Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:24:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ja, to si ti rekla. Moj v avtu ne glede na cenovni razred vozi dele, ki jih nabavlja za avtomobile. Od vrat, haube, luči, štohštange, gum, alufelg. Ni da ni. Pa lani ko smo gradili še cement, cigle, železo. Se točno vidi, da dela z avti in mu je vseeno. Eden ne pelje žakla zemlje babnci domov za rože, če ne zavije kuferama v polivinil do fula. No jaz svojega golfa pazim in ne pustim da vozi not svojo kramo, pa čeprav so deli vsi zaviti in v škatlah. Tak da bi ga kar nucal. ne,za kaj takega bi nucal enga starega karavana
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:25:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ko bi te vsaj taščo pokakal.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:25:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Evo me nazaj. Še sebe sem v red spravila.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:26:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja dobila.. sem upala,da izvem, kaj "F" pomeni... ti si pa zahtevna... mene tudi zanima, kaj tista armija pri tebi pomeni Prav borbeno se sliši,hihi NIsem zahtevna.... sem pa upala... Armija??? Kašna Armija???
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:27:42
|
|
|
|
arabela*
|
M ga danes biksa...nonsto se nekaj prebuja....že popoldan ko je spala....zdaj se mi zdi,da je parkrat zajokala...pojma nimam kaj jo matra
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:28:16
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* petra, fajn spite! pf, vi pa uživajte! a te že kaj drži 14 dana mediterana boš kar nocoj eno travarico ruknila pred spanjem, da se začneš počasi privajat? Ma ne drži me še, ampak jutri ko bom pa zagledala morje bo pa zagrablo v prvo. Glede travarice je pa tak, da bom raje jutri tri, štiri.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:29:37
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne,za kaj takega bi nucal enga starega karavana Ali pa podrajsan kombi.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:32:54
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M ga danes biksa...nonsto se nekaj prebuja....že popoldan ko je spala....zdaj se mi zdi,da je parkrat zajokala...pojma nimam kaj jo matra Lahko da jo šraufa po kaki hrani. Prej je L pazla eno urco tašča, ko sem avto prala in kot naročeno se je L posračkala in to do fula. Pa me kliče, da ima rito polno in da nima robcev za rito čistiti. No pa jaz grem po čistilne robčke in ji odnesem v stanovanje, ampak je bila gmota taka, da je bila L že v banji in jo je tašča tuširala. Miška je vso špinačo ven posračkala. Pa še smrdelo je grozno.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:34:53
|
|
|
|
pf
|
Lara nove magnetke Ledene dobe dobiš po morju, ker ko bom takrat šla hladilnik napolnit in po pijačo, jih bo itak v enem nakupu dobila sedem. Ma koliko je sploh različnih?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:36:15
|
|
|
|
Olivija*
|
naša punca pa zadnje čase spet tak težko kaka, se mora ful napenjat, da ji uspe. se mi zdi, da ima te težave, odkar imamo novalac nf ma najrajši bi kr na kravje mleko preklopila
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:37:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša punca pa zadnje čase spet tak težko kaka, se mora ful napenjat, da ji uspe. se mi zdi, da ima te težave, odkar imamo novalac nf ma najrajši bi kr na kravje mleko preklopila nf baje zapira,ja...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:39:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nf baje zapira,ja... a res? no, potem se pa to meni prav zdi!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:40:20
|
|
|
|
pf
|
Olivija malo prečekirajte Odisejevo last minute ponudbo, če te zanima kaj druga kot Hrvaška. Sem dobila mail in je kar nekaj, pa cena je dobra. To daj še sedja za prebrat najljubšemu, da ne bo mislil, da samo na tumarije mislim.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:41:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara nove magnetke Ledene dobe dobiš po morju, ker ko bom takrat šla hladilnik napolnit in po pijačo, jih bo itak v enem nakupu dobila sedem. Ma koliko je sploh različnih? Ma takrat bo že vsega konec.... se ne spomnen točno, do kdaj traja ta akcija.... 