|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
22.11.2009 21:37:32   
RMRM
Lunca, poglej na skrat.eu.

Kleo, jaz sem ti kar fouš. Sem zadnjič hecala mojga, da bi se vseen najdu še plac za še eno otroško sobo. Sem rekla da se kamot odpovem garderobni sobiuser posted image user posted image user posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
22.11.2009 21:46:44   
Anonimen
saj meni je ravn tako hecno,kr ena zibelka spet v sobi...bosta kr 2 mejhni puncki.Sej se ne dojemam.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3852
22.11.2009 21:48:21   
Anonimen
Hvala vam bejbe.user posted image Naša se odkriva, ponavadi tko kt pravi lunca, rit gor, pol pa obrat na bok in opala, kovtra ni več. Se pa ne zbujam ali kontroliram ponoči, ker naša je zelo vroča v glavo. Ko zaspi, je čist prešvicana. Pokrita je sam zato, ker pač ona hoče, vrtec je naredil preobrat.user posted image Prej ni hotela nič spljoh na sebiuser posted image

Kleo, super za opremo in gnezdenje.user posted image Midva se tud zdej igrava s programom, kako bo vse skupaj zgledalo.user posted image

RMRM, sej če v kakšno stvar verjameš, je tud ok. Važno da je duša potešena, kar največ šteje v končni fazi.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3853
22.11.2009 21:49:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

saj meni je ravn tako hecno,kr ena zibelka spet v sobi...bosta kr 2 mejhni puncki.Sej se ne dojemam.user posted image

Poglej trebuh, te bo kar stisnilo pr srčkuuser posted image boš takoj na realnih tlehuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
22.11.2009 21:56:28   
Anonimen
Mi v trebuh sploh ni treba gledat,ker je tale otrok fuzbaler-ko se premakne me orenk vrze...meri je bila bolj umirjena.Aja,pa Meri je skos kovcala,kar pocne se zdaj tokratni jencek pa popolnoma nic.

Didlina se zdej ne vem,kolk velik stanovanje imate-st.sob.Sta zadnjic gledala sobico zaa Saro...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3855
22.11.2009 21:57:13   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Poglej trebuh, te bo kar stisnilo pr srčkuuser posted image boš takoj na realnih tlehuser posted image

Kleo, je šlo hitro a ne? V bistvu maš sam še dobr mesec, ja noro. To bo pa res ena dva.

Kdaj pa ima annaj rok? Pa mojca ma tud enkrat decembra, al se motim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
22.11.2009 22:00:45   
Anonimen
Kleo, 2 sobno je. Sori, sem ti pozabila najbrž napisatuser posted image

Ja, zdej bodo vse po spisku rodileuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
22.11.2009 22:06:40   
Anonimen
ja Anaj bo po moje prva,ker ima veliko vode-zateka in ji me´nda lahko zaradi tega sprozijo porod.Mojca ima tudi decembra,samo ne vem tocnega datuma...no,pred mano bosta po moje.

2sobno je cist zadost.ce je nuja,je ena sobca otroska,vidva pa v dnevni.No,ko so otroc vecji,prav pride.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
22.11.2009 22:08:45   
Anonimen
Saj mi imamo drugac kar veliko stanovanje,samo zgleda nimamo pojma o razporedu.Recimo spalnica je zdaj tretjic preobrnjena in smo sele zdaj prisli na najvec prostorauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
22.11.2009 22:11:45   
Anonimen
Ja, funkciaonalno je treba postavit pohištvo.user posted image
Ko sva bla v 1 sobnem stanovanju, so se vsi kar čudili, kako veliko prostora je, ko pa so mal vidli, da sva res zelo dobro opremila in predvsem po meri in funkcionalno, so bli pa kar tiho. Samo da staneš i gledaš.user posted image
Tukaj pa tudi, sva pač preudarna, počasna,se ne zaletiva takoj kar v eno stvar. Treba je predebatirat, milijonkrat zmerit user posted image   itak pa ne bomo večno tukaj, sigurno ne. Naju čaka hiša pri mojih doma.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3860
22.11.2009 22:15:34   
RMRM
Se strinjam, če je razporeditev prava, se da marsikaj. Samo Ikeo poglej, v bistvu par kvadratov, pa je not kopalnica z wc, kuhna, jedilnica, dnevna, spalnica, vse sicer mini, ampak je pa nakazano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
22.11.2009 22:20:09   
Anonimen
Jah pri nas je vse na 123.ker ima moz premalo casa,pol je pa guzva.
No,bo ze.

