Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 13:48:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KAJ SO NAREDILI S TO RR??? Ja, kričim, ker... mi je blesavo! Že post pisat je čudno... Drugače pa - tukaj je soparno. Midve sva tudi bile že zgodaj vzunaj in naredili sprehod, šli na kavo... Nekaj je tečasta bila danes in ni hotla bit v vozičku. Verjetno je bila lačna... ker nisem imela dosti pri sebi. Doma pa je jedla AM in zaspala. Jaz pa pojem kosilo in grem nekaj naredit. Nas ni bilo čez vikend in moram cunje prat, likat, kosilo naredit za jutri... Kaj si ve kaj kuhate takole čez dan sam za sebe? Pa še eno vprašanje imam - Kaj imate v vozičku za podlago, na čemer ležijo? Jaz imam brisačo, pa imam občutek, da ji je še bolj vroče? Kuhanje- jaz skuham za oba in jeva ob cca 17h skupaj...čez dan pa se trenutno z lubenico bašem, pa s čokolado, jogurti, itd... V vozičku-imam jaz tudi brisačo, ker ga že imam v športnem delu, pa mu na tak način malo ležišče zravnam. Vroče mu je pa brez ali z ...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 13:50:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KAJ SO NAREDILI S TO RR??? Ja, kričim, ker... mi je blesavo! Že post pisat je čudno... Drugače pa - tukaj je soparno. Midve sva tudi bile že zgodaj vzunaj in naredili sprehod, šli na kavo... Nekaj je tečasta bila danes in ni hotla bit v vozičku. Verjetno je bila lačna... ker nisem imela dosti pri sebi. Doma pa je jedla AM in zaspala. Jaz pa pojem kosilo in grem nekaj naredit. Nas ni bilo čez vikend in moram cunje prat, likat, kosilo naredit za jutri... Kaj si ve kaj kuhate takole čez dan sam za sebe? Pa še eno vprašanje imam - Kaj imate v vozičku za podlago, na čemer ležijo? Jaz imam brisačo, pa imam občutek, da ji je še bolj vroče? ja, butasto je pisat poste. Sem mislila, da se mi je to spremenilo, ko sem naložila ta novi Internet Explorer, pa zgleda ni to to. Zdej sploh ne morem več pripopat kakšnih dobrih smileyev kar se kuhanja tiče, sem svetovni prvak v tem, da sem vedno brez idej... samo zase pa nikdar ne kuham, še za dva mi je odveč v vozičku imam pa pleničko. imam občutek, da je še najmanj vroča...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 13:54:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ahoj...ma je vroče, sije sonce, je ooblačno se uščije dež ... u tri krasne...na vrtu pa lahko kar naprej to zev puliš, ko tak raste...ji paše to vreme meni pa neee... hvala za odgovore glede novalac mleka... zgleda da bomo šli u italijo... boomo imeli pa izlet, pa še u šoping bi lahk kej šla, je baje tud bolj ceneje, samo morš vedet kam greš... felix najaa in ostale...bi glasovala pa se ne znam registrirat...če mi katera obrazloži, se prijavim in odam glasove za vajina kje je pa kaj MaJaLe...priprave na poroko? Najaa ti odštevaš dneve kolk časa še? Nobady, sem ti kar na ZS dala napotke za glasovanje. Glasujemo trenutno za Lijo, Leo, Timona in Jureta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 13:55:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa Pupo pogrešam... Kje te je punca? Pa Cita je očitno fejsta zamerila, da je ni več! samo res, kje so kaj....pupa je na fb aktivna, cita malo manj... kokica prid na fb, ni druge Kokica, bo treba na FB tam sta kar aktivni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 13:58:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 V vozičku-imam jaz tudi brisačo, ker ga že imam v športnem delu, pa mu na tak način malo ležišče zravnam. Vroče mu je pa brez ali z ... Ja, jaz sem tudi dala športni del in prej, ko je imela v košari za podlago tako bombažno dekico, ji ni bilo toliko vroče. Zdaj pa na tej brisači kar nekaj protestira! Bom dala sam pleničko, kot NoBady pa da vidimo. Hvala vsem za odg. felix pridi na fb, da te nekaj vprašam!