Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:05:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a to je zdej na novo, da so črke v seznamčku drugačne??? a na tem RR vsak dan spreminjajo stvari ali kako???????? a nisi ti črk spremenila?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:14:41
|
|
|
|
ključek
|
tko, obesila 3 stroje cunj, 4 se pere........kdo pa likal??? najboljše, da dam oglas na RR.........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:15:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a to je zdej na novo, da so črke v seznamčku drugačne??? a na tem RR vsak dan spreminjajo stvari ali kako???????? a nisi ti črk spremenila? ne.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:17:38
|
|
|
|
ključek
|
amor real, pozdravljena!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:23:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tko, obesila 3 stroje cunj, 4 se pere........kdo pa likal??? [i nihče...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:28:22
|
|
|
|
ključek
|
Saraya, nočko. in vsem ostalim tudi. se tipkamo jutri.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 10.7.2009 22:29:01 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:36:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
temi in tišini migreno preganjala Oh ti imaš tudi migrene? Pa te tko hitro mine? Vsaj to...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:36:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Lahko noč, MTY Ja, poznm to stojnico z baloni v Cityju. Boljše, da bubija ne peljem tja Pa saj vem.... nam je tudi bilo nekaj posebnega, če so nam kupili tak balon. Saj ga je že dobil kdaj, pa še ga bo..... ampak če gre prepričat brez nekega velikega nezadovoljstva....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:44:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
ob to je treba tega smajlija nalimat: Jap, se strinjam.... največje probleme imajo pri uvajanju tisti otroci, katere starši težko spustijo... oz. niso prepričani, da se bodo imeli fajn... Jst se ful veselim, ko bo Lara šla.... se bo imela super...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:44:18
|
|
|
|
arabela*
|
dajte mi nekaj rečt...............v primeru..ko pišeš ugovor....če ga pošlješ po preteku tistih dni,v katerih ga lahko pošlješ...in tud navedeš razlog zakaj zamujaš....ali prejemnik lahko ugovor kar zavrže ali bi mi moral poslat vsaj pisno da pač mi ne morejo ugodit......
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:46:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ob to je treba tega smajlija nalimat: Jap, se strinjam.... največje probleme imajo pri uvajanju tisti otroci, katere starši težko spustijo... oz. niso prepričani, da se bodo imeli fajn... Jst se ful veselim, ko bo Lara šla.... se bo imela super... Naša A gre 1.septembra...pa je 4 leta stara...pa mi je kriza....... ampak si mislim,da pa je po drugi strani dobro za njo da gre in verjamem da se bo imela lepo...pa mi je kar lažje pri srcu...........bi jo še kar imela malo doma...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:48:41
|
|
|
|
Jazzy1
|
Punce fajn se mejte, uživajte s svojimi sončki kar se da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se "vidimo" čez 14 dni.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:54:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft temi in tišini migreno preganjala Oh ti imaš tudi migrene? Pa te tko hitro mine? Vsaj to... 24 ur ponavadi traja.... če imam srečo, manj. Najhuje mi je, ko grem spat z glavobolom, me boli ponoči in se tudi zbudim z migreno
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:55:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ob to je treba tega smajlija nalimat: Jap, se strinjam.... največje probleme imajo pri uvajanju tisti otroci, katere starši težko spustijo... oz. niso prepričani, da se bodo imeli fajn... Jst se ful veselim, ko bo Lara šla.... se bo imela super... Naša A gre 1.septembra...pa je 4 leta stara...pa mi je kriza....... ampak si mislim,da pa je po drugi strani dobro za njo da gre in verjamem da se bo imela lepo...pa mi je kar lažje pri srcu...........bi jo še kar imela malo doma... Kolikor jo poznam, je zanjo zelo dobro, da gre Pravzaprav bi vsak otrok morel it najkasneje pri treh letih.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:56:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Punce fajn se mejte, uživajte s svojimi sončki kar se da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se "vidimo" čez 14 dni. uživajte.................
