Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 12:40:07
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, grem zdaj na trojanski krof..sem si jih včeraj nabasala, če pa Najee ni bilo tak dolgo na naš konec da bi jih prinesla!! Veš kako pravijo - Če ne gre Mohamed h gori, pride pa gora h njemu! Ful sem vesela, da smo se vidli! Ko pridem na štajersko, pa dobiš še kak krof od mene (pa ostale štajerke tudi, seveda ). A ste se dobile? Superca! Kdo vse? Samo tasina družinica in jaz z mojima puncama. Moj je namreč delal. MaJaLe je misla priti, sam ni mogla. Je imela družinske obveznosti. družinske obveznosti ja... bi jih prow komot prestavla, če bi mi kej prej povedale
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 14:37:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* družinske obveznosti ja... bi jih prow komot prestavla, če bi mi kej prej povedale A boš izstopla iz kluba? tasa je tak na hitro prišla, da je bilo res v zadnjem momentu. Sicer pa, kaj nisi uživala na pikniku?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 18:03:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE VALENTIN OD KOKICE! še od mene vse najboljše !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 18:06:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ... tasa je tak na hitro prišla, da je bilo res v zadnjem momentu. ... ja res smo uleteli na obalo na hitro. Sem pa vsa zažgana po hrbtu,ko se buča nisem namazala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 20:30:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ... tasa je tak na hitro prišla, da je bilo res v zadnjem momentu. ... ja res smo uleteli na obalo na hitro. Sem pa vsa zažgana po hrbtu,ko se buča nisem namazala.. Aja, jaz pa sem mislila, da ste se dobile na Trojanah, ko je Tasa o krapčih govorila...te pa je to bila vaša postojanka po poti domov...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 20:57:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, jaz pa sem mislila, da ste se dobile na Trojanah, ko je Tasa o krapčih govorila...te pa je to bila vaša postojanka po poti domov... ja, to smo se ustavili na poti domov. Ne vprašaj kakšna gužva je bila. Ampak se mi je že v KP krof luštal tak da sem mogla počakat da sem ga dobila!! (in pol se čudim zakaj kg ne grejo dol ). In kako si ti Kokica? Valentin spi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 20:58:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Najaa a si prebrala post od Rubin. ?? Ima ga pri dvojčkih. Jaz sem se kr razjokala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:01:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, jaz pa sem mislila, da ste se dobile na Trojanah, ko je Tasa o krapčih govorila...te pa je to bila vaša postojanka po poti domov... ja, to smo se ustavili na poti domov. Ne vprašaj kakšna gužva je bila. Ampak se mi je že v KP krof luštal tak da sem mogla počakat da sem ga dobila!! (in pol se čudim zakaj kg ne grejo dol ). In kako si ti Kokica? Valentin spi? Jaz sem okej..nekaj zakonodajo študiram..pogrešam službo... Valentin pa že spančka...sem mu danes spet naredila odtis nogice na papir...za spomin..vsak mesec, ko praznuje mu ga naredim.za spomin...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:11:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem okej..nekaj zakonodajo študiram..pogrešam službo... Valentin pa že spančka...sem mu danes spet naredila odtis nogice na papir...za spomin..vsak mesec, ko praznuje mu ga naredim.za spomin... ah, ta služba. Jaz je nič ne pogrešam.. full dobra ideja, sem jo že Tomažu posredovala naprej in je rekel da bi to bilo pametno delat ja. Tak da si bom mal tvojo idejo sposodla - saj lahko a ne?? . Ma to mu verjetno delaš z temparkami oz. vodenimi barvicami ??
