slovenka
|
ojla mamice, na hitro se bom malo oglasila Kuham kosilo, pikica je šla komaj pred pol ure spat, sem jo morala kar uspavati, ker ni in ni hotla spat... zdaj pa pride mož in me zamenja pri varuštvu, jaz grem pa na francoščino. Imamo prvič, morda bom celo koga poznala A katera pride? Prej sem malo listala moje zapiske iz prejšnjih tečajev francoščine - madonca, na prvem sem imela v zapiskih stavke, da sem stara 20 let, potem na naslednjem, da 23 let, zdaj pa me bo kar sram povedat Jaz sem tudi malo danes čistila - kopalnico, pa terasno okno v dnevni, čeprav ni sonca in bom komaj takrat lahko naredila test, a je ok ali ne Ja, smo pa dobili 2 trojki, tako da je to bil najverjetnejši razlog za sobotno vročino in drisko, ker zdaj je ok. Uh, sem že skrbela, nismo navajeni, da bi bilo kaj narobe s pikico... Vidim, da vam je bila na slikicah smešna Saj imam tudi resne slike, jih hočete? Študiozno Sofijo ob knjigah? Hm, darila - jaz sem tudi mojemu rekla, da bi ji kupila za božička gugalnega konjička, drugače pa mi nimamo navade za miklavža velikih stvari kupovati, tako da še ne vem, kaj bomo za miklavža... pa familiji nismo nič naročali, naj ji mandarine kupijo, pa bo, jih ima tako rada Drugače pa ker bo miklavž čez 14 dni in običajno v nedeljo gremo k našim domov, moj ata že načrtuje, da se bo oblekel v miklavža. To bo še hec. Poleg Sofije bo še od sestre pastorka pri nas, ta mala nečakinja pa tako nič ne razume Včeraj mi je bilo tako hecno, ker je Sofija hotela ven iz dnevne pri naših, pa so bila vrata zaprta, ker gre sicer takoj po stopnicah gor v sestrino stanovanje, pa se je bunila pri vratih in je potem mama potrkala po oknu, vzela Sofijo in sta šle gledat, kateri stric je veni v temi. Ne morem verjeti, kake finte ma mama. Take so z nama s sestro imeli - pa da so cigani veni in take. To bi Sofijo prestrašili, če bi jo midva pustila pri njih Kleo, moj ata pa igra klarinet in saksafon, je imel pred leti svoj ansambel (menda je tudi tako mamo zahaklal ) tako da sva midve s sestro tudi glasbeno "izobražene"... Če se že hvalimo, ne? Samo če bi nas skupaj spravili - tebe, mene in mojo sestro, pa se po moje nobena ne bi preveč ven metala z znanjem JAz nisem že nekaj let igrala - nisem preveč marala, ker je ata silil k vadbi... Ah, moram iti. Fajn bodite!