A je kera brala na dobrodelnosti temo od Varenkorak....meni gre prav na nekam...pa se kar se oglasa...sem mogla,soriuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
22.11.2009 22:21:24   
Anonimen
Kleo, sem brala ja. Tam je itak vse tako lari fariuser posted image user posted image user posted image same nategancije

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
22.11.2009 22:23:53   
Anonimen
Kleo, ti je pesem všeč?

http://www.youtube.com/watch?v=NvsC6R8OnhU

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
22.11.2009 22:31:44   
Anonimen
Ne,ne maram romanticnih....
zezamuser posted image ,ja vsec.Prav pase zdejle.Mal me spominja na Novkovica,pa zacetek na klavirju mi je super.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3865
22.11.2009 22:47:03   
Anonimen
To je od user posted image bratranec, je šel zdej solo verzijo, prej je bil v bendu. je vsa ta K familija glasbeno nadarjena, naša čmrla tud očitnouser posted image

Zdej sem ji nos pucala, se je zbudila in komaj dihala. Ampak grem kar spat , jutr grem spet na šiht si odpočituser posted image jaja, pa glih v ponedeljek je največ dela.user posted image

A si Kleo probala Meri prklopit na sesalec?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
22.11.2009 22:51:55   
Anonimen
Vaaav,super pojeuser posted image user posted image Sara je talent podedovala,sigurno.
Nisem se povedala,da je bil tudi moj fotr pevec..tako ga je mami spoznala,na enem spilu.No,saj drugac od njega  ali z nnjim nimam nic,sem pa menda kot mula tudi lepo pela..a se lohk pohvalimuser posted image

Ne,Meri se ni dozivela te "zanimive"izkusnje s sesalcem...je zdrava kot dren.Me je pa ze v naprej strah,ker otrok bo znorel po moje...ne vem ce bomo lahko uporabljali.

No,pejt spat.Grem tudi sama dol z neta,me oci zaj...spet.pa tolk sem zaspana...

Nocko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
22.11.2009 22:53:39   
Anonimen
Tisto tvoje pocivanje na sihtu...to bi rada vidla ja.Sama vsaka ti cast...jaz tvojega dela ne bi mogla opravljat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
23.11.2009 8:25:07   
mate0ja
jutro. user posted image user posted image user posted image se kuha. Ve kar prlette.

Tjašine prve počitnice so uspele. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bo šla še kdaj. Ji je blo tok všeč, da mi je v soboto, ko sm za njo pršla pred nosom zaloputnla. Sm kmal pogruntala zakaj. Vsi se okrog nje vrtijo pa vse ji ustrežejo, pa piškoti in bomboni za malco user posted image user posted image . Sm bla kar mal užaljena, k ni k men prletela.

Slovenka luštna kuhinja. Mi tud eno tako pričakujemo. Se je prababica ponudla, da bo Miklavžu zanjo pisala. K bi tamala vedla, kaj vse so naročil Miklavžu, naslednjih 14 dni sploh ne bi več spala. Doma dobi mizico in dva stolčka, babi je naročila gugalnega konjička in smučke, nea prababica kuhinjo, drugo sm pa lepo prosila, če ne kupuje igrač, ker je vsega preveč, nam pa manjka bodijev in majčk. Po atijevi strani pa ne dobi nič user posted image user posted image . Je tašča dva dni nazaj izjavla, da ona nima dnarja za darila. Ko da jo je kdo za kej prosu.

Tko da sm soboto porabla za to, da sem pospravila stajico oprala igrače za dojenčke in jih pospravila, pregledala Tjašino garderobo in ugotovila, da otrok raste ko konoplja. Bo treba spet v shoping. No pol sm pa še vsa okna pomila in kopalnico bolj detajlno spucala.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
23.11.2009 10:35:15   
Anonimen
morgen

Oj Mateja.HVALA za kavo,je ze tooolk dolgo nisem pila.
Fino da je tamala lepo prezivela pocitnice,pa verjamem da te je sokiralo,ker te ni pricakala z skokom v narocje in glasnim navdusenjemuser posted image Drugic jo pusti za en teden,pa bo cisto drugacen sprejemuser posted image Sem lani pazila necaka 4leta-1t.Ko sta starsa prisla je bil tooolk navdusen,da mi je slo kar na jok.Bogi otrok,kako je trpeluser posted image .Ne,saj je uzival,samo za vec dni je pa res ze pol kriza..
jaz moram pa danes hladilnik spucat-zmrzovalnik klice po odtalitvi,so nekaj vratca zezala,se ni dobro zaprlo zdaj je pa sneg.Pa nisem se vsega nazaj v omare zlozila...

