Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu u ksenci, kako pa potem narediš kreme za torto? Jaz naredim namreč tako torto, ki ji pravim kar instant, ker naredim kupljeno čokoladno šlag kremo ali navadno belo smetano (odvisno od torte), ponavadi kupim še oblate in potem vsi ful hvalijo mojo kvazi domačo torto in hočejo, da naredim jaz torto in ne kupljeno, res pa je, da je sveže sadje,... a povzetka zadnjega tedna se pa nobeni na da narediti HD, dobra ideja tole za trženje tortic Sem pa jaz jedla v Rabcu tako dobro in ogromno sadno kupo, še v življenju nisem dobila tako velike in dobre tako, da sva z možem takoj prišla na idejo kako bi take zadeve lahko začela pri nas in kako bi take sadne kupe, pa še kakšna ideja o tortici v našem kraju lahko zalaufalo, saj imamo samo 2 bogi slaščičarnici. No ampak, na žalost gremo ustaljene poti, samo res včasih premišljujem zakaj ne bi šli ven iz tega ustaljenega in počeli res nekaj drugega. Zdaj grem pa res spat, lahko noč GluX3, ta teden smo največ jamrale zaradi (ne)spanja naših malčkov Sicer pa odgovor na vprašanje, zakaj ne gremo ven iz ustaljenega in počeli tisto, kar bi radi: ker nas je strah. Krasno se sliši, da delaš tisto, kar imaš rad, ampak velikokrat se v praksi zgodi, da od tega ne moreš živeti. Si dala pa idejo, da bomo povedale, kaj bi počele, če bi imele neomejena sredstva? Jaz bi najbrž imela masažni salon ... ali pa nekakšen center za ženske, z veliko dejavnostmi ... ena od novejših idej je bila trgovina z rabljeno otroško opremo ... pa center za mamice in nosečke ... pa plesna dvorana jaz imam cel kup idej
< Sporočilo je popravil Majuska -- 27.6.2009 23:52:14 >