glugluglu
|
no evo me spet, danes smo prišli domov sicer že ob 16.00, ker je šla Nina na rojstni dan in ga ni smela zamuditi, potem smo pa starše od slavljenca še povabili na en kozarček, ker so Nini zrihtali prevoz v LJ., kjer so praznovali RD, tako, da smo od 20.00 do zdaj imeli še obiske, prav luštno je bilo. Sem malo preletela 13. del, za 12. pa ne bo časa, a je kaj pretresljivega, lahko kakšna naredi povzetek, please , kdo je shodil, itd, .če je bilo kaj takega, bom zelo vesela, ker sem totalen firbec pa nimam časa brat. populis, Mark in Nina sta plavala v morju ko norca, sploh ju ni bilo ven za dobit, jaz ne vem po kom sta, po meni že ne , komaj sem dosegla, da smo šli na bazen, kjer je bila toplejša voda. Ja za Marka pa res upam, da bo ok, flek mu še ni izginil, saj smo bili na vezi stalno z Markovo zdravnico, (najprej sem njo klicala predno smo šli tam k zdravniku, ker sem mislila, da bomo morali kar domov), ki mi je dala še natančnejša navodila, ampak vseeno, no bomo videli v ponedeljek, če bo potrebno iti na infekcijsko v LJ. tinky, nate sem skoz mislila, ker se mi je zdelo, da je na Cresu skoz lepo vreme, medtem ko je pri nas v Rabcu sranje, iz Rabca namreč je direktno pogled na Cres, tam je zgledalo lepo, pri nas pa šit. Majuska, tebi sem sredi dopusta poslala sms, pozdravčke za vse, pa zgleda ni prišel, , ker mi ni kazalo, da je odposlano, HD, lepe slikce , uau kakšne torte, ste me spomnile, da v četrtek praznujemo Tianov RD, jao, jaz pa še nič zrihtano, no bo že. Darilo? Od naju dobi koš poljubčkov, , ne res pojma nimam kaj, če sploh bo kaj. Mogoče kakšen mali toboganček. Lahko noč.
|