slovenka
|
Nya, ne, ne, sem včeraj prvič delala pečenko z jabolki, tako da ga od mene nisi mogla prej šlišati in je res zelo dobro - imam jaz takšno škatlo z recepti na karticah in sem tega na novo odkrila, pa bi res priporočala. Kaj se ti ne zdi mogoče, ali kaj? Mislim, da bi bilo dobro? REs pride zelo dobra omaka, ker so zraven vse mogoče začimbe - rožmarin, paprika, poper, jabolčni kis... Moj je rekel, da se ne spomni, da sem bila že kdaj tako natančna - z začimbami in vsem No, v glavnem, trudim se popraviti vtis, kot da jaz samo knjige pišem in ob tem nič ne kuham za moža in otroka - sploh ni tako. Pa vsak obisk, ki pride na kosilo, tako pomaže, kar naredim za jesti in če za to obstaja pisan recept, ga nujno fotokopiramo... Tako da - nya - to je še za FB Je pa res, da sem prav začela kuhati šele leto in pol nazaj, ko sva se preselila na svoje, prej sem pa pisala doktorat itd. Tako da je bila mama res rahlo v skrbeh, kaj bomo pri nas jedli. Samo sedaj se lahko skrije pred mano Mateja, ne, saj smeh je dovoljen, pa slončkanje tudi - samo če boš preveč slončkala, ti bomo fauš Za sodelavce pa ne morem komentirati