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 13:58:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady hvala za odgovore glede novalac mleka... zgleda da bomo šli u italijo... boomo imeli pa izlet, pa še u šoping bi lahk kej šla, je baje tud bolj ceneje, samo morš vedet kam greš... felix najaa in ostale...bi glasovala pa se ne znam registrirat...če mi katera obrazloži, se prijavim in odam glasove za vajina kje je pa kaj MaJaLe...priprave na poroko? Najaa ti odštevaš dneve kolk časa še? Pa na kavo ne pozabi pridit! Joj slaba sem z odštevanjem... nekaj manj kot dva meseca! Za glasovanje pa odpri link v podpisu od felix in se zgoraj desno najprej registriraj, potem pa veselo glasuj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 14:01:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa Pupo pogrešam... Kje te je punca? Pa Cita je očitno fejsta zamerila, da je ni več! samo res, kje so kaj....pupa je na fb aktivna, cita malo manj... kokica prid na fb, ni druge Kokica, bo treba na FB tam sta kar aktivni Aja? Te pa tak okej..samo, da je vse okej z njima...Tja pa še ne pridem. Ko bodo RR ukinili..mogoče...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 14:02:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 V vozičku-imam jaz tudi brisačo, ker ga že imam v športnem delu, pa mu na tak način malo ležišče zravnam. Vroče mu je pa brez ali z ... Ja, jaz sem tudi dala športni del in prej, ko je imela v košari za podlago tako bombažno dekico, ji ni bilo toliko vroče. Zdaj pa na tej brisači kar nekaj protestira! Bom dala sam pleničko, kot NoBady pa da vidimo. Hvala vsem za odg. felix pridi na fb, da te nekaj vprašam!! A je tak zaupno? Aja, verjetno intimne narave!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 14:04:30
|
|
|
|
mediuhec
|
pozdravljene punce, moj mali pridno spi, ga je zmatrala vročina. vprašanje: če dam malemu riževo kašico (milupa, se meša z vodo)- s kakšno količino lahko štartam? upam da ni neumno vprašanje, samo res ne vem, sadje vem da po pol žličke za začetek.... lepo se cartajte
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 14:11:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 V vozičku-imam jaz tudi brisačo, ker ga že imam v športnem delu, pa mu na tak način malo ležišče zravnam. Vroče mu je pa brez ali z ... Ja, jaz sem tudi dala športni del in prej, ko je imela v košari za podlago tako bombažno dekico, ji ni bilo toliko vroče. Zdaj pa na tej brisači kar nekaj protestira! Bom dala sam pleničko, kot NoBady pa da vidimo. Hvala vsem za odg. felix pridi na fb, da te nekaj vprašam!! A je tak zaupno? Aja, verjetno intimne narave! Ne, nič takega. Sam kako se naredi, da slike vidijo samo določeni uporabniki. V tem primeru seveda marčevke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 14:13:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec pozdravljene punce, moj mali pridno spi, ga je zmatrala vročina. vprašanje: če dam malemu riževo kašico (milupa, se meša z vodo)- s kakšno količino lahko štartam? upam da ni neumno vprašanje, samo res ne vem, sadje vem da po pol žličke za začetek.... lepo se cartajte Par žličk. Jaz bi naredila cca 20ml. Pri Tiji smo štartali z večjo količino, ker je bila stara že skoraj 6m in laaaaaačnaaaaaa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 14:17:47
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca vroce, vroce ,vroce tudi pri nas!!!!!! mal sem zalostna...moj nesu malega dol k svojim starsem in mal ful slab feeling ..ful mi manjka....se je treba navadit a ne? se ena stvar vam morm povedat.....ne vem ,ce se spomnite ,da sem jamrala,da sva s tasco skregane in da me je kliknila na fecebooku in seveda je nisem potrdila ..no potem sva se pobotale in sedaj me je spet kliknila...ma kaj hoce? kaj bi ve naredile na mojem mestu?.....ze ko me klikne na msn nimam casa ,da bi ji pa zdej se na facebooku potrdila pa mi je brzveze..ze tak je spodnja soseda....ma zakaj so tasce take,da bi vse rad4 vedele...kura nej jo brcne.... ne je kliknit, če te pa kaj vpraša, pa reč, da nimaš časa za FB in ga ne uporabljaš Se kar strinjam s Felix.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 14:18:13
