Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.12.2009 23:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja res.Na zacetku ni sans,da vzame dojencka v narocje,no,saj zdaj tudi ni se cist not padla...ampak dudo mu da,pa flasko in okoli vozi.Barbike ima 3gori,druge so v kleti..pa jih s ene slivi.Se je ravn danes z ropotuljicami igrala,pa sem ji rekla,da je ze velika,da bodo te zdaj za dojencka
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.12.2009 23:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja A veste kok sm ponosna. Dobla sm SMS iz Nemčije (sejnevemkersmajlibipasaltlezraven) ha-ha-ha-ha sej ga nisi edina Surla do pakistanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.12.2009 23:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja A veste kok sm ponosna. Dobla sm SMS iz Nemčije (sejnevemkersmajlibipasaltlezraven) jest pa iz slo...in to dvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.12.2009 23:54:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja A veste kok sm ponosna. Dobla sm SMS iz Nemčije (sejnevemkersmajlibipasaltlezraven) ha-ha-ha-ha sej ga nisi edina Surla do pakistanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja,kaksna je a ne,misli da ga je edina ........................
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.12.2009 23:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja res.Na zacetku ni sans,da vzame dojencka v narocje,no,saj zdaj tudi ni se cist not padla...ampak dudo mu da,pa flasko in okoli vozi.Barbike ima 3gori,druge so v kleti..pa jih s ene slivi.Se je ravn danes z ropotuljicami igrala,pa sem ji rekla,da je ze velika,da bodo te zdaj za dojencka Ej, naša ima tud občasno faze dojenčkov. Valjanje po tleh, ropotuljice ko jih zagleda jih je vesela kot čokolade
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.12.2009 23:56:01
|
|
|
|
mate0ja
|
Pa sej ga tud teb prvošm Didlina. Ne se tok slovensk obnašat no
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.12.2009 23:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja A veste kok sm ponosna. Dobla sm SMS iz Nemčije (sejnevemkersmajlibipasaltlezraven) ha-ha-ha-ha sej ga nisi edina Surla do pakistanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja,kaksna je a ne,misli da ga je edina ........................ Se je kar mal povišala Mateja ob tem sms-u. No, sej kdo pa se nebi, če dobi direkt iz Njemačke sms, pa še ob taki uri.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.12.2009 23:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Pa sej ga tud teb prvošm Didlina. Ne se tok slovensk obnašat no
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.12.2009 23:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja je drugace najbolj navdusena nad ribo-delfinom,pa povstrckom...ju ima za spat,pa za samo ju vlaci...tak dojencek Ti meni sm,jest tebi zs....nemska skrtost
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.12.2009 23:59:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Pa sej ga tud teb prvošm Didlina. Ne se tok slovensk obnašat no
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.12.2009 23:59:33
|
|
|
|
mate0ja
|
Jest sm bla v maldosti prov mal prkrajšana, k nism mela nobene tete v Nemčiji. Sam Kleo prosim ne mi pošiljat starih ponošenih cunj, ki so ble pred desetimi leti v modi. Veš mamo v sloveniji tudi trgovine kjer se da marsikaj lepega kupit.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:01:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Moja je drugace najbolj navdusena nad ribo-delfinom,pa povstrckom...ju ima za spat,pa za samo ju vlaci...tak dojencek Ti meni sm,jest tebi zs....nemska skrtost Naša se je zdej en dan zbudila sred noči in začela kričat medota medota ...sem bla lumpa, ker ko je zaspala, sem ji ga dala k nogam, sem ji ga izpulila izpod roke, ko ga je objemala. No, in sta spet zaspala nazaj. Tko se je v bistvu naučila v vrtcu božat, pol moj moj medo in zdej brez njega sploh ne zaspi, zjutraj ga isto objema še vedno. Aja, edin ko vstane ga postroji : čičat medo. in ga da čičat tja v kot posteljice.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:02:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Jest sm bla v maldosti prov mal prkrajšana, k nism mela nobene tete v Nemčiji. Sam Kleo prosim ne mi pošiljat starih ponošenih cunj, ki so ble pred desetimi leti v modi. Veš mamo v sloveniji tudi trgovine kjer se da marsikaj lepega kupit. Sam jaz ji pišem naj gre rodit ona pa tuki piše neke nebuloze.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:03:00