16 jih je.... še kakega bom pa tudi sama dobila... pa kašnega zamenjala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:41:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nf baje zapira,ja... a res? no, potem se pa to meni prav zdi! ja,čist res..jaz sem bila skeptična,samo pri naši je bilo ok...jaz bi menjala na tvojem mestu raje za 2.novalac..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:42:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša punca pa zadnje čase spet tak težko kaka, se mora ful napenjat, da ji uspe. se mi zdi, da ima te težave, odkar imamo novalac nf ma najrajši bi kr na kravje mleko preklopila Saj L tudi se malo napenja in je vsa rdeča včasih, pa imamo aptamil. Mislim da kar vsa ta AM malo razmrdajo prebavo pri . Naša pa še pije tak ko ptiček. En dan ful, en dan pa nič kaj. Piti morajo dosti, takrat tudi bolje kakajo. Zdaj sem se spomnila, da je Meta enkrat napisala, da je šitolog, ko je opisovala kako Lovro kaka.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:45:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
. Ko neki čehi smo. hahaha.... ma sej ne greste kampirat.... madonca pa kaj vse imate s sabo? ne mi rečt, da tovorite vso hrano.... imajo tudi hrvati trgovine, veš...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:46:38
|
|
|
|
pf
|
Punce ne bi bilo slabo, če bi šla malo v vodoravnega. Ura bo hitro pol tri. Moram še kavo skuhat, pa vodo zavret za v termosko, pa meso v hladilno iz skrinje, pa L zrihtat in sebe, tak da ob treh krenemo. Lepo se imejte tudi ve in se pišemo petnajstega. Juhu počitnice so tu.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:48:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft . Ko neki čehi smo. hahaha.... ma sej ne greste kampirat.... madonca pa kaj vse imate s sabo? ne mi rečt, da tovorite vso hrano.... imajo tudi hrvati trgovine, veš... jaz sem pa glede dopusta vedno bila čist ajnfoh...vzela samo najnujnejše....me je moj vedno čukasto gledal...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:48:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce ne bi bilo slabo, če bi šla malo v vodoravnega. Ura bo hitro pol tri. Moram še kavo skuhat, pa vodo zavret za v termosko, pa meso v hladilno iz skrinje, pa L zrihtat in sebe, tak da ob treh krenemo. Lepo se imejte tudi ve in se pišemo petnajstega. Juhu počitnice so tu. UŽIVAJJJJJ
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:49:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi smo pa prejle stali pred hišo in klepetali s taščo in tastom... in je našo A ptič posral pred našimi očmi in to fejst! pa ravno belo jopco je imela oblečeno... je posvinjal voziček, jopco, pa še A po glavi in za ušesom.... taščo smo takoj odslovili, A pa pod tuš. še sreča, da je bilo doma pred vrati...če bi bli kje na poti To srečo prinaša.... je že prav, da se je na A posral...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:51:20
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft . Ko neki čehi smo. hahaha.... ma sej ne greste kampirat.... madonca pa kaj vse imate s sabo? ne mi rečt, da tovorite vso hrano.... imajo tudi hrvati trgovine, veš... Ne hrane ne nesemo, no razen mesa. Pri mesu sem jaz občutljiva. Sem kupila svežega, ga zamrznila in jutri bo v apartmaju romalo v skrinjo. Druga od hrane pa ne, razen Lanin aptamil, mlečne kašice in par kozarčkov sadnih. Štirinajst dni je dolga doba, a veš kaj je to enih brisač kopalnih, pa onih za tuširanje, pa posteljnina, pa serveti, pa prenosna postelja, pa bazen, pa čoln, pa pumpa za slednje, pa hladilna torba, pa dva kufra, pa fliperček, pa eno tako platno za senco, pa palični, pa kozmetika za osebno nego, pa voziček. Pa barkafe nesemo tudi in argete. In suma sumarum je poln avto robe.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:52:54
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem pa glede dopusta vedno bila čist ajnfoh...vzela samo najnujnejše....me je moj vedno čukasto gledal... Jaz sem tudi še do lani napakirala v avto samo sebe, mojo denarnico in en kufer. Ampak poudarjam do lani.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 22:00:29
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, imejte se maksimalno lepo! Veliko sončka! UŽIVAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 22:00:55
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Ali pa moj sanjski avto VW Tourag. Nekaj pač. ma kaj ti bo tak velik avto...to glih 2 tedna v letu rabiš Moj tud !!! No, eden izmed njih anyway
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.