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, prijazno vas moram spomniti na glasovanje tudi danes Glasovi že oddani
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 14:18:44
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LIA OD CITE! VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE MARCEL OD SPPS, ETIEN OD DALI IN MATEVŽ OD MEDIUHEC! čestitamooooooooo VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 14:22:36
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KAJ SO NAREDILI S TO RR??? Ja, kričim, ker... mi je blesavo! Že post pisat je čudno... Drugače pa - tukaj je soparno. Midve sva tudi bile že zgodaj vzunaj in naredili sprehod, šli na kavo... Nekaj je tečasta bila danes in ni hotla bit v vozičku. Verjetno je bila lačna... ker nisem imela dosti pri sebi. Doma pa je jedla AM in zaspala. Jaz pa pojem kosilo in grem nekaj naredit. Nas ni bilo čez vikend in moram cunje prat, likat, kosilo naredit za jutri... Kaj si ve kaj kuhate takole čez dan sam za sebe? Pa še eno vprašanje imam - Kaj imate v vozičku za podlago, na čemer ležijo? Jaz imam brisačo, pa imam občutek, da ji je še bolj vroče? RR: Meni zgleda tako kot prej Kuhanje: Se trudim, da ja. Si večkrat kar kaj za 2 dni skuham. Pa še zlato taščo imam. Mi pošlje 1-2x na teden kosilo za naslednji dan Podlaga: Jaz mu dam kar plenico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 14:38:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec pozdravljene punce, moj mali pridno spi, ga je zmatrala vročina. vprašanje: če dam malemu riževo kašico (milupa, se meša z vodo)- s kakšno količino lahko štartam? upam da ni neumno vprašanje, samo res ne vem, sadje vem da po pol žličke za začetek.... lepo se cartajte Par žličk. Jaz bi naredila cca 20ml. Pri Tiji smo štartali z večjo količino, ker je bila stara že skoraj 6m in laaaaaačnaaaaaa. Jaz imam tudi Milupino, pa se meša z AM? Katero pa imaš to? Jaz imam to: http://www.milupa.si/bzk_riz.htm
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 6.7.2009 14:42:22 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 15:10:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KAJ SO NAREDILI S TO RR??? Ja, kričim, ker... mi je blesavo! Že post pisat je čudno... Drugače pa - tukaj je soparno. Midve sva tudi bile že zgodaj vzunaj in naredili sprehod, šli na kavo... Nekaj je tečasta bila danes in ni hotla bit v vozičku. Verjetno je bila lačna... ker nisem imela dosti pri sebi. Doma pa je jedla AM in zaspala. Jaz pa pojem kosilo in grem nekaj naredit. Nas ni bilo čez vikend in moram cunje prat, likat, kosilo naredit za jutri... Kaj si ve kaj kuhate takole čez dan sam za sebe? Pa še eno vprašanje imam - Kaj imate v vozičku za podlago, na čemer ležijo? Jaz imam brisačo, pa imam občutek, da ji je še bolj vroče? RR: Meni zgleda tako kot prej Meni tudi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 15:23:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KAJ SO NAREDILI S TO RR??? Ja, kričim, ker... mi je blesavo! Že post pisat je čudno... Drugače pa - tukaj je soparno. Midve sva tudi bile že zgodaj vzunaj in naredili sprehod, šli na kavo... Nekaj je tečasta bila danes in ni hotla bit v vozičku. Verjetno je bila lačna... ker nisem imela dosti pri sebi. Doma pa je jedla AM in zaspala. Jaz pa pojem kosilo in grem nekaj naredit. Nas ni bilo čez vikend in moram cunje prat, likat, kosilo naredit za jutri... Kaj si ve kaj kuhate takole čez dan sam za sebe? Pa še eno vprašanje imam - Kaj imate v vozičku za podlago, na čemer ležijo? Jaz imam brisačo, pa imam občutek, da ji je še bolj vroče? RR: Meni zgleda tako kot prej Meni tudi! Pol pa očitno sam meni prenavljajo. Resno, ko pišem, so ful majhne črke in smajlijev se ne vidi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 16:16:37
