Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 23:19:00
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nikjer nobene... grem likat... si že konec? še tu pri meni čaka en kup....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.7.2009 23:53:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nikjer nobene... grem likat... si že konec? še tu pri meni čaka en kup.... Ja, konc... in tvoj kup kr nej čaka... ma ne mene... hahaha... Jst obujam spomine.... http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3166042
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 0:15:56
|
|
|
|
arabela*
|
čer...že vse spite???
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 13:05:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meni ringaraja ni delala do zdej... Bi rada šla na izlet v Benetke s to ladjo Dora.... če rezerviraš tle prek RR, je 15% popusta.... zdej pa ne vem, če se za dojenčke ravno tko plača? To mi je pa malo mimo....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 16:17:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni ringaraja ni delala do zdej... meni tudi ne. Jutri se opravljamo v ZOO Lj. Smo se kar na hitro odločili, ker bi naj bilo rahlo oblačno in "samo" 28°. V torek pa bo sonce nabijalo in 32 Tak da - če bo katera kaj okoli hodila, naj pokliče Gremo pa že dopoldan, ob 11-ih bomo sigurno gledali šov morskega leva. Potem pa malo naokoli....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 18:10:39
|
|
|
|
arabela*
|
frkljice se jezita v stajici.... mala gosdpodična pridno vadi vstajanje.... Pridno si sama zobke umiva....kar redno že M med vožnjo... pa še ena z mamico... dovolj bo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 18:22:24
|
|
|
|
arabela*
|
No..tako pa naša M zadrema.... ali pa tako..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 18:25:49
|
|
|
|
arabela*
|
Aja...sem pozabla omenit....včeraj je imela v stajici polno igrač...in otrok kot otrok itak vse k ustom nese....začne nekaj grist...in kaj ugotovim..je odgriznila eni rački okico stran in je skoraj tisti gumb pojedla...pa ni bil majhen...... ..zdaj je raca romala v koš....vse "okaste" živali pa na varno......
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 20:02:55
|
|
|
|
Alenka_
|
Saraya zeloooo luškani deklici imaš!!! prav tako lahko pohvalim tudi mamico, da dobro izgleda! in pa seveda za najmlajšo! je že zelo pridna in veliko zna... sploh pa tako prisrčno spančka tam v stolčku
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 12.7.2009 20:04:00 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 20:26:11
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, kako prisrčno spančka tvoja princeska v stolčku ... naša ni še nikoli zaspala v stolčku in si tudi ne predstavljam, da bi. ona tam vedno razgraja... pa čaka, da dobi kaj "na mizo". drugače je vpitje! nasploh je postala tako glasna...kar malo preveč za moje pojme. zelo na glas pove, kaj hoče. in tudi izsiljevati že zna fino. z ignoriranjem njenega vreščanja nič ne rešim, ker le še bolj vrešči in nato histerično joka. če ji strogo rečem NE, potem včasih zaleže...včasih se mi pa začne smejat... jah, vzgoja se začenja, kaj čmo...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 21:05:20
|
|
|
|
arabela*
|
Joj.....naša madam je čez dan spala samo 20 min....pa še zdaj noče spat....se je vsedla v kinderpetu in veselo juckala....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 21:48:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Saraya, lušne bejbe ste.... Pri nas se je pa malo obrnilo.... Lara po novem spi čez dan 2x po 1 uro..... in zaspi brez problema... Zvečer pa gnjavi in gnjavi.... Od kar je ati domov prišel pa sploh.... In ko on pride k njej v sobo, ga tako vzpodbuja v komunikacijo, da je za krepat od smeha... Pri meni ve, da ko je čas za spanje, ni več pardona... zanj pa ni sigurna... No, ma se tudi on zelo drži teh pravil in danes mu je dobro uspelo... Bubi.... kje si? Pridi tam, da se neki pomenimo...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 12.7.2009 21:53:45 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 22:27:38