|
|
|
|
mate0ja
|
O bogi medo. Kaj bo šele z deci delala. A se še delajo copate?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
In seveda Kleo rodit še ne bo šla: SPLJOH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Jest sm bla v maldosti prov mal prkrajšana, k nism mela nobene tete v Nemčiji. Sam Kleo prosim ne mi pošiljat starih ponošenih cunj, ki so ble pred desetimi leti v modi. Veš mamo v sloveniji tudi trgovine kjer se da marsikaj lepega kupit. Jest tut nisem imela nikogar v Nemciji,al pa bog ne daj v Americi So imel pa sosedje teto...je mulc dobival po cel paket zveckotov
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja O bogi medo. Kaj bo šele z deci delala. A se še delajo copate? če bereš mal po forumu jih je kar enih par ja.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:04:41
|
|
|
|
mate0ja
|
Sam jaz ji pišem naj gre rodit ona pa tuki piše neke nebuloze. pa za jutr ona še sigurno en šoping načrtuje. Val da sama s tamalo brez vozička. Pol bo pa še vrečke na peš domov nosila.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Jest sm bla v maldosti prov mal prkrajšana, k nism mela nobene tete v Nemčiji. Sam Kleo prosim ne mi pošiljat starih ponošenih cunj, ki so ble pred desetimi leti v modi. Veš mamo v sloveniji tudi trgovine kjer se da marsikaj lepega kupit. Jest tut nisem imela nikogar v Nemciji,al pa bog ne daj v Americi So imel pa sosedje teto...je mulc dobival po cel paket zveckotov Bazuko?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:05:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Sam jaz ji pišem naj gre rodit ona pa tuki piše neke nebuloze. pa za jutr ona še sigurno en šoping načrtuje. Val da sama s tamalo brez vozička. Pol bo pa še vrečke na peš domov nosila. Jaja, pol bo pa spet postojanke delala sred trgovine, čeprav ve, da broji sitno
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:06:38
|
|
|
|
Anonimen
|
samo pri Meri je smesno ker,ko gre spat,al pa ce pije in sedi,pa ma delfina zraven,ga ona ne stiska,ampak uni listek mecka Saj se ni cas za rodit,ceprav otrok po moje hoce ven...prav da ce spodaj ne bo slo,mi bo pa kar sam iz trebuha skocil....res nabija rokce,pa nogce,pa rito...
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:06:43
|
|
|
|
mate0ja
|
sam sladkarije so mel pa res bolše k pr nas. To maš pa prov. Se spomnm unih mehkih penastih bombonov k jih zdej ne prenesem več. Jih je soseda na vsake šest mesecev prijazno delila z mano.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja sam sladkarije so mel pa res bolše k pr nas. To maš pa prov. Se spomnm unih mehkih penastih bombonov k jih zdej ne prenesem več. Jih je soseda na vsake šest mesecev prijazno delila z mano. Ma jest crkujem od smeha danes. Kam ste ve to šle 20 let nazaj? Jaz se spomnim unih čigum iz Italije.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:08:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Sam jaz ji pišem naj gre rodit ona pa tuki piše neke nebuloze. pa za jutr ona še sigurno en šoping načrtuje. Val da sama s tamalo brez vozička. Pol bo pa še vrečke na peš domov nosila. Ne no,z vozickom,brez tamale...kako si pa sploh vedla
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja sam sladkarije so mel pa res bolše k pr nas. To maš pa prov. Se spomnm unih mehkih penastih bombonov k jih zdej ne prenesem več. Jih je soseda na vsake šest mesecev prijazno delila z mano. na vsakih 6m...ejjjjjjjjjj,umiram ta je bla pa res prijazna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......