Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:31:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* moram vam povedat, da je "rezerviral" morje pri njegovem bratu na krku... pa je le zrihtal neki! Super.... na Krku je čist lepo... pa še blizu je....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:35:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
a vi tudi nameravate praznovat otrokove rojstne dneve tako na veliko? Niti na veliko ne.... kaj šele na tako veliko....brez veze... sploh 1. rostni dan ne bomo sploh praznovali... ji bom naredila torto, za fotko pač... Se bom trudla, da bo moji Lariki vsak dan nekaj posebnega, ne samo rojstni dan... Ne pa, da so samo materialne dobrine nekaj vrednega....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:36:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* moram vam povedat, da je "rezerviral" morje pri njegovem bratu na krku... pa je le zrihtal neki! za to pa ne bi bilo treba na Kompas hodit
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:39:22
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* za to pa ne bi bilo treba na Kompas hodit hehe, to se tudi meni zdi.... ampak bom raje tiho, da si bo mislil, kako mu je to dobro uspelo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:41:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a vi tudi nameravate praznovat otrokove rojstne dneve tako na veliko? Niti na veliko ne.... kaj šele na tako veliko....brez veze... sploh 1. rostni dan ne bomo sploh praznovali... ji bom naredila torto, za fotko pač... Niti slučajno. Bubijev 1. RD smo v krogu družine praznovali, 2. in 3. pa dva dni - z družino in s prijateljčki (+ starši). No, zdaj je že dovolj velik, da bo s prijateljčki praznoval kje zunaj, je kar nekaj lušnih variant, predvsem da otroke zaposlijo. Edino novembra zna bit zoprno vreme
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:42:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a vi tudi nameravate praznovat otrokove rojstne dneve tako na veliko? ah,kje pa..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:43:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Se bom trudla, da bo moji Lariki vsak dan nekaj posebnega, ne samo rojstni dan... Ne pa, da so samo materialne dobrine nekaj vrednega.... tu pa se popolnoma strinjam s tabo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:45:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, to s prijateljčki.... 4 otroci, s katerimi se tudi sicer več družimo. Ker bubi je bil pred kratkim na RD, na katerega je bila povabljena cela vrtčevska skupina - v stanovanje v bloku
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:46:05
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz niti mojih 30 nisem mislila tako na veliko še vedno iščem primerno lokacijo za ta namen....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:46:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kam so jih te dači?
< Sporočilo je popravil Saraya -- 2.7.2009 21:49:12 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:46:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya, kdaj greste jutri v park? Mi bomo po moje že okoli devetih šli, ko bo bubika zaspana. Ker če jo dam doma spat, bo tik tak 11 ura + malica.... Potem pa že ne moremo it, ker gre bubi med 12. in 13. spat.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:48:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* A - v stanovanje v bloku kam so jih te dači? k sreči imajo veliko teraso Drugače pa nič kaj ne vem, bubi se ni ničesar spomnil Le kaj so pili?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:48:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saraya, kdaj greste jutri v park? po deseti uri....pa še ene par MB..čank gre z otroci...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:49:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* A - v stanovanje v bloku kam so jih te dači? k sreči imajo veliko teraso Drugače pa nič kaj ne vem, bubi se ni ničesar spomnil Le kaj so pili?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:49:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz niti mojih 30 nisem mislila tako na veliko še vedno iščem primerno lokacijo za ta namen.... Ti si tudi 79 letnik?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:49:52
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Le kaj so pili? ah, mami...to se boš čez 10 let spraševala, ne še zdaj....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:50:34
|
|
|
|
Olivija*
|
ja, bubi
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:50:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saraya, kdaj greste jutri v park? po deseti uri....pa še ene par MB..čank gre z otroci... aha, super. Se slišimo.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:50:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Le kaj so pili? ah, mami...to se boš čez 10 let spraševala, ne še zdaj.... pol se pa bomo ti gor tolažile,ko bojo naši frkljeci v diskoteki
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:52:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, bubi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:52:18
|
|
|
|
Olivija*
|
a mislite, da bojo čez 10 let diskači sploh še in? po moje bo kaj novega
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:53:58
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, bubi natanko 2 meseca za tabo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:54:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a mislite, da bojo čez 10 let diskači sploh še in? po moje bo kaj novega Nekatere stvari so večne.... po moje
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:55:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Tako pa moj tigrček spi:
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:57:37
|
|
|
|
Olivija*
|
kako je cartkana pa ful lušna pižamca!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.