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 23.11.2009 10:37:32 >

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3870
23.11.2009 10:36:15   
Anonimen
napaka

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 23.11.2009 10:37:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3871
23.11.2009 10:45:34   
mate0ja
oj kleo. Zdej pa počasi nehaj prestavljat stvari in popravljat. Da te ne bo kej presenetilo. Kakšno delo še za druge pusti. Verjetno komaj čakajo user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
23.11.2009 11:20:40   
Anonimen
Komu pa npr.?Na zalost 2drugih"ni.
Za vspodbudo,mi je koj sl.smetana iz hladilnika padla..da sem imela se mal vec "veselja"user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
23.11.2009 15:43:47   
slovenka
ojla mamice,

na hitro se bom malo oglasila user posted image Kuham kosilo, pikica je šla komaj pred pol ure spat, sem jo morala kar uspavati, ker ni in ni hotla spat... zdaj pa pride mož in me zamenja pri varuštvu, jaz grem pa na francoščino. Imamo prvič, morda bom celo koga poznala user posted image A katera pride? Prej sem malo listala moje zapiske iz prejšnjih tečajev francoščine - madonca, na prvem sem imela v zapiskih stavke, da sem stara 20 let, potem na naslednjem, da 23 let, zdaj pa me bo kar sram povedat user posted image

Jaz sem tudi malo danes čistila - kopalnico, pa terasno okno v dnevni, čeprav ni sonca in bom komaj takrat lahko naredila test, a je ok ali ne user posted image

Ja, smo pa dobili 2 trojki, tako da je to bil najverjetnejši razlog za sobotno vročino in drisko, ker zdaj je ok. Uh, sem že skrbela, nismo navajeni, da bi bilo kaj narobe s pikico... user posted image

Vidim, da vam je bila na slikicah smešna user posted image user posted image user posted image Saj imam tudi resne slike, jih hočete? user posted image Študiozno Sofijo ob knjigah? user posted image user posted image user posted image

Hm, darila - jaz sem tudi mojemu rekla, da bi ji kupila za božička gugalnega konjička, drugače pa mi nimamo navade za miklavža velikih stvari kupovati, tako da še ne vem, kaj bomo za miklavža... pa familiji nismo nič naročali, naj ji mandarine kupijo, pa bo, jih ima tako rada user posted image Drugače pa ker bo miklavž čez 14 dni in običajno v nedeljo gremo k našim domov, moj ata že načrtuje, da se bo oblekel v miklavža. To bo še hec. Poleg Sofije bo še od sestre pastorka pri nas, ta mala nečakinja pa tako nič ne razume user posted image

Včeraj mi je bilo tako hecno, ker je Sofija hotela ven iz dnevne pri naših, pa so bila vrata zaprta, ker gre sicer takoj po stopnicah gor v sestrino stanovanje, pa se je bunila pri vratih in je potem mama potrkala po oknu, vzela Sofijo in sta šle gledat, kateri stric je veni v temi. Ne morem verjeti, kake finte ma mama. Take so z nama s sestro imeli - pa da so cigani veni in take. To bi Sofijo prestrašili, če bi jo midva pustila pri njih user posted image

Kleo, moj ata pa igra klarinet in saksafon, je imel pred leti svoj ansambel (menda je tudi tako mamo zahaklal user posted image ) tako da sva midve s sestro tudi glasbeno "izobražene"... Če se že hvalimo, ne? user posted image user posted image user posted image Samo če bi nas skupaj spravili - tebe, mene in mojo sestro, pa se po moje nobena ne bi preveč ven metala z znanjem user posted image user posted image user posted image JAz nisem že nekaj let igrala - nisem preveč marala, ker je ata silil k vadbi...

Ah, moram iti. Fajn bodite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
23.11.2009 20:33:28   
Anonimen
Čer.

No,naš rezultat v tisti pižami s stopalci je bil zelo lep. Kao.user posted image Od polnoči in do pol 2 je dvigovala noge-obe in telovadila kot za šalo. In ko so ble noge v luftu, si je z rokicami hotela dajat dol stopalca. Na koncu sem obupala jaz in ji preoblekla pižamo.user posted image

Vidim, da ste vse ponedelkovo razpoložene.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......