|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
1.12.2009 19:54:43   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

drage moje mamice

mi gremo v rim

upam da vam hitro sporočim, da že cartamo

lepo se imejte

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,lepo se mej,naj bo to druga prečudovita iskušnja tvojega življenja,naj bo prelepo in brez bolečin,pa lepo,lepo pocartaj svojegauser posted image tud v našem imenu.Važička,samo še malo,pa ne boš večuser posted image ,ampak ponosna mamicauser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
1.12.2009 21:26:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

drage moje mamice

mi gremo v rim

upam da vam hitro sporočim, da že cartamo

lepo se imejte

oooo Anaj,drzim pesti,da ne bo prehudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4027
2.12.2009 7:01:52   
Anonimen
jutro

Za nami je obupna noc,polna joka.Tamala se je ze zvecer ves cas zbujala,potem od pol polnoci pa prava norisnica,Drla kot sraka,sploh ne vem kaj ji je bilo.Malo sumim trebuh ali zobke.Spala je pri nama,pa mal v svoji postlci,pa spet pri nama,pa 3x previt,bilijonkrat flasko...vmes pa vsakih ne vem kolk min dretje.Enkrat dalj,drugic manj.Upam,da se zdaj,tik pred dojenckom,ne navadi pri nama spat,pa da ni bolna,sevedauser posted image .Trenutno gleda risanko in zeha.

Sem sla hitro na net,v upanju,da so ze novice o Anaj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
2.12.2009 7:06:52   
Anonimen
Evo,pa je.Tole je Mojca prilepila na decemberke,od Anaj..

Moje ime je Nejc. Imam 3850g in 55cm. In sem danes ob 0.15 privriskal na svet.

Cestitam povecani druzinici.Bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4029
2.12.2009 7:51:13   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Evo,pa je.Tole je Mojca prilepila na decemberke,od Anaj..

Moje ime je Nejc. Imam 3850g in 55cm. In sem danes ob 0.15 privriskal na svet.

Cestitam povecani druzinici.Bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami,pa,kok,velik je nejcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj,pa čakamo na fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
2.12.2009 7:54:51   
mate0ja
jutro. Evo spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tiste, ki jo potrebujete. Kleo čez dve uri bosta že spali. Izkoristi še ti. Sicer bo ša fajn. čr črz zimo vsi v tavelki pojstli spite. Vas sa je bi zeblo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Anaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm rekla, da bosta za Miklavža že doma. Si pisala Miklavžu za darilo za Nejca?user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za štručko. 

AS lepo, da ste se pozdravili. Norice pa itak niso kaj hujšega. Bo hitro mimo.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
2.12.2009 8:01:07   
lunca144
............jutro,mateja in kleo,ja kavica se bo prilegla,ker je bla tud pri nas spet porazna noč,je luna kuhalo spet celo noč,sedaj še drži svečka,sedaj pa res upam,da bo danes tale vročina vsaj malo popustila,da ne bo treba svečk dajat.Potem,pa mislim,da bo navrsti enej,mi je mal čuden,bomo videli,kaj bo.
Ja,kleo,to je počasi priprava na drugačno življenje,ko bo prišeluser posted image user posted image user posted image .
Aleksandra............lepo,da ste bolje,pa prid še kaj povedatuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
2.12.2009 8:40:38   
Anonimen
lunca ne me strasit,dojencek se pa ja ne bo celo noc druuser posted image .
Mateja,pa se ti.Ti bom dala kolk je fino 4je v eni postli...ne vem kdo je ves polomljen,ce so trije na kupuuser posted image user posted image user posted image .
AS,samo da ste se pozdravliuser posted image user posted image user posted image user posted image

lunca,a Luna ne bos nic do zdravnika peljala,samo svecke?

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4033
2.12.2009 8:50:32   
mate0ja
kleo ti iz lastnih izkušenj povem, da se sčasoma navadiš user posted image user posted image user posted image . Vsake toliko časa v spanju prestavljam tamalo na svoj položaj, ker pleza po celi pojstli. Se postavi na vse štiri in gasa na drugo stran. To postane način življenja user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
2.12.2009 8:54:14   
Anonimen
Saj Tali je z mano spala skor do desetega leta..samo zdele mi je tezko sploh,ker me ze tko nespecno´st daje,me vse boli,noben polozaj pravi...pol pa,da se  se premaknit ne smes,sicer se tamala koj zbudi..jok brate odpadeuser posted image

Komaj cakam da mal zalezeva,ker me trebuh muci...

