rovar_ka
|
dober večer! Danes sem se spet celi ljubi dan potepala. Mama si je končno po porodu prvič nekaj kupla Je bil že skrajni čas V glavnem, naporen dan. Jutri pa gremo mogoče v Avstrijo malo pogledat v Ikeo (mama ima dopust, pa midve oz. me tri zdaj skoz letamo naokrog) En dan pa na kopanje of course Ati pa je šel v nočno, mi je prav čudno, da sva sami doma. IZVIRNO SPOROČILO: populis ose,čebele, sršeni; dobim kr kurjo polt in jo ucvrem daleč stran od te golazni.Ko sem bila majhna so me po celem telesu popikale gozdne ose in imam pikov dovolj za cel lajf.Rovarka, se spomniš, ko smo se enrat tu gor pogovarjale da pomaha, če daš aspirin na mesto pika?al je to za čebele? Tega pa se res ne spomnim, sem pa včeraj vprašala strica googla kaj je prva pomoč za čebelji pik in sem videla da je aspirin ja. No, meni tisti včerajšnji paradižnik ni nič pomagal, imam oteklino premera približno 3-4 cm in srbiiiiiii. Sem šla v lekarno in hotla kupit nekaj za pike (fenistil ali še nekaj, ne vem večkak se reče) in je pošlo v vseh lekarnah tu v mb očitno ljudje na polno kupujejo to Todi - aha, potem je za pik ose tud.. Ampak zdaj pa je verjetno že prepozno ne, če me je včeraj pičila Pa še nobenega nimam doma.. Bogi Svit, še dobro, da je tak dobro prenesel in ni bil pravi pik. flower - Tio je kaka 2 tedna nazaj pičil komar in je imela nekaj podobnega kot ti opisuješ - rdeče, 1 cm premera nekje in malo izbočeno vse skupaj. Se ji je pa pri enem pojavil tudi rdeč krog okrog. Pa sem že bla panična in sem na medover.net prbrala, da je lahko od komarja. Panika bi bila, če bi potem belo v krogu nastalo, ker bi lahko bila borelija. Tak da opazuj, najverjetneje pa je res komar pri Lanu. Sploh zdaj, ko jih je toliko, al pa celo ti progasti komarji al kak se jim reče. HD - vse najboljše, pa veliko vsega (v darilu pa je bon za 200 eur za šoping ) Lepo darilo ne? mojcek - a tebe je tud pičla? in glugluglu tebe tud? jaooooo, pa še za nardit nimaš kaj proti njim Tud če se jim hočeš izognit te v zahvalo pičijo, tako kot je mene spet mojcek - srčno upam, da bo tvoja mala navihanka začela uživat v celonočnem spancu. Jaz sem mislila, da je to nemogoče pri Tii, ko se mi je na koncu zbujala že vsaki 2 uri, ampak ko pa je noč prespala enkrat, dvakrat in zdaj vedno, vedno, vedno spi do jutra, pa je res super no! Tak da držim pesti, da je to res začetek lepega spanja, ker si tolk bolj spočit da sploh ne moreš verjet. populis - kako pa Lara spi? še vedno slabo? Pa vidim, da imate vi tud vročinske izpuščaje. Tia je tud cela pikasta, take male pikice, da ko potegneš po koži, je prav hrapavo za čutit. Pa včasih jih je več, včasih manj, rdeče, kožne, .... Imate vi tud tak? Ker drugače je čist ok, tak da jaz predvidevam, da so vročinski. bom kr objavla, ker sem lačna za znoret, pa vidim, da mam še kr par strani za prebrat