|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
27.6.2009 21:52:33   
neboglasnica
Ok, šibam na urgenco. Nič se nam ni zgodilo, prevajat letim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 21:58:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
27.6.2009 22:23:19   
Majuska
Takole,

mi smo popoldne oblakom navkljub šli od doma najprej v Tivoli. Smo si privoščili kofi v Čolnarni in še malo sladoled, Aleksander je bil ful dobre volje in je bilo res luštno. In zanimivo, čim smo se napokali v avto in speljali s parkinga, je pričelo deževati user posted image   tako da smo šli samo še do Cityparka po nekaj stvari in domov.

Malega smo poslali direktno v banjo, da je malo čofotal in potlej se je igral, medtem ko sem si jaz črpala mleko. Ga vidim, se igra in ok, usmerim pozornost na mleko, nekaj minut zatem ga pogledam - in otrok spi!! Nagnjen naprej in ga je reveža zmanjkalo ... popoldne namreč ni nič spal, njegov daljši dnevni spanec je namreč prekinil tuleč rešilni avto user posted image

Skratka, flaško je spil napol v spanju in zdajle sladko pančka dalje ... in zdaj so me Ksenčine slike tako zrajcale, da grem po mojo tortico v hladilnik user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 128
27.6.2009 22:23:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

ksenci; ti si pa ta prava cukr pekarca user posted image user posted image user posted image , krasni izdelki, okusni pa tudi predvidevam,da souser posted image . ME ma da bi se kr na Aljažev RD povabial user posted image user posted image

a ne, mene so iste misli obšle user posted image   Ksenči, tele slikce obetajo slastne torte user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 129
27.6.2009 22:24:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

HD kaj pa za večerjo še Kali je flaško? Kako boš pogrela ustekleničeno vodo? Verjetno ni druge kot, da vzamem kuhalnik vode zraven, ne? Any idea?

mi smo pozimi imeli sabo grelnik vode, pa smo vse poštimali. Tudi za naju smo tako prekuhavali vodo.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 130
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 22:27:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 22:30:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 132
27.6.2009 22:35:21   
frutka_
Metuljčkova fuuuuuull lepa pesmica! Madonca meni še v slovenščini ne gre kamoli v angleščini! Lady butterfly you made me cry! Leto je res okoli....in naše punce in fantje postajajo malčki.

HD seveda so mi zavrnili prošnjo za SS. P*****!!!!! Pišem pritožbo, ne dam se kar tako. Kar lep kupček denarja je v igri. Mala je pa prava dolginka. Noge s eji že skorja po podu vlečejo, ko je v vozeku.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 133
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 22:37:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 22:40:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 135
27.6.2009 22:57:11   
glugluglu
no evo me spet,

danes smo prišli domov sicer že ob 16.00, ker je šla Nina na rojstni dan in ga ni smela zamuditi, potem smo pa  starše od slavljenca še povabili na en kozarček, ker so Nini zrihtali prevoz v LJ., kjer so praznovali RD, tako, da smo od 20.00 do zdaj imeli še obiske, prav luštno je bilo.

Sem malo preletela 13. del, za 12. pa ne bo časa, a je kaj pretresljivega, lahko kakšna naredi povzetek, pleaseuser posted image , kdo je shodil, itd, .če je bilo kaj takega, bom zelo vesela, ker sem totalen firbec pa nimam časa brat.user posted image

populis
, Mark in Nina sta plavala v morju ko norca, sploh ju ni bilo ven za dobit, jaz ne vem po kom sta, po meni že neuser posted image , komaj sem dosegla, da smo šli na bazen, kjer je bila toplejša voda. Ja za Marka pa res upam, da bo ok, flek mu še ni izginil, saj smo bili na vezi stalno z Markovo zdravnico, (najprej sem njo klicala predno smo šli tam k zdravniku, ker sem mislila, da bomo morali kar domov), ki mi je dala še natančnejša navodila, ampak vseeno, no bomo videli v ponedeljek, če bo potrebno iti na infekcijsko v LJ.

tinky, nate sem skoz mislila, ker se mi je zdelo, da je na Cresu skoz lepo vreme, medtem ko je pri nas v Rabcu sranje, iz Rabca namreč je direktno pogled na Cres, tam je zgledalo lepo, pri nas pa šit.

Majuska, tebi sem sredi dopusta poslala sms, pozdravčke za vse, pa zgleda ni prišel, user posted image , ker mi ni kazalo, da je odposlano,

HD, lepe slikceuser posted image ,

uau kakšne torte, ste me spomnile, da v četrtek praznujemo Tianov RD, jao, jaz pa še nič zrihtano, no bo že. Darilo? Od naju dobi koš poljubčkov,user posted image , ne res pojma nimam kaj, če sploh bo kaj. Mogoče kakšen mali toboganček.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 136
27.6.2009 22:58:04   
Majuska
HD, luštne slikce popaš gor!!! user posted image

Doktor metuljčkova ... uau, kakšna lepa pesmica! Madona, tkole v ANG bi se meni ornk zatikalo ... kapo dol, krasna pesmica je!  user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 137
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 22:59:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 138
27.6.2009 22:59:57   
ksenci
po dolgem času nism dala copy, pa mi je zbrisal vse, pa sm pisala pol ureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HD- a je Teo od Tinky

Neposredna povezava do sporočila: 139
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 23:02:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
27.6.2009 23:02:19   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

ksenci; ti si pa ta prava cukr pekarca user posted image user posted image user posted image , krasni izdelki, okusni pa tudi predvidevam,da souser posted image . ME ma da bi se kr na Aljažev RD povabial user posted image user posted image

a ne, mene so iste misli obšle user posted image   Ksenči, tele slikce obetajo slastne torte user posted image

sm že študirala, da bi pekla orte in pecivo za prodajo, kr pravjo da res fajn nardim, sam ko ne vek kak začet da bi zalavfaluser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 141
27.6.2009 23:04:02   
metuljcek321
'Čer, pupe!