Imamo pa koncno sonce,za naslednje dni je spet napovedan dez...upam,da bom pol kasneje boljs in greva s tamalo ven.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4035
2.12.2009 9:00:17   
mate0ja
Veš kaj se lahko zgodi? Tebe bodo v porodnišnico peljali za ne teden, ko se vrnejo domov pa vsi trije v tavelko posteljo. In do takrat ko prideta še z bejbo domov bodo ugotovili, da je tok fajn, da vas bo pet v pojstli. Pri eni kolegici so zakonsko pojstlo za določen čas pospravli v klet in po tleh razporedili tri ali še štiri jogije in 4 dve leti spali tako. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
2.12.2009 9:11:54   
Anonimen
haha,to pa ni sans da bi Tali sla iz svoje sobe...no,razen,ko je kaksna huda grozljivka na tvuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4037
2.12.2009 9:41:57   
mate0ja
Torej ste potencialni kandidati 4je za eno pojstlo. Tud to je lepo število.

Mene pa zeeeeeeeebbeee dons. Včer preden je šu zadnji domov je še mal prezraču. In posledice tega zračenja bomo čutli cel dan. Ampak prezračeno pa je. Ni kej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
2.12.2009 11:30:38   
lunca144
kleo........saj,te ne strašim,samo pripravljamuser posted image .........ja,luna peljem,jutri do zdravnika,če mu vročina ne pade,sem klicala do zdr.,pa je itak praksa,da je vročina do tri dni normalno doma,potem k dr.Nazadnje je dobil svečko ob treh zjutraj,zdej mu pa niha od 37-38,tako,da mislim,da gre na bolje,bomo,videli,kaj bo prinesla še noč,če ne bo bolje,jutri k dr.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
2.12.2009 12:42:13   
Anonimen
Anaj čestitke za Nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4040
2.12.2009 12:46:18   
Anonimen
danuser posted image

Sem v zaostanku ene 10,15 straniuser posted image tako, da ne bom nič komenitrala.
Mi smo trenutno zdravi, Maša je prejšni teden imela tri dni vročino, dva dni 40 stopinj, klicala k P je rekla, da so znaki gripe, da če ne bo do ponedeljka boljše da naj jo pripeljem ampak je v soboto popoldne vročina padla tako, da nisva hodile. Nimam pojma kaj sva imeli, gripo al virozouser posted image Emo sem pa tud prejšni teden peljala k P,ker mi tri dni ni hotela jesti in ima angino. Jo je zgleda dobila od meneuser posted image in sva na Ab. No še danes pa jutri potem ga bo pa konec. Mašo imam ta teden še doma, da se res čisto pozdravi, drug teden pa gre v vrtec.
Ema mi že en teden spi zjutraj do 9huser posted image user posted image meni kar paše, ker vse spimo toliko časa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4041
2.12.2009 13:44:17   
lunca144
No pa sem ga vseeno peljala,danes k dr.ampak,kaj mu je,pa zveva jutri,ko dava kri,je pa spet zakuhal,tako,da bo danes spet na svečkahuser posted image ,in da je dan popolen,je doma tudi enej z vročino 38,2-superca.
Ninny.....lepo,da se cartate doma,in da bo kmalu tole virusno obdobje za vami,jaz tud upam,da bo kmalu konec.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
2.12.2009 14:43:42   
slovenka
ojla mamice,

no, kako gre pečenka? user posted image user posted image user posted image Jaz sem včeraj piščanca spekla s krompirjem, pa je še za danes, tako da samo juho in solato naredim.

Je pa hecno, ker ob sredah navadno hodim v službo, danes pa sem rekla varuški, da mi ni za it in sem doma - še sreča, ker se je Sofija zbudila ob 1.15 in bila pokonci do 4.20. Sploh nisem mogla verjeti. Še zdaj ne vem, kaj ji je bilo. Pa je bila pri meni v postelji, v temi, ampak je samo nekaj muvala, gor in dol s postelje, pa pod pojšter itd. Moža sem pa poslala na kavč spat. Jaz sem itak vmes parkrat zaspala, potem pa švicala, ko me je zbudila... potem sva pa spali do 8.40, ampak sem bila prej komaj pri sebi, tako se mi je spalo. Malički pa nič, šele od 2h zdaj spi user posted image

