Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:11:50
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: ksenci HD- a je Teo od Tinky nene o jej, šele zdaj vidim da je pučka. pojma nimam a je lili
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:13:00
|
|
|
|
metuljcek321
|
Danes sem dobila kar cmok v grlu, ko sem Anji pogledala zgornjo dlesen - popolnoma bela & to cela, zatečena pa tudi, kot bi jo pičil sršen ... ojej, ni čudno, da spet grize vse, kar pride v usta, se slini kot polž in cuza dudo, kot bi jo hotela pregriznit. Prstki tudi pridejo prav :
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:15:44
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuška, spanje v banji je pa pri vas več kot očitno dedno - he, he. Lahko torej rečeš: "It runs in the family" Hehe, nekdo je na hitro bral mojo objavo ... mali je zaspal v stajici, ne v banji. Uh daj nehaj, sej bi se glih utopil
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:16:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
No, hruška, lepo, da je bazen še uporben ... samo malo se je treba znajti, kajne? Glede angleščine: ti kar treniraj, nikoli ne veš, kdaj ti utegne priti prav ksenči, ja, to je vprašanje: "Kako priti zraven?" Kaj pa, da bi se nekje zaposlila (v kakšni slaščičarni) in tam pekla/delala torte? Vse bi bilo lažje, če bi imela neka priporočila ali če bi koga poznala ... takole iz nič je res težko štartati. Morda kar malo pokliči naokoli in vprašaj - mogoče pa rabijo novo moč - you never know. Probati ni greh & (kot pravi moja mami): "Beseda ni konj."
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:16:47
|
|
|
|
ksenci
|
metuljček- skor nikol ne delam isto torto- jz se bol mal držim recepta in priredim po svojem okusu delam pa kreme sama, rada imam kakovostne sestavine, če se da sveže sadje- ne maram margarine in ne kupe smetane v torti, kr pol je to za mene biskvit s smetano
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:17:56
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Malega smo poslali direktno v banjo, da je malo čofotal in potlej se je igral, medtem ko sem si jaz črpala mleko. Ga vidim, se igra in ok, usmerim pozornost na mleko, nekaj minut zatem ga pogledam - in otrok spi!! Nagnjen naprej in ga je reveža zmanjkalo ... Ampak tule jaz še vedno razberem, da je zaspal v banji ... tam je čofotal, se igral & zaspal ... Tako piše, res. Preberi
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:18:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Hvala vsem za pohvale za pesmico oz. pesem (mi je kar dolga ratala, idej imam pa še nekaj, tako da bi morda pa spesnila eno tako čez nekaj strani - he, he ... hec, hec) ... morda bi bila lahko moja angleška stvaritev potem pod Umpinima pesmima, ko se bomo preselile na otroka ... kaj se vam zdi? jaz sem za
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:19:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci metuljček- skor nikol ne delam isto torto- jz se bol mal držim recepta in priredim po svojem okusu delam pa kreme sama, rada imam kakovostne sestavine, če se da sveže sadje- ne maram margarine in ne kupe smetane v torti, kr pol je to za mene biskvit s smetano Katera krema ti je najljubša? Kateri biskvit? Daj nam mal napiši, da sprobamo. Thanks. Se pa ne mudi ... ko boš imela cajt ... v cca. 14-ih dneh, recimo:)
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:19:50
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Hvala vsem za pohvale za pesmico oz. pesem (mi je kar dolga ratala, idej imam pa še nekaj, tako da bi morda pa spesnila eno tako čez nekaj strani - he, he ... hec, hec) ... morda bi bila lahko moja angleška stvaritev potem pod Umpinima pesmima, ko se bomo preselile na otroka ... kaj se vam zdi? jaz sem za kul, jaz tudi
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:21:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
Možek je prišel z morja pred dobro uro, zdajle pa drnjoha na sedežni ... je ful zmatran ... ampak količki so pa vsi zabetonirani & postavljeni - jupiii!
