|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
19.7.2009 20:03:14   
netki
evo neki slikic iz morja......da mal nafilamo stranuser posted image user posted image

če ne v morju pa v čolničku

user posted image

frajerja

user posted image

kamenčki so zakon....koleni pa bogi

user posted image

paše

user posted image

mi 4je

user posted image

user posted image

user posted image

skok v vodo

user posted image

moj moj

user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
   [Brisano sporočilo]
19.7.2009 21:06:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
19.7.2009 21:22:29   
rovar_ka
Helou, helou!

Da se še jaz malo javim. Danes sem cel dan letala okrog, sva šli z mamo in Tio v mehiško na kosilo, nato pod Pohorje na kavo - kjer me je btw pičla frdamana osauser posted image Boljše da je mene, kot pa Tio ali celo mamo, ki je alergična na njih. Če je že mogla koga, je bila to najboljša izbirauser posted image Tak da ji je delno oproščeno, golazni nemarni!user posted image pa sploh ji nisem nič naredla, kr skozi majico me je, pod lopaticouser posted image grrrrrr! mrzim jih, mrzim, vse tote leteče žužkeuser posted image

Potem sva se z mamo pozanimali in pogledali na netu, baje je za osji pik dobro, če odrežeš kapico paradižnika in daš gor za 5-10 min. Po desetih urah baje naj ne bi bilo več sledu. Poročam jutriuser posted image

Drugače pa lepe slikice vsehuser posted image

in  zatišje na ful..user posted image

lepo se imejte babe žabe

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
   [Brisano sporočilo]
19.7.2009 21:25:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2079
   [Brisano sporočilo]
19.7.2009 21:28:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2080
19.7.2009 22:01:04   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Uf, Rovarka - mene je par let nazaj pičla v lice, mi je cel obraz tako zatekel, da sem bila popolnoma nerazpoznavna. Me je dragi na urgenco peljal, ker sva se ustrašila, da mi bodo dihalne poti zatekle in so ga ful grdo gledali, ker sem z obkladkom okoli hodila prek face, pa so mislili, da me je natepu.

joj, bogi tvojuser posted image ti pa tudi, "boga reva, ko te mož pretepa" user posted image

ampak žalostno ne, kak hitro si narediš svoj film v glavi, kaj bi se naj zgodilo in po krivem obsojaš nekoga..

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2081
   [Brisano sporočilo]
19.7.2009 22:21:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2082
19.7.2009 23:14:40   
glugluglu
Evo, mi smo iz vikenda od mojih staršev.
oj, netki, kje ste že bili na morju? Slikice so zelo lepeuser posted image

metuljcek, Tianova vročina je trajala ravno 3 dni, pa ni presegla 38, tako, da ni dobil svečke, sedaj vem, da je ravno od cepljenja.

Osa je pa mene prejšnji teden v soboto pičla, v roko, takoj po tisti poroki v Prekmurju, še na gradu smo bili in je tam edina stvar bila hladen šampanjec in sem s tisto flašo šampanjca okol hodila. Pol me je pa še kar peklo in srbelo dva dni pa sem mislila, da zato, ker smo skoz kaj pili tisti danuser posted image .

rovar_ka in jaz tudi mrzim te ose in podobno, v bistvu se jih bojim, najraje kar stran letim.

Mi smo pa Marka in Nino hoteli oddati mojim staršem na počitnice danes, no pa smo Nino tam pustili, Mark je šel pa nazaj, ker ga je včeraj popoldan in danes ves dan ful močno glava bolela, pa malo vročine je imel in greva najbrž jutri k zdravnikuuser posted image .

Nazaj grede smo spotoma pobrali še taščo, tako, da ta teden prespi pri nas in bo imela Tiana pri nas doma.user posted image

Lahko noč, treba spat, jutri je nov delovni dan.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2083
20.7.2009 5:31:20   
Majuska
'jutro,

evo se spet malce javljam ... zdajle še čisto v komi, ker sem bolj malo spala - jasno, ko pa je bilo včeraj toliko stvari za opravit. Domov smo prišli pozno zvečer, ker smo čakali na normalen cestni promet. Malček začuda ni vso pot spal, je tečkal nekaj časa ...

Bom kasneje napisala več, ko pridem k sebi, zdajle samo zajtrk pripopam

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
20.7.2009 7:38:02   
Tinky
Jutrčk

Netki, fflower lepe slikice.
Netki, kakšen je bil apartma, je bil blizu morja, ga priporočaš?

Končno se je ponoči malo shladilo, da se je dalo normalno spat. Tle pri nas je blo prejšnje dni 25 stopinj in je blo prav grave spat.

Me zanima, če boste (ste) otrokom dale nadaljevalno AM po enem letu, al boste nadomestile s kravjim? Jaz razmišljam, da bi mu zvečer pred spanje še vedno dajala AM, ker pač se včasih zgodi, da nima čez dan tako uravnovešene prehrane in bi vsaj nekaj vitaminčkov dobil z AM.