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz imam tudi Milupino, pa se meša z AM? Katero pa imaš to? Jaz imam to: http://www.milupa.si/bzk_riz.htm Kolikor se jaz spomnim, to kašico lahko mešaš z AM pa tudi s sadnimi ali zelenjavnimi kašicami.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 16:55:51
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ahoj...ma je vroče, sije sonce, je ooblačno se uščije dež ... u tri krasne...na vrtu pa lahko kar naprej to zev puliš, ko tak raste...ji paše to vreme meni pa neee... hvala za odgovore glede novalac mleka... zgleda da bomo šli u italijo... boomo imeli pa izlet, pa še u šoping bi lahk kej šla, je baje tud bolj ceneje, samo morš vedet kam greš... felix najaa in ostale...bi glasovala pa se ne znam registrirat...če mi katera obrazloži, se prijavim in odam glasove za vajina kje je pa kaj MaJaLe...priprave na poroko? Najaa ti odštevaš dneve kolk časa še? Nobady, sem ti kar na ZS dala napotke za glasovanje. Glasujemo trenutno za Lijo, Leo, Timona in Jureta Mene tudi to zanima...Hvala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 18:32:28
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LIA OD CITE! VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE MARCEL OD SPPS, ETIEN OD DALI IN MATEVŽ OD MEDIUHEC! čestitamooooooooo tudi jaz čestitam vsem kar se tiče RRpri meni je vse postarem podloga v vozičku ...jaz imam v športnem ddelu tudi kr pleničko .... sem poskusla z brisačo pa ni bilo dobro
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 6.7.2009 18:34:41 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 18:35:30
|
|
|
|
trinity22
|
ehhhhhhhhhh zmeri neki zamučkam .... lol
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 18:40:40
|
|
|
|
trinity22
|
tako glasovi so oddani, za danes sem opravila svojo dolžnost
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 19:01:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ahoj...ma je vroče, sije sonce, je ooblačno se uščije dež ... u tri krasne...na vrtu pa lahko kar naprej to zev puliš, ko tak raste...ji paše to vreme meni pa neee... hvala za odgovore glede novalac mleka... zgleda da bomo šli u italijo... boomo imeli pa izlet, pa še u šoping bi lahk kej šla, je baje tud bolj ceneje, samo morš vedet kam greš... felix najaa in ostale...bi glasovala pa se ne znam registrirat...če mi katera obrazloži, se prijavim in odam glasove za vajina kje je pa kaj MaJaLe...priprave na poroko? Najaa ti odštevaš dneve kolk časa še? Nobady, sem ti kar na ZS dala napotke za glasovanje. Glasujemo trenutno za Lijo, Leo, Timona in Jureta Mene tudi to zanima...Hvala Piruri, v mojem podpisu imaš link. Vrže te na spletno stran maminajdi.si in v zgornjem desnem kotu klikneš "registracija". Potem vpišeš svoje podatke in na mejl dobiš sporočilo, v katerem je link, ki ga moraš potrditi, da aktiviraš registracijo. Potem te spet vrže na spletno stran in nekje bolj na dnu strani poiščeš zelen kvadratek "Galerija slik vaših malčkov". Potem pa poiščeš še marčevske otročke in glasuješ zanje . So pa po abecedi.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.7.2009 20:13:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ojla, moj pikec že spi. Sem mu danes prvič dala zvečer v mleko riževe kosmiče..pa je pojedel cca 130ml. Sedaj pa bomo videli, če bo spal še dlje kot ponavadi ali pa bo enako. Po moji logiki naj bi bolj nasitili kot samo AM. Drugače pa mu sedaj že 5 dni dajem kosmiče za kosilo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?