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
22.7.2009 20:40:41   
alea01
Lukas- kljub temu, da ti je oči odrezal kodrčke, si še zmeraj fensi šmensi zapeljivčekuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 905
22.7.2009 20:49:28   
Anonimen
Samo se tole pokazem potem pa neham z vozicki.
user posted image
Hauck,450eu.
Itak pa,je fino ce se vozicek sproba kako je vozen,takole preko neta ga narocat...Concord mi je se kar v glavi,pa saj je se cas.Saj jaz bi ga najrajs narocila,ampak je malo prekmalu,pa se nazadnej kje vidim kaksnega super ceneje,pol pa bo..Itak ni zdaj to najpomembnejse.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
22.7.2009 21:22:57   
lunca14
Kleo..........ti,kar limaj linke za vozeke,nas nič ne moti,mislim,da nas povede nostalgija za leto dni nazaj,ko ste se odločale kateri vozek bo katera mela,prav fajn je blo,tko,da kr dej si duškauser posted image user posted image .............kar se pa tali tiče,vem,da se počutiš grozno,ker za svojega otroka hočeš le najbolje,ampak včasih je dobro ,da se malo opeče,da pristane na realnih tleh,da spozna posledice,potem bo pa drugače pela,to je del odraščanja,nimaš kaj in zrelosti,ti ji sam povej,kaj si o tem misliš,kakšne bodo posledice,da ne bo mislila,da ti je vseeno,naprej bo pa sama pogruntala.
alea.........kako,si kaj mlada mami,z tako prikupno pupico,ki se kliče izabelca?
Pri nas je situacija,kar dobra,glede na to,kako je kazalo,lun ,ni nič več bruhal,niti ne driska,enej pa tud samo še driska,tako,da upam,da bo mirna noč,brez dežurstva,no celonočnega,nekaj vstajanj je itak vsakdanjihuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 907
22.7.2009 23:00:13   
RMRM

Sem sla prebrat...dostavijo do 24.-petek,ce v roku tol in tolk ur narocis.trenutno v dvajsetih.

user posted image user posted image user posted image , nisi edina user posted image user posted image user posted image , sem tud jaz traparije pisalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 908
22.7.2009 23:03:07   
RMRM
Alea, tebe si pa jaz sploh ne predstavljam z drugačnim vozičkom, ti prav paše tak fensi vozekuser posted image

Lunca, super da so vajini škratki boljš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsak slučaj

Kleo, ti kar limaj slikice vozičkov, jaz vedno rada pogledamuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 909
22.7.2009 23:04:35   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image , nisi edina user posted image user posted image user posted image , sem tud jaz traparije pisalauser posted image user posted image

Sem opazila jauser posted image

Lunca,fino da ste bolje,pa hvala za tolazilne besede.
Zdaj razmisljam o kazni,kaksna bi bila najbolj primerna.
Sem ji za r.d.oblubika I-pota..al kako se napise,je 200eu,no,to odpade.Dam denar da punce pelje na pizzo,to bo pa kar vse.Se za torto ne vem..

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
22.7.2009 23:15:35   
Anonimen
Zdajle sem se pa tko nasmejala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZA MOSKE;KAJ POTREBUJE VASA ZENA

Kako osrečiti svojo

lastno

ženo??

Da bi bila vaša žena

zadovoljna

Je dovolj že

da ste njen:

1. prijatelj

2. partner

3. ljubimec

4. brat

5. oče

6. učitelj

7. inštruktor

8. kuhar

9. mizar

10. vodoinštalater

11. mehanik

12. dizajner

13. kreator

14. seksolog

15. ginekolog

17. babica

16. psiholog

18. psihiater

19. terapevt

21. organiziran

22. dober oče

23. zelo čist

24. simpatičen

25. atlet

26. čustven

27. pozoren

28. džentlmen

29. inteligenten

30. sanjač

31. kreativen

32. nežen

33. močan

34. pol razumevanja

35. toleranten

36. pazljiv

37. ambiciozen

38. uspešen

39. pogumen

40. odločen

41. zaupen

42. spoštovan

43. strasten

44. ljubezniv

45. naklonjen kupovanju

46. nenaklonjen delanju problemov

47.zelo bogat

48. nezahteven

49. tisti, ki ne gleda drugih in mora se zavedati tudi da

50. ...ne bo ljubosumen

(vendar ne tudi nezainteresiran)

