Lara Croft -> RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del (21.6.2009 21:49:41)
|
Aha, so začeli uveljavljat svojo voljo... hihi... tudi Lara.... dobi nekaj v roke in ji vzamem, ajuto, kako se začne dret... pa ji rečem, da naj se kar dere, kolikor hoče... sej kmalu neha, ko vidi, da se ne ukvarjam z njo... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pa spanje je postalo prava muka, od kar sva prišli z morja. Eno uro se je danes drla.... ona bi najrajši vidla, da zlezem k njej v pojslico ali, da jo ven vzamem...... In dopoldne tudi... vsa je bla zaspana in zabuhla, zaspat pa ne... pol sem jo pa itak ven vzela, ker je bil že čas, da se odpravimo v Idrijo... no pa je zaspala v avtu.... Ja, v Idriji..... hodimo po mestu in na eni točki zagledamo eno punco, ki tala neke srečke.... vzamemo in potem gremo v to trgovino s čevlji pogledat, kaj smo dobile. V bistvu je vsaka srečka dobila vsaj 10% popust, nekatere 20%, če si imel veliko srečo pa si dobil čevlje zastojn, ne glede na ceno.... In jst sem potegnila ravno tisto srečko..... matr, niti eni čevlji mi niso bli všeč.... pa sem rekla, mašinca, nekaj bom ja dobila, če je gratis..... no, pa sem potem za Laro vzela neke čevlčke št 21. enkrat do marca ji bojo ja prav... hahaha Škoda, da ne rabim novih gojzarjev... ti so bli več kot 100 €...
|
|
|
|