Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 8:25:23
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, dober tek!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 8:26:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya gremo zajtrkovat...M se že dere zraven,ko vidi polno mizo AM AM AM AM... dober tek.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 8:30:19
|
|
|
|
Olivija*
|
punce, jaz sem opazila, da naša A zadnjih nekaj dni spi v takem čudnem položaju... na boku, glavo pa ful nazaj drži, skoraj pod pravim kotom... vem da je to pri nekaj mesecih narobe....kaj pa zdaj? jo moram poravnat med spanjem? bi morali na kakšne terapije?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 8:31:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 8:33:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* punce, jaz sem opazila, da naša A zadnjih nekaj dni spi v takem čudnem položaju... na boku, glavo pa ful nazaj drži, skoraj pod pravim kotom... vem da je to pri nekaj mesecih narobe....kaj pa zdaj? jo moram poravnat med spanjem? bi morali na kakšne terapije? nič ni narobe. Pojdi jo čez 15 min pogladat, pa bo že čisto drugačna lega Bubika se tak okol premetava, da je joj. Zvečer ponavadi zaspi kontra obrnjena, z glavo proti bubiju . Sumim, da se špegata skozi ograjico
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 8:33:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara nove magnetke Ledene dobe dobiš po morju, ker ko bom takrat šla hladilnik napolnit in po pijačo, jih bo itak v enem nakupu dobila sedem. Ma koliko je sploh različnih? Ma takrat bo že vsega konec.... se ne spomnen točno, do kdaj traja ta akcija.... 16 jih je.... še kakega bom pa tudi sama dobila... pa kašnega zamenjala... Do sredine avgusta je akcija. No, če bo katera imela kaj viška, bo tudi bubi vesel. Tudi enakih mi bomo kar plato vode z okusom kupili, pa bomo dobili enega.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 8:41:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* nič ni narobe. Pojdi jo čez 15 min pogladat, pa bo že čisto drugačna lega Bubika se tak okol premetava, da je joj. Zvečer ponavadi zaspi kontra obrnjena, z glavo proti bubiju . Sumim, da se špegata skozi ograjico naša tudi...glava pri nogah ali pa povprek stišana ko v konzervi...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 8:44:38
|
|
|
|
arabela*
|
nič,gremo se pripravljat za sprehod....se tipkamo..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 8:54:25
|
|
|
|
ključek
|
hiška v Pikapolonici je pa sedaj v akciji, drugače je še dražja............tko da tuhtam da bi jo kar naročila..........ker se mi je itak zdelo čudno, da v spletni trgovini Sonček stane cca. 360 €, v Pikapolonici pa 299 €. tko da..........verjetno bova kar naročila.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 8:55:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič,gremo se pripravljat za sprehod....se tipkamo.. uživajte! pri nas spet dežuje.........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 8:56:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* nič ni narobe. Pojdi jo čez 15 min pogladat, pa bo že čisto drugačna lega Bubika se tak okol premetava, da je joj. Zvečer ponavadi zaspi kontra obrnjena, z glavo proti bubiju . Sumim, da se špegata skozi ograjico naša tudi...glava pri nogah ali pa povprek stišana ko v konzervi... naša tudi akrobacije izvaja po postelji. vedno znova me preseneti! je pa sedaj začela se sama usedati, ko je zbujena. in me tako vedno pričaka.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 9:06:41
