slovenka
|
ojla mamice, no, kako gre pečenka? Jaz sem včeraj piščanca spekla s krompirjem, pa je še za danes, tako da samo juho in solato naredim. Je pa hecno, ker ob sredah navadno hodim v službo, danes pa sem rekla varuški, da mi ni za it in sem doma - še sreča, ker se je Sofija zbudila ob 1.15 in bila pokonci do 4.20. Sploh nisem mogla verjeti. Še zdaj ne vem, kaj ji je bilo. Pa je bila pri meni v postelji, v temi, ampak je samo nekaj muvala, gor in dol s postelje, pa pod pojšter itd. Moža sem pa poslala na kavč spat. Jaz sem itak vmes parkrat zaspala, potem pa švicala, ko me je zbudila... potem sva pa spali do 8.40, ampak sem bila prej komaj pri sebi, tako se mi je spalo. Malički pa nič, šele od 2h zdaj spi Aja, joj, iskrene čestitke anaj. Kako lepa novica, si zrihtala... Zdaj pa me zanimajo vse podrobnosti v prihodnje, kako boste vozili z dvema... Jaz bi tudi že bila skozi, pa se mi še niti ne pozna - me vsi sprašujejo, če je res, da sem noseča, pa kako da sem že 15. teden... ma ne vem, saj do poroda se bo že kaj poznalo, a ne? V prvo se mi tudi ni, še v 8. mesecu sem nosila sakoje v službo, samo spodnji del drug, ko pa sem šla na porodniško, pa me je kar fejst razbacalo... Mi pa z G pospešeno iščeva epiduralno Kleo, se mi zdi tako fajn, da je Tali že tako velika, da ji lahko pustiš Meri in se onidve šetata po tržnici... Potem bo pa tako vse šlo... Sem se pa jaz zaradi nocojšnje noči spomnila, kako si to zbit, če se ponoči ne spi... AS, lunca, ninny Grem, imam delo