51. ...se razume z njeno družino

(vendar ne preveč )

52. ...ji ne omejuje svobode

(ampak se vseeno zanimate kje je in s kom hodi)

Tudi je zelo

pomembno:

53. Da ne pozabite na pomembne

datume:

(poroka, zaroka, prvi zmenek...)

- obletnice mature

- godove

- menstruacije

Na žalost, tudi če bezkompromisno sprejmete te napotke, to ni   garancija da bo ona 100% srečna, ker bi se lahko počutila prikrajšana življenja v  tako dušeči zakonski popolnosti in bi pobegmila s prvim kurbirjem, boemom, pijancem ali favlirancem na katerega naleti.

Kako osrečiti

enega

moškega?

1. Daj mu!!!
2. Daj mu kadarkoli želi!!!

3. Daj mu tudi če ne želi!!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
22.7.2009 23:24:09   
RMRM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 912
22.7.2009 23:29:21   
RMRM

Zdaj razmisljam o kazni,kaksna bi bila najbolj primerna.
Sem ji za r.d.oblubika I-pota..al kako se napise,je 200eu,no,to odpade.Dam denar da punce pelje na pizzo,to bo pa kar vse.Se za torto ne vem..

kleo, se strinjam s tabo.Jaz tud ne bi v tem primeru kupila tako dragega darila, kljub temu če si ga želi. Naj pelje punce na pizzo, pa torto ji tud naredi. Sploh zdej ko je v teh občutljivih letih, se mi zdi še bol pomembno, da ve, da jo imaš kljub temu da je v šoli mal zabluzila, rada. Sploh ker sta že imeli mal težavic. Jaz bi ji prepovedala družbo, lutanje po mestu, računalnik. Vsi privilegiji bi bili minimalni, čist vsega ji tko al tko ne smeš vzet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 913
22.7.2009 23:30:32   
RMRM
Drugač pa ti svojo hči najbolš poznaš in boš najbol vedla, katera prepoved bo pri njej najučinkovitejša.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 914
22.7.2009 23:32:56   
RMRM
Vidim da nobene ni, grem danes mal prej v postlo, sem čist hin. Sem končno v nulo polikala. Pa s Saro sva vse dilce za ograjo zaščitile, ju3 pa še barvni nanos. Pol gremo pa res že skor lahko na morjeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 915
23.7.2009 7:44:28   
anaj22
dobro jutro

lunca upam da ste že zdravi user posted image user posted image user posted image

ojla izgubljene čvekle

Lukas srčkan si z novo frizurco user posted image , pri nas se je pa babici tožilo po kodrčkih ko sva ga peljala k frizerju. Men je najin razbojnik ful bolši z fantovsko frizurco je večji frajer user posted image

kleo luštni vozički, mi ne bomo novega kupovali in Hb  za enkart nimam kakšen nosečniške muhe po novem vozičku al pa kakšeni drugi opremi, edina nova stvar za drugega user posted image  bo štorkla al kako se že reče

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 916
23.7.2009 15:16:51   
lunca14

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 917
23.7.2009 17:28:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

kaj je Lunca..kaj novegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
23.7.2009 17:52:41   
lunca14

............NE,NE,sam tko,mal,zaradi lepšega,ko ni nobene gor,pol pa jaz smajlije limam,oooooooooooooo,ko bo kaj novega,bom povedala drugače,ampak to,še ne boooooooooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
23.7.2009 17:56:20   
aleksandra silvija

user posted image user posted image

Lunca--kako otroci?
So bolje?

Anaj---štorklja meni še sedaj prav pride in očitno še bo nekaj časa.

Kleo--Za Tali----RMRM ti je tako lepo napisala. Za torto je pa ne prikrajšaj in niti ne govori, da je ne bo. Še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju.