|
|
|
|
petra1978
|
Jutro! Naša noč je zgledala kar ok, zjutraj je imel Gal pa spet 39,1 vročine. Pa skoraj suha plenička je bila zjutraj . Sem že klicala k P, pa Galove ni, ker je na dopustu in jo nadomešča en drug. Dela pa samo do 11h. Razmišljam, da bi ga šla pokazat.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 10:43:30
|
|
|
|
Alenka_
|
dober dan! midve sva danes že obletali celo mesto po dolgem in počez... sva že ob 7.45 hitele ven, ker je kazalo, da bo spet ful vroče al pa da bo dež... to vreme res ne ve kam sam s sabo mal sem se zafrknila, ker sva imele opravke (beri: za mami nekaj lepega za v nedeljo kupit) in sem čist odlkolpila, da se vse štacune odprejo šele ob devetih in sva pol kr lutale po mestu... končno nato dočakale 9. uro, kupile mamici eno lepo srajčko, nesle atijevo obleko v čistilnico, prišle domov, pojedle in sedaj naša miška že spančka včeraj sem imela pravo raziskovalno nalogo kje za dobit kako lepo oblekico za krst... pa nisem hotla tistih oblekic, ki so prav krstne (sicer so mi takoooo lepe), ker za tistih 20 minut ravno ne bi dala 40 eur za oblekico... pa sem zato iskala nekaj takega, da bo lepo in da bo to lahko še naprej nosila... pa sem jo končno zagledala!!! lepo belo oblekico (dolgo), roza majčko, bele nogavičke z roza pentljico in za na glavo roza trakec s pentljico... vse se tako lepo barvno ujema ker sem našla čisto isti odtenek roza barve... sem Saro danes zjutraj oblekla in skoraj solzico spustila zraven, ker je bila takooooo lepa in nežna! zdej moramo pa samo še torto napravt, hrano nakupit in čakat na nedeljo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 10:44:52
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Jutro! Naša noč je zgledala kar ok, zjutraj je imel Gal pa spet 39,1 vročine. Pa skoraj suha plenička je bila zjutraj . Sem že klicala k P, pa Galove ni, ker je na dopustu in jo nadomešča en drug. Dela pa samo do 11h. Razmišljam, da bi ga šla pokazat. jaz bi ga šla pokazat... pa saj verjetno sta že šla... upam, da ni kaj hujšega in da bo kmalu dobro!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 10:52:55
|
|
|
|
Alenka_
|
kar se pa tiče kravjega mleka: me je (tako kot verjetno vse mamice) skrbelo kako bo, ko bo šla Sara v vrtec. ker je prvi obrok zjutraj mlečen... pa sem tudi nameravala z mlekom začet šele po 1. letu... pa mi je P rekla, da naj ga že kar zdaj začnem uvajati. postopoma najprej gres ipd s kravjim mlekom in nato mleko še za pitje. pa mi je rekla, da ga ni treba redčiti. to se mi je mal čudno zdelo ... mleko pa je daleč najboljše dobiti pri kakem kmetu.. imam HB zelo blizu nas sorodnico, ki ima kmetijo + delajo jogurte, skute, sire,... sami doma. so dobili vsako leto prvo (ali pa drugo) nagrado za te mlečne izdelke. in smo že zmenjeni, da imamo vsak drugi dan liter mleka na strani in tudi ostale mlečne izdelke. me nič ne skrbi,da bi Sara spet kake konzervanse pojedla, ker imajo prav trgovino in uraden certifikat o izdelavi mlečnih izdelkov. mmmmm....DOMAČE!!!
