|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
6.7.2009 13:48:24   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KAJ SO NAREDILI S TO RR???

Ja, kričim, ker... mi je blesavo! Že post pisat je čudno... user posted image

Drugače pa - tukaj je soparno. Midve sva tudi bile že zgodaj vzunaj in naredili sprehod, šli na kavo... Nekaj je tečasta bila danes in ni hotla bit v vozičku. user posted image Verjetno je bila lačna... user posted image ker nisem imela dosti pri sebi. Doma pa je jedla AM in zaspala. Jaz pa pojem kosilo in grem nekaj naredit. Nas ni bilo čez vikend in moram cunje prat, likat, kosilo naredit za jutri... Kaj si ve kaj kuhate takole čez dan sam za sebe?

Pa še eno vprašanje imam - Kaj imate v vozičku za podlago, na čemer ležijo? Jaz imam brisačo, pa imam občutek, da ji je še bolj vroče? user posted image

Kuhanje- jaz skuham za oba in jeva ob cca 17h skupaj...čez dan pa se trenutno z lubenico bašem, pa s čokolado, jogurti, itd...

V vozičku-imam jaz tudi brisačo, ker ga že imam v športnem delu, pa mu na tak način malo ležišče zravnam. Vroče mu je pa brez ali z ...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 926
6.7.2009 13:50:37   
felix7

Drugače pa - tukaj je soparno. Midve sva tudi bile že zgodaj vzunaj in naredili sprehod, šli na kavo... Nekaj je tečasta bila danes in ni hotla bit v vozičku. user posted image Verjetno je bila lačna... user posted image ker nisem imela dosti pri sebi. Doma pa je jedla AM in zaspala. Jaz pa pojem kosilo in grem nekaj naredit. Nas ni bilo čez vikend in moram cunje prat, likat, kosilo naredit za jutri... Kaj si ve kaj kuhate takole čez dan sam za sebe?

Pa še eno vprašanje imam - Kaj imate v vozičku za podlago, na čemer ležijo? Jaz imam brisačo, pa imam občutek, da ji je še bolj vroče? user posted image

ja, butasto je pisat poste. Sem mislila, da se mi je to spremenilo, ko sem naložila ta novi Internet Explorer, pa zgleda ni to to. Zdej sploh ne morem več pripopat kakšnih dobrih smileyev user posted image

kar se kuhanja tiče, sem svetovni prvak v tem, da sem vedno brez idej... user posted image samo zase pa nikdar ne kuham, še za dva mi je odveč user posted image

v vozičku imam pa pleničko. imam občutek, da je še najmanj vroča...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 927
6.7.2009 13:54:25   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

ahoj...ma je vroče, sije sonce, je ooblačno se uščije dež ... u tri krasne...na vrtu pa lahko kar naprej to zev puliš, ko tak raste...ji paše to vremeuser posted image meni pa neee...user posted image

hvala za odgovore glede novalac mleka... zgleda da bomo šli u italijo... boomo imeli pa izlet, pa še u šoping bi lahk kej šla, je baje tud bolj ceneje, samo morš vedet kam greš...user posted image

felix najaa in ostale...bi glasovala pa se ne znam registrirat...če mi katera obrazloži, se prijavim in odam glasove za vajinauser posted image user posted image

kje je pa kaj MaJaLe...priprave na poroko? Najaa ti odštevaš dneveuser posted image kolk časa še?user posted image

Nobady, sem ti kar na ZS dala napotke za glasovanje. Glasujemo trenutno za Lijo, Leo, Timona in Jureta user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 928
6.7.2009 13:55:59   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa Pupo pogrešam... user posted image Kje te je punca?

