glugluglu
|
Evo, mi smo iz vikenda od mojih staršev. oj, netki, kje ste že bili na morju? Slikice so zelo lepe metuljcek, Tianova vročina je trajala ravno 3 dni, pa ni presegla 38, tako, da ni dobil svečke, sedaj vem, da je ravno od cepljenja. Osa je pa mene prejšnji teden v soboto pičla, v roko, takoj po tisti poroki v Prekmurju, še na gradu smo bili in je tam edina stvar bila hladen šampanjec in sem s tisto flašo šampanjca okol hodila. Pol me je pa še kar peklo in srbelo dva dni pa sem mislila, da zato, ker smo skoz kaj pili tisti dan . rovar_ka in jaz tudi mrzim te ose in podobno, v bistvu se jih bojim, najraje kar stran letim. Mi smo pa Marka in Nino hoteli oddati mojim staršem na počitnice danes, no pa smo Nino tam pustili, Mark je šel pa nazaj, ker ga je včeraj popoldan in danes ves dan ful močno glava bolela, pa malo vročine je imel in greva najbrž jutri k zdravniku . Nazaj grede smo spotoma pobrali še taščo, tako, da ta teden prespi pri nas in bo imela Tiana pri nas doma. Lahko noč, treba spat, jutri je nov delovni dan.
|