|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
4.8.2009 21:26:57   
Majuska
Ojla,

končno sem prišla do računala ... smo imeli kar pester dan, Aleksandru se je pri babici sprehajalo in smo imeli veselo popoldne. Potlej pa trgovina, je dobil dva nova avtomobilčka, doma je delal družbo mami in očiju pri kočerji, potlej spet akcija. Zvečer pa tuš, kaša in mleko pred spanjem - ja tako je z držanjem flaške: načeloma lepo drži, le včasih je zjutraj tako zaspan, da roke padejo narazen in moram jaz držati.

Sicer pa naš fant zelo veselo špancira naokoli in se včasih celo za trenutek spusti in sam stoji. Hm, morda bo pa v nekaj tednih že hodil ... user posted image

Metuljčica, pošiljam user posted image vaši Anji, upam da vse skupaj ne bo preveč boleča izkušnja in da bo kmalu pozabljeno.

Sicer pa čakam, kdaj bo ena od prijateljic sporočila veselo novico ... 1.8. je imela PDP, pa se zgleda malčici še kar ne mudi ven - da ne bo na koncu točno 1 leto mlajša od Aleksandra user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 21:30:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3427
4.8.2009 21:35:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
Metuljčica, pošiljam user posted image vaši Anji, upam da vse skupaj ne bo preveč boleča izkušnja in da bo kmalu pozabljeno.

Thanks, thanks. Si ne moreš misliti, kako srhljivo je izgledalo vse skupaj, ko ji je iz ust tekla kri, pa dol po bradi, po bodiju, hlačah, potem si je rokice rinila na zobe, pa z njimi po tleh - kot masaker, res. Glih perem .. izgledalo je, kot bi imeli kolineuser posted image

Wiii, še en malček-palček bo prišel - huraaaaaa. Sporoči, ko bo. Evo, jaz se pa pojutrišnjem dobim s frendico, ki je rodila ful prekmalu (preeklampsija, CR, fantek Vid rojen v 29. tednu, 1240 gr) ... pravi, da mali lepo napreduje, to je pa itak glavno. Več poročam v čet. Po tem mitingu pa skočiva z Anjo še do frendice, ki je pa v 35. tednu ... vznemirljivo, res ... jupi, jupi, jupi ...
Dobro vi to razvajate vašega fantičauser posted image  Kar 2 nova avtomobilčka - he, he, glih v nedeljo smo ugotovili, da jih tudi Anja obožuje - bratranec ima ulala avtov/formul/tovornjakov/bagrov itd. itn. - vse Lego Technic & ji jih je razlazoval, mali se je kar mešalo - vriskala je zraven, čekirala gume ... resno razmišljam, da ji bomo morali nabaviti kakšno vozilouser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
4.8.2009 21:38:15   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

... Zvečer pa tuš, ...

Z veseljem sporočam, da sm našli recept, ki nas je pripeljal do ponovne uživancije med kopanjem, pa čist simple je: ne smeva je na hitro dati sedeti v njeno banjo, ampak postopoma - najprej stopala, potem do kolen, pa malo špricanja z rokicami, pa počasi ritko notri & sedet & je to to ... ma, ko bi se prej spomnilauser posted image

Očitno ji kar naenkat ni več odgovarjalo, da se jo da direkt v vodo, samo nama tega nekak ni znala drugače povedati kot z jokom. Ekola, zdaj je spet super.

Kolk je pa to fino ...

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:01:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3430
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:06:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:08:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3432
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:09:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3433
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:10:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3434
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:10:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3435
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:13:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3436
4.8.2009 22:16:31   
AAA
čer,

se malo javim.

oj, populis, soseda, kako kaj. Vaju pa že dolgo nisem srečala. Danes smo bili ravno na tortici na vaši strani. Občasno berem, da ga mala princeska sračka, no pri nas je še kar v redu, se zbudi samo za dudo

Ja pa Anej ta vikend shodil user posted image user posted image  in sedaj že veselo sam mašira, sem mislila, da bo dalj časa rabil, da bo naredil več korakov skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3437
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:17:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3438
4.8.2009 22:17:44   
AAA
Almera vam pa srečno pot.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:18:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
4.8.2009 22:22:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

metuljčica;user posted image za Anjo, tole je bilo pa čist too much za malčico. Krvavitev iz dlesni je res močna, Lara se je zadnjič malo butnila in ji je curilo da je bilo joj , sem jokala zraven kot dež, ko sem videla vso tisto kri

Iiiii, thank sou, merci, danke!!!

Ti, pa je imela Lara tudi okrvavljeno dlesen (tako podkožno mislim? da je čist pobarvano/temno, pa zatečeno? kako hitro je izginilo? kam se je pa butnila? pikica mala ...)