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 1.7.2009 10:55:50 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 11:35:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ dober dan! midve sva danes že obletali celo mesto po dolgem in počez... sva že ob 7.45 hitele ven, ker je kazalo, da bo spet ful vroče al pa da bo dež... to vreme res ne ve kam sam s sabo mal sem se zafrknila, ker sva imele opravke (beri: za mami nekaj lepega za v nedeljo kupit) in sem čist odlkolpila, da se vse štacune odprejo šele ob devetih in sva pol kr lutale po mestu... končno nato dočakale 9. uro, kupile mamici eno lepo srajčko, nesle atijevo obleko v čistilnico, prišle domov, pojedle in sedaj naša miška že spančka včeraj sem imela pravo raziskovalno nalogo kje za dobit kako lepo oblekico za krst... pa nisem hotla tistih oblekic, ki so prav krstne (sicer so mi takoooo lepe), ker za tistih 20 minut ravno ne bi dala 40 eur za oblekico... pa sem zato iskala nekaj takega, da bo lepo in da bo to lahko še naprej nosila... pa sem jo končno zagledala!!! lepo belo oblekico (dolgo), roza majčko, bele nogavičke z roza pentljico in za na glavo roza trakec s pentljico... vse se tako lepo barvno ujema ker sem našla čisto isti odtenek roza barve... sem Saro danes zjutraj oblekla in skoraj solzico spustila zraven, ker je bila takooooo lepa in nežna! zdej moramo pa samo še torto napravt, hrano nakupit in čakat na nedeljo... bi ti jo lahko jaz posodila. škoda, ker nisi prej napisala, da ti je takšna oblekca všeč.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 11:36:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Jutro! Naša noč je zgledala kar ok, zjutraj je imel Gal pa spet 39,1 vročine. Pa skoraj suha plenička je bila zjutraj . Sem že klicala k P, pa Galove ni, ker je na dopustu in jo nadomešča en drug. Dela pa samo do 11h. Razmišljam, da bi ga šla pokazat.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 11:37:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ kar se pa tiče kravjega mleka: me je (tako kot verjetno vse mamice) skrbelo kako bo, ko bo šla Sara v vrtec. ker je prvi obrok zjutraj mlečen... pa sem tudi nameravala z mlekom začet šele po 1. letu... pa mi je P rekla, da naj ga že kar zdaj začnem uvajati. postopoma najprej gres ipd s kravjim mlekom in nato mleko še za pitje. pa mi je rekla, da ga ni treba redčiti. to se mi je mal čudno zdelo ... mleko pa je daleč najboljše dobiti pri kakem kmetu.. imam HB zelo blizu nas sorodnico, ki ima kmetijo + delajo jogurte, skute, sire,... sami doma. so dobili vsako leto prvo (ali pa drugo) nagrado za te mlečne izdelke. in smo že zmenjeni, da imamo vsak drugi dan liter mleka na strani in tudi ostale mlečne izdelke. me nič ne skrbi,da bi Sara spet kake konzervanse pojedla, ker imajo prav trgovino in uraden certifikat o izdelavi mlečnih izdelkov. mmmmm....DOMAČE!!! kaj pa če nimaš te opcije?? katero mleko pa potem kupiš-alpsko ali 1.3 ali katero????????????
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 11:39:38
|
|
|
|
ključek
|
sva že naredili eno dolg sprehod. takoj, ko je dež prenehal padati, sem popokala stvari in sva šli. mislila sem, da me bo kap. zunaj je bilo tako vroče, vlage je bilo nenormalno........še dobr, da me ni kap. da ne omenjam, kok mi je teklo dol.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 11:50:32
|
|
|
|
petra1978
|
Midva sva se kar doma. Nisma šla k P, ker mu je vročina padla na 38,3 v ritki, to pomeni nekje 37,8. Tako da bom počakala do jutri in če bo še vedno imel vročino, se boma šla pokazat.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 11:52:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Midva sva se kar doma. Nisma šla k P, ker mu je vročina padla na 38,3 v ritki, to pomeni nekje 37,8. Tako da bom počakala do jutri in če bo še vedno imel vročino, se boma šla pokazat. držim pesti, da bo kmalu okej!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 12:16:14