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.6.2009 21:12:23 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:12:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem okej..nekaj zakonodajo študiram..pogrešam službo... Valentin pa že spančka...sem mu danes spet naredila odtis nogice na papir...za spomin..vsak mesec, ko praznuje mu ga naredim.za spomin... ah, ta služba. Jaz je nič ne pogrešam.. full dobra ideja, sem jo že Tomažu posredovala naprej in je rekel da bova tud midva zdaj to delala. Sem si mal tvojo idejo sposodla. Ma to mu verjetno delaš z temparkami oz. vodenimi barvicami ?? Ne, ne tiste prstne barve sem kupila pri najboljšem sosedu...se prav lepo spirajo iz kože in pleničk...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:25:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa..nova slikica za seznam prosim: Star sem 4 mesece
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:26:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce HVALA vsem za čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:26:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, ne tiste prstne barve sem kupila pri najboljšem sosedu...se prav lepo spirajo iz kože in pleničk... aha, to tudi obstaja. hm, nimam pojma bom pa pogledala ja.. In sta probala že kašico??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:26:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa..nova slikica za seznam prosim: Star sem 4 mesece lepotec
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:29:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, ne tiste prstne barve sem kupila pri najboljšem sosedu...se prav lepo spirajo iz kože in pleničk... aha, to tudi obstaja. hm, nimam pojma bom pa pogledala ja.. In sta probala že kašico?? Ne nisva...še...sem mislila mogoče z rižolinom začete..kaj pa vem...ali grisolino al kak se že reče...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:31:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa a si prebrala post od Rubin. ?? Ima ga pri dvojčkih. Jaz sem se kr razjokala Jaz tud... Ko kaj takega preberem, ful podoživljam za nazaj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:32:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz vas zapuščam, ker sem taaak zmatrana danes... Jutri pa je nov dan in imam kar nekaj obveznosti... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:33:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa a si prebrala post od Rubin. ?? Ima ga pri dvojčkih. Jaz sem se kr razjokala Jaz tud... Ko kaj takega preberem, ful podoživljam za nazaj... Kje najdem ta post? Imata link mogoče?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:34:42
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz tudi delam odtise - obema seveda. Tiji sem ravno včeraj rokico. Pa ona itak rada packa s temi barvami. Niki bom pa ko bo stara 5 mesecev, uf to bo spet kmalu. Ma, se obračajo teli meseci... Nika je pa imela včeraj bližnje srečanje z banano. Ko vse toliko govorite o GH, no ko sem jedla banano, sem ji dala mal za polizat. Pa se je kremžila in stran obračala. Naša bejba definitivno še ni pripravljena!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:35:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa a si prebrala post od Rubin. ?? Ima ga pri dvojčkih. Jaz sem se kr razjokala Jaz tud... Ko kaj takega preberem, ful podoživljam za nazaj... Kje najdem ta post? Imata link mogoče? http://www.ringaraja.net/forum/m_2557747/mpage_179/key_/tm.htm
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:37:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz tudi delam odtise - obema seveda. Tiji sem ravno včeraj rokico. Pa ona itak rada packa s temi barvami. Niki bom pa ko bo stara 5 mesecev, uf to bo spet kmalu. Ma, se obračajo teli meseci... Nika je pa imela včeraj bližnje srečanje z banano. Ko vse toliko govorite o GH, no ko sem jedla banano, sem ji dala mal za polizat. Pa se je kremžila in stran obračala. Naša bejba definitivno še ni pripravljena! Se mi zdi, da bo to en čudovit spomin, ne? Torej še nič ne bop z GH ne! Definitivno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:37:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz tudi delam odtise - obema seveda. Tiji sem ravno včeraj rokico. Pa ona itak rada packa s temi barvami. Niki bom pa ko bo stara 5 mesecev, uf to bo spet kmalu. Ma, se obračajo teli meseci... Nika je pa imela včeraj bližnje srečanje z banano. Ko vse toliko govorite o GH, no ko sem jedla banano, sem ji dala mal za polizat. Pa se je kremžila in stran obračala. Naša bejba definitivno še ni pripravljena! Lija pa se ni obračala edino včeraj mi ni hotela odpret ust, ko sem ji na plaži hotela dat malo kašice. Ampak je tist Mercator tak slabo bil založen z kašicami da sem vzela na koncu kr neko z goszdnimi sadeži. In ji ni bilo dobro. Sem pa jaz pojedla, ko smo se domov vozli mi je pasala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:42:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
http://www.ringaraja.net/forum/m_2557747/mpage_179/key_/tm.htm IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa a si prebrala post od Rubin. ?? Ima ga pri dvojčkih. Jaz sem se kr razjokala Jaz tud... Ko kaj takega preberem, ful podoživljam za nazaj... Kje najdem ta post? Imata link mogoče? http://www.ringaraja.net/forum/m_2557747/mpage_179/key_/tm.htm Ojoj...sem se spomnila, kako je bilo meni, ko so mi vzeli Valentina in ga odpeljali na intenzivno nego in sem bila v sobi sama, soseda pa se je cartala s svojim sinkom. Upam, da bo se pri Rubin vse lepo izteklo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:43:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz tudi delam odtise - obema seveda. Tiji sem ravno včeraj rokico. Pa ona itak rada packa s temi barvami. Niki bom pa ko bo stara 5 mesecev, uf to bo spet kmalu. Ma, se obračajo teli meseci... Nika je pa imela včeraj bližnje srečanje z banano. Ko vse toliko govorite o GH, no ko sem jedla banano, sem ji dala mal za polizat. Pa se je kremžila in stran obračala. Naša bejba definitivno še ni pripravljena! Lija pa se ni obračala edino včeraj mi ni hotela odpret ust, ko sem ji na plaži hotela dat malo kašice. Ampak je tist Mercator tak slabo bil založen z kašicami da sem vzela na koncu kr neko z goszdnimi sadeži. In ji ni bilo dobro. Sem pa jaz pojedla, ko smo se domov vozli mi je pasala Ti ji že vsak dan daješ kašice? Tudi kaj drugega?
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 28.6.2009 21:44:12 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.6.2009 21:46:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Eh, sedaj pa res grem!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?