Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 23:30:44
|
|
|
|
*bubi*
|
firma ti je morala do konca marca poslat domov. Zdaj pa so ti nove podatke poslali al kaj? Al so tebi drugačne podatke poslali kot davčni? Ti kar pošlji na DURS in lepo dopis napiši.... saj pravim, izgubit nimaš kaj. Drugače pa firmo terjaš
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 23:30:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
bi jo še kar imela malo doma... Ma Lara bi bila tudi doma, če bi bla jaz doma.... ampak, ker delamo se mi zdi vrtec zelo dobra rešitev...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 23:47:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Grem počasi.... jutri dopoldan bo kontra - možek bo spal, jaz pa moram otroka kam ven odpeljat Lahko noč!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 0:00:30
|
|
|
|
arabela*
|
nočka vsem in mirno noč
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 7:12:28
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Danes pa sem jaz prva. No saj ni čudno, glede na to, da se je pri nas žur začel že ob 4.40. Potem sem do 5.30 vstrajala da je potrebno zaspat nazaj in seveda je, kot ponavadi spet zmagal Gal. Bo pa zdaj skoraj šel spet spat. Zunaj je pa sonček . Mi pa gremo popoldan na piknik
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 7:49:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Petra, 30+ jih imaš, kak te lahko 9-mesečnik premaga? Jaz tudi upam, da bo danes malo drugačen dan - z veeeeeliko
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 7:59:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Kako pa kaj z magnetki ledena doba napredujete? Saj tu na RR se na veliko menjava, ampak jaz bi najprej z vami menjala Manjkajo nam še trije, imamo pa 4 dupliče. Saj bi jih imeli še več, ampak bubi enake radodarno deli naokoli. Kao menjuje Nam je največji problem dobit male dinozavrčke
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 8:53:52
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro Smo kar lepo spali.....enkrat bujenje.... Zdaj pa mi že M kaže da bi šla pa pa....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 9:29:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dobro jutro Smo kar lepo spali.....enkrat bujenje.... Zdaj pa mi že M kaže da bi šla pa pa.... bubika je tudi že šla pa pa.... v kinderpet Bomo pač šli kasneje v mesto. Bubi zdaj namreč gleda Bakugane in ni šans, da bi on kam šel
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 13:11:53
|
|
|
|
arabela*
|
Me pa smo že nazaj....je tak lep sonček zunaj........če me ne bi šraufalo...bi se cel popoldan sprehajale z M................ona tak uživa......... Zdaj je malo zadremala,jaz pa bom pospravila...................tak sma same..... je na treningu v A.....tavečja frkljica pa je odvihrala k prijateljicam k babici............. zvečer pa gremo eno turo po Lentu,danes je zadnjikrat... ...spet bo tišina..............
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 14:11:17
|
|
|
|
arabela*
|
Grrrrr...20 min je spala.......zdaj pa je v stolčku in mi tu kinka,pa drema,pa stoka,pa joka in vse....jo položim v postlo,,,,,,pa je auf...ne vem,kaj ne našemu otroku taka muka zaspat..,pa vsak šum jo prebudi........
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 15:59:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kako pa kaj z magnetki ledena doba napredujete? Meni manjka: Drugi in tretji na levi strani... Prvi na desni strani. Dupliči: Četrti v zgornji vrsti - 2 viška. Drugi v zgornji vrsti - 1 viška. Tretji na desni - 3 viška. Četrti na desni - 1 viška. Prvi na levi - 1 viška. Drugi in četrti spodaj - 1 viška.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 16:38:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako pa kaj z magnetki ledena doba napredujete? Meni manjka: Drugi in tretji na levi strani... Prvi na desni strani. Dupliči: Četrti v zgornji vrsti - 2 viška. Drugi v zgornji vrsti - 1 viška. Tretji na desni - 3 viška. Četrti na desni - 1 viška. Prvi na levi - 1 viška. Drugi in četrti spodaj - 1 viška. To bi bilo za zamenjat. Bomo mi še nekje enega zbrskali, ki ga rabiš.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 16:39:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi smo pa danes pohajali... po dolgem času vsi trije.. Smo šli po eni pešpoti, ful je blo lepo.... ne prevroče... Larči je uživala v ruzaku... Ko smo pa domov prišli, se je pa pošteno vsulo... ravno prav... Preden je Lara popoldne zaspala, je ene 16x dudo zabrisala na tla in potem klicala, da ji jo pridem pobrat... in 2x se je pokakala... jo, zdej je končno začorila.... Evo še par utrinkov..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 16:41:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
To bi bilo za zamenjat. Bomo mi še nekje enega zbrskali, ki ga rabiš. user posted image Super... sem jih že dala na stran...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 17:03:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Rabimo še enega Tobijaaaaaaaaaaaaaaa........ kdaj bo v akciji????
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 20:12:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Rabimo še enega Tobijaaaaaaaaaaaaaaa........ kdaj bo v akciji???? če se ti ne mudi, čakaj dnevno akcijo BC. Običajno so pupkaste barve, ampak vas to ne bo motilo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 20:13:27
|
|
|
|
*bubi*
|
za izlet. Ampak ta fotka pa je svetovna IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft hmmmmm.... tvoje delo?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 20:35:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
user posted image hmmmmm.... tvoje delo? Ja, a ga nisem dobro ujela? Upam,da bo do konec avgusta kej v akciji, oštja...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 21:02:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Nikjer nobene... grem likat...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 21:04:30
|
|
|
|
petra1978
|
Se prav vidi, da so dopusti, kakšno zatišje je tukaj na rr. Mi smo bili cel dan na pikniku, Gal že spi, je v nočni, mami pa spet na računalniku. Lara, ful lepe slike in ja tista "leteča" je res posebna.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 21:15:27
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 21:25:55
|
|
|
|
arabela*
|
Samo je res zatišje tu.......... Mi smo bili malo na Lentu,je danes zadnjič...sem mogla še it na krofeke... Zdaj pa grem počasi pod tuš in malo pred tv............. Nočka vsem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 23:08:42
|
|
|
|
Olivija*
|
ojla! mi smo bili tudi danes na koroškem na pikniku... povabljenih 50 ljudi in dva dni prej izvemo, da ne bo torte, zato smo jo s prijatelji prinesli kot darilo...ooooogromno torto....ful previdno...ma kaj, ko jo je slavljenec vrgel na tla, še preden jo je prinesel do hiše no, saj jo je kar dobro odnesla... samo četrt sta je dobila kužka, ostalo je bilo še užitno
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 23:17:15
|
|
|
|
Olivija*
|
Lara, dobro si ujela tistega kačjega pastirja! Moj je pa goloba zalotil, kako špega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.