![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:32:22
|
|
|
|
Olivija*
|
ojla...midve sva iz potepa... pa ne vem, zakaj sem tako presneto zmatrana...a je tak dan, al pa mam spet premalo železa...
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 1.7.2009 14:36:28 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:33:21
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara pa noče več po flaški mleka pit....Zdej pa ne vem, al se ji čučat ne da, al bi rajši konkretno hrano... kakšen cucelj pa ima? mogoče prepočasi teče
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:41:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moja Larčka se je zdej obrnila na trebušček in zaspala.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:42:46
|
|
|
|
Olivija*
|
tile pametni kužki imajo neki garancije, ane? naš je komaj 2 meseca star, pa mu uho ne dela več. a se to kaj reklamira? da vem, če se mi splača papirje iskat
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:43:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara pa noče več po flaški mleka pit....Zdej pa ne vem, al se ji čučat ne da, al bi rajši konkretno hrano... kakšen cucelj pa ima? mogoče prepočasi teče ma ja, tistega od vsega začetka... enkrat sem ji že kupila onega za po 6. mesecu pa ga ni hotela... bom zvečer probala spet... Sem pomislila na to, menda ravno takrat,ko si ti pisala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:43:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ojla...midve sva iz potepa... pa ne vem, zakaj sem tako presneto zmatrana...a je tak dan, al pa mam spet premalo železa... Prideta jutri k nama v Sežano?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:45:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tile pametni kužki imajo neki garancije, ane? naš je komaj 2 meseca star, pa mu uho ne dela več. a se to kaj reklamira? da vem, če se mi splača papirje iskat Ja, se reklamira. Probaj malo z iskalnikom poiskat, o tem ušesu je bilo že ogromno napisanega.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:45:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, če bo katera imela kaj viška, bo tudi bubi vesel. Tudi enakih user posted image Jst bi menjala, imam že dupliče...ma kaj, ku nimajo nobenih oznak, da bi se jih dalo enostavno opisat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:46:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Lara, ti kar daj večji cucelj Lariki. So pa obdobja, ko manj mleka spijejo, ampak hitro mine. Mene je en čas nazaj tudi že malo skrbelo. Zdaj pa spet spije svojo dozo.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:47:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, če bo katera imela kaj viška, bo tudi bubi vesel. Tudi enakih user posted image Jst bi menjala, imam že dupliče...ma kaj, ku nimajo nobenih oznak, da bi se jih dalo enostavno opisat Poišči Intersparovo reklamo, ki je prišla v ponedeljek. Zadaj so vsi narisani. Nekateri so si zelo podobni med sabo.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:47:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem se zdaj nasmejala - dupliče imaš?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:51:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, če bo katera imela kaj viška, bo tudi bubi vesel. Tudi enakih user posted image Jst bi menjala, imam že dupliče...ma kaj, ku nimajo nobenih oznak, da bi se jih dalo enostavno opisat Danes tudi kosila ni pojedla.... dve žlički in konec... je pa ene stare drobtine kruha najdla v stolčku in jih veselo zobala.... no prav, premalo je itak ni... zdej spi, potem ji bom pa spet dala tisto zelenjavo za jest.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:51:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem se zdaj nasmejala - dupliče imaš? JP.... hahaha
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:52:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Poišči Intersparovo reklamo, ki je prišla v ponedeljek. Zadaj so vsi narisani. Nekateri so si zelo podobni med sabo. Bom pobrskala tam v Larino igralnico malo....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:56:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, tu se bo slika ohranila
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:56:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ojla...midve sva iz potepa... pa ne vem, zakaj sem tako presneto zmatrana...a je tak dan, al pa mam spet premalo železa... mislim da je dan čudn..mene tako cuka po nogah,pa bolijo me da je groza...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:57:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, tu se bo slika ohranila vidi pa se itak nič ne, ko se skrči Lahko se klikne na njo.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:58:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara pa noče več po flaški mleka pit....Zdej pa ne vem, al se ji čučat ne da, al bi rajši konkretno hrano... kakšen cucelj pa ima? mogoče prepočasi teče ,ogoče samo obdobje....naša včasih zvečer tako štrajka,pol pa na koncu ona popusti in pije..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:59:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tile pametni kužki imajo neki garancije, ane? naš je komaj 2 meseca star, pa mu uho ne dela več. a se to kaj reklamira? da vem, če se mi splača papirje iskat mislim,da uho pri vseh nagaja...našemu je po pol letih nehalo delat...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 14:59:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bubi.... sem šla tudi jst na to stran, ker papirja nimam.... in ravno da bom sem kopirala, sem si rekla, dej osveži stran prej, morda je bubi že zrihtala.... hahaha NO. zadnji trije so si ful podobni, tku da, zdej vidim,d a imam manj dupličev, kot sem mislila... hahaha
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 15:02:44
|
|
|
|
arabela*
|
M je zaspala,smo bile cel dopoldan zunaj,se sprehajale,je pasalo,ko ni tako zelo vroče..Pa moj je tud zaspal,ga je reveža kar sfalilo,ko je s šihta prišel... V petek pa imamo s šolo zaključno žurko....pa me spet ne bo.. Nič,grem kosilo dokončat,sem nekaj zelo dobrega skuhala....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 15:18:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Nič,grem kosilo dokončat,sem nekaj zelo dobrega skuhala....user posted image Kaj? Jst sem si kalamare naredila.... sem malo zemfa vanje vmešala in kuhane špinače, njamsi je blo dobro....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 19:00:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj? ma ne vem,kak se reče...taka mešanca zelenjave,pa govedina not..pa pire zravn.......njamiiiiiiiii
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 19:05:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Kdo bi si mislil - spet nevihte. Pravo presenečenje
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 19:11:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kdo bi si mislil - spet nevihte. Pravo presenečenje danes sem komaj čakala da se ulije..me je v nogah tako trgalo,da nisem vedela več kaj naj storim..
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.