Aja, joj, iskrene čestitke anaj. Kako lepa novica, si zrihtala... Zdaj pa me zanimajo vse podrobnosti v prihodnje, kako boste vozili z dvema... Jaz bi tudi že bila skozi, pa se mi še niti ne pozna - me vsi sprašujejo, če je res, da sem noseča, pa kako da sem že 15. teden... ma ne vem, saj do poroda se bo že kaj poznalo, a ne? user posted image V prvo se mi tudi ni, še v 8. mesecu sem nosila sakoje v službo, samo spodnji del drug, ko pa sem šla na porodniško, pa me je kar fejst razbacalo... Mi pa z G pospešeno iščeva epiduralno user posted image

Kleo, se mi zdi tako fajn, da je Tali že tako velika, da ji lahko pustiš Meri in se onidve šetata po tržnici... Potem bo pa tako vse šlo... user posted image Sem se pa jaz zaradi nocojšnje noči spomnila, kako si to zbit, če se ponoči ne spi...

AS, lunca, ninny user posted image

Grem, imam delo user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
2.12.2009 19:19:30   
lunca144
user posted image user posted image sem jezna na svojga-spet...........lun,ma vročino,hoče skoz spat samo z mano,drugače joka,enej ma vročino,zrihtat,moram tri otroke za spanje,pa še maja pripravt za šolo,in to vse v sklopu luninega joka,na srečo je zdejle zaspal sam,samo je vprašanje časa,koliko časa bo hotel spati sam,in moj gre na trening,brez salbe vesti.Res sem jezna nanj,vem,da cel dan dela,ampak,takrat,ko pa kdo takole zboli,bi pa pričakovala,da bo ostal doma.Sem,se mogla skašlat,ker drugače me še bolj mori,če ne vrže t tega iz sebe ven.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
2.12.2009 19:20:43   
lunca144
evo,že jokauser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
2.12.2009 22:07:01   
Anonimen
Oooo,Luncauser posted image Nic ti ne zavidam..upam,da ti uspe,brez zivcnega zlomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja ga tudi cel dan sracka,popoldan skoraj nic spala,zunaj nagajala kot je le lahko...se kar bojim kako bo ponoci.Za namecek je imela pa se zgleda da lep cas pokakano rito-ni nihce zavohaluser posted image ,tako da je posledica rdecica in peeeeceeeeuser posted image .

Slovenka,ja se dobro,da je Tali,ker moza itak cele dneve ni.Neprespane noci so pa podn...ce je pa poleg se histericno dretje za BV,je pa kr za znort.

mejte se,dobro spite...aja,ninny!!!nate sem skor pozabila.Moram napisat-sem vedla,da bos dons prislauser posted image Drugace pa pikapoke,da se pri vas tudi ze koncno zdravje naseliuser posted image user posted image user posted image .

Nocko...pa kje je Didli???

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4046
3.12.2009 8:18:03   
*anamor*
Anaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce jaz vas samo na hitro pozdravjam, pri nas se kar nekaj stvari dogaja. Imamo že 10 zobkov (imeli smo 5 mesecev premora glede zobov). Zaenkrat smo še zdravi. Jaz pa sem že od nedelje sama, ker je dragi na terenu. Pride komaj v soboto zvečer, v nedeljo popoldan pa se vrača nazaj. In to bo trajalo 3 tedne. Drugače pa sem polno zaposlene, se učim za ZUP, potem kuham, nato Taj in večer padem v postejo.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
3.12.2009 8:20:27   
*anamor*
Aja želela sem še povedat, da meni tudi Taj včeraj ponoči ni spal. Polna luna je in očitno na vse otroke vpliva.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
3.12.2009 14:30:26   
Anonimen
cauciuser posted image

Lunca,je vse v redu?Upam,da niso otroci se slabseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mateja,so te fantje okupirali?

A lahko Meri pohvalim?Spala celo noc.Tudi 1x se ni zbudilauser posted image .Iz ene skrajnosti v drugouser posted image user posted image .

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4049
3.12.2009 14:59:06   
mate0ja
ojla, res so me okupiral, vedno več jih je, ki potrebujejo mojo pozornost user posted image

Jest se tud lohko pohvalim, da je mala prespala celo noč v svoji pojstli. Brez mrdanja. In kljub temu, da sem šla spat eno uro kasneje kot navadno, sem se zbudila spočita. Očitno luna na nekatere pozitivno vpliva.

Pozdravček vsem ostalim. Šibam delat naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......