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:21:40
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 No, hruška, lepo, da je bazen še uporben ... samo malo se je treba znajti, kajne? Glede angleščine: ti kar treniraj, nikoli ne veš, kdaj ti utegne priti prav ksenči, ja, to je vprašanje: "Kako priti zraven?" Kaj pa, da bi se nekje zaposlila (v kakšni slaščičarni) in tam pekla/delala torte? Vse bi bilo lažje, če bi imela neka priporočila ali če bi koga poznala ... takole iz nič je res težko štartati. Morda kar malo pokliči naokoli in vprašaj - mogoče pa rabijo novo moč - you never know. Probati ni greh & (kot pravi moja mami): "Beseda ni konj." pa sej priporočil mam dost že s faxa, sam ne vem kak začet. po moje morm nardit mal reklame, kr se mi zdi, da folk kr išče kje dobit fajn pecivo in torto za praznovanje, kr dandanes se ne da več vsakmu doma matrat par dni pred praznovanjem še s peko, kr ima že tako polno drugega dela- posebno če mu to ne leži najbolje. al se motim
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:22:59
|
|
|
|
ksenci
|
grem pančat, kr jutr mam pestro- family!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:25:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
ksenči, prav imaš. Dobro se imejte ju3 ... pa čeprav so en mal smotani ... tko pride, nimaš kaj Čas je spanje ... night, night, mirno noč želim:
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:36:21
|
|
|
|
glugluglu
|
u ksenci, kako pa potem narediš kreme za torto? Jaz naredim namreč tako torto, ki ji pravim kar instant, ker naredim kupljeno čokoladno šlag kremo ali navadno belo smetano (odvisno od torte), ponavadi kupim še oblate in potem vsi ful hvalijo mojo kvazi domačo torto in hočejo, da naredim jaz torto in ne kupljeno, res pa je, da je sveže sadje,... a povzetka zadnjega tedna se pa nobeni na da narediti HD, dobra ideja tole za trženje tortic Sem pa jaz jedla v Rabcu tako dobro in ogromno sadno kupo, še v življenju nisem dobila tako velike in dobre tako, da sva z možem takoj prišla na idejo kako bi take zadeve lahko začela pri nas in kako bi take sadne kupe, pa še kakšna ideja o tortici v našem kraju lahko zalaufalo, saj imamo samo 2 bogi slaščičarnici. No ampak, na žalost gremo ustaljene poti, samo res včasih premišljujem zakaj ne bi šli ven iz tega ustaljenega in počeli res nekaj drugega. Zdaj grem pa res spat, lahko noč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2009 23:39:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:44:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Malega smo poslali direktno v banjo, da je malo čofotal in potlej se je igral, medtem ko sem si jaz črpala mleko. Ga vidim, se igra in ok, usmerim pozornost na mleko, nekaj minut zatem ga pogledam - in otrok spi!! Nagnjen naprej in ga je reveža zmanjkalo ... Ampak tule jaz še vedno razberem, da je zaspal v banji ... tam je čofotal, se igral & zaspal ... Tako piše, res. Preberi sori, si ne predstavljam našega črmlja da bi spal v banji ... ima preveč dela s čofotanjem in metanjem račk sem in tja. je pa res, da nisem napisala, da sem ga vmes poknila v stajico
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 27.6.2009 23:49:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu u ksenci, kako pa potem narediš kreme za torto? Jaz naredim namreč tako torto, ki ji pravim kar instant, ker naredim kupljeno čokoladno šlag kremo ali navadno belo smetano (odvisno od torte), ponavadi kupim še oblate in potem vsi ful hvalijo mojo kvazi domačo torto in hočejo, da naredim jaz torto in ne kupljeno, res pa je, da je sveže sadje,... a povzetka zadnjega tedna se pa nobeni na da narediti HD, dobra ideja tole za trženje tortic Sem pa jaz jedla v Rabcu tako dobro in ogromno sadno kupo, še v življenju nisem dobila tako velike in dobre tako, da sva z možem takoj prišla na idejo kako bi take zadeve lahko začela pri nas in kako bi take sadne kupe, pa še kakšna ideja o tortici v našem kraju lahko zalaufalo, saj imamo samo 2 bogi slaščičarnici. No ampak, na žalost gremo ustaljene poti, samo res včasih premišljujem zakaj ne bi šli ven iz tega ustaljenega in počeli res nekaj drugega. Zdaj grem pa res spat, lahko noč GluX3, ta teden smo največ jamrale zaradi (ne)spanja naših malčkov Sicer pa odgovor na vprašanje, zakaj ne gremo ven iz ustaljenega in počeli tisto, kar bi radi: ker nas je strah. Krasno se sliši, da delaš tisto, kar imaš rad, ampak velikokrat se v praksi zgodi, da od tega ne moreš živeti. Si dala pa idejo, da bomo povedale, kaj bi počele, če bi imele neomejena sredstva? Jaz bi najbrž imela masažni salon ... ali pa nekakšen center za ženske, z veliko dejavnostmi ... ena od novejših idej je bila trgovina z rabljeno otroško opremo ... pa center za mamice in nosečke ... pa plesna dvorana jaz imam cel kup idej
< Sporočilo je popravil Majuska -- 27.6.2009 23:52:14 >
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 28.6.2009 0:14:26
|
|
|
|
Majuska
|
Hmmm, le kaj na storim s tole žemljo...? ... moram razmisliti ... ... že vem - njamsi!!