Pa Cita je očitno fejsta zamerila, da je ni več! user posted image

samo res, kje so kaj....pupa je na fb aktivna, cita malo manj...
kokica prid na fb, ni drugeuser posted image user posted image user posted image

Kokica, bo treba na FB user posted image user posted image user posted image tam sta kar aktivni

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 929
6.7.2009 13:58:24   
Najaa

V vozičku-imam jaz tudi brisačo, ker ga že imam v športnem delu, pa mu na tak način malo ležišče zravnam. Vroče mu je pa brez ali z ...user posted image

Ja, jaz sem tudi dala športni del in prej, ko je imela v košari za podlago tako bombažno dekico, ji ni bilo toliko vroče. Zdaj pa na tej brisači kar nekaj protestira! Bom dala sam pleničko, kot NoBady pa da vidimo. Hvala vsem za odg.

felix pridi na fb, da te nekaj vprašam!! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 930
6.7.2009 13:58:37   
Najaa

hvala za odgovore glede novalac mleka... zgleda da bomo šli u italijo... boomo imeli pa izlet, pa še u šoping bi lahk kej šla, je baje tud bolj ceneje, samo morš vedet kam greš...user posted image

felix najaa in ostale...bi glasovala pa se ne znam registrirat...če mi katera obrazloži, se prijavim in odam glasove za vajinauser posted image user posted image

kje je pa kaj MaJaLe...priprave na poroko? Najaa ti odštevaš dneveuser posted image kolk časa še?user posted image

Pa na kavo ne pozabi pridit! user posted image

Joj slaba sem z odštevanjem... nekaj manj kot dva meseca! user posted image

Za glasovanje pa odpri link v podpisu od felix in se zgoraj desno najprej registriraj, potem pa veselo glasuj! user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 931
6.7.2009 14:01:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Jaz pa Pupo pogrešam... user posted image Kje te je punca?

Pa Cita je očitno fejsta zamerila, da je ni več! user posted image

samo res, kje so kaj....pupa je na fb aktivna, cita malo manj...
kokica prid na fb, ni drugeuser posted image user posted image user posted image

Kokica, bo treba na FB user posted image user posted image user posted image tam sta kar aktivni

Aja? Te pa tak okej..samo, da je vse okej z njima...Tja pa še ne pridem. Ko bodo RR ukinili..mogoče...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 932
6.7.2009 14:02:29   
KOKICA32

Ja, jaz sem tudi dala športni del in prej, ko je imela v košari za podlago tako bombažno dekico, ji ni bilo toliko vroče. Zdaj pa na tej brisači kar nekaj protestira! Bom dala sam pleničko, kot NoBady pa da vidimo. Hvala vsem za odg.

A je tak zaupno? user posted image Aja, verjetno intimne narave! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 933
6.7.2009 14:04:30   
mediuhec
pozdravljene punce,

moj mali pridno spi, ga je zmatrala vročina.

vprašanje: če dam malemu riževo kašico (milupa, se meša z  vodo)- s kakšno količino lahko štartam? upam da ni neumno vprašanje, samo res ne vem, sadje vem da po pol žličke za začetek....

lepo se cartajte

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 934
6.7.2009 14:11:55   
Najaa

A je tak zaupno? user posted image Aja, verjetno intimne narave! user posted image

Ne, nič takega. Sam kako se naredi, da slike vidijo samo določeni uporabniki. V tem primeru seveda marčevke. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 935
6.7.2009 14:13:00   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

pozdravljene punce,

vprašanje: če dam malemu riževo kašico (milupa, se meša z  vodo)- s kakšno količino lahko štartam? upam da ni neumno vprašanje, samo res ne vem, sadje vem da po pol žličke za začetek....

lepo se cartajte

Par žličk. Jaz bi naredila cca 20ml.
Pri Tiji smo štartali z večjo količino, ker je bila stara že skoraj 6m in laaaaaačnaaaaaa. user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 936
6.7.2009 14:17:47   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

vroce, vroce ,vroce tudi pri nas!!!!!!

mal sem zalostna...moj nesu malega dol k svojim starsem in mal ful slab feeling ..ful mi manjka....se je treba navadit a ne?user posted image

se ena stvar vam morm povedat.....ne vem ,ce se spomnite ,da sem jamrala,da sva s tasco skregane in da me je kliknila na fecebooku in seveda je nisem potrdila ..no potem sva se pobotale in sedaj me je spet kliknila...ma kaj hoce? kaj bi ve naredile na mojem mestu?.....ze ko me klikne na msn nimam casa ,da bi ji pa zdej se na facebooku potrdila pa mi je brzveze..ze tak je spodnja soseda....ma zakaj so tasce take,da bi vse rad4 vedele...kura nej jo brcne....user posted image

ne je kliknit, če te pa kaj vpraša, pa reč, da nimaš časa za FB in ga ne uporabljaš user posted image

