tims
|
Dobro jutro. Evo mene spet, v službi seveda . Zdaj imam vsaj cajt mal pobrskat po netu. Se mi zdej kr gode k delam. Sem včeraj prišla domov iz službe in moram pohvalt moža: me je kosilo že čakalo. Samo preoblekla sem se in za mizo. Paše še pa še . Se je pa mojmu vidl, da je čist zmatran. Ga kar zdela tak ritem Popoldne sva pa z Nino zadremale za kakšne pol urce skupaj. Ne vem, že od prejšnjega četrtka me non stop glava boli. Verjetno da od računalnika, ker doma nisem nikol bla tok za monitorjem. Boga Anja , sej bo kmalu minilo. Sam da so zobki ok. Metuljčica, je pa res grozno, ja, ko vidiš vso tisto kri. Ko si ravno obiske omenjala: pri nas je tudi vsak vikend pestro. Sem mislila, da bomo vse obiske obletal v času porodniške, pa kar ni šlo. Je preveč tega. Kopanje - tuširanje - pri nas je tudi veselje. Ko vidi, da začnem točit vodo, že prleti in čaka zraven banje . Drugače jo pa večina tuširam, tudi po glavi jo kar s tušem, pa nobenga joka. Zaenkrat. Upam, da se ne bo spremenilo. PJ - kaj pa če bi me julijke ustanovile svoj pevski zbor, a? To bi blo fajn, pa bi hodile z našimi malčki v tujino na nastope Ksenci, pusti se lepo razvajat in lepo počivaj. In tako kot ti je Mirjam predlagala: kakšen dober film poglej, al pa knigo začni brat... Ti pa verjamem, da ti začne po določenem času presedat ta počivanje. Pa sej bo kmalu minilo, boš vidla Almera, super da je Bor ok in za spanje. Držim pesti, da zdaj pa le ne bo kaj vmes prišlo in boste uživali. Anej za korake. Zdej pa gas na novo raziskovat. S te perspektive se vse drugače vidi, kot pa pri plazenju Levinja, še so dobri ljudje na svetu. HB. Ampak da nekdo otroški voziček ukrade..... Svinjarija, res. Rebeca, pa oba mala istočasno kopaš, ali vsakega posebaj? Mi smo zadnjič dal Tima in Nino skupaj kopat..... Kakšen smeh, veselje, čofotanje, igranje... Nisi vedu, kdo je bolj navdušen: Tim al Nina . Majuska, Aleksander se drži načela: počasi se daleč pride . Saj se nikamor ne mudi. Boš vidla, še prehitr boš dirkala za njim . Glugluglu, glej da se ne boš ločila, ko imaš tako fajn taščo . Hec. Super res, da ti tako pomaga . Jah, zdej pa grem delat. Kaj pa čem druzga Uživajte. Dons bomo zgleda brez dežja
|