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 28.6.2009 8:32:14
|
|
|
|
rovar_ka
|
Jutro! Mala še spi, mama pa več ne more, ker jo je včeraj ob 22ih zmanjkalo zraven tamale. Glu - WB! Kje ste bli v Rabacu - katerem hotelu no? Meni je bil načeloma všeč, ni pa blo ono da dol padeš. Meni je Pag zakon in očitno bo vedno ostal na 1. mestu Nanka - super poganjalček, smo ravno v taki fazi, da bi ga rabla, ampak ker gre tudi že sama čez dolžino dnevne sobe (ko ji seveda je), mislim da je nesmiselno kupovat. Ali pa tudi ne, sej pa lahko še vedno služi kot igrača ne, ne pa kot pripomoček za hojo.. Sorry, na glas razmišljam Auper zadeva skratka! Koliko pa stane v trgovini? Mala pa je tak cuker, je nisem vidla že lep čas, se mi zdi, da takrat, ko je imela vodene koze, zdaj pa že skoraj hodi IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: ksenci HD- a je Teo od Tinky nene Teo pa je ja jasno, da je Živa od Mojcek, ne HD? Lepe slikice HD! Kaj tebe pa ni blo zraven? Kje sta kupila bazen? neboglasnica - kaj ste to imeli? Kaj to si izvedela komaj zvečer? Majuska - to pa je moral bit utrujen bogi revež ksenci - super tortice, pa tista pomarančka ki ima vlogo metulja me je čist fascinirala metuljčica - seveda si tvoja pesem zasluži posebno mesto, na prvo stran tako kot vse ostale
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 28.6.2009 8:34:16
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Malega smo poslali direktno v banjo, da je malo čofotal in potlej se je igral, medtem ko sem si jaz črpala mleko. Ga vidim, se igra in ok, usmerim pozornost na mleko, nekaj minut zatem ga pogledam - in otrok spi!! Nagnjen naprej in ga je reveža zmanjkalo ... Ampak tule jaz še vedno razberem, da je zaspal v banji ... tam je čofotal, se igral & zaspal ... Tako piše, res. Preberi tudi jaz sem mislila, da je zaspal v banji. Ker tudi tam se lahko igra, a ne?
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 28.6.2009 8:36:30
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu a povzetka zadnjega tedna se pa nobeni na da narediti ti predlagam, da bereš samo metuljčkine poste Sploh veš, da je naša metuljčica postala dr. metulj?
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 28.6.2009 8:39:44
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Si dala pa idejo, da bomo povedale, kaj bi počele, če bi imele neomejena sredstva? Odprla bi nekaj svojega.. kak masažni/kozmetični salon maybe
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 28.6.2009 8:40:15
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ... že vem - njamsi!! sem se narežala zdaj
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 28.6.2009 8:42:37
|
|
|
|
rovar_ka
|
še to, ker vedno pozabim in sicer kodrčki od male dr. Anje Men je to taaak luškano! Mami more bit ponosna a?
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 28.6.2009 8:44:39
|
|
|
|
rovar_ka
|
kaj še vse spite al kaj? Jaz pa samo klofam, bom kr nehala Mala pa še kr spi Še nikoli ni tak dolgo spala Najdlje do 8.30 Prava zaspana nedelja. Upam, da se bo kaj sončka pokazalo, ker gremo k bratrancu na roj. dan/piknik. No, deževat edino ne sme, zarad mene naj bo tako usrano, samo da ni dežja.
|
služba po porodniškiMichonne RRAli ste/boste po končani porodniški odšle v službo?Da (
96%)
Ne, ostala sem/bom doma (
4%)
Število vseh glasov: 28Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!