Se kar strinjam s Felix.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 937
6.7.2009 14:18:13   
Nina00

aja, prijazno vas moram spomniti na glasovanje tudi danes user posted image

Glasovi že oddani user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 938
6.7.2009 14:18:44   
Nina00

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LIA OD CITE! user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE MARCEL OD SPPS, ETIEN OD DALI IN MATEVŽ OD MEDIUHEC! user posted image user posted image user posted image

čestitamooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 939
6.7.2009 14:22:36   
Nina00

RR: Meni zgleda tako kot prej user posted image

Kuhanje: Se trudim, da ja. Si večkrat kar kaj za 2 dni skuham. Pa še zlato taščo imam. Mi pošlje 1-2x na teden kosilo za naslednji dan user posted image

Podlaga: Jaz mu dam kar plenico.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 940
6.7.2009 14:38:20   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

pozdravljene punce,

lepo se cartajte

Par žličk. Jaz bi naredila cca 20ml.
Pri Tiji smo štartali z večjo količino, ker je bila stara že skoraj 6m in laaaaaačnaaaaaa. user posted image

Jaz imam tudi Milupino, pa se meša z AM? Katero pa imaš to? Jaz imam to: http://www.milupa.si/bzk_riz.htm

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 6.7.2009 14:42:22 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 941
6.7.2009 15:10:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Meni tudi! user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 942
6.7.2009 15:23:08   
Najaa

Meni tudi! user posted image

Pol pa očitno sam meni prenavljajo. user posted image
Resno, ko pišem, so ful majhne črke in smajlijev se ne vidi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 943
6.7.2009 16:16:37   
Nina00

Jaz imam tudi Milupino, pa se meša z AM? Katero pa imaš to? Jaz imam to: http://www.milupa.si/bzk_riz.htm

Kolikor se jaz spomnim, to kašico lahko mešaš z AM pa tudi s sadnimi ali zelenjavnimi kašicami.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.7.2009 16:55:51   
Piruri

ahoj...ma je vroče, sije sonce, je ooblačno se uščije dež ... u tri krasne...na vrtu pa lahko kar naprej to zev puliš, ko tak raste...ji paše to vremeuser posted image meni pa neee...user posted image

Nobady, sem ti kar na ZS dala napotke za glasovanje. Glasujemo trenutno za Lijo, Leo, Timona in Jureta user posted image

Mene tudi to zanima...Hvala user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 945
6.7.2009 18:32:28   
trinity22

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LIA OD CITE! user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE MARCEL OD SPPS, ETIEN OD DALI IN MATEVŽ OD MEDIUHEC! user posted image user posted image user posted image

čestitamooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz čestitam vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se tiče RRpri meni je  vse postaremuser posted image

podloga v vozičku ...jaz imam v športnem ddelu tudi kr pleničko .... sem poskusla z brisačo pa ni bilo dobro user posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 6.7.2009 18:34:41 >

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 946
6.7.2009 18:35:30   
trinity22
ehhhhhhhhhh zmeri neki zamučkam .... loluser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.7.2009 18:40:40   
trinity22
tako glasovi so oddani, za danes sem opravila svojo dolžnost user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 948
6.7.2009 19:01:48   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Mene tudi to zanima...Hvala user posted image

Piruri, v mojem podpisu imaš link. Vrže te na spletno stran maminajdi.si in v zgornjem desnem kotu klikneš "registracija". Potem vpišeš svoje podatke in na mejl dobiš sporočilo, v katerem je link, ki ga moraš potrditi, da aktiviraš registracijo. Potem te spet vrže na spletno stran in nekje bolj na dnu strani poiščeš zelen kvadratek "Galerija slik vaših malčkov". Potem pa poiščeš še marčevske otročke in glasuješ zanje user posted image . So pa po abecedi.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 949
6.7.2009 20:13:26   
KOKICA32
Ojla, moj pikec že spi.user posted image Sem mu danes prvič dala zvečer v mleko riževe kosmiče..pa je pojedel cca 130ml. Sedaj pa bomo videli, če bo spal še dlje kot ponavadi ali pa bo enako. Po moji logiki naj bi bolj nasitili kot samo AM. user posted image
Drugače pa mu sedaj že 5 dni dajem kosmiče za kosilo.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?