Konkretno me zanima kje najceneje dobit Novalac 3? V Italiji ga nimajo. V dveh lekarnah pa dve različni ceni, nekaj čez 8 eru. V Sanolaborju ga imajo?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 8:16:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2086
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 8:22:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
20.7.2009 8:22:51   
Tinky
Almera, ne Teo ne gre v vrtec. Zdej sem itak jaz doma, ko dobim službo bo pa pri moji mami. Sem kupla Bohinjsko mleko, pa mu ga bom dala jutri zjtuja za zajtrk s keksolinotom, pa bomo vidli.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2088
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 8:22:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2089
20.7.2009 8:24:39   
TODI
Pozdravljene!!

Najprej glede pikov: OSEBNO PREVERJENO:!!!  Kadar te piči osa ali čebela si vzameš  Aspirin, ga navlažiš z vodo ali oblizneš v kolikor nimaš pri sebi vode, in na pičeno mesto pritisneš za 1 min.
Ta mail je krožil ene 2 leti nazaj in jaz sem to na sebi preverila in resnično deluje. Me je osa pičila v vrat in mi je v momentu zatekel. Še dobro da sem bila doma, da sem imela Aspirin in tako preverila zadevo. Po enem tednu pa je to preverli še naš Domen na čelu!! Tako da resnično deluje.

Je pa očitno včeraj bila invazija os, saj je našega Svita tudi oplazila na ustnico in jaz user posted image sem ravno dva dni nazaj dala Aspirin ven z torbe, mi pa na vikendu pri moji teti. Sem se tako ustrašila da sem samo vpila kdo ma Aspirin. Pa je bratranec laufal k sosedu in mi prinesel Lekadol češ saj to je isto user posted image .  Na srečo ga ni čist pičila, se je verjetno želo samo dotaknilo ustnice, tako da smo potem hladili samo s sladoledom, česar je bil Svit še najbolj veseluser posted image .

Tako, drugače pa sva ta vikend oddala otroke na počitnice. Loti in Domen bosta pri mojih ostala 14 dni, Svit pa je ostal samo do danes, ko se tast in tašča vračata z morja in ga bosta pripeljala zvečer domov. In verjamete ali ne nama je včerajšni večer in današnja noč prav pasala user posted image . No ja na vsake tolko časa pa paše bit mal sam, čeprav mi kar neki fali je tolk mirno in tiho v hiši.

Nč grem poklicat kakšno noč so imeli pa mal pospravit stanovanje, potem pa v službo!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 8:25:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2091
20.7.2009 8:25:53   
Tinky
Mene je osa ene par let nazaj pičla v rit in to ne 1x ampak celo 2x. Zgleda, da ji prav nisem bla všeč. Mi je ritnica tako zatekla, da sem bla na pol kot J.Lo.

Hruška, vse najboljše user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2092
20.7.2009 8:26:44   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Draga hruška debeluška, vse najboljše za tvoj rojstni danuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Tudi jaz ti želim vse naj naj za rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2093
20.7.2009 8:28:39   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: populis

ose,čebele, sršeni; dobim kr kurjo polt in jo ucvrem daleč stran od te golazni.Ko sem bila majhna so me po celem telesu popikale gozdne ose in imam pikov dovolj za cel lajf.Rovarka, se spomniš, ko smo se enrat tu gor pogovarjale da pomaha, če daš aspirin na mesto pika?al je to za  čebele?user posted image

Pa praviš da te spomin zapušča!! Jaz sem to že neki časa nazaj pisala, po moje smo bile še user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2094
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 8:33:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2095
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 8:54:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2096
20.7.2009 8:58:21   
Tinky
flower, če se spomniš nekaj časa nazaj sem pripopala slikco, ko je bil Teo ves v bulah. Zgledalo je kot piki komarjev, zdravnica je potrdila vodene koze.
Danes pa lahko povem, da so bli pa svinjski komarji, ker je bil kak teden nazaj spet ves popikan.
Tigrasti komarji so ubitačni!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2097
20.7.2009 8:58:58   
Majuska
Hruškica, vse najboljše!!! user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2098
20.7.2009 9:15:53   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Lan pa se je danes zbudil ves pikast, najprej sem misla, da so samo 3, zdaj pa vedno kako novo odkrijem. Zgledajo kot piki komarjev, največ jih je na obrazu. Eno veliko, premera 1 cm, pa ima na nogi. Kaj bi lahko to bilo? So samo piki komarjev ali bi lahko bilo kaj drugega? Vročine nima. 

Tudi nač je bil eno jutro čisto flekast po obrazu in rokicah. Pa ni zgledal kot pik ampak rdeči flekci. Nič vročine, nič tečen. Čez ene dva dni so te pikce male bulice ratale in čez en teden je vse zginilo. Tko da znajo bit to res tigrasti komarji. Nisem pa paničarla ker je mel res samo tam pike kjer ni bilo pižamce. 

Neposredna povezava do sporočila: 2099
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 9:29:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?