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:58:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dajte mi nekaj rečt...............v primeru..ko pišeš ugovor....če ga pošlješ po preteku tistih dni,v katerih ga lahko pošlješ...in tud navedeš razlog zakaj zamujaš....ali prejemnik lahko ugovor kar zavrže ali bi mi moral poslat vsaj pisno da pač mi ne morejo ugodit...... Mislim, da jih ne zanim noben razlog za zamujanje. BTW, ko že o ugovorih govoriš. Danes so mi poslali lepe pozdrave iz mestnega redarstva za napačno parkiranje v začetku decembra Sem upala, da bodo spregledali, ko tako dolgo ni bilo. Moj dragi je dobil hkrati z mano, ampak on je grešil 2 meseca kasneje
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 22:58:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kolikor jo poznam, je zanjo zelo dobro, da gre kak to misliš?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 23:00:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kolikor jo poznam, je zanjo zelo dobro, da gre kak to misliš? Nič slabega ne mislim, fajn punčka je. Samo se mi zdi, da se nekaterih stvari preveč boji. In ji zelo želim, da jo otroci potegnejo in se fajn vklopi. Zadnjič se mi je v parku kar malo zasmilila
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 23:02:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, še to sem se spomnila. Kaj pa če bi kar itison dala v prostor za igranje? Saj se fajn posesa, pa spucat se tudi da za silo. Se dobijo lepi z otroškimi motivi ali pa narisano cesto, mestom,....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 23:09:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nič slabega ne mislim, fajn punčka je. Samo se mi zdi, da se nekaterih stvari preveč boji. In ji zelo želim, da jo otroci potegnejo in se fajn vklopi. Zadnjič se mi je v parku kar malo zasmilila ja..lutk ne mara.....pa nekako ne poveže tega da so zadaj ljudje..... Ja vidi se ji,da je vedno imela starejše prijatelje...vsaj nekaj let,oz jih še ima.....in se bo mogoče malo težje v družbo "mlajših" vklopla....mi je rekla,da se njej nekateri otroci zdijo tak zelo otročji.....da se ne bo igrala z njimi.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 23:11:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dajte mi nekaj rečt...............v primeru..ko pišeš ugovor....če ga pošlješ po preteku tistih dni,v katerih ga lahko pošlješ...in tud navedeš razlog zakaj zamujaš....ali prejemnik lahko ugovor kar zavrže ali bi mi moral poslat vsaj pisno da pač mi ne morejo ugodit...... Mislim, da jih ne zanim noben razlog za zamujanje. BTW, ko že o ugovorih govoriš. Danes so mi poslali lepe pozdrave iz mestnega redarstva za napačno parkiranje v začetku decembra Sem upala, da bodo spregledali, ko tako dolgo ni bilo. Moj dragi je dobil hkrati z mano, ampak on je grešil 2 meseca kasneje ja ampak v tem primeru ni moja krivda...vendar je v firmi nova računovodkinja zašuštrala.....zato mislim,da bi me vsaj lahko obvestili....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 23:13:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, še to sem se spomnila. Kaj pa če bi kar itison dala v prostor za igranje? Saj se fajn posesa, pa spucat se tudi da za silo. Se dobijo lepi z otroškimi motivi ali pa narisano cesto, mestom,.... jaz bi mehko...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 23:21:50
|
|
|
|
*bubi*
|
poskusit ni greh. Več kot zavrnit ti ugovora ne morejo. Ne vem za kako kazen gre - jaz recimo se ne mislim pritožit, ker bom potem polno kazen plačala + stroške postopka. Raje v 16 dneh polovičko koristim
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 23:22:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Hmmmm.... bolj mehka pa je res samo airex blazina ali pa če nabaviš kako tisto telovadno blazino (kot smo jih imeli v šoli). Mislim, da jih imajo na Sončku.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.7.2009 23:23:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* poskusit ni greh. Več kot zavrnit ti ugovora ne morejo. ne,,bubi,ni to ugovor za kazen...pri davčni so mi zbrklali in mi je firma domov poslala,pa sem morala kot ugovor poslat nazaj...vendar z enotedensko zamudo....tu ne gre za plačilo,vendar za denar,ki meni pripada.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.