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ kar se pa tiče kravjega mleka: me je (tako kot verjetno vse mamice) skrbelo kako bo, ko bo šla Sara v vrtec. ker je prvi obrok zjutraj mlečen... pa sem tudi nameravala z mlekom začet šele po 1. letu... pa mi je P rekla, da naj ga že kar zdaj začnem uvajati. postopoma najprej gres ipd s kravjim mlekom in nato mleko še za pitje. pa mi je rekla, da ga ni treba redčiti. to se mi je mal čudno zdelo ... mleko pa je daleč najboljše dobiti pri kakem kmetu.. imam HB zelo blizu nas sorodnico, ki ima kmetijo + delajo jogurte, skute, sire,... sami doma. so dobili vsako leto prvo (ali pa drugo) nagrado za te mlečne izdelke. in smo že zmenjeni, da imamo vsak drugi dan liter mleka na strani in tudi ostale mlečne izdelke. me nič ne skrbi,da bi Sara spet kake konzervanse pojedla, ker imajo prav trgovino in uraden certifikat o izdelavi mlečnih izdelkov. mmmmm....DOMAČE!!! kaj pa če nimaš te opcije?? katero mleko pa potem kupiš-alpsko ali 1.3 ali katero???????????? če pa nimaš te opcije pa je najboljša alternativa sveže mleko 3,2 (manj mastnih naj otroku ne bi dajali)
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 12:19:18
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ dober dan! midve sva danes že obletali celo mesto po dolgem in počez... sva že ob 7.45 hitele ven, ker je kazalo, da bo spet ful vroče al pa da bo dež... to vreme res ne ve kam sam s sabo mal sem se zafrknila, ker sva imele opravke (beri: za mami nekaj lepega za v nedeljo kupit) in sem čist odlkolpila, da se vse štacune odprejo šele ob devetih in sva pol kr lutale po mestu... končno nato dočakale 9. uro, kupile mamici eno lepo srajčko, nesle atijevo obleko v čistilnico, prišle domov, pojedle in sedaj naša miška že spančka včeraj sem imela pravo raziskovalno nalogo kje za dobit kako lepo oblekico za krst... pa nisem hotla tistih oblekic, ki so prav krstne (sicer so mi takoooo lepe), ker za tistih 20 minut ravno ne bi dala 40 eur za oblekico... pa sem zato iskala nekaj takega, da bo lepo in da bo to lahko še naprej nosila... pa sem jo končno zagledala!!! lepo belo oblekico (dolgo), roza majčko, bele nogavičke z roza pentljico in za na glavo roza trakec s pentljico... vse se tako lepo barvno ujema ker sem našla čisto isti odtenek roza barve... sem Saro danes zjutraj oblekla in skoraj solzico spustila zraven, ker je bila takooooo lepa in nežna! zdej moramo pa samo še torto napravt, hrano nakupit in čakat na nedeljo... bi ti jo lahko jaz posodila. škoda, ker nisi prej napisala, da ti je takšna oblekca všeč. joooj...vidiš na to pa sploh nisem pomislila... avtomatično sem imela v glavi, da je treba Sari nekej kupiti... pa bi si res lahko izposodila... matr za ta krst sva se tako hitro odločila, da imam zdej tolk stvari v glavi da enostavnih rešitev sploh ne vidim hvala ti vseeno! zlata si!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 12:20:03
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Midva sva se kar doma. Nisma šla k P, ker mu je vročina padla na 38,3 v ritki, to pomeni nekje 37,8. Tako da bom počakala do jutri in če bo še vedno imel vročino, se boma šla pokazat. držim pesti, da bo kmalu okej!!! tudi jaz! močno močno stiskam pesti!! držita se!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 13:56:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara pa noče več po flaški mleka pit.... včeraj zvečer je spila samo 50 ml in ni več hotela... sem mislila,d a verjetno ni lačna in jo dala spat.... Zjutraj ji naredim spet mleko in je popila 50 ml.... ne verjamem, da bi bila sita še od 18h prejšnjega dneva... pa sem ji to mleko zlila v posodico in dala notri malo riževe kašice..... in je pojedla... Zdej pa ne vem, al se ji čučat ne da, al bi rajši konkretno hrano... Kravje mleko - cel obrok ji bom začela dajat pri enem letu.... tko v špinačko ji pa dam kravje mleko... V jasli ni sprejeta, je na čakalni listi na 19 mestu.... So hoteli 3 oddelke odpret v nekih drugih prostorih izven vrtca, ampak za ta malo večje, tiste, ki ne rabijo več vozička in znajo hodit, ker so stopnice.... no pa so se tisti starši zbunili in je vse padlo v vodo... bi mogli za naše iskat nadomestne prostore, ker mi bi bili veseli, samo da prostor dobimo, tudi če prostori niso glih tipi topi... Ma ne verjamem, da bi 19 staršev izpisalo otroke.... no, bo pa drugo leto sigurno sprejeta.... Vsaka stvar je za nekaj dobra....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.