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3441
4.8.2009 22:25:23   
metuljcek321

user posted image kolk sta vedve z Anjo bizi.Sem upala da si bosta eno dopoldne vzele čas in bosta prišle na naš konec Ljubljane na obisk, pa ne vem če mi bo sreča mila user posted image

Joj, ej, glih zdaj razmišljam, koliko enih reči je za popedenat, koliko ljudi za obiskat, ... imam na seznamu kar precej zadevščin, ki bi jih rada naredila PRED službo, ki pa se fuuuul hitro bliža ... ja, ja, nisem pozabila na vaju, nope, ampak ničesar ne obljubim ... ju3 imamo dan crkljanja in celjenja bojnih ran, v četrtek že 2 mitinga, v petek pa spet pičimo na morje ... mal me porufni, ko pridemo nazaj, a prav? Do 20. 8., ko grem nazaj v šolske dni, bo še nekaj časa, tako da ... sms-ni me, pa se zmeniva - bi res rada prišla pogledat, kje stanujete, kako se imate, .........

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3442
4.8.2009 22:30:06   
metuljcek321

metuljčica;kolegica Vanja ki poje pri PJ je seveda čisto navdušena, super je ker gredo malo po svetu, lansko leto so bili v Braziliji in je bilo mega. Za vsak nov komad ki ga delajo imajo interne avdicije s katerimi vzdržujejo profesionalnost in resnost pri projektih. Si ful želim iti na njihov koncert novembra, čeprav ne vem če bo še Vanja pela ker bo takrat enkrat dobila dojenčka, je tako fajna ko se v spotu vidi njen buši user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Sliši se suuuuper. In jupi - še ena bebika! That's what I like a lot. Vau, res dobro skrbimo za dvig rodnosti, kajne? Lani tak baby boom, letos pa tudi še kar naprej - tako se dela. Zdaj naj nam pa hitro zrihtajo ful novih enot jasli ... hitr, hitr, hitr ... da se ne zatakne že na samem začetku ...

IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Ja pa Anej ta vikend shodil user posted image user posted image  in sedaj že veselo sam mašira, sem mislila, da bo dalj časa rabil, da bo naredil več korakov skupaj.

user posted image  user posted image  user posted image  Evo, tko kot naša mala - enak datum sta si izbrala - ouje.

Aja, pa še to ti moram napisat: smo bili zadnjič na morju & sem te klicala, da bi šli na čvekec/sokec ... pa potem ugotovila, da sem rufnila napačno osebo - z istim imenom, a drugim priimkom (sandrine iz rr-ja, btwuser posted image ) ... je najprej nisem dobila, pa me je čez nekaj dni poklicala nazaj ... too bad ... povej, boste čez vikend kaj dol? Mi bomo ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3443
4.8.2009 22:33:09   
metuljcek321
Night-night ... vidim, da sem nocoj osamnljeni jezdec .... (he, he, skoraj sem napisala osamljeni jedecuser posted image )

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3444
4.8.2009 22:36:10   
AAA
Ejj metuljčica mi bomo vsak vikend dol do novembra, tako da.... ti samo pokliči.

Ko smo bili na dopustu smo se pa peljali mimo tistih parcel nad Finido, sam sem vedela, da vas ni dol. A imate parcelo kje blizu glavne ceste ali ste bolj na celini?

Neposredna povezava do sporočila: 3445
4.8.2009 22:47:33   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Metuljček - kako so si različni, naš pa samo ko rečem gremo čofa čofa, začne hodit proti kopalnici. Kopa v ta veliki banji, pa s tušom ga direkt po glavi zalivava, pa se samo smeje

naš poba tudi ... ko sliši čofa čofa, kar ušesa našpiči user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3446
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:49:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3447
4.8.2009 22:59:09   
anikabd
Ojla,

Almera - Kolone do Kranjske gore ni bilo. Je pa res, da je bil policaj pri odcepu za Tržič ki je usmerjal promet. Lepo se imejte in maksimalno uživajte na dopustu. Bom držala pesti, da se boste z dopusta vrnili štirjeuser posted image

AAA, Anej - bravo za prve korake.

Metuljček - boga Anja, poljubček za Anjo in objem. Mirno in prespano noč.

Populis - pri nas je s spanjem nekaj podobnega. Sem se s tem nekako sprijaznila. Skrbi pa me ko bom začela hodit v službo.

Lahko noč.

Mi imamo se fajn ce vam prav je al' ne nam važno je le da imamo se fajn.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 0:09:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 3449
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 0:21:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?