Kako ste kaj? Nas je popoldne/zvečer nekaj dež zezal ... sem bila na vrtu, mala je iz vozička spremljala, mati pa dobila borbo s plevelom ... en malček ga je še, ker se je potem ulilo, ampak jutri pa ---- bye, bye - he, he.

ksenči - mjam, mnajm, faca si, ej ... jaz sem nekoč tudi imela zagon za pečt, potem me je pa precej minilo ... morda se kdaj vrne ta vnema, morda ... tvoje torte izgledajo megastično dobro ... in vsaka ima drugačen dizajnuser posted image
Ksenči, your cakes are the best,
let me inform you that you've just passed the test.
Proglašam te za našo uradno torto-pekaricouser posted image  Že kaj veš, kakšno boš naredila za Aljaža? Kakšen motiv? Okus? A testo delaš po enem receptu & potem le kremo spreminjaš al kakšen princip ubereš?

grelnik vode - v apartmaju je bil kar notri, tko da kul.

gr, pridna bod! A to prevajaš za kakšnega poškodovanega ali je prispevek o urgenci ali kaj tretjega?

Majuška, spanje v banji je pa pri vas več kot očitno dedno - he, he. Lahko torej rečeš: "It runs in the family"user posted image

glux3, welcome back. Pa too bad za zdravstevene nevšečnosti! Upam, da se flek porihta čim prej!!!
hd, kolk se ima pa Kali fino - jupiii! In koliko enih pripomočkov imauser posted image  Ful mi je kul tisti bazen - to bi šla tudi jaz mal počofotat - če bi me tvoja mala pustila zraven, sevedauser posted image

frutka, SS? Stanovanjski sklad, predvidevam? Prva asociacija mi je bil namreč spontani splav ... grrr ... grrr ... upam, da pritožba uspe, hd, ti pa poročaj, kaj bodo odločili v tovjem primeru. Srečno obema!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 142
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 23:04:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 23:07:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
27.6.2009 23:07:48   
metuljcek321
Almera, kje si? Dober štart ti želim ju3! Drž se, bejbi!

hd, daj tisto zadnjo fotko malo obreži, potem jo daj pa še 1x gor - tako, da bo otrok nekoliko bližje ... ne vem, morda pa rabim nova očala ... he, he ... good night, sleep tight, ... a nice touch, baby!!!!

Hvala vsem za pohvale za pesmico oz. pesem (mi je kar dolga ratala, idej imam pa še nekaj, tako da bi morda pa spesnila eno tako čez nekaj strani - he, he ... hec, hec) ... morda bi bila lahko moja angleška stvaritev potem pod Umpinima pesmima, ko se bomo preselile na otroka ... kaj se vam zdi?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 145
27.6.2009 23:08:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Majuska, tebi sem sredi dopusta poslala sms, pozdravčke za vse, pa zgleda ni prišel, user posted image , ker mi ni kazalo, da je odposlano,

Ojej GluX3, nič nisem dobila ... škoda user posted image user posted image   lepo da berem, da ste se imeli fajn. Welcome back med julijkami! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 146
27.6.2009 23:08:50   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

bazenčič je BIL zakon, pa nam ga je tazadnja viha premetala po terasi in ga predrla, medtem ko smo bili v SG...drugače bi bila pa čist happy če bi se ti in Anja notri zbasali...

Too bad!

Pa ga je orng predrlo al bi se ga dalo rešit?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 147
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 23:09:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 148
27.6.2009 23:10:45   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

sm že študirala, da bi pekla orte in pecivo za prodajo, kr pravjo da res fajn nardim, sam ko ne vek kak začet da bi zalavfaluser posted image

enostavno...grešv eno kavarno ali čokoladnico ali kaj podobnega in jim neseš za poizkusit koščke tvojih tort in jim ponudi, da jih odkupujejo, da bodo imeli za svoje stranke na voljo zraven njihove najboljše kavice....

recimo tuki na obali se ogromno tortic prodaja v kavarnah in kafičih, ne samo v slaščičarnah...začneš z enim kafičem, potem dvema, tremi....

na našem koncu sploh ni neke navade, da bi folk v kavarnicah gricku- gre ful slab v promet, pol pa ti ostane samo slaščičarna, te pa imajo svojo pekarno. sm študirala bol v smeri prodaja na domo- po naročilu, za rojstne dneve, obletnice,... to bi po moje bol šlo v promet.

Neposredna povezava do sporočila: 149
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 23:10:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

POSVOJITEV
agnes

Ali bi posvojili otroka?

Ne. (16%)

Ne vem, se ne morem odločiti. (12%)

Da, ampak se moj partner/partnerica ne strinja. (4%)

Da, če bi bilo dolgoletno zdravljenje neplodnosti neuspešno. (60%)

Da, v prihodnosti nameravam posvojiti otorka. (7%)

Da, to sem že storil/storila. (1%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!