Veš, po moje ji bo hudo, ko bo menjala šolo. Nove sošolke, sošolci, mislim, da bo že to zanjo kar hudo.

ninny--hvala za družbo tebi, Maši in Emi.
Ste fuuul luštne.

Slovenka--ti kar začni s Tifolom.

Se tipkamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 920
23.7.2009 18:33:56   
Anonimen

Drugač pa ti svojo hči najbolš poznaš in boš najbol vedla, katera prepoved bo pri njej najučinkovitejša.

Torta bo,prijateljice bo peljala na pizzo,vec pa ne.
Kazen-odpade kino,nakupovanja,novi cd-ji,nic vec denarja kar tako...Pa naslednje solsko leto ji ne dovolim ne uhanov,ne obrobe oci...nic afnanja,dokler ne pokaze,da se je zacela bolj truditi.

AS,saj,da ne bo torte ji nisem nic rekla,le da ne bo daril.

Lunca,aja,jaz sem pa koj le na eno stvar pomislilauser posted image

Anaj,saj túdi jaz ne bi razmisljala o novem vozu in lupinici,a je kolo pri vozicku nekaj razstelano,pa kosara ni prav velika,je bila Meri hitro ozka,potem lupinica je Jeep firmauser posted image ,pa je prav tako majhna,oz.Meri jo je neverjetno hitro prerasla,pa na nakupovalni vozicek se je ne da zatakniti-to me je toooolk jeziluser posted image ......ZATO rabimo novo,ne da si jaz zelimuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 23.7.2009 18:39:07 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
23.7.2009 18:41:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

user posted image user posted image

Lunca--kako otroci?
So bolje?

Anaj---štorklja meni še sedaj prav pride in očitno še bo nekaj časa.

Kleo--Za Tali----RMRM ti je tako lepo napisala. Za torto je pa ne prikrajšaj in niti ne govori, da je ne bo. Še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju.

Veš, po moje ji bo hudo, ko bo menjala šolo. Nove sošolke, sošolci, mislim, da bo že to zanjo kar hudo.

ninny--hvala za družbo tebi, Maši in Emi.
Ste fuuul luštne.

Slovenka--ti kar začni s Tifolom.

Se tipkamouser posted image

Ona je popolnoma not padla.Je danes sodelovala samo na temah o nosecnosti,rojevanju,nacrtovanju novegauser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
23.7.2009 19:11:45   
lunca14
Kleo in as..........ja,moji so ok,je bla samo enodnevna virozauser posted image user posted image ............se javim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 923
23.7.2009 20:05:02   
slovenka
ojla pupe, evo mene user posted image

Ja, kleo, res user posted image user posted image user posted image user posted image To sem ti jaz - raziskovalka, teoretik user posted image RAbim informacije... Samo kaj vem - prvega bebija sem nekak dolgo načrtovala, sem jih imela več v mislih, samo najprej prvega sem rekla, sedaj pa ta hodi in me je kar malo presenetila ta moja ideja o drugem user posted image

Popoldne sva bile s Sofijo pri nečakinji. Zdaj že dva dni zapored, pa je ne najdeva budne. Samo spi user posted image user posted image Pa sosedovi so prišli jenčka gledat... in je potem imela Sofija predstavo, prav uživa, ko jo vsi gledajo, se je po postelji metala in same take... pa z našima dvema je zdaj rada, tako da se mi zdi počasi, da bi jo lahko kaj samo pri njih pustili... zaenkrat še kje drugje ni bila brez naju.

Joj, jutri pa pakiram za Španijo. Saj ne vem, a naj bolj skrbim ali se veselim user posted image user posted image Kaka panika je zadnjih par dni z gripo user posted image

No, pika pa spi, mi je v avtu zaspala in kar nadaljuje... Je ona moja mala user posted image

Dragega pa še kar ni iz službe. Imajo en rok pred dopusti, pa je sedaj taka panika. user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 924
23.7.2009 20:38:00   
alea01
ola mamičkeuser posted image

slovenka- sem ti pozabila odgovorit...imamo sedež hamax siesta za na kolo

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.