|
|
|
|
Olivija*
|
no,a ste se zmenle? zdej pa tu naprej
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 22:30:49
|
|
|
|
Olivija*
|
lara, tudi pri nas je podobno - čez dan sploh ni problem zaspat, tudi podaljšala je svoji dve rundi spanja...ampak zvečer pa druga pesem. prej sem jo položila, pobožala, pa šla... zdaj pa vstaja v posteljici in razgraja. ni čudno, da ne more zaspat, če pa stoji priznam, malo sem tudi sama kriva, ker se dostkrat kje potepamo, pa nima nekega ustaljenega urnika... včasih spat ob osmih, včasih šele ob desetih No, bo že... razmišljam, da bi mogoče bilo treba dnevno spanje združit, da bi samo 1x spala in bi tudi zvečer bila dovolj utrujena... hm...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 22:38:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No..tako pa naša M zadrema.... ali pa tako.. Joj, je faca mala Super fotke so
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 22:38:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Od kar je ati domov prišel pa sploh.... In ko on pride k njej v sobo, ga tako vzpodbuja v komunikacijo, da je za krepat od smeha... Je atija pogrešala, pikica mala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 22:42:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lara, tudi pri nas je podobno - čez dan sploh ni problem zaspat, tudi podaljšala je svoji dve rundi spanja...ampak zvečer pa druga pesem. prej sem jo položila, pobožala, pa šla... zdaj pa vstaja v posteljici in razgraja. ni čudno, da ne more zaspat, če pa stoji priznam, malo sem tudi sama kriva, ker se dostkrat kje potepamo, pa nima nekega ustaljenega urnika... včasih spat ob osmih, včasih šele ob desetih No, bo že... razmišljam, da bi mogoče bilo treba dnevno spanje združit, da bi samo 1x spala in bi tudi zvečer bila dovolj utrujena... hm... Pri nas pa je kontra - čez dan se upira, da je joj, zvečer pa bp zaspi. Sem celo že videla, da jo je bubi zbudil in sta se ful režala, naslednji trenutek pa je spala Ja, okoli enega leta preidejo v eno daljše spanje - že zaradi varstva.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 22:44:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Tak, grem jaz.... lep dan vam želim jutri. Če se bo katera po ZOOju šetala, naj pokliče. Lahko noč!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 23:01:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
ni čudno, da ne more zaspat, če pa stoji Mene to še čaka....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.7.2009 23:25:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če se bo katera po ZOOju šetala, naj pokliče. koliko se jih je pa javilo? midve bi mogoče prišli...ampak morava najprej pogledat, če je tista jaknica, ki sem si jo ogledala, zdaj mogoče -50%, ker prejšnji teden je bila samo -30%, pa mi je mal predrago...redna cena je pa 129eur... pa 15% lana ima noter, tako da se verjetno še fino mečka....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 7:15:38
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Sem se včeraj dopoldan hotela kaj javit, pa mi rr ni delala, popoldan pa ni bilo časa. Smo se spet potepali . Lara, sem videla, da si me včeraj spraševala preko FB, ampak ko sem jaz uspela to videt, tebe že dolgo ni bilo več gor. Danes gremo pa v terme. Komaj čakam, da malo zaplavam.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 8:49:42
|
|
|
|
Olivija*
|
bubi... ste še doma? bi prosila za številko, če boš imela tokrat gsm slučajno s sabo al pa če mi lahko katera druga sporoči njeno številko...na zs
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 9:42:18
|
|
|
|
arabela*
|
jutro vsem skupaj
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 13:45:46
|
|
|
|
Olivija*
|
ojla! midve sva že nazaj iz zoo. našli smo se tudi z bubi familijo, čeprav brez gsma otroci so uživali... naša bejbi zdaj spančka. fajn je blo!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 14:02:27
|
|
|
|
Olivija*
|